تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 400 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

حتما از روغن لحیم کاری استفاده کنید تا به برد اسیب نرسه و دچار زدگی و سوختگی نشه و اتصال خوب انجام بگیره و قلع مردگی به وجود نیاد و تمیز در بیاد .
    با سلام و خسته نباشید خدمت اقا صابر عزیز.

از اونجایی که لحیم کاری باید دقیق و تمیز انجام بشه» دادم به دوستم تعمیرکار موبایل تا برام انجامش بده. ولی متاسفانه کامپیوترم اصلا شناسایی نمیکنه ! اصلا نمیگه که الان چیزی به من متصل شد!
    اینجوری عمل میکنم : ۱- اتصال کابل usb به کامپیوتر ۲-برقراری اتصال با وسیله رسانا ۳- زدن کابل مودم به برق

سیم های usb به ترتیب رنگ و طبق راهنما به مودم لحیم کاری شده اند. ورژن فریمور هم ۱۹۶ می باشد. مودم هم که ایرانسله

لطفا کمک کنید. اصلا فکر نمیکردم در اولین مرحله گیر کنم!!!

ویرایش: توی دو سیستم متفاوت و دو سیستم عامل متفاوت چک کردم. ویندوز ۷ و ۱۰
    Last edited by momi133; 24-02-2019 at 10:09.

2. این کاربر از momi133 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

موقع اتصال بوت پین و زدن به برق نباید مودم روشن بشه اینطوری میشه یا نه ؟ اگر این مرحله درست هست و هیچ چیزی حتی درایو ناشناخته در کامپیوتر مشاهده نمیشه . مشکل از کابل هست باید یا عوض کنید و یک کابل مرغوب به جاش لحیم کنید یا جای اتصال سیم قرمز و سیاه رو عوض کنید . یا دو سیم وسطی رو جا به جا لحیم کنید . اگر سیم مرغوب و اورجینال لحیم کنید و سالم باشه در دفعه اول و راحت و طبق ترتیب رنگ بندی وصل و مودم هم شناخته میشه . من خودم از کابل مرغوب و اورجینال استفاده میکنم و با یک بار لحیم کاری به درستی شناخته میشه .

4. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

موقع اتصال بوت پین و زدن به برق نباید مودم روشن بشه اینطوری میشه یا نه ؟ اگر این مرحله درست هست و هیچ چیزی حتی درایو ناشناخته در کامپیوتر مشاهده نمیشه . مشکل از کابل هست باید یا عوض کنید و یک کابل مرغوب به جاش لحیم کنید یا جای اتصال سیم قرمز و سیاه رو عوض کنید . یا دو سیم وسطی رو جا به جا لحیم کنید . اگر سیم مرغوب و اورجینال لحیم کنید و سالم باشه در دفعه اول و راحت و طبق ترتیب رنگ بندی وصل و مودم هم شناخته میشه . من خودم از کابل مرغوب و اورجینال استفاده میکنم و با یک بار لحیم کاری به درستی شناخته میشه .
    مودم کامل خاموشه! بعدش اتصال و بعد میزنم به برق!

در مورد کابل هم دوبار عوض کردم چون بهش شک کردم. یکی کابل موبایل قدیمی نوکیا و قبلی کابل موبایل های جدید.

دو سیم وسطی رو هم جابجا کردم ولی سیاه و قرمز رو نه چون ترسیدم و این دوتا مربوط به برق ۵ ولت هستن. اشکالی نداره جابجا کنم؟

6. این کاربر از momi133 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مودم کامل خاموشه! بعدش اتصال و بعد میزنم به برق!

در مورد کابل هم دوبار عوض کردم چون بهش شک کردم. یکی کابل موبایل قدیمی نوکیا و قبلی کابل موبایل های جدید.

دو سیم وسطی رو هم جابجا کردم ولی سیاه و قرمز رو نه چون ترسیدم و این دوتا مربوط به برق ۵ ولت هستن. اشکالی نداره جابجا کنم؟
    خب با گرفتن نقطه اتصال و زدن برق به مودم خاموش چی میشه ؟ روشن میشه یا باز خاموشه ؟

در مورد جابه جا کردن سیم ها هیچ مشکلی نداره جا به جا کنید یا جواب میده یا نمیده و اون کابل قدیمی رو هم نباید استفاده میکردید چون جواب نمیده . کابل درجه یک 30000 تومان به بالا از اونهایی که شیلد الومینیومی دارن و رشته های چهار سیم رنگی ضخیم هست و جنسشون مس و زرد رنگ هست استفاده کنید .

8. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خب با گرفتن نقطه اتصال و زدن برق به مودم خاموش چی میشه ؟ روشن میشه یا باز خاموشه ؟

در مورد جابه جا کردن سیم ها هیچ مشکلی نداره جا به جا کنید یا جواب میده یا نمیده و اون کابل قدیمی رو هم نباید استفاده میکردید چون جواب نمیده . کابل درجه یک 30000 تومان به بالا از اونهایی که شیلد الومینیومی دارن و رشته های چهار سیم رنگی ضخیم هست و جنسشون مس و زرد رنگ هست استفاده کنید .
    مودم روشن میشه .مشکلی نداره.

کابل اولی که زدم کابل خوبی بود با رشته های مسی زرد رنگ! ولی دومی که زدم قدیمی نوکیا با رشته های ضخیم تر و رنگ خاکستری.

10. این کاربر از momi133 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مودم روشن میشه .مشکلی نداره.

کابل اولی که زدم کابل خوبی بود با رشته های مسی زرد رنگ! ولی دومی که زدم قدیمی نوکیا با رشته های ضخیم تر و رنگ خاکستری.
    خب نباید روشن بشه دیگه شما مشکل در اتصال نقطه پین داری و جسمی که استفاده میکنی نارسانا هست و دو پین به هم اتصال پیدا نمیکنه و اصلا مشکل usb نداری . اصلا نباید مودم روشن بشه با اتصال دادن و باید همونطوری خاموش بمونه حتی با اتصال برق .

12. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خب نباید روشن بشه دیگه شما مشکل در اتصال نقطه پین داری و جسمی که استفاده میکنی نارسانا هست و دو پین به هم اتصال پیدا نمیکنه و اصلا مشکل usb نداری . اصلا نباید مودم روشن بشه با اتصال دادن و باید همونطوری خاموش بمونه حتی با اتصال برق .
    اااااااااااااااااااااهههه ههههههههههههه! پس چرا توی راهنما چیزی نگفتن که مودم نباید روشن بشه؟؟؟

تشکر از شما. خدا خیرت بده. ناامید شده بودم.

یه وسیله هست شبیه موگیر خانم ها توی ست پیچ گوشتی های تعمیر موبایل.با اون اتصال میزدم. فلز رساناست دیگه؟ باور کن اصلا شکی به رسانا بودنش ندارم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by momi133; 24-02-2019 at 11:02.

14. این کاربر از momi133 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اااااااااااااااااااااهههه ههههههههههههه! پس چرا توی راهنما چیزی نگفتن که مودم نباید روشن بشه؟؟؟

تشکر از شما. خدا خیرت بده. ناامید شده بودم.

یه وسیله هست شبیه موگیر خانم ها توی ست پیچ گوشتی های تعمیر موبایل.با اون اتصال میزدم. فلز رساناست دیگه؟ باور کن اصلا شکی به رسانا بودنش ندارم.
    یادشون رفته تو اموزش بزارن

اگر جسم رسانا باشه و درست عمل کنه اصلا مودم روشن نمیشه و پورت و usb هم راحت شناسایی میشه . از یک تکه سیم مفتولی استفاده کن نترس قشنگ به هم اتصال بده و بزن به برق تا دیگه روشن نشه و درست عمل کنه و usb شناسایی بشه .

16. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یادشون رفته تو اموزش بزارن

اگر جسم رسانا باشه و درست عمل کنه اصلا مودم روشن نمیشه و پورت و usb هم راحت شناسایی میشه . از یک تکه سیم مفتولی استفاده کن نترس قشنگ به هم اتصال بده و بزن به برق تا دیگه روشن نشه و درست عمل کنه و usb شناسایی بشه .
    درست شد ولی این پیام میاد. الان دیگه مودم روشن نشد و صدای اتصال دیوایس به پی سی هم میاد ولی انگار شناخته نمیشه. درایور ها هم طبق اموزش با نرم افزار نصب کردم. در حالت Disable Driver Signature Enforcement

Last edited by momi133; 24-02-2019 at 17:54.

18. این کاربر از momi133 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mobile-1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام
    وقت بخیر
    اقا صابر امروز یه i60 اکبند خریدم ، حقیقت قیمت بالا میدادن بقیه با توجه به بالا رفتن دلار .
    الان چند تا سوال داشتم ، میخوام مودم رو اپدیت کنم خودش تو پنل فریموری پیدا نمیکنه ! شنیده بودم یه فریمور 195 یا 196 براش اومده بود (الان برای من 192 ـه)

1- با توجه به این که گفته بودید فریمور 192 افتضاحه به لحاظ سرعت ، فریمور 196 براش رسمی اومده که من نصب کنم ؟ یعنی فقط یه فریمور که با Local اپدیت کنم بدون دستکاری مودم .
    2- اگر من فقط بخوام از سیم ایرانسل توش استفاده کنم ، پیشنهادتون اینه که انلاک کنم یا نه ؟

ضمنا ، تشکر بابت زدن تاپیک انلاک

20. این کاربر از mobile-1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •