ظاهرا كه اون مد ايران همون ارتش سوريه تو اين مده AGCv1.0 با يكمي تغييرات
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
ظاهرا كه اون مد ايران همون ارتش سوريه تو اين مده AGCv1.0 با يكمي تغييرات
EA Game ,Victory Games مسابقه وتصمیم مهم
شرکت :Victory Games که به تازگی به کمپانی عظیم EA Game پیوسته بنا بر منابع نا مشخص بر ای تصمیم گیری بر نامه های آینده خود دست به یک یک نظر سنجی بزرگ بین طر فدارن خود در سایتش زده است . که با نا با وری بسیاری بازی های : Generals: Zero Hour و Red Alert 2 در این نظر سنجی گوی رقابت را از بازی معروف و پر طر فدار(البته از نظر شر کت سازنده: EA Game ) سری چهار قسمتی تایبریم ها ربودند و به فینال راه پیدا کردند احتمالا مقصود EA Game از این حر کت شناخت هدف آینده خود و سر مایه گذاری بر روی ان است که این خبر بر ای جنرال باز ها بسیار خبر خوش و مسر ت بخشی خواهد بود .
آیا شا هد آن خو اهیم بود که جنرال 3 تو سط شر کت :EA Game پس از سا لها انتظار کلید بخورد .... به امید آن روز ...
فینال:
![]()
اقای منصوری ما رفتیم به این سایت و به نبرد نهایی رای مثبت دادیم اگه انشالله رای بیاره اونوقت چی میشه و درضمن از دوستان خواهش میکنم برن به این سایت و رای مثبت بدن
Last edited by sajjadram; 01-10-2011 at 10:21.
لینک قسمتی که رأی دادی رو اینجا بذار . من میخوام به رد آلرت 2 رأی بدم![]()
ما که لینکی برای نظر دادن ندیدیم
دو ستان این یک خبر بود نظر سنجی تموم شده (البته فعلا در این مرحله) مرحله فینال هنوز مو نده که به زودی نظر سنجی اش در سایت :EA Game اعلام میشه . در اون مرحله می تونید بین رد آلرد 2 و جنرال زرو به یکی شون رای بدید .
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هروقت نظر سنجی شروع شد حتماً اینجا اعلام کُنید. رأی من رد آلرت 2![]()
فقط zero hour عشقه
دوستان سلام. من بازی Command & Conquer(tm) Generals Zero Hour رو روی ویندوز 7 نصب کردم ولی وقتی میخوام اجراش کنم این پیغام رو که توی عکس هست میده... مشکل از چیهههه؟؟؟؟؟؟
به جای --------- v a t a n d o w n l o a d را قرار دهید البته بدون فاصلهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by khalvat5800; 02-10-2011 at 11:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)