تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 376 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

دوستان سرعت دریافت من از تورنت خیلی عجیب پایینه !

1 یا 2 کیلوبایت در ثاینه !

سرعت اینترنتم 128 هست ... تنظیمات پست شماره ی 645 رو انجام دادم ... با نرم افزارهای Utorrent و BitTorrent هم امتحان کردم !

ممنون میشم راهنمایی کنید !

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

ای تو روحشون... ساب دامینای اینم قیلتر کردن... oK جای دیگه آپش کردم و لینکو عوض کردم...

خوب اون سرعت توی کامپیوتر خودم نیست... تو سرورمه (VPS) که سرعت لینک مستقیمش تا 10MBps ـم میرسه...

این سرعتم فقط به خاطر تعداد peer ـهاش نیست بلکه به خاطر تعداد مناسب seeder ـها و peer ـهاش رو همه...

دانلود میکنم تو سرور، لینک مستقیم درست میکنم بعد با لینک مستقیم شبا با سرعت 120KBps دانلود میکنم تو کامپیوتر خودم...

من خیلی از تورنت دانلود میکنم و واقعاً برام سخت و کشنده ـس با این کیفیت کم اینترنتای مزخرف شبانه و ping داغونشون از تورنت دانلود کنم (اصلاً همین لفظ "فقط شبا رایگان" یعنی باید بیخیال تورنت بشی)... اصلاً با این اینترنتای محدود حجمی و مزخرف توی ایران نمیشه به خوبی با تورنت کار کرد و کلاً اسم Seeder شدنم باید از سرت خارج کنی... یه vps آدم میگیره خیال خودشو راحت میکنه... هم از تورنت نهایت حالشو میبری و دانلود میکنی و هم اینور با نهایت سرعت شبا دانلود میکنی تو کامپیوتر خودت...

واوووووو..

یه توضیحی راجع به VPS میدی ببینیم چطوریه؟از کجا باید خرید؟

من با 128 محدود شبا اکثرا سرعتم بالای 120-130 ه..یعنی بیشتر هم میشه؟؟؟

115 گیگ آپلود؟؟؟؟28 گیگ دانلود؟؟؟چر اینقدر اختلاف زیاد؟؟؟چرا seeding رو قطع نمیکنی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11 BitTorrent, uTorrent, Bandwidth, VPS

دوستان سرعت دریافت من از تورنت خیلی عجیب پایینه !

1 یا 2 کیلوبایت در ثاینه !

سرعت اینترنتم 128 هست ... تنظیمات پست شماره ی 645 رو انجام دادم ... با نرم افزارهای Utorrent و BitTorrent هم امتحان کردم !

ممنون میشم راهنمایی کنید !
    اول از همه بگید آیا اون دایره سبز رنگ تیک دار در پایین برنامه نشون داده میشه...؟

توی کلاینت های BitTorrent و uTorrent ابتدا Ctrl+G رو بزنید و تنظیمات اتوماتیک سرعت رو انجام بدید...

با توجه به سرعتتون که اشاره کردید 128Kbps ـه به Ctrl+P > Bandwidth رفته و Maximum upload rate رو Automatic و Global maximum number of connections رو 500 و Maximum number of connected peers per torrent رو 300 و Maximum upload slots per torrent رو 5 تنظیم کنید...

با این تنظیمات، شما بسته به پینگتون و شرایط تورنت و تعداد Seeders و Peers ، باید نهایتاً بین 5-10 دقیقه سرعتتون حداقل به 13-14 کیلوبایت برثانیه برسه...

البته در سرعت کم نباید انتظار زیادی از لذت بردن از کار با تورنت رو داشته باشید...! با این تنظیمات هم تا جایی که پهنای باندتون جا داشته باشه خورده میشه درنتیجه سایتا براتون به سختی باز خواهند شد (کلاً کار سنگین دیگه ای با نت نمیتونید بکنید)...!

واوووووو..

یه توضیحی راجع به VPS میدی ببینیم چطوریه؟از کجا باید خرید؟

من با 128 محدود شبا اکثرا سرعتم بالای 120-130 ه..یعنی بیشتر هم میشه؟؟؟

115 گیگ آپلود؟؟؟؟28 گیگ دانلود؟؟؟چر اینقدر اختلاف زیاد؟؟؟چرا seeding رو قطع نمیکنی؟
    نه شما یکم اشتباه متوجه شدید... سرعت دانلود شما از لینک مستقیم پرسرعتی (مثل سرورای مایکروسافت) با Internet Download Manager هر چقدر باشه یعنی اون سقف سرعت شماس... یعنی سقف سرعت شما همون 120KBps هستش و بالاتر از اون به هیچ وجه نمیتونید برید...

VPS مخفف عبارت Virtual Private Server به معنی "سرور خصوصی مجازی" هستش...

برای مثلاً یه نفر از یه شرکت هاستینگ خارجی یه Dedicated Server میخره (یعنی یه سرور خصوصی با سخت افزار و همه چیز اختصاصی) بعدش به کمک برنامه های مجازی سازی مثل VMWare ، عمل مجازی سازی رو انجام میده و سرورهای مجازی با سخت افزار و همه چیز مجازی ایجاد میکنه و میفروشه به مردم...

خوب شما مثلاً یه VPS ویندوز یا لینوکس از اون فرد میخرید و عین یه کامپیوتر معمولیه و روش میتونید برنامه بریزید و به کمک Remote Desktop (کنترل دسکتاپ از راه دور) به سرور وصل شده و عین ویندوز خودتون باهاش کار میکنید...

خیلیا به خصوص تو کشوری مثل ایران، از VPS ـها استفاده میکنن و با سرعت بسیار بالا در سرور دانلود کرده بعد مثلاً تبدیلش میکنن به یه فایل zip و خودشون با لینک مستقیم از سرورشون دانلود میکنن تو کامپیوتر خودشون (مثلاً با سرعت 120KBps شما و من).....

VPS ـها ارزون هستن (به لطف مجازی سازی)... میتونید از 10-15 هزار تومن با CPU ضعیفتر و رم و سرعت و هارد کمتر بخرید تا چیزای خوب و عالی که خیلی خوبش 40-50 تومن در ماه و دیگه محشرش 100 تومن در ماه (که اون واسه ساختن سایت و غیره ـس و واسه دانلود نمیصرفه)...

خیلیا مثل من یکی دو سه نفر با هم شراکتی میخرن و استفاده میکنن (به دلیل Windows Server بودن به راحتی چندین نفرم میتونن همزمان از سیستم عامل استفاده کنن)...............

در کل مثل عکس زیر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Cleeev; 06-06-2010 at 18:25.

4. 4 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

اول از همه بگید آیا اون دایره سبز رنگ تیک دار در پایین برنامه نشون داده میشه...؟
    بله ...

توی کلاینت های BitTorrent و uTorrent ابتدا Ctrl+G رو بزنید و تنظیمات اتوماتیک سرعت رو انجام بدید...

با توجه به سرعتتون که اشاره کردید 128Kbps ـه به Ctrl+P > Bandwidth رفته و Maximum upload rate رو Automatic و Global maximum number of connections رو 500 و Maximum number of connected peers per torrent رو 300 و Maximum upload slots per torrent رو 5 تنظیم کنید...

با این تنظیمات، شما بسته به پینگتون و شرایط تورنت و تعداد Seeders و Peers ، باید نهایتاً بین 5-10 دقیقه سرعتتون حداقل به 13-14 کیلوبایت برثانیه برسه...

البته در سرعت کم نباید انتظار زیادی از لذت بردن از کار با تورنت رو داشته باشید...! با این تنظیمات هم تا جایی که پهنای باندتون جا داشته باشه خورده میشه درنتیجه سایتا براتون به سختی باز خواهند شد (کلاً کار سنگین دیگه ای با نت نمیتونید بکنید)...!
    دوست عزیز ممنون از راهنمایی ، همه ی کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی درست نشد . یه لحظه رفت رو 11 کیلوبایت ولی باز اومد پایین و الان روی 2 یا 1 کیلوبایت هست !

=-=-=

بهرحال ... خیلی ممنون !

داره خودمونی میشه reza10_devil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    میخواستم ببینم چجوری میتونم تنظیمات utorrent رو به حالت اول برگردونم؟
    با تنظیماتش ور رفتم سرعتم داغون شد

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بله ...

دوست عزیز ممنون از راهنمایی ، همه ی کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی درست نشد . یه لحظه رفت رو 11 کیلوبایت ولی باز اومد پایین و الان روی 2 یا 1 کیلوبایت هست !

=-=-=

بهرحال ... خیلی ممنون !
    شما چه تورنتی رو انتخاب کردی... درمورد سیدرهاش دقت کردی؟ چند تا سیدر داره؟

سلام
    میخواستم ببینم چجوری میتونم تنظیمات utorrent رو به حالت اول برگردونم؟
    با تنظیماتش ور رفتم سرعتم داغون شد
    شما برنامه رو پاک کند دوباره بریز
    Last edited by s_paliz; 07-06-2010 at 01:07.

8. 2 کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

نه شما یکم اشتباه متوجه شدید... سرعت دانلود شما از لینک مستقیم پرسرعتی (مثل سرورای مایکروسافت) با Internet Download Manager هر چقدر باشه یعنی اون سقف سرعت شماس... یعنی سقف سرعت شما همون 120KBps هستش و بالاتر از اون به هیچ وجه نمیتونید برید...

VPS مخفف عبارت Virtual Private Server به معنی "سرور خصوصی مجازی" هستش...

برای مثلاً یه نفر از یه شرکت هاستینگ خارجی یه Dedicated Server میخره (یعنی یه سرور خصوصی با سخت افزار و همه چیز اختصاصی) بعدش به کمک برنامه های مجازی سازی مثل VMWare ، عمل مجازی سازی رو انجام میده و سرورهای مجازی با سخت افزار و همه چیز مجازی ایجاد میکنه و میفروشه به مردم...

خوب شما مثلاً یه VPS ویندوز یا لینوکس از اون فرد میخرید و عین یه کامپیوتر معمولیه و روش میتونید برنامه بریزید و به کمک Remote Desktop (کنترل دسکتاپ از راه دور) به سرور وصل شده و عین ویندوز خودتون باهاش کار میکنید...

خیلیا به خصوص تو کشوری مثل ایران، از VPS ـها استفاده میکنن و با سرعت بسیار بالا در سرور دانلود کرده بعد مثلاً تبدیلش میکنن به یه فایل zip و خودشون با لینک مستقیم از سرورشون دانلود میکنن تو کامپیوتر خودشون (مثلاً با سرعت 120KBps شما و من).....

VPS ـها ارزون هستن (به لطف مجازی سازی)... میتونید از 10-15 هزار تومن با CPU ضعیفتر و رم و سرعت و هارد کمتر بخرید تا چیزای خوب و عالی که خیلی خوبش 40-50 تومن در ماه و دیگه محشرش 100 تومن در ماه (که اون واسه ساختن سایت و غیره ـس و واسه دانلود نمیصرفه)...

خیلیا مثل من یکی دو سه نفر با هم شراکتی میخرن و استفاده میکنن (به دلیل Windows Server بودن به راحتی چندین نفرم میتونن همزمان از سیستم عامل استفاده کنن)...............

در کل مثل عکس زیر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اوکی..گرفتم...دمت گرم..

چه جالبه من تاحالا نمیدونستم///برم تو کارش ببینم چی میشه...ممنون بابت توضیحات کاملت..

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_maca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام راستش یه سوالی تو ذهنمه اعصابمو ریخته بهم از اونجایی که اکثر فایلهای درست و حسابی یا بصورت تورنتن یا رپیدشیر و هات فایل منم دیگه قید لینک مستقیم رو زدم حالا وقتی مثلا تو سایتی مثله downarchive.com میرم یه قسمت داره که میگه علاوه بر رپید و تورنت میتونی این فایلو با لینک مستقیم هم دانلود کنی منتها باید عضو شم که متاسفانه باید یه مبلغی رو هم پرداخت کنم حالا من میخواستم بدونم چیکار باید بکنم یا مثلا کسی هست که کارت ویزا یا ... داشته باشه
    شرمنده زیاد شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

سلام دوستان، دو تا سوال داشتم:
    هیچ راهی نداره یوتورنت بتونه مثل IDM در صورت دیسکانکت خودش اتوماتیک وصل بشه.
    و اگه ما یه تورنت داشته باشیم که توش ده تا فایل باشه چجوری میشه یه کاری کرد که فایل های توش به ترتیب دانلود بشن. که اگه هر کدوم دانلود شده ما بتونیم استفده کنیم.

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان
    من با این تورنت مشکل دارم من از بیت تورنت استفاده میکنم بعد وقتی تو خونه دانلود ها رو استارت میکنم بدون هیچ مشکلی شروع میشه ولی توی شرکت این طوری نیست استارت رو که میزنم اصلا دانلود شروع نمیشه فایروال هم غیر فعال کردم کلا هیچ تاثیری نداشت
    البته ما از ------ استفاده میکنیم من تو تنظیمات قسمت کانکشن ------ سرور رو فعال میکنم بعد ------ رو میزنم پورت رو هم میزنم و میزارمش روی اچ تی تی پی (البته همش رو امتحان کردم ) بازم دانلود نمیشه
    ما کلا 10 ، 12 تا اتاق داریم که همه اینترنت داریم و از بچه ها زیاد دان میکنن ولی خوب وقتی من میزنم اصلا شروع نمیکنه
    ممنون میشم راهنمایی کنید

این عکس رو ببنید یکی از دوستان چند صفحه پیش گذاشته منم دقیقا همینطوری هست سید و .. رو نشون میده ولی شروع نمیکنه ان البته من حدود 10 مین گذاشتمش
    اینم بگم سرعت دانلودم 300 کیلوبایت هست و نامحدود !
    Last edited by YAHYA-PRO; 09-06-2010 at 22:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •