تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 294 از 328 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

.................................................. ..
    سلام
    دوست عزیز حرف شما درسته، ولی به دلیل این وابستگی تا به حال فکر کردین؟ دلیلش وضع فاجعه بار اقتصادی کشور هست
    پول ملی ما در عرض 3 - 4 دهه ی اخیر راحت میتونم بگم 12000 بار بی ارزش شده

قدیما اکثرا همه ی جوونا در سن 22 سالگی کلا از خانواده جدا میشدن و میرفتن دنبال کار و زندگی خودشون، ولی این کار الان خیلی سخته، به دلیل این اقتصاد لجام گسیخته و مافیایی کشورمون.

جوامع غربی چنین تورم سنگین و وضع اقتصادی رو فکر نکنم هیچگاه در تاریخشون دیده باشن، اگه اونا جای جامعه ی ما بودن کلا نابود میشدن، اونها از سطح رفاه عمومی بسیار بالایی برخوردان ولی ما نه.

من خودم قبلا به یا پیرمردی صحبت می کردم میگفت من قدیما دو سال رفتم کارگزی کردم، بعد با پولش تونستم بعد دو سال یه خونه واسه خودم بگیرم.
    ولی در حال حاظر فکر نکنم با 100 سال کارگری کردن هم بشه یه خونه واسه خودمون بخریم.
    دقیقا درسته. البته غربی ها نابود نمیشدن بلکه درست میکردن همه چی رو!

2. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض

دقیقا درسته. البته غربی ها نابود نمیشدن بلکه درست میکردن همه چی رو!

..........................................
    سلام
    احتمالش زیاده

دقیقا فرق جوامع غربی با جوامعی مثل ماها همینه

اونا وقت ببینند مسیری رو دارن اشتباه میرن بر میگردن و درستش میکنند ولی این در حالی هست که در جامعه ی ما برعکس هست
    در جامعه ی ما وقتی میبینم راهی اشتباه هست باید تا آخرش بریم.
    Last edited by donnie yen; 24-08-2017 at 23:05.

4. 2 کاربر از donnie yen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

شما صفحات این تاپیک رو بخونین تا متوجه بشین بارها و بارها بحث چطور از کاهش میزان ازدواج به افزایش فساد و بی بند و باری جنسی کشیده شده درحالیکه بحث من و شما این بود که ازدواج فقط بعلت نیاز جنسی نیست ولی به وسط آمدن بحث نیاز جنسی وقتی از کاهش ازدواج صحبت میشه کاملا داره نشون میده چقدر از نظر اغلب اشخاص این دو مبحث بهم بشکل واضحی پیوند خوردن.
    صحبت کردن در این مورد دیگه برای شخص من نخ نما شده اما همونطور که شما یاد میگیرید نیازهای اولیه ی خودتون مثل خوردن و دفع کردن رو کنترل کنین درمورد نیاز جنسی هم چنین قدرتی رو دارین و لازم نیست تنها راه نجات از هرزگی و بی بند و باری رو در ازدواج جستجو کرد.
    ازدواج نوعی رشد و تکامل در ارتباط با جنس مقابل و برطرف کردن نیاز دوست داشتن و دوست داشته شدنه هرچند که این به این معنا نیست که کسی که ازدواج نکنه به چنین رشدی نرسیده. اونچه من تنها از خوندن صفحات این تاپیک بهش رسیدم اینه که چقدر کسانی که موافق ازدواج هستن این گزینه رو تنها گزینه و اجباری در مسیر زندگی هر انسانی میبنن نه انتخابی که بر اساس شرایط معنا پیدا میکنه.
    کسی از سواستفاده هایی که از ازدواج شده صحبتی نکرده. تفاوت های فرهنگی و سنی وحشتناک و اجبارهای سنتی ای که بخصوص از طرف مردان سالها و سالها به اسم ازدواج به زنان خورانده شده هیچوقت مسئله نبوده. بچه هایی که وسیله ی ارضای جنسی پدر و حتی برادرشون بودن و هستن! اینکه گاهی نداشتن پدر یا مادر از داشتن پدر و مادری که بودنشون مشکلات شخصیتی در کودک ایجاد میکنن بهتره, و مشکلاتی که حل نشده باقی میمونن قرار نیست با ازدواج یا بچه دار شدن حل بشن!
    شما فکر میکنین این ها مسائل امروز ازدواج در جامعه ی ما نیست و من میگم کاملا هست!
    بسوزید و بسازید شعار ازدواج های دهه های گذشته بود و الان که زن و مرد به شکل افراطی به مشکلات حساسیت نشون میدن و راه حل رو در طلاق میبینن عجیب شده درحالیکه برای کسی عجیب نبود و نیست اگه مرد یا زنی با وجود مشکلات عدیده ازدواجش رو تحمل کنه. مشخصه کسی به بررسی ارتباط این موضوعات علاقه ای نداره هرکس علاقه داره فقط خواست خودش رو بهترین خواست بدونه و به کرسی بنشونه.
    ازدواج چطور میتونه انقدر چهره اش خوب نشون داده بشه وقتی مثل هر راه حل و انتخاب دیگه ای امکان نداره پر از مشکلات و عوارض نباشه و همه ی این ها فقط و فقط به این اسم که تنها راه نجات بشریت از فساد جنسیه؟!
    اگه قرار باشه همه رو با یه چوب بزنیم و برای همه یه نسخه بپیچیم پس تفاوت های فردی و شخصیتی کجا میرن؟!
    چطور میشه به روشی اعتماد کرد که قراره همیشه یک گزینه داشته باشه و حتمن هم اون گزینه از نظر خیلی ها بهترین گزینه ی ممکن باشه؟!
    برای انتخاب باید فکر کرد و همه چیز رو سنجید. ازدواج هم همینطوره. انتخابیه که براش باید فکر کرد و ریسک کرد و سعی کرد که هم درست واردش شد هم به بهترین شکل منیجش کرد و درصورتیکه با تمام این ها به نتیجه نرسید پذیرفت که این انتخاب هم مثل هر انتخاب دیگه ای میتونه شکست بخوره.
    انتخاب آگاهانه انتخابیه که توش گزینه ی "نمیخواهم" به اندازه ی گزینه ی "میخواهم" روزی میز و قابل دسترس باشه.
    سلام

ولی ...

بالاخره چی؟ گیرم دوست نداشتن ازدواج کنن و رفتن دنبال عشق و حال ... ولی چقدر؟
    این عشق و حال کدوم نیازها رو برطرف میکنه؟ نیاز جنسی یا نیاز به محبت ؟ محبتی که کاذبه؟ موقتیه ... آیا این درجا زدن نیست ؟ سرگردان شدن نیست؟ دوباره به نقطه اول برگشتن نیست؟ انسانی که تمرکز نداره و همش علافه ...

در ضمن کسی مجبور نمیکنه شخص و ...
    خود شخص اگه عاقل باشه بالاخره تو یک مرحله به ثبات میرسه و محبت و عشق واقعی رو پیدا میکنه ... محبت واقعی نه موقتی
    اصلا یه لحظه فکر کنیم همه چی به خود شخص برمیگرده ... خود فرد میدونه چکار داره میکنه ... یعنی نمیدونه با یکی هست آیا واقعا باهاش هست؟
    دقیقا همن جاست فرد میگه این مال منه و من دوست دارم ازش یه بچه داشته باشم و من این و فقط بخاطر seks نمیخوام بخاطر خود خودش میخوام این یعنی ثبات و آرامش فکری ... یعنی ترقی و یه پله بالارفتن ...
    یادمون باشه ما همش 20 ساله نخواهیم بود ...
    خود فرد اگه تمام عالم و دور بزنه بازم خودش باید واسه زندگیش تصمیم بگیره و اگر عاقل باشه مدام از این شاخه به اون شاخه نمی پره چون اساسا داره به خودش ضربه میزنه
    او با عقل و منطق بین نیازها و خواسته هاش و وضع موجود تعادل ایجاد میکنه و به زندگی خودش سر و سامان میبخشه
    اونوقته که دیگه کسی بهش نمیگه علاف بلکه اون حالا یک انسان مفیده که داره مثل دیگر انواع موجودات زندگی طبیعی شو میکنه
    ثبات فکری خیلی خوبه و کسی مجبور نیست و این خود شخصه که به فکر رشد خودشه

من میخوام رشد کننننننم و مفید باشم .... نمیخوام بی مصرف باشم .... خسته شدم از علافی و سرگردانی ... من خودم عاقلم ... درس گرفتم ... حالا میدونم دنیا چه خبره؟ من قدر تجربه دیگران و منبعد میدونم ... کسایی که غصه من و میخورن و نگرانمن ... کسایی که قبلا این راه و رفتن... من منبعد میدونم چکار کنم ...
    Last edited by Masoud-2014; 25-08-2017 at 16:40.

6. 2 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

چيزي كه برام هميشه عجيب بوده... اينه كه چرا بايد آدم دولت و قانون و حكومت و ديكته ي يك صدام حسين آسماني رو وارد روابط شخصي خودش بكنه

8. 3 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض

چيزي كه برام هميشه عجيب بوده... اينه كه چرا بايد آدم دولت و قانون و حكومت و ديكته ي يك صدام حسين آسماني رو وارد روابط شخصي خودش بكنه

.................................................. ..
    سلام دوست عزیز

احسنت

این سخن شما رو باید از طلا نوشت.

یکی از بهترین جملاتی که تو کل عمرم شنیدم همین سخن شما بوده.

10. این کاربر از donnie yen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

شما صفحات این تاپیک رو بخونین تا متوجه بشین بارها و بارها بحث چطور از کاهش میزان ازدواج به افزایش فساد و بی بند و باری جنسی کشیده شده درحالیکه بحث من و شما این بود که ازدواج فقط بعلت نیاز جنسی نیست ولی به وسط آمدن بحث نیاز جنسی وقتی از کاهش ازدواج صحبت میشه کاملا داره نشون میده چقدر از نظر اغلب اشخاص این دو مبحث بهم بشکل واضحی پیوند خوردن.
    صحبت کردن در این مورد دیگه برای شخص من نخ نما شده اما همونطور که شما یاد میگیرید نیازهای اولیه ی خودتون مثل خوردن و دفع کردن رو کنترل کنین درمورد نیاز جنسی هم چنین قدرتی رو دارین و لازم نیست تنها راه نجات از هرزگی و بی بند و باری رو در ازدواج جستجو کرد.
    ازدواج نوعی رشد و تکامل در ارتباط با جنس مقابل و برطرف کردن نیاز دوست داشتن و دوست داشته شدنه هرچند که این به این معنا نیست که کسی که ازدواج نکنه به چنین رشدی نرسیده. اونچه من تنها از خوندن صفحات این تاپیک بهش رسیدم اینه که چقدر کسانی که موافق ازدواج هستن این گزینه رو تنها گزینه و اجباری در مسیر زندگی هر انسانی میبنن نه انتخابی که بر اساس شرایط معنا پیدا میکنه.
    کسی از سواستفاده هایی که از ازدواج شده صحبتی نکرده. تفاوت های فرهنگی و سنی وحشتناک و اجبارهای سنتی ای که بخصوص از طرف مردان سالها و سالها به اسم ازدواج به زنان خورانده شده هیچوقت مسئله نبوده. بچه هایی که وسیله ی ارضای جنسی پدر و حتی برادرشون بودن و هستن! اینکه گاهی نداشتن پدر یا مادر از داشتن پدر و مادری که بودنشون مشکلات شخصیتی در کودک ایجاد میکنن بهتره, و مشکلاتی که حل نشده باقی میمونن قرار نیست با ازدواج یا بچه دار شدن حل بشن!
    شما فکر میکنین این ها مسائل امروز ازدواج در جامعه ی ما نیست و من میگم کاملا هست!
    بسوزید و بسازید شعار ازدواج های دهه های گذشته بود و الان که زن و مرد به شکل افراطی به مشکلات حساسیت نشون میدن و راه حل رو در طلاق میبینن عجیب شده درحالیکه برای کسی عجیب نبود و نیست اگه مرد یا زنی با وجود مشکلات عدیده ازدواجش رو تحمل کنه. مشخصه کسی به بررسی ارتباط این موضوعات علاقه ای نداره هرکس علاقه داره فقط خواست خودش رو بهترین خواست بدونه و به کرسی بنشونه.
    ازدواج چطور میتونه انقدر چهره اش خوب نشون داده بشه وقتی مثل هر راه حل و انتخاب دیگه ای امکان نداره پر از مشکلات و عوارض نباشه و همه ی این ها فقط و فقط به این اسم که تنها راه نجات بشریت از فساد جنسیه؟!
    اگه قرار باشه همه رو با یه چوب بزنیم و برای همه یه نسخه بپیچیم پس تفاوت های فردی و شخصیتی کجا میرن؟!
    چطور میشه به روشی اعتماد کرد که قراره همیشه یک گزینه داشته باشه و حتمن هم اون گزینه از نظر خیلی ها بهترین گزینه ی ممکن باشه؟!
    برای انتخاب باید فکر کرد و همه چیز رو سنجید. ازدواج هم همینطوره. انتخابیه که براش باید فکر کرد و ریسک کرد و سعی کرد که هم درست واردش شد هم به بهترین شکل منیجش کرد و درصورتیکه با تمام این ها به نتیجه نرسید پذیرفت که این انتخاب هم مثل هر انتخاب دیگه ای میتونه شکست بخوره.
    انتخاب آگاهانه انتخابیه که توش گزینه ی "نمیخواهم" به اندازه ی گزینه ی "میخواهم" روزی میز و قابل دسترس باشه.
    این حق انتخاب و گزینه ها بهتره بیشتر قبل از ازدواج بهش توجه بشه ، این که گفته میشه بعد از ازدواج به طلاق فکر نکنید و سعی کنید زندگی کنید به خاطر ثبات هستش ، ازدواج ثبات میطلبه ، اینکه همش این دو گزینه روی میز باشه ثبات رو از بین میبره ، بنیان خانواده ها باید محکم باشه ، این بی ثباتی باعث بی ثباتی فرزندان هم میشه ....
    Last edited by کاربر شماره ی یک; 10-09-2017 at 12:12.

12. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان علت چیه با اینکه پسر شغلی نداره ولی بازم بهش زن میدن واقعا برام جای سواله ؟

14. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان علت چیه با اینکه پسر شغلی نداره ولی بازم بهش زن میدن واقعا برام جای سواله ؟
    شاید طرف آدم خوبی هست . چون پسر درست حسابی کمه

16. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    شغل داشتن مهم نیست . درآمد داشتن مهمه .
    شاید در یک خانواده هیچکسی شاغل نباشه اما درآمد خوبی داشته باشند از سپرده بانکی یا اخذ اجاره از مستاجرینشون یا شراکتِ پولی با یک نفر تاجر و معامله گر و یا شاغل .
    در قرآنِ کریم ماجرای خواستگاریِ پدر یک دختر جوان از یک مردِ جوانِ غریبه ی بی بضاعت و فقیر و آواره و فراری !!!! ذکر شده
    آیا کسی حاضر میشه برای دخترش از جوانی خواستگاری کنه ؟ اون هم از یک جوان غریبه ی فقیر و آواره و فراری ؟؟؟!!!!
    اما اون پدر به اون جوان پیشنهاد کار داد و ازش هم خواستگاری کرد برای دخترش چون خیلی زود فهمید این جوان تکرار نشدنی هست . یک جوانِ قویِ امین
    این دو صفت در هر کسی باشه دیگه بهتر از اون پیدا نمیشه حالا چه رهبر و پیشوا و رئیس جمهور و وزیر باشه و یا کارگر و مدیر و کارمند و معلم و وکیل و قاضی و کاسب و غیره
    اون پدر بزرگوار , حضرت شُعَیب ع بود و اون جوان هم حضرت موسی ع , تنها کسی که لقبش کلیم الله بود . عده ای از مردم خبر دارند یعنی چی کلیمُ الله.
    هر دو از بهترینهای تاریخ بشریت
    پدرِ خردمند و عاقل هرگز از همسرِ قویِ امین برای فرزندش نمیگذره
    البته شغل نداشتن اگر توأم باشه با تنبلی و شلختگی و لاابالی بودن و نداشتنِ احساس مسئولیت پس این شخص نمیتونه همسر مناسبی باشه .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 11-09-2017 at 18:06.

18. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

همه هم اینطور نیستند.پدر من اصلا کسی رو که شغل نداشت برای خواستگاری حتی راه نمیداد.

بعضی وقت ها پسر و دختر با هم دوستند و عملا هیچ راه مخالفتی برای خانواده ها نمیذارن
    بعضی وقت ها پدر دختر مایه دار هست یا یه مغازه ای کارگاهی چیزی داره میگه عیب نداره پسر خوبی باشه خودم دستش رو بند میکنم
    بعضی وقت ها پدر پسر مایه دار هست و اصلا نیازی به کار کردن پسر نیست
    بعضی وقت ها هم خانواده دختر میگن پسر خوبیه بذار یه مدت نامزد باشند بالاخره کار هم پیدا میشه

20. 8 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •