توي تريلر اصلي يك جايي بود چشم هاي يك زنو نشون ميداد به نظر من اون جيله حداقل از چشم ها و موهاش كه معلوم بود
![]()
توي تريلر اصلي يك جايي بود چشم هاي يك زنو نشون ميداد به نظر من اون جيله حداقل از چشم ها و موهاش كه معلوم بود
![]()
به نظر من جیل نیست .
من میگم شریه .
همون که تو ایول 2 هی زیر دست و پا میخزید و تو هر سوراخی که گیر میومد میرفت .
به نظر من هم باید شری باشه چون اون هم توی اویل پنجه.
نه بابا شايد شري توي اين داستان باشه اما اون شري نبود مگه اين شري چند سالش ميشه توي اويل 5؟ اون چهره به 28 يا 29 ساله ها ميخورد![]()
مگه قضیه آلیس و نمیسیس و رابطشونو نمیدونین؟؟؟؟؟
واقعا تاپیک جالبیه !
عنوان :
تاپیک مخصوص بازی Re4
حالا داره در همه ی ورژن ها صحبت میشه !
ولی من که تریلر رو ندیدم ولی فکر نکنم شری باشه .
چون زیاد ربطی به داستان بازی نداره .
فقط پدرش باعث این همه بدبختی بود !
شری تو 2 ، 12 سالش بود .
تو 5 تقریبا 10 سال از اون ماجرا میگذره که میشه 22 سالش .
حالا دیدی با عقل جور در میاد ؟!![]()
من هنوز از داستان 5 خبر ندارم ، ولی شری به هر حال هنوز هم در دست وسکر هست . تو گزارش تصویری وسکر ، آخر گزارش جایی اعلام میکنه که شری هنوز در دست ماست و من (وسکر) هنوز هم به بیرکین و آینده نگری های خطرناک اون شک دارم و باید با احتیاط برخورد کرد . این به نوعی نشون دهنده اینه که وسکر احتمال خطری رو از جانب شری میده که اینجوری میگه !
بله ، اگر داستان بازی در سال 2008 اتفاق بیفته گفته شما صحیح هست و شری 22 سال خواهد داشت . راستی کسی از دوستان میتونه این محبت رو بکنه و اون عکس که میگین رو یه جا آپلود کنه ؟
راستش من اینترنتم کم سرعته و در حال حاضر قادر به دانلود تریلرها نیستم ، تو یوتوب هم که کلی طول میکشه تا نشون بده . ممنونم
اون یارو که بازی رو ساخته هم گفته که اون دختره یه نفره که اسیر وسکر بوده .
کلا شرط میبندم که خود شریه .
اقا مگه نمیدونین که الیس و نمیسیس قبلا ادم عادی بودن و این قضیه ویروسه کار دولت بود که میخواست ازش به عنوان نیروی جنگی استفاده کنه و توی اویل2 نمیسیس و الیس را روبه روی هم قرار دادن(نمیسیس کنترلش دست خودش نبود کنترل می شد) تا ببینند کدوم قوی تره.....که اخر فیلم 2 یه صحنه هایی از قیافه ادمی نمیسیس نشون داد....و چون نمیسیس و الیس قبلا با هم دوست بودن نمیسیس یه لحظه عشقش بر مغزش (مغزی که تحت کنترل اونا بود) غلبه کرد و به الیس کمک کرد.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)