سلام من با روابط عمومی صدا و سیمای اصفهان تماس گرفتم
ولی اطلاعی نمیدن میشه شما بپرسید که شبکه دیجیتال اصفهان کی افتتاح رسمی میشه؟
سلام من با روابط عمومی صدا و سیمای اصفهان تماس گرفتم
ولی اطلاعی نمیدن میشه شما بپرسید که شبکه دیجیتال اصفهان کی افتتاح رسمی میشه؟
در حال تست فركانس و برد سيگنال ميباشند . تا پايان امسال افتتاح رسمي ميشود .
Last edited by behrouz2; 12-01-2011 at 14:50.
من خودم یه تلویزیون لامپی پاناسونیک 29 اینچ دارم که مصرفش 120 واته. LCD هم با توجه به سایز و مدل فرق میکنه. مثلا 40 اینچ سامسونگ در حدود 190 وات.
درصورت افتتاح رسمی تعداد کانالها به 14 میرسه؟
اگه آره چه شبکه هایی اضافه میشه؟
ممنون
بله
مراكز استانها از فرستنده بوسيله فيبرنوري به صدا وسيما در تهران متصل ميباشد و شبكهايي كه در استان خود ملاحضه ميكنيد وديگر استانها . از تهران كنترل ميشوند و شبكها بجز 9 شبكه فعلي 1 الي پنج -خبر آموزش- قران ومستند وشبكه خوداستان ثابت ميباشند وديگر شبكها بصورت اختياري توسط شخص ميكث كننده انتخاب وموقتا پخش ميگردندمثلا در اردبيل وآذربايجان شرغي وغربي شبكه سحر نيز مد نظر گرفته شده است (ممكن است تعقير بكنند) در صورت پوشش 100 % در تمام استانها شبكها اضافه ويا در خلال تكميل شدن پوشش شبكهااضافه ميگردند.
فركانسهاي شهر اصفهان
فرکانس 618: شبکه های 1، 2، 3، 4، تهران، قرآن، خبر و آموزش (فرستنده مارشینان)
فرکانس 634: شبکه های اصفهان، جام جم 3، خبر، آموزش و پرس تی وی (فرستده پل خواجو)
اینها فرکانسهای اصفهان است. با احتساب تکرار شبکه های خبر و آموزش جمعاً 13 شبکه تلویزیونی و 11 شبکه رادیویی می شود.
اين هم نقشه پوشش اصفهان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by behrouz2; 12-01-2011 at 20:58.
نمیدونم ربطی به این تاپیک داره یا نه.گیرنده ی ذیجیتال من(usb( شبکه های انالوگ را هم میگیره موقع ضبط تصویر از شبکه های دیجیتال صدا را ضبط نمیکنه یعنی وقتی که فایل ضبط شده را پخش کنم صدا نداره ولی توی انالوگ همچین مشکلی ندارم کسی میتونه مشکل از چیه ؟نوعی قفل که نیست؟.مارک Q G BEST
با سلام به همه.کسی از وضعیت پخش دیجیتال در استان یزد خبر داره و اینکه کی افتتاح رسمی میشه؟
در صورت افتتاح رسمی میشه همه شبکه ها را از یک فرستنده دریافت کرد؟
به این علته که کانالهای دیجیتال با فرمت ts. ضبط میشن و پلیرها با پخش این فرمت مشکل دارن.
برای پخش ویدیوی ضبط شده از VLC Media Player استفاده کنید. و برای تبدیل به فرمت های دیگه هم از برنامه Handbrake استفاده کنید که توضیحاتش از صفحه 286 به بعد اومده.
در ضمن حتماً از برنامه DVBViewer برای تماشا و ضبط برنامهها استفاده کنید. چون هم قویتره و هم فرمت ضبطش استانداردتر!![]()
والا ما که اصفهانیم این کانالها را داریم مدارکش هم موجوده:
نه mpeg ضبط میکنه این نرم افزاره:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)