راحت میتونی 4 رو بگیری همین الان تماس بگیر بگو بذارن 4
راحت میتونی 4 رو بگیری همین الان تماس بگیر بگو بذارن 4
سلام
مشکل منو بعضی از دوستان در جریان هستن که چی بود وضعیت داغون خط و قطع شدن اینترنت در زمان روشن شدن روشنایی کوچه و شکایت من از مرکز و رسیدگی و پیگیری مداوم مرکز بعد از اون
بعد از 3 4 روز اومدن انواع کارشناس مخابرات(سیم بان و مسئول کابل زمینی و ......) و عوض کردن چند تا اتصال خط از سر کافو (snr از سر کافو 13 بود ) و پست (پست جلو درمون چند تا خط خالی داشت رو همش تست کردن هیچ کدوم بدون نویز نبود) آخر معلوم شد مشکل از کابل برق زمینی فشار قوی اداره برقه که تو مجاورت کابل مخابراته !!! تنها راهی که مونده بود این بود که امروز کابل بانه اومد خط منو انتقال داد به پست اونوری کوچه که از سر پست چک کردیم snr از 6 اومد روی 11 و قرار شد از اونور خیابون یه کابل دو زوجی بکش تا خونه ما فقط دوستان یه مشکلی که این وسط هست اینه که حدود 65 متر باید کابل بکشن ! می خواستم ببینم این مقدار کابل باعث عفت کیفیت خط نمیشه؟
ممنون
سلام دوستان یه لطفی کنید بگید خط من تا 8 مگ یا حتی 10 مگ میکشه؟ کلا تا چقدر ازینی که الان هست بالاتر میکشه؟ الان دانلودم حدود 650 ک هست الان که دان استریمم رو 5920 هست یعنی سرویسم رو چند مگ بسته شده ؟خودش گفت میذارم رو 6 من بهش گفتم بهش بذار هشت اگه قطعی داشت خبرتون میکنم حالا نمدونم رو چند گذاشته و اینکه تا چند میتونم بالا ببرم؟
راستی همونطور که نو عکس میبینید مود رو گذاشتم روT1.413 تو این حالت نسبت به بقیه حالتها حدود 1000kbpsسرعت ریت و اتنشن ریت رو بالا برد بدون اینکه نویز رو بیشتر کنه
Last edited by hossein6599; 11-09-2014 at 07:41.
راستی این وضعیت کابل ورودی به خونه هست همونطور که میبینید یه کابل ضخیم مشکی رنگ وارد خونه شده که داخلش سه چهار خطه برای سه طبقه سیمها کنار هم هستن که دو تا خط دارای اینترنت پرسرعت هستن تازه با فاصله کمی هم سیمهای برق اف اف قرار دارن به نظر شما اینها باعث نویز هست؟ چون من از همینجا هم تست کردم نویزم فرق آنچنانی نکرد با تو خونه نکرد اگه باعث نویز میشه چطور برطرفش کنم؟ با چسب کاری درست میشه؟
![]()
شما متاسفانه حد اکثر خطت تا 6 مگ میکشه.و به علت دوری از مرکز مخابرات و نویز بیشتر از اون نمیتونی بگیری متاسفانه.
دوستان اتفاق جالبی برام افتاد.من یک مودم معمولی و قدیمی غیر بیسیم تی پی لینک دارم و خطم هم روی 10 مگ بسته شده.و نویزم 11 دسی بل هست و مشکلی ندارم.امروز رفتم یک مودم نسبتا گرون قیمت تی پی لینک و بیسیم خریدم و اومدم جای مودم قدیمیم گذاشتم و کانفیگش کردم.اما موقعی که به نت وصل شد دیدیم پهنای باند اومده روی 9 مگ.چند بار حاموش و روشن هم کردم اما روی 10 نرفت.بعد به پشتیبانی زنگ زدم چک کرد گفت این مودم جدیدیتون 9 بیشتر جواب نمیده(نویز خطتتون بیشتر شده باهاش) و همون قبلیه رو دوباره وصل کنید.خلاصه دوباره مودم قدیمیم رو وصل کردم و باز اومد روی 10.یک چیز دیگه هم که جالب بود با مودم جدیدیم عدد attenuation ام 2 دسی بل کمتر هم شده بود که این یعنی این مودم وضعیت بهتری باید داشته باشه نسبت به مودم قدیمیم.خلاصه موندم چکار کنم.من حرف پشتیبانی رو باور نکردم.چون حاضر نشد برام بزاره روی 10 تا خودم ببینم چراغ لینکم قطع شد.همونجوری نمیدونم چکار کرد و گفت این مودم جدید بیشتر از 9 مگابیت جواب نمیده.درصورتیکه مودم جدید مشخص است که کیفیت بهتری دارد.حالا نظر دوستان چیست؟
صبح کارشناس اومد مودم رو کانفیگ کرد پورت رفت رو 4 مگ
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][/QUOTE]
دوستان صبح پورتم رو 4 مگ بود غروب که تیر برق کوچه مون روشن شد اینترنتم واسه چند دقیقه قطع شد بعد که وصل شد پورتم چند ساعتی هست اومده زیر 2 مگ !!! یکی از دوستان پارس آنلاینی بود یا صبانتی همین مشکل تیر برق رو داشت بعد مشکلش حل شد لطفا راه حل شو به من بگه ممنون
وضعیت همین الان:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این از من:
اینترنت مخابرات، همــــــــدان.
خیلی اینترنتم قطع و وصل میشه. ولی امروز قطعی نداشتم.
اینم وضعیت ما : 2مگ مخابرات. شبا هم مفت!
Last edited by atlas-m; 11-09-2014 at 22:15.
برای برطرف شدن نویز باید چه کار کنم؟
مطمئنم مشکل از داخل ساختمون نیست! چون تا دو روز پیش همه چیز اوکی بود! الآن طرف داون استریم منو روی 10 مگ بسته فقط 603 کیلوبیتش جواب میده!!!!
چیکار کنم؟؟؟؟ کجا باید مراجعه کنم؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)