تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 535 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

حـــــرفـه ای ORIGINAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با تشکر از جواب شما

سیستم من این دو مورد که گفتید را نداره چکار کنم . بازم ممنون
    اگه سیستمت ساپورت کنه چیزی که بچه ها گفتن رو انجام بدی خود به خود درست میشه ولی اگه غیر فعال شده برو اینجا:
    Control Panel\Appearance and Personalization\Personalization\Window Color and Appearance
    پایین بزن
    Open classic appearance properties for more color options
    تو صفحه ای که باز شد مثل عکس عمل کن..

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

روی نوت بوک من ویستا نصب بود ازش back up گرفتم و XP نصب کردم حالا میخوام دوباره ویستا نصب کنم و بعدش باید کلی آپدیت کنم حتی Sp1 را هم باید دانلود کنم. 2تا سوال دارم:

1-اگه sp1 رو جدا بخرم و نصب کنم مشکلی برای ویستای اورجینال پیش نمیاد؟ مایکروسافت اجازه دانلودهای بعدی رو میده؟ یعنی ویستای من غیر قانونی تشخیص داده نمیشه؟!

2-آپدیت ها+sp1(در صورت دانلود) کجا ذخیره میشن تا اگه بعدا خواستم ویستا رو عوض کنم مجبور نشم دوباره دانلود کنم؟ ( البته یه تاپیک در این مورد هست ولی نامفهوم بود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hesamjm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

روی نوت بوک من ویستا نصب بود ازش back up گرفتم و XP نصب کردم حالا میخوام دوباره ویستا نصب کنم و بعدش باید کلی آپدیت کنم حتی Sp1 را هم باید دانلود کنم. 2تا سوال دارم:

1-اگه sp1 رو جدا بخرم و نصب کنم مشکلی برای ویستای اورجینال پیش نمیاد؟ مایکروسافت اجازه دانلودهای بعدی رو میده؟ یعنی ویستای من غیر قانونی تشخیص داده نمیشه؟!

2-آپدیت ها+sp1(در صورت دانلود) کجا ذخیره میشن تا اگه بعدا خواستم ویستا رو عوض کنم مجبور نشم دوباره دانلود کنم؟ ( البته یه تاپیک در این مورد هست ولی نامفهوم بود)
    نه مشکلی پیش نمیاد شما حتی میتونی آپدیتها رو از سایت ماکروسافت دانلود کنی و تو سیستمت داشته باشی تا هر وقت ویندوز عوض کردن دیگه آپدیت نکنیشون!!

شما باید به سایت ماکروسافت بری به قسمت دانلود و نام آپدیت مورد نظر رو سرچ کنی و بعد دانلود کنیش
    (برای دونستن لیست اسامی آپدیتها میتونی از خود check for update خود ویستا کمک بگیری ولی با اون آپدیت نکنی فقط اسمشون رو بنویس)
    به همین راحتی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در قسمت سرچ که سمت چپ قرار داره اسم آپدیت رو وارد کن
    Last edited by hesamjm; 12-08-2008 at 23:07.

4. این کاربر از hesamjm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اگه سیستمت ساپورت کنه چیزی که بچه ها گفتن رو انجام بدی خود به خود درست میشه ولی اگه غیر فعال شده برو اینجا:
    Control Panel\Appearance and Personalization\Personalization\Window Color and Appearance
    پایین بزن
    Open classic appearance properties for more color options
    تو صفحه ای که باز شد مثل عکس عمل کن..

با تشکر فراوان از شما و دیگر دوستان با راهنمایی شما مشکلم حل شد . از همگی بینهایت سپاسگذارم امیدوارم همیشه موفق باشید . بازم ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    NY

پيش فرض

بچه ها چرا با ویستا نمیونم به ایمیلم وصل شم نه به گوگل نه به جاهای دیگه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نه مشکلی پیش نمیاد شما حتی میتونی آپدیتها رو از سایت ماکروسافت دانلود کنی و تو سیستمت داشته باشی تا هر وقت ویندوز عوض کردن دیگه آپدیت نکنیشون!!

شما باید به سایت ماکروسافت بری به قسمت دانلود و نام آپدیت مورد نظر رو سرچ کنی و بعد دانلود کنیش
    (برای دونستن لیست اسامی آپدیتها میتونی از خود check for update خود ویستا کمک بگیری ولی با اون آپدیت نکنی فقط اسمشون رو بنویس)
    به همین راحتی
    کد:
    در قسمت سرچ که سمت چپ قرار داره اسم آپدیت رو وارد کن

آخه مشکل اینجاست که توی سایت مایکروسافت برای service pack1 این آپدیت موجود هستش:

Windows Vista Service Pack 1 Five Language Standalone (KB936330)]

واین 450 Mbyte حجم داره ولی اگه با خود check for update آپدیت کنم فقط 65 Mbyte حجم داره!

من دنبال جایی هستم که آپدیتها ذخیره میشن ... یعنی در صورت عوض کردن ویندوز , آپدیتهارو کجا کپی کنم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آخه مشکل اینجاست که توی سایت مایکروسافت برای service pack1 این آپدیت موجود هستش:

Windows Vista Service Pack 1 Five Language Standalone (KB936330)]

واین 450 Mbyte حجم داره ولی اگه با خود check for update آپدیت کنم فقط 65 Mbyte حجم داره!

من دنبال جایی هستم که آپدیتها ذخیره میشن ... یعنی در صورت عوض کردن ویندوز , آپدیتهارو کجا کپی کنم؟
    من فکر نکنم چنین کاری بتونی بکنی چون آپدیتها رو تو temp ویندوز ریخته میشه و بعد بلافاصله نصب میشه بعد از نصب هم خبری ازشون نیست(البته تا جایی که من میدونم)توی ویستا و اصولا ویندوز هم به این راحتی ها نیست که شما بخوای سرویس پک رو با کپی کردن فایل ها اضاف کنی ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

.....................
    Last edited by Reza_Sadeghi; 27-03-2009 at 22:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام............. من یه مدت از نصب ویندوزم گذشته و انواع و اقسام برنامه رو نصب کردم و دوباره پاک کردم.... حالا مشکلی که دارم اینه که زیاد هنگ میکنه و سیستم کند شده........

یه برنامه ای چیزی میشه معرفی کنید که بیاد فایل های رجیستری رو چک کنه و اونایی که خرابن رو درست کنه و خلاصه سیستم رو دوباره تازه کنه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام............. من یه مدت از نصب ویندوزم گذشته و انواع و اقسام برنامه رو نصب کردم و دوباره پاک کردم.... حالا مشکلی که دارم اینه که زیاد هنگ میکنه و سیستم کند شده........

یه برنامه ای چیزی میشه معرفی کنید که بیاد فایل های رجیستری رو چک کنه و اونایی که خرابن رو درست کنه و خلاصه سیستم رو دوباره تازه کنه ؟
    نرم افزار قدرتمند Tune up utility 2008 کمک زیادی بهتون میکنه
    کد:
    آپدیتش هم بکن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •