تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 597 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 5961

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال. این باکسهای fat ظرفیت دارن؟ یعنی صرف وجود یکی از این باکسها نزدیک خونه برای دریافت سرویس تانوما کفایت میکنه یا باید ظرفیت خالی هم داشته باشن؟
    من دوروبر خونه مون گشتم این چند تا باکس رو تونستم پیدا کنم. از اینا هیچ کدوم مربوط به فیبر نوری میشه؟
      محتوای مخفی: 1 

دوتای آخری مسی هستن (با اینکه روش زده onu)

اونای دیگه هم اینکه ظرفیت داشته باشن یا نه باید باز کنی توشو ببینی که آیا اسپلیتر توش هست یا نه ، واگر هست پورت خالی داره یا نه. که بازم 100 درصد نیست و باید بری از پیمان کار یا isp بپرسی وضعیت دقیق چیه.
    Last edited by crash00; 09-10-2020 at 13:41.

2. این کاربر از crash00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اینطور که پیداست باید گیر سه پیچ بدید
    اون موقع هیچ حرفی از هزینه اینا نزد .ولی مثلا الان فک میکنم بخام هزینه رو خودم بدم اصلا نمیصرفه. همینadsl فول سرعت میده سماغ میمکم تا خودشون شروع کنن به سیم کشی انشالله یه دهه دیگه

4. این کاربر از david848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام دوستان من یکماه از سرویسم گذشته چطور باید این قبض هزینه یکماهو پرداخت کنم.هیچ جا هیچ چیزی نوشته نشده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من یکماه از سرویسم گذشته چطور باید این قبض هزینه یکماهو پرداخت کنم.هیچ جا هیچ چیزی نوشته نشده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از farshad_scientist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ما یه ساختمانی داریم میسازیم که من اصلا فکر نمیکردم اون اطراف فیبر باشه اما از مخابرات خودشون تماس گرفتن که اگه واسه این ساختمانی که دارید میسازید فیبر خواستید بگید بیاییم بکشیم. حالا من چون میخوام تعداد زیادی سرور داخل این ساختمان قرار بدم و به عنوان شرکت و حقوقی درخواست فیبر کنم چندتا سوال داشتم لطفا اگه اطلاع داشتید کمک کنید.

اول اینکه من برای هر 4 تا سرور یه سرویس تانوما با سرعت حداقل 300 مگابیت میخوام. حالا اگه 20 تا سرور باشه من چطوری باید درخواست بدم؟ یعنی چندتا سیم جداگانه باید واسم بکشن و هر کدوم رو به یک مودم جداگانه متصل کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سرویس «آذرخش» های‌وب که در حال حاضر بر بستر « #فیبرنوری تا خانه» یا همان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مناطق #عظیمیه و #جهان_شهر در #کرج و استان #البرز ارایه می‌شود، در جدیدترین تست #سرعت خود توانسته است:
    - سرعت #دانلود بیش از 830Mbps
    - سرعت #آپلود 630Mbps
    - و پینگ 2 میلی‌ثانیه را محقق سازد!

این سرویس تا پایان سال ۱۴۰۰ در بیش از ۵۰۰ شهر ارایه خواهد شد. هم اکنون این سرویس با سرعت دانلودهای 50، 100 و 300 Mbps برای مصارف خانگی و سازمانی قابل ارایه است.

جهت اطلاعات بیشتر با شماره سراسری ۱۵۶۵، داخلی ۵ تماس بگیرید.

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سرعت متقارن باسه جاهایی هست که FAT نوری اکتیو باشه فکرکنم GPON سرعت متقارن نمیده
    سلام یه مقدار توضیح میدید این قضیه رو؟ الان تو ایران روش FAT استفاده میکنن یا GPON؟ قبل از کابل کشی تا درب ساختمان باید این موضوع در نظر گرفت؟

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

سرویس «آذرخش» های‌وب که در حال حاضر بر بستر « #فیبرنوری تا خانه» یا همان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مناطق #عظیمیه و #جهان_شهر در #کرج و استان #البرز ارایه می‌شود، در جدیدترین تست #سرعت خود توانسته است:
    - سرعت #دانلود بیش از 830Mbps
    - سرعت #آپلود 630Mbps
    - و پینگ 2 میلی‌ثانیه را محقق سازد!

این سرویس تا پایان سال ۱۴۰۰ در بیش از ۵۰۰ شهر ارایه خواهد شد. هم اکنون این سرویس با سرعت دانلودهای 50، 100 و 300 Mbps برای مصارف خانگی و سازمانی قابل ارایه است.

جهت اطلاعات بیشتر با شماره سراسری ۱۵۶۵، داخلی ۵ تماس بگیرید.

پینگ داخلی به هیچ دردی نمیخوره، تست با فرانکفورت میذاشتن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

پینگ داخلی به هیچ دردی نمیخوره، تست با فرانکفورت میذاشتن.
    500شهر جوک خوبی بود همین الانشم با وجود تحریما فیبر داخل استانی رو انجام نمیدن چه برسه ب فیبر کشی برای 500شهر حتی پروژه vdsl ک خیلی ازش تعریف میکردن جهرمی اومد با کافو عکس یادگاری گرفت برای شو آف تجهیز کجا بود

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

500شهر جوک خوبی بود همین الانشم با وجود تحریما فیبر داخل استانی رو انجام نمیدن چه برسه ب فیبر کشی برای 500شهر حتی پروژه vdsl ک خیلی ازش تعریف میکردن جهرمی اومد با کافو عکس یادگاری گرفت برای شو آف تجهیز کجا بود

اساس کار اینا بر پایه دروغ بنا شده، کلا دروغ گفتن و ادعا کردن و بلوف زدن واسشون عادی شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •