تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2940 از 4105 اولاول ... 1940244028402890293029362937293829392940294129422943294429502990304034403940 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,391 به 29,400 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان عزیز لطفا این دو سوال من را پاسخ دهید؟
    1- ریزش موی سکه ای شامل بندی برای معافیت نمیشه؟
    2- ژیلت در آموزشی مجاز هست یا نه؟ کلا با چی ریشمون را باید بزنیم؟
    ۱-ریزش موی شما ممکنه از کم کاری عده تروید باشه ، مستقیم بندی برای ریزش مو نداریم اما برای کم کاری و پرکاری تروید قوانینی است،
    ۲-با توجه به ارگانی که هستید یعنی سپاه ، نیروی انتظامی و ارتش قوانین رق می کنه در سپاه و ناجا فکر باید ریشتون را ماشین کنن و اگر اشتباه نکنم باید حداقل ۲ یا حداکثر ۴ باشه اما در ارتش قانونی نیست در برخی از پادگان ها بسته به نظر فرماندهی باشد
    سلام
    ایا در یگان هم استحقاقی میدن .؟ اگر میدن چه چیز هایی هست ؟
    در یگان بیشتر استحقاقی شامل نظافت شخصی مثل صابون ، پودر رخت شویی ، خمیر دندان ، مسواک و شامپو و واکس است اگر هم که در اسایشگاه یگان باشید هر ماه استحقاق چای خشک خواهید داشت.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من آموزشیم رو تموم کردم و قراره پس فردا برم یگان اصلی (تیپ 121 تکاور تبریز)..
    لطفا در مورد روز های اول بیشتر توضییح بدین..
    چرا به اینجور سوال ها جواب سربالا ندیم مگه قراره چی بشه و نشه
    بیشتر توضییح بدین
    سوال شما در چه موردی است؟

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

روزی که تقسیم شدید توی یگان بعد اموزشی همه یکجا جمع میکنن واسه سخرانی یه عده ای معمولا کنار جمعیت وایسادن اسم می نویسن یا با بقیه دارن حرف میزنن برگه تقسیم بچه ها رو ازشون میگیرن اینا کسایی هستن که از عقیدتی حفاظت بازرسی و دژبانی هستن که قبل از تقسیم دارن سربازاشون دست چین میکنن سوالاتشونم معمولا میپرسن گواهی نامه داری نماز میخونی مدرکت چیه به اینا جواب سربالا ندید اینجا شانس هایی هستن که دیگه در طول خدمت براتون پیش نمیاد حسرتشو میخورین
    بیشتر توضییح بدین

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سوال شما در چه موردی است؟
    دیروز سوال هام رو پرسیدم ولی متاسفانه هیچ کس جوابی نداد :
    پست دیروزم این بود :

سلام بچه ها..
    من 19 ام همین ماه یعنی دو روز پیش آموزشیم رو تموم کردم و امریه ام اومد افتادم تیپ 121 تکاور! تبریز
    آموزشیم رو تو 03 عجب شیر بودم و خودم هم بچه آذرهشر هستم که تقریبا بومی حساب میشم..
    یکی از آشناهمون به یه سرهنگی سفارش کرده بود منو بندازه تو تبریز که همین کار هم شد ولی اگه میدونستم میفتادم تیپ تکاوری بهش میگفتم کاری کنه تا بیفتم خود 03
    می خواستم بپرسم تیپ تکاوری چطوریه؟؟ چی کار میکنن اونجا؟؟؟ برنامه شون تا ساعت 14 هست؟؟ یعنی میتونم بعد ساعت 14 برگ خروج شهری بگیرم و برم خونه یا نه؟؟
    و اینکه اونجا هم تقسیم گروهانی میشیم یا هر کدوممون رو به یه پستی می فرستند؟؟؟ مثل رانندگی و دژبانی و مخابرات و بوفه و ....؟؟
    آخه من هم
    عینکی هستم
    و هم تازگی ها تو آموزشیم
    واریث گرفتم
    و دیگه اصلا نمیتونم مثل قبل روزی چند ساعت رژه و تمرین نظامی و.... انجام بدم..
    دیگه تحمل اینجور چیزا رو ندارم
    رسته تو امریه ام هم پیاده هست...
    میخواستم کسایی که تیپ تکاوری افتادن و یا اطلاعاتی دارن درخواست کمک کنم
    راستی افسردگی شدید هم دارم که نمیدونم اگه با اون دو تای دیگه یعنی چشم ضعیفی و واریث در کنار هم معافیت میدن یا نه...

سوال بعدیم هم درباره نقل قول دوستی بود که تو پست بالا کردم

در آغاز فعالیت SaJJaD_BaRon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بنده پدرم ارتشی بازنشسته هستش و با توجه به این قانون که فرزندان نظامی میتونن درخواست بدن بعد از اموزشی کجا خدمت خودشون رو انجام بدن ما اقدام کردیم که نیروی دریایی رشت بنده بیوفتم از طریق نامه نگاری واسه همین مجبور بودم در نیروی دریایی ارتش بیوفتم و این ماه نیروی دریایی سیرجان واسه آموزشی مثل اینکه داره میگیره . . .ولی تمام کسانی دیگه ای که من دور و نزدیک دیدم مشکین شهر اردبیل محل اعزامشون خورده بنده الان نگران اینم اول اردیبهشت برم محل اعزام در شهرمون و بگن ما چون کسی رو نداریم بره اونجا اتوبوسی هم نیست و شما باس تنهایی خودتون برین این همه راه رو . . .بنظر شما این سناریو بنده ممکنه اتفاق بیوفته !؟ یا بنده اشتباه میکنم !؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب ابتدا خوش امدید به این انجمن
    تیپ تکاوری همان طور که از اسمش پیداست تمرکز اصلی ان بر انجام عملیات نامتقارن است یعنی افرادی که بتوانند عملیات ویژه ای را انجام دهند به این منظور باید همواره از امادگی جسمانی بالایی برخوردار باشند و همیشه در حال تمرین هستند و در رزمایش های مختلفی شرکت می کنند.
    بله تایم اداری در همه جا خدمت تا ساعت ۱۴ است مکر در مواقع خاص اما شما سرباز هستید با نهایت درجه ای می توانید داشته باشید سرجوخه است و بر خلاف افسران و گروهبان ها روز برگ نیستید یعنی شاید هر چند روز اجازه خروج از محیط پادگان را داشته باشید.
    بله تقسیم گروهانی خواهید شد روز اول شما را در مفابل شعبه وظبفه به خظ می کنند و شما باید فرم هایی را پر کنید سپس در همان روز شما توسط یا فرمانده پادگان یا جانشین ان تقسیم خواهید شد شاید از شما درباره تخصصی که دارید نیز سوال کنند.
    شما اگر مشکل پزشکی دارید به درمانگاه پادگان ماجعه کنید تا شما را در صورت لزوم به بیمارستان برای معاف از نگهبانی معرفی کنند تنها با بیان اینکه واریث دارید بدون هیچ دستوری از پزشک برای جلوگیری از نگهبانی و رژه کسی یه شما اهمیت نمی دهد شاید برخورد انها با شما بدتر هم باشد.

7. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بیشتر توضییح بدین
    جواب سر بالا بده مثلا سرباز عقیدتی در مهدیه رو باز بسته میکنه اگر جشنی یا عزاداری باشه فیلم هاشو صدا گذاری میکنی زیاد بهت سخت نمیگیرن پست نداری ولی اگر افتادی پاسداری هر یک روز در میان تو برجک سرما گرما باید پست بدی سرباز عقیدتی هم زیر کولر کنار بخاری راحت نشسته

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بنده پدرم ارتشی بازنشسته هستش و با توجه به این قانون که فرزندان نظامی میتونن درخواست بدن بعد از اموزشی کجا خدمت خودشون رو انجام بدن ما اقدام کردیم که نیروی دریایی رشت بنده بیوفتم از طریق نامه نگاری واسه همین مجبور بودم در نیروی دریایی ارتش بیوفتم و این ماه نیروی دریایی سیرجان واسه آموزشی مثل اینکه داره میگیره . . .ولی تمام کسانی دیگه ای که من دور و نزدیک دیدم مشکین شهر اردبیل محل اعزامشون خورده بنده الان نگران اینم اول اردیبهشت برم محل اعزام در شهرمون و بگن ما چون کسی رو نداریم بره اونجا اتوبوسی هم نیست و شما باس تنهایی خودتون برین این همه راه رو . . .بنظر شما این سناریو بنده ممکنه اتفاق بیوفته !؟ یا بنده اشتباه میکنم !؟
    من متوجه نشدم شما نگران اعزام هستید یا اینکه می خواهید در نیرو دریایی سیرجان باشید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من متوجه نشدم شما نگران اعزام هستید یا اینکه می خواهید در نیرو دریایی سیرجان باشید؟
    سربازی قرار با مشکلات زندگی دست پنجه نرم کنی نباید بترسی اگر گفتن تنها برو مگه چی میشه فکر مشکلات باشی بدترش برات پبش میاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سربازی قرار با مشکلات زندگی دست پنجه نرم کنی نباید بترسی اگر گفتن تنها برو مگه چی میشه فکر مشکلات باشی بدترش برات پبش میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •