تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2940 از 3017 اولاول ... 1940244028402890293029362937293829392940294129422943294429502990 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,391 به 29,400 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

نه متاسفانه .

2. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

!AL

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

2مگ تا 8مگ منظورش اینه که سرعت از اکانتینگ روی 2مگه ولی دان استریم تا 8مگ بسته میشه ولی 2مگ سرویس های عادی(غیر جشنواره ای) از اکانتینگ روی 5مگ هستن
    آخه فرشاد سرعت 128 استاندارد از 128 تا 16 جنشواره بیشتره این باعث شده ک این فکرو کنم ک 2 مگ جنشواره از 2 مگ استاندارد کمتر باشه

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سرویس های استاندارد از اکانتینگ سرعتشون بالاتر تنظیم شده تا جشنواره
    مثلا 2مگ استاندارد از اکانتینگ روی 650 کیلوبایت تنظیم شده که اگه دان استریمتون 6مگ باشه 650 کیلوبایت میده
    ولی مثلا 2مگ تا 16 مگ جشنواره از اکانتینگ روی 250 کیلوبایت ست شده فقط منظورش از تا 16 مگ اینه که دان استریم تا 16مگ میزارن و حتی اگه دان استریم 16 مگ هم بزارن سرعت بالاتر از 250 نمیره چون از اکانتینگ محدوده

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان چه جوری میتونم بفهمم مشکلم از باکس بیرونه یا نه ؟ چون هر چی به مخابرات میگم نمیاد سیمها رو چک کنه من فکر میکنم مشکل از همون باکس بیرون هست .میشه بازش کنم ؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان چه جوری میتونم بفهمم مشکلم از باکس بیرونه یا نه ؟ چون هر چی به مخابرات میگم نمیاد سیمها رو چک کنه من فکر میکنم مشکل از همون باکس بیرون هست .میشه بازش کنم ؟
    مشکلت چی هست؟

کافیه مسیر سیم های تلفن رو از منزل تا خود باکس رو چک کنی تا با سیم های همسایه ها قاطی نکنید

اما اگر بوق تلفن واضح باشه و هیچ خش خشی هم نداشته باشه عیب از جعبه نیست چون هر عیبی تو جعبه باشه تو بوق تلفن و کیفیتش تاثیر میذاره

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

مشکلت چی هست؟

کافیه مسیر سیم های تلفن رو از منزل تا خود باکس رو چک کنی تا با سیم های همسایه ها قاطی نکنید

اما اگر بوق تلفن واضح باشه و هیچ خش خشی هم نداشته باشه عیب از جعبه نیست چون هر عیبی تو جعبه باشه تو بوق تلفن و کیفیتش تاثیر میذاره
    بوق تلفن که واضحه و خش خش هم نداره ولی به این دلیل میگم از باکسه بیرونه چون چند وقت پیش تلفن قطع شد اومدن از باکس بیرون تعمیرش کردن بعد که خط وصل شد دیدم کشش خط از 11 مگ رسیده به 1 مگ تازه اون موقع خط روی ده یازده مگ که بود snr بالای 20 بود الان با 1 مگ به زیر 6 هست یعنی داغونه .برای همین میگم احتمالا وقتی سیم ها رو درست میکردن کارشون رو تمیز انجام ندادن.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

بوق تلفن که واضحه و خش خش هم نداره ولی به این دلیل میگم از باکسه بیرونه چون چند وقت پیش تلفن قطع شد اومدن از باکس بیرون تعمیرش کردن بعد که خط وصل شد دیدم کشش خط از 11 مگ رسیده به 1 مگ تازه اون موقع خط روی ده یازده مگ که بود snr بالای 20 بود الان با 1 مگ به زیر 6 هست یعنی داغونه .برای همین میگم احتمالا وقتی سیم ها رو درست میکردن کارشون رو تمیز انجام ندادن.
    پس احتمال زیاد از همونه

آره ممکنه ماستمالی کرده باشن ولی خب دست زدن به جعبه هم مکافات داره ممکنه همسایه هاتون دلگیر بشن از کارتون

من خودم بارها باز کردم،خوشبختانه همسایه ها کاری با من نداشتند ولی میشه گفت شاید یکیشون زیاد راضی نبود یک بار دیدم بد نگاه میکرد وقتی جعبه رو باز کردم

یه بار هم یکی از همسایه هامون زد سیم ما رو قطع کرد،خلاصه باید حواستون باشه

شما مسیر سیم های تلفن رو دتبال کنید و ببینید دقیقا سیم تلفنتون به کجا وصله،اینطوری سیم های همسایه ها هم دچار مشکل نمیشن

9. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دو ماه سربازی بودم انگار همه چیز فرق کرده
    کدوم سرویسها شبانه دارن ؟ سرویس فعلیم 2 مگ با 6 گیگه ولی انگار شبانه نداره
    ساعت شبانه از 1 تا شیشه هنوز ؟

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نمیدونم چرا ترافیکم الکی میره انگار باز مخابرات اکانتینگو دست کاری کرده شارژ خوری انداخته روش 100مگ مصرف میکنم 140مگ کم میکنه این 3 روزه 6گیگ ازم رفت

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

پس احتمال زیاد از همونه

آره ممکنه ماستمالی کرده باشن ولی خب دست زدن به جعبه هم مکافات داره ممکنه همسایه هاتون دلگیر بشن از کارتون

من خودم بارها باز کردم،خوشبختانه همسایه ها کاری با من نداشتند ولی میشه گفت شاید یکیشون زیاد راضی نبود یک بار دیدم بد نگاه میکرد وقتی جعبه رو باز کردم

یه بار هم یکی از همسایه هامون زد سیم ما رو قطع کرد،خلاصه باید حواستون باشه

شما مسیر سیم های تلفن رو دتبال کنید و ببینید دقیقا سیم تلفنتون به کجا وصله،اینطوری سیم های همسایه ها هم دچار مشکل نمیشن
    فکر نکنم کار من باشه خیلی پیچیدست ممکنه خرابکاری کنم .به کی باید بگم ؟مرکز مخابراتی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •