نیکبخت واحدی: از پیراهن آبی متنفرم
قانون آنلاین- بازگشت علیرضا نیکبخت واحدی به استقلال را می توان غافلگیرکننده ترین اتفاق فصل نقل و انتقالات لیگ برتر دانست.
او که در سه سال اخیر کاملا از سطح اول فوتبال ایران فاصله گرفته بود و با حواشی ریز و درشتی دست و پنجه نرم می کرد، در حالی دوباره به استقلال بازگشته که فصل گذشته هم نتوانست در داماش خودی نشان دهد و در تعداد زیادی از بازی هایی که در عضویت این تیم بود حتی در فهرست هجده نفره هم قرار نگرفت و حالا هم مثل همیشه مصاحبه کرده که با پیراهن تیم جدیدش یا زیر نظر مربی جدیدش به تیم ملی برمیگردد که از همان اظهارنظرهای آشنا و همیشگی اوست انگار صدای یک نوار ضبط شده باشد!
نیکبخت واحدی پس از پایان پنجمین دوره لیگ حرفه ای که با قهرمانی استقلال همراه بود با امیر قلعه نویی به مشکل برخورد و طی یک انتقال جنجالی به پرسپولیس پیوست. او سه سال برای پرسپولیس بازی کرد و در طول این مدت مجادله کلامی تند و تیزی با هواداران استقلال که در ورزشگاه ها از خجالتش درمی آمدند داشت.
اکنون اما نیکبخت واحدی برای بازگشت دوباره یه روزهای شهرت و محبوبیت حاضر شده همه چیز را فراموش کند و به تیمی که گفته بود از پیراهن آن متنفر است بازگردد. در هشتمین دوره لیگ حرفه ای و پس از تساوی یک بر یک استقلال و پرسپولیس نیکبخت مقابل دوربین های تلویزیونی از اینکه هفت سال پیراهن تیمی مثل استقلال را به تن کرده ابراز تاسف کرد و گفت:« استقلالی ها از دقیقه یک تا 90 به من و خانوادهام فحاشی کردند. واقعا برای هواداران استقلال متاسفم و باید بگویم دیگر استقلال را دوست ندارم. متاسفم که هفت سال برای این تیم و این هواداران بازی کردم. شرمنده خودم هستم که هفت سال از عمرم را برای استقلال بازی کردم. حالا دیگر از پیراهن آبی متنفرم. این را از صمیم قلب می گویم تا آنهایی که به من بی احترامی کردند، بشنوند.»
او حالا پس از بازگشت به استقلال می گوید از اینکه به خانه اش بازگشته خوشحال است. از این اظهارات ضد و نقیض در فوتبال ایران فراوان می توان پیدا کرد و این بی تردید آخرین آنها نخواهد بود.