تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2940 از 4428 اولاول ... 1940244028402890293029362937293829392940294129422943294429502990304034403940 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,391 به 29,400 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

خوش بحالت دوست عزیز

این کاری که برای شما کردن برای من فکر کنم تو رویا انجام بشه چون اینایی که من میشناسم فکر نکنم حتی منظورمم متوجه بشن اگه هم بشن احتمالا میگه خب خططت 9 هست برو ببند روی 4

چه برسه به تعویض سیم کشی اونم با یه درخواست !
    آره به خدا یکی باید اول به اینا بفهمونه ما چمونه.واقعا بی سوادن.یارو برگشته به من میگه سرعت 40 کیلوبایت عالیه که چرا ناراضی هستی؟

2. 4 کاربر از aligoodbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آره به خدا یکی باید اول به اینا بفهمونه ما چمونه.واقعا بی سوادن.یارو برگشته به من میگه سرعت 40 کیلوبایت عالیه که چرا ناراضی هستی؟
    کلا مشکل ما همینه و بخاطر همین وقت نگذاشتم که برم چون اونایی که سر این پست هستند یا اینکاره و متخصص نیستند و اصلا زبون ما حالیشون نمیشه که بگم SNR پایینه به نظر شما میفهمه ؟؟؟ و دسته دوم اونایی هستند که فقط اومدن زمان بگذره و سر برج یه حقوقی بگیرن برن و دیگر هیچ !

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

کلا مشکل ما همینه و بخاطر همین وقت نگذاشتم که برم چون اونایی که سر این پست هستند یا اینکاره و متخصص نیستند و اصلا زبون ما حالیشون نمیشه که بگم SNR پایینه به نظر شما میفهمه ؟؟؟ و دسته دوم اونایی هستند که فقط اومدن زمان بگذره و سر برج یه حقوقی بگیرن برن و دیگر هیچ !
    بابا همه ی اینا به کنار آخه بعضی مطالبو که مربوط به خود مخابراته رو هم نمیدونن
    یکی دیگش می گفت سرویس های ما بهترین و بالاترین پینگ رو دارن و خیلی خوب هستن

5. این کاربر از aligoodbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Snr هرچی کمتر باشه بهتره؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

Snr هرچی کمتر باشه بهتره؟
    خیر هر چی بیشتر باشه بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه mag net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

مشکل نویزم با 9 مگ قبلا دیگه به این حد نبوده که همش خاموش روشن کنم . 7 - 8 ساعت یکبار خاموش روش میکردم ولی خب ارزششو داشت که سرعت دانلودت 1 مگ در ثانیه باشه

ولی الان در بهترین حالت اگه با کندی کنار بیام برای قطعی هر 30 دقیقه الی 1 ساعت مجبورم مودمو ریستارت کنم . در ضمن SNR هم پایین نماید و در حد 6.2 تا 6.5 هست ولی لینک مدام میپره بخصوص اگه با کریو انلاین شم که دیگه بدتر سریع لینک میره !!
    صد در صد شک نکن مشکل از طرف شما نیست از مخابراتتونه
    تا جایی که من میدونم پشتیبانی خنگ تشریف دارن هر چی بیشتر زنگ بزنی نتت از قبل از هم بدتر میشه

9. 2 کاربر از mag net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سرویس 128 به اصطلاح نامحدود بعد از 10 گیگ دانلود:

سرعت دقیق 61 کیلوبایته و به شدت کند به نظر میرسه... حداقل نکردن بذارنش رو 70.....
    سرویس 256 یا 512 10 گیگ از این سرویس خیلی خیلی بهتره
    داداش. خوب انتظار چی داشتی مگه؟ سرویس 128 نامحدودت رو بعد از 10 گیگ مصرف با سرعت حدود 2Mbps طبق اعلام خودشون بستن روی 512kbps. هنوزم که سرعتت چهار برابر سرعت اسمیه دیگه. حالا یه 5% کمتر از حداکثر سرعتش رو داری می‌گیری. من یادمه تا 3-4 سال پیش سرویس 128 نامحدود از سپنتا می‌گرفتم با سرعت دانلود 15 تا 16 کیلوبایت با همین قیمت حدود 30 هزارتومن در ماه، البته بدون قطعی و افت سرعت و پینگ. بعدن دیدم برام سرویسای محدود حجمی به‌صرفه‌تره.

من هم برای استفاده خونگی با هزینه کم همون سرویس‌های محدود حجمی رو، بیشتر توصیه می‌کنم. این شرکت‌های ISP سرویس‌های نامحدود رو بیشتر دوست دارن به شرکت‌ها بفروشن. چون معمولاً شرکت‌ها احتیاج دارن به یه سرویس دائمی و قابل اطمینان با یه حداقلی از سرعت تضیمن شده. از طرف دیگه، تو همین حوزه هم، برای پارس‌آنلاین به‌صرفه‌تره که سرویس‌های نامحدود 1مگابیت و 2مگابیتش فروش بره تا سرعتای پایین. واسه همین این هدیه سرویس نامحدود رو برای سرعت‌های پایین خیلی تنگ و محدود در نظر گرفته.

از طرف دیگه، این شرکت‌ها برای کاربرای خونگی هم اومدن همین سرویس‌های محدود رو در نظر گرفتن. البته قبول دارم که پارس‌آنلاین تنوعش نسبت به شرکت‌های دیگه تو این جور سرویسا کمتره.

11. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

برای دانلود شبانه باید مودمو یه بار خاموش کنیم یا نیازی نداره؟
    خیر اتوماتیک خودش رایگان حساب میشه البته اگر می خواهی تا 713 دانلود کنی و رایگان حساب بشه حتما باید قبل از 715 دیسی بشی

13. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خیر اتوماتیک خودش رایگان حساب میشه البته اگر می خواهی تا 713 دانلود کنی و رایگان حساب بشه حتما باید قبل از 715 دیسی بشی
    درود
    منظور شما اینه که تا ساعت 7 و 15 دقیقه رایگانه ؟ و این یک ربع هم رایگان حساب میشه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

713 و 715 یعنی چی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •