دوستان سرعت دریافت من از تورنت خیلی عجیب پایینه !
1 یا 2 کیلوبایت در ثاینه !
سرعت اینترنتم 128 هست ... تنظیمات پست شماره ی 645 رو انجام دادم ... با نرم افزارهای Utorrent و BitTorrent هم امتحان کردم !
ممنون میشم راهنمایی کنید !
دوستان سرعت دریافت من از تورنت خیلی عجیب پایینه !
1 یا 2 کیلوبایت در ثاینه !
سرعت اینترنتم 128 هست ... تنظیمات پست شماره ی 645 رو انجام دادم ... با نرم افزارهای Utorrent و BitTorrent هم امتحان کردم !
ممنون میشم راهنمایی کنید !
واوووووو..
یه توضیحی راجع به VPS میدی ببینیم چطوریه؟از کجا باید خرید؟
من با 128 محدود شبا اکثرا سرعتم بالای 120-130 ه..یعنی بیشتر هم میشه؟؟؟
115 گیگ آپلود؟؟؟؟28 گیگ دانلود؟؟؟چر اینقدر اختلاف زیاد؟؟؟چرا seeding رو قطع نمیکنی؟
اول از همه بگید آیا اون دایره سبز رنگ تیک دار در پایین برنامه نشون داده میشه...؟
توی کلاینت های BitTorrent و uTorrent ابتدا Ctrl+G رو بزنید و تنظیمات اتوماتیک سرعت رو انجام بدید...
با توجه به سرعتتون که اشاره کردید 128Kbps ـه به Ctrl+P > Bandwidth رفته و Maximum upload rate رو Automatic و Global maximum number of connections رو 500 و Maximum number of connected peers per torrent رو 300 و Maximum upload slots per torrent رو 5 تنظیم کنید...
با این تنظیمات، شما بسته به پینگتون و شرایط تورنت و تعداد Seeders و Peers ، باید نهایتاً بین 5-10 دقیقه سرعتتون حداقل به 13-14 کیلوبایت برثانیه برسه...
البته در سرعت کم نباید انتظار زیادی از لذت بردن از کار با تورنت رو داشته باشید...! با این تنظیمات هم تا جایی که پهنای باندتون جا داشته باشه خورده میشه درنتیجه سایتا براتون به سختی باز خواهند شد (کلاً کار سنگین دیگه ای با نت نمیتونید بکنید)...!
نه شما یکم اشتباه متوجه شدید... سرعت دانلود شما از لینک مستقیم پرسرعتی (مثل سرورای مایکروسافت) با Internet Download Manager هر چقدر باشه یعنی اون سقف سرعت شماس... یعنی سقف سرعت شما همون 120KBps هستش و بالاتر از اون به هیچ وجه نمیتونید برید...
VPS مخفف عبارت Virtual Private Server به معنی "سرور خصوصی مجازی" هستش...
برای مثلاً یه نفر از یه شرکت هاستینگ خارجی یه Dedicated Server میخره (یعنی یه سرور خصوصی با سخت افزار و همه چیز اختصاصی) بعدش به کمک برنامه های مجازی سازی مثل VMWare ، عمل مجازی سازی رو انجام میده و سرورهای مجازی با سخت افزار و همه چیز مجازی ایجاد میکنه و میفروشه به مردم...
خوب شما مثلاً یه VPS ویندوز یا لینوکس از اون فرد میخرید و عین یه کامپیوتر معمولیه و روش میتونید برنامه بریزید و به کمک Remote Desktop (کنترل دسکتاپ از راه دور) به سرور وصل شده و عین ویندوز خودتون باهاش کار میکنید...
خیلیا به خصوص تو کشوری مثل ایران، از VPS ـها استفاده میکنن و با سرعت بسیار بالا در سرور دانلود کرده بعد مثلاً تبدیلش میکنن به یه فایل zip و خودشون با لینک مستقیم از سرورشون دانلود میکنن تو کامپیوتر خودشون (مثلاً با سرعت 120KBps شما و من).....
VPS ـها ارزون هستن (به لطف مجازی سازی)... میتونید از 10-15 هزار تومن با CPU ضعیفتر و رم و سرعت و هارد کمتر بخرید تا چیزای خوب و عالی که خیلی خوبش 40-50 تومن در ماه و دیگه محشرش 100 تومن در ماه (که اون واسه ساختن سایت و غیره ـس و واسه دانلود نمیصرفه)...
خیلیا مثل من یکی دو سه نفر با هم شراکتی میخرن و استفاده میکنن (به دلیل Windows Server بودن به راحتی چندین نفرم میتونن همزمان از سیستم عامل استفاده کنن)...............
در کل مثل عکس زیر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Cleeev; 06-06-2010 at 18:25.
بله ...اول از همه بگید آیا اون دایره سبز رنگ تیک دار در پایین برنامه نشون داده میشه...؟
دوست عزیز ممنون از راهنمایی ، همه ی کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی درست نشد . یه لحظه رفت رو 11 کیلوبایت ولی باز اومد پایین و الان روی 2 یا 1 کیلوبایت هست !توی کلاینت های BitTorrent و uTorrent ابتدا Ctrl+G رو بزنید و تنظیمات اتوماتیک سرعت رو انجام بدید...
با توجه به سرعتتون که اشاره کردید 128Kbps ـه به Ctrl+P > Bandwidth رفته و Maximum upload rate رو Automatic و Global maximum number of connections رو 500 و Maximum number of connected peers per torrent رو 300 و Maximum upload slots per torrent رو 5 تنظیم کنید...
با این تنظیمات، شما بسته به پینگتون و شرایط تورنت و تعداد Seeders و Peers ، باید نهایتاً بین 5-10 دقیقه سرعتتون حداقل به 13-14 کیلوبایت برثانیه برسه...
البته در سرعت کم نباید انتظار زیادی از لذت بردن از کار با تورنت رو داشته باشید...! با این تنظیمات هم تا جایی که پهنای باندتون جا داشته باشه خورده میشه درنتیجه سایتا براتون به سختی باز خواهند شد (کلاً کار سنگین دیگه ای با نت نمیتونید بکنید)...!
=-=-=
بهرحال ... خیلی ممنون !![]()
سلام
میخواستم ببینم چجوری میتونم تنظیمات utorrent رو به حالت اول برگردونم؟
با تنظیماتش ور رفتم سرعتم داغون شد
شما چه تورنتی رو انتخاب کردی... درمورد سیدرهاش دقت کردی؟ چند تا سیدر داره؟
شما برنامه رو پاک کند دوباره بریزسلام
میخواستم ببینم چجوری میتونم تنظیمات utorrent رو به حالت اول برگردونم؟
با تنظیماتش ور رفتم سرعتم داغون شد![]()
Last edited by s_paliz; 07-06-2010 at 01:07.
اوکی..گرفتم...دمت گرم..
چه جالبه من تاحالا نمیدونستم///برم تو کارش ببینم چی میشه...ممنون بابت توضیحات کاملت..
![]()
سلام راستش یه سوالی تو ذهنمه اعصابمو ریخته بهم از اونجایی که اکثر فایلهای درست و حسابی یا بصورت تورنتن یا رپیدشیر و هات فایل منم دیگه قید لینک مستقیم رو زدم حالا وقتی مثلا تو سایتی مثله downarchive.com میرم یه قسمت داره که میگه علاوه بر رپید و تورنت میتونی این فایلو با لینک مستقیم هم دانلود کنی منتها باید عضو شم که متاسفانه باید یه مبلغی رو هم پرداخت کنم حالا من میخواستم بدونم چیکار باید بکنم یا مثلا کسی هست که کارت ویزا یا ... داشته باشه
شرمنده زیاد شد![]()
سلام دوستان، دو تا سوال داشتم:
هیچ راهی نداره یوتورنت بتونه مثل IDM در صورت دیسکانکت خودش اتوماتیک وصل بشه.
و اگه ما یه تورنت داشته باشیم که توش ده تا فایل باشه چجوری میشه یه کاری کرد که فایل های توش به ترتیب دانلود بشن. که اگه هر کدوم دانلود شده ما بتونیم استفده کنیم.
سلام دوستان
من با این تورنت مشکل دارم من از بیت تورنت استفاده میکنم بعد وقتی تو خونه دانلود ها رو استارت میکنم بدون هیچ مشکلی شروع میشه ولی توی شرکت این طوری نیست استارت رو که میزنم اصلا دانلود شروع نمیشه فایروال هم غیر فعال کردم کلا هیچ تاثیری نداشت
البته ما از ------ استفاده میکنیم من تو تنظیمات قسمت کانکشن ------ سرور رو فعال میکنم بعد ------ رو میزنم پورت رو هم میزنم و میزارمش روی اچ تی تی پی (البته همش رو امتحان کردم ) بازم دانلود نمیشه
ما کلا 10 ، 12 تا اتاق داریم که همه اینترنت داریم و از بچه ها زیاد دان میکنن ولی خوب وقتی من میزنم اصلا شروع نمیکنه
ممنون میشم راهنمایی کنید
این عکس رو ببنید یکی از دوستان چند صفحه پیش گذاشته منم دقیقا همینطوری هست سید و .. رو نشون میده ولی شروع نمیکنه ان البته من حدود 10 مین گذاشتمش
اینم بگم سرعت دانلودم 300 کیلوبایت هست و نامحدود !
![]()
Last edited by YAHYA-PRO; 09-06-2010 at 22:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)