تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 720 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه nasserj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان عزیز ایا کسی دیگه اینارو کنار هم دیدهvt30و st30دیده راستش می خواستم vt3042بخرم ولی با این حرف دوستان دو دل شدم چون من میتونم با این پول st3052بخرم

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

65 که سهله حتی بزرگترین تی وی دنیا که پلاسمای پاناسونیک 152 اینچ با قیمت 500 هزار دلار هستش هم خیلی از کوچک ترین سینما ها کوچیک تره
    به نظر من کلمه رویایی که شما گفتی برازنده ابعاد سالن های Imax هستش که میتونید ابعادشو در مقایسه با سایز بدن انسان ببینید :

در ضمن دوستان برای تصاویر sd که کیفیت خیلی پایینی دارند میتوانند کمی دورتر از تلویزیون بنشیند اگر فاصله مناسب از پنل 42 در تصاویر 3.5m , sd فرض شود فاصله متناظر برای دیدن تصویر با همان کیفیت در پنل 50 میشه 4.15m .
    به طور کلی هر چی سایز تی وی بزرگتر باشه بهتره البته خوب کمی هم باید عقب تر بنشینید
    دوست عزيز منكه با سينماي حقيقي مقايسه نمي كنم.تصور تي وي بيشتر از ٦٥ براي شما توي منزل مقدور هست؟اگر مي تونيد تصور كنيد پس بايد ويديو پرژكتور تهيه كنيد كه باز اونم نمي تونه تصويري به اندازه يه سينما بده،بنابراين با توجه به اين شرايط ٦٥ رويايي ميشه مگر اينكه خودتون شخصا يه سينما توي خونه تاسيس كنيد

3. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

استاد Alucard شما می فرمایید مشکل کم عمق بودن مشکی تو نور زیاده. ممکنه دقیق تر بفرمایید چه مقدار نور؟
    تستی که انجام دادید تو فروشگاهی بوده که آفتاب گیر بود؟
    صبح تست کردید که آفتاب زیاده؟
    عصر تست کردید که نور کمه؟
    VT30 جفت در بود که نور زیاده یا ته مغازه که نور کمتره؟
    و...

اینکه می فرمایید عمق مشکی کمتر نسبت به ST30 رو ممکنه با درصد بیان کنید که دقیق متوجه بشیم؟ مثلا 10%؟ 20%؟

به نظرتون تو خونه با نور متوسط در روز و نور ملایم در شب عمق مشکی چطوره؟
    می تونید تخمین بزنید که عمق رنگ مشکیش نسبت به مدل قدیمی VT20 چطور بود؟
    مغازه ای که من توش بودم بزرگ بود توی 20 متر مربع قسمت انتهایی مغازه فکر میکنم به راحتی 15 تا لامپ هالوژن از سقف روشن بود جفتشون انتهای مغازه بودن و با در مغازه فاصله زیادی داشتن پس نمیتونم راجع به نور آفتاب نظر بدم ولی به طور کلی نوری که به جفت پنلا تابیده میشد تقریبا یکسان بود و شرایط یکسان بود.
    توی اون محیط فیلتر کنتراست ST30 کمی بهتر از VT30 عمل میکرد و مشکی عمق تری توی نور زیاد داشت مثلا 10 تا 15 درصد به نظر من مشکی عمیق تری تو نور زیاد داشت ولی تو نور خیلی کم احتمالا مشکی VT30 قویتر هست و کنتراست بهتری داره از نظر برایتنس و اشباع رنگ روی مد داینامیک و به احتمال زیاد سورس HD جفتشون تصویر شبیه به هم داشتن توی همون نور از نظر برایتنس با ال ای دی سری E قابل مقایسه بودن و وقتی نور مغازه رو کم کردن (برای توضیح به یک مشتری که برای خرید اومده بود) به راحتی همه ال ای دی ها و ال سی دی های مغازه رو از نظر عمق , اشباع و کنتراست و در کل زیبایی تصویر پشت سر میگذاشتن ST30 و VT30 جفتشون رنگهای تاثیر گذار و شدید ولی طبیعی تولید میکردن.
    از نظر حفظ رنگ مشکی در نور زیاد فیلتر VT30 قویتر از VT20 که فیلتر ضعیف داره و خیلی قویتر از V20 هست که اصلا هیچ فیلتر کنتراستی نداره و فکر میکنم برای یه منزل با نور متوسط جواب بده و مشکلی نداشته باشه.
    بازم میگم این تجربه من از مدل 42 اینچ VT30 بود ممکنه در مورد سایزهای دیگه که گفته میشه ژاپنی هم هستن مسئله متفاوت باشه.

محتوای مخفی: عکس 

به هر حال احتمال اینکه 50 اینچش این مشکل رو نداشته باشه کمتره دلیلش هم فکر میکنم ژاپنی بودنش هست.چون الان 50 اینچ st30 هم تایلندیه و فکر میکنم بقیه مدلهایی که برای ایران تولید شده در سایز 50 همشون تایلندیه البته منظورم مدلهای 2011 هستش.معمولا بهترینها توی برند پانا در ژاپن تولید مییشن.واینکه من فکر میکنم ژاپنیها برای اسم کشورشون که روی یه وسیله حک میشه احترام و ارزش خاصی قائلا چون زحمت زیادی برای رسیدن به رتبه های بالای اقتصاد جهانی کشیدن.به این صورت که شما الان خودتون اگه رو هر محصولی غیر تقلبی که اسم ژاپن رو روش ببینید بدون درنگ اون رو خریداری میکنید.من که اینطوریم چون به صنعت ژاپن اطمینان دارم.
    امیدوارم که همینطور باشه و مدلهای 50 اینچ و بالاتر فیلتر دودی رنگ قویتری داشته باشن.
    Last edited by *Alucard*; 02-12-2011 at 13:52.

5. 7 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

1 سوال . برا منی که 70 % موارد از منابع با کیفیت SD تی وی نگاه می کنم و فاصله تا تی وی حدود 4 تا 5 متر هست سایز 65 زیاده ؟ یا بخاطر فاصله تاثیر خیلی چشمگیری نداره ؟

قیمت دقیق تر 65 آخرش چقدر هست ؟

برای سورس SD با این فاصله 65 زیاده و 50 مناسب تره
    برای سورس HD با این فاصله 65 مناسبه
    برای سورس Full HD - مثل بلوری - باید نزدیک تر بنشینید زیر 3 متر تا تمام جزئیات تصویرو به وضوح ببینید

حالا دیگه انتخاب با خودتان
    Last edited by unepus; 02-12-2011 at 14:59.

7. 4 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان سلام من دیروز پنجشنبه 10 اذر تلویزیون 50 اینچی پاناسونیک vt30 را از جمهوری تهیه کردم با قیمت 2900000 یک سوال داشتم دوستان ... کسی می دونه که ضمانت نامه ی پاناسونیک ها ی شرکت بانیان دارای پسوند pgf است یا خیر ؟؟؟؟ چون فروشنده به من گفت باید حتما ضمانت نامه پی جی اف بانیان باشد .... دوستان ضمانت نامه ی صحیح و درست پی جی اف بانیان است یا بانیان خالی ؟؟؟
    ممنون

9. این کاربر از hany@navaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بیشتر از گیرنده خارجی که HD باشه،ولی فکرنکنم سورس HD زیادی داشته باشیم!
    نزدیکترین نشیمنگاه تا تلویزیون 2متره ولی بیشتر در فاصله 3-4متری میشینن و دورترین نقطه 5متر فاصله داره چون وسط پذیرایی رو انتخاب کردم تا همه راحت ببینن.

---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------

3رقمی شدن صفحات تایپیک رو هم به همه کاربران و دوستان گرامی تبریک میگم
    برای تی وی سایز 50 :
    برای سورس SD فاصله 4 متر
    برای سورس HD فاصله 3 متر
    برای سورس Full HD - مثل بلوری - فاصله 2 متر

با حساب فاصله هایی که شما گفتی به نظرم بهتره 50st30 رو بخری

11. 4 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dfbdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اونایی که 50 vt30 گرفتن امتحان کنند ببینند mkv پخش میکنه یا نه؟

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

زبونمون مو در آورد بخدا. قیمت 65 اینچ vt30 چقدر هست آخرش ؟ کسی قیمت دقیق تر و جدیدش که مال خوده نمایندگی باشه نمی دونه ؟

14. این کاربر از manaminjamkharam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان سلام من دیروز پنجشنبه 10 اذر تلویزیون 50 اینچی پاناسونیک vt30 را از جمهوری تهیه کردم با قیمت 2900000 یک سوال داشتم دوستان ... کسی می دونه که ضمانت نامه ی پاناسونیک ها ی شرکت بانیان دارای پسوند pgf است یا خیر ؟؟؟؟ چون فروشنده به من گفت باید حتما ضمانت نامه پی جی اف بانیان باشد .... دوستان ضمانت نامه ی صحیح و درست پی جی اف بانیان است یا بانیان خالی ؟؟؟
    ممنون
    بانیان همون pgf هست.مثلا نام بین المللی این گارانتی هست

16. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

زبونمون مو در آورد بخدا. قیمت 65 اینچ vt30 چقدر هست آخرش ؟ کسی قیمت دقیق تر و جدیدش که مال خوده نمایندگی باشه نمی دونه ؟
    قیمت درست 65 از اونجایی که کمه مشخص نیست . شما با بانیان و تک تک نمایندگی ها تماس بگیر بلکه بتونی چند جا گیر بیاری . در ضمن زاپنی یا تایلندی بودنشن بپرس .

18. این کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •