تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 755 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

اینم عکسش :
    ممنون میشم کامل راهنماییم کنید که چطور و به چه وسیله ای باید تمیزش کنم و همین طور چطور شارژش کنم.
    سلام
    ببین دوست من در مورد مکانیزم کارتریج باید یک چیزهایی رو بدونی !! از انجاییکه من این مدل کارتریج رو خودم شارژ نکردم فقط سر بسته می تونم کمکت کنم
    با یک دریل و مته 2 یا 2.5 جاهایی که بصورت یک برامدیگی روی کارتریجت وجود داره سوراخ کن چون کارتریج پیچ نداره !، پلمپ هستش !

بعد با فشار یک فازمتر یا پیچ گوشتی تخت قسمتی را با اهرم کردن و شکستن پلمپ جدا کن

بعد درام و فوم و دبگر قسمتهای که می توانی جدا کنی تمیز کن و.. جا بزن
    و بعد داخل قسمت مخزنش پودر بریز و قطعه های جدا شده را جا بزن و قسمتهای دریل شده را با یک پیچ ریز ببند

2. این کاربر از TousanRayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

می خواستم بپرسم که کارتریج رنگی(متشکل از3رنگ) ومشکی پرینترhp d1663 که جوهرافشان تک کاره است را می توان شارژ کرد واگرامکان شارژ دارند هزینه شارژ هر کارتریج چقدراست؟آیا کلاً این پرینتر که 40000 تومان است برای کارهای خانگی ارزش خریدن دارد؟تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

می خواستم بپرسم که کارتریج رنگی(متشکل از3رنگ) ومشکی پرینترhp d1663 که جوهرافشان تک کاره است را می توان شارژ کرد واگرامکان شارژ دارند هزینه شارژ هر کارتریج چقدراست؟آیا کلاً این پرینتر که 40000 تومان است برای کارهای خانگی ارزش خریدن دارد؟تشکر
    سلام
    بله دوست من قابل شارژ هستند هزینه اون هم بستگی به درجه رنگی که میخری داره ولی کلا اگه از بهترین نوع رنگ و به مقدار 200 یا 100 سی سی بگیرم هزینه شارژ بسیار نا چیزی داره
    فقط سعی کنید که مقداری که جوهر تزریق دستگاه تون می کنید کمتر از مقدار نامی کارتریج باشه تا به هد فشار نیاره و کارتریج تون عمری براتون کار کنه ... انشاا....

5. این کاربر از TousanRayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H@di Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

سلام دوستان ...
    راستش نمیدونم اینجا باید این مطلب رو بگم یا جای دیگه !

من تا حالا با پرینترهای معمولی کار میکردم ... ولی حالا یه کاری گیرم اومده نون و آب دار ... باید 3000 تا جزوه ی 300 برگی چاپ کنم که بعضی صفحاتش عکس رنگی داره ... میخوام فقط همین یه کار رو انجام بدم و شاید بعدش دیگه به دستگاهاش نیازی نداشته باشم ... پس میخوام با کمترین هزینه دستگاهاشو تهیه کنم تا بیشتر سود ببرم ... حالا میخواستم از شما کمک بگیرم ببینم چه دستگاهی با چه هزینه ای کارم رو راه میندازه ؟ ... ضمنا میتونم رنگی ها رو با یه دستگاه دیگه بزنم و از این لحاظ مشکلی ندارم ... و اینکه دستگاها رو رعایت میکنم و زیاد ازشون کار نمیکشم پشت سر هم ... حالا با این اوصاف چی کارمو راه میندازه ؟

طرز کار کردن با ریسو چه جوریه ؟ ... عین پرینتر به کامپیوتر وصل میشه و میتونم با هر بار چاپ تمام صفحات جزوه رو پشت سر هم ردیف کنم ؟ ... یا اینکه یه برگ یه برگ جلو میره ؟ (یعنی مثلا از صفحه ی 3 ، 1000 تا چاپ میکنه یا اینکه 300 تا برگ هر جزوه رو پشت سر هم میاره مثه پرینتر ؟) ... حالا این ریسو اصلا به کارم میاد ؟

حقیقتش میخوام کیفیتش در حد کتاب باشه ...

ممنون میشم کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام دوستان ...
    راستش نمیدونم اینجا باید این مطلب رو بگم یا جای دیگه !

من تا حالا با پرینترهای معمولی کار میکردم ... ولی حالا یه کاری گیرم اومده نون و آب دار ... باید 3000 تا جزوه ...

حقیقتش میخوام کیفیتش در حد کتاب باشه ...

ممنون میشم کمکم کنید
    سلام عزیز
    به نظر من بده یک خدمات چاپی بیرون واست بزنن و شما یک پورسانت قلمبه بکش روش
    چون دستگاهای خانگی از چابگر های حرفه ای پر هزینه تر هستند و شما مجبورید بعد از کپی 2 یا سه جزوه شارژش کنی بعد از 4 یا 5 بار شارژ قطعاتش رو عوض کنی پس مروقم به صرفه نیست
    در مورد ریسو گراف هم این دستگاه مثل یک کپی می مونه بعد از هر مطلب یک فیلم تهیه میکنه که با قطع کردن چاپ و رفتن سراغ چیز دیگه فیل رول می خوره مییره روی بعدی و فیلم قبلی بلا استفاده میشه و کیفت کار پایین برای تبلیغات یک بار دیدن به درد می خوره و کثیف کاری مرکبش بسیار بالاست

8. این کاربر از TousanRayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H@di Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

سلام عزیز
    به نظر من بده یک خدمات چاپی بیرون واست بزنن و شما یک پورسانت قلمبه بکش روش
    چون دستگاهای خانگی از چابگر های حرفه ای پر هزینه تر هستند و شما مجبورید بعد از کپی 2 یا سه جزوه شارژش کنی بعد از 4 یا 5 بار شارژ قطعاتش رو عوض کنی پس مروقم به صرفه نیست
    در مورد ریسو گراف هم این دستگاه مثل یک کپی می مونه بعد از هر مطلب یک فیلم تهیه میکنه که با قطع کردن چاپ و رفتن سراغ چیز دیگه فیل رول می خوره مییره روی بعدی و فیلم قبلی بلا استفاده میشه و کیفت کار پایین برای تبلیغات یک بار دیدن به درد می خوره و کثیف کاری مرکبش بسیار بالاست
    ممنون از راهنماییتون ...
    ولی به چند دلیل مایلم خودم سفارش رو انجام بدم ... اول اینکه اون بابا میخواد جزوه هاش ارزون به دست شاگرداش برسه ... و دوم اینکه خودم علاقه ی زیادی دارم این کارو بگیرم ...

چند وقت پیش دستگاهام خراب شدن ... ناچار شدم موقتا با یه دستگاهه سه کاره Canon 4330 و Canon 3600 کار کنم ... با همین دو دستگاه تونستم 800 تا جزوه ی 100 صفحه ایه که نصفش رنگی بود چاپ کنم ... با بهترین کیفیت ! ... طوری که وقتی جزوه هامو استاده دید خواست شاخ در بیاره و ماله بقیه ی استانایی رو که درس میداد رو هم بهم داد ...

حالا به نظر شما اگه 2 تا دستگاه پدر و مادر دار بگیرم نمیشه 3000 چاپ کنم ؟

اگه لطف کنید مدل بهم معرفی کنید ممنون میشم ... با ذکر قیمت .

تشکر .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان درمورد شارژ کردن چاپگر جوهرافشان میشه توضیح بدین که در کدام یک از سوراخ ها کارتریج چه رنگی باید ریخته بشه

8150 hp photosmart لطفا منو راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه BSD19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان سلام

چاپگر canonمدلip3600رو دارم که در حین کار کاغذ دالش موند(گیر کرد) که از درب پشتی اون رو در آوردم حالا برا چاپ اخطار میده مثل پائین چک کردم هیچ کاغذی تو دستگاه نمونده ولی هر چی باش کلجار میرم درست نمیشه چه کار باید کنم

Last edited by BSD19; 03-12-2010 at 13:37. دليل: نبود عکس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    من یه پرینتر 1320 دارم، با اینکه کاغذ تو کاستش هست ولی چراغ کاغذش روشنه، حتی از کاست دستیش هم که کاغذ بدم بازم خاموش نمیشه لطفا منو راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت archilles's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

9

یعنی واقعا کسی نمی دونه من چه بکنم

مشکل در نصب hp1020
    من یه مدت پیش ویندوز عوض کردم (7) . الان هر کاری میکنم نمی تونم پرینترم رو نصب کنم.سی دی رو میذارم مراحل نصب میره تو قسمت آخر که میگه پرینتر رو روشن کن برا ارتباط سخت افزاری . وقتی روشن میکنم اصلا نمی شناسه که finish اخر رو بده .کابل USB ش رو هم عوض کردم ولی بازم نشد .
    از قسمت Device Maneger هم هر کاری کردم نشد تو قسمت سرچش از رو سی دی ارور میده . حتی درایور جدیدش رو هم از سایت hp دانلود کردم اون هم جواب نمی ده .دیگه نمی دونم چی کار کنم .جالب اینجاست که تو ویندوز قبلیه هم که Se7en بود مسه چی کار میکرد.
    تو بایاس مین هم usb رو روی USB 1 تنظیم کردم ولی بازم نشد که نشد

مدل پرینترم HP 1020 .
    یه چیز دیگه هم که هست اینکه ویندوز میشناستش به عنوان درایو جدید ه سخت افزاری ولی نصبش نمیکنه ....

به نظرتون ایراد کار از کجاست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •