تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 301 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

من كه شخصا دل خوشي از نيكبخت ندارم. البته بخاطر 7 سالي كه واسه استقلال زحمت كشيد ارزش قايلم.
    حالا برگشته و عضو تيمه .
    به نظر من داستان فصل قبل بيگ زاده رو سر نيكبخت پياده نكنيم به نفعه تيمه.
    اگه از اول با فحاشي هوادارها روبرو بشه و هو كنن ديگه نميشه بهش اميدي داشت.
    فقط بايد بخاطر هدف بزرگمون كه ستاره سومه ، و سالها منتظرش بوديم، صبور باشيم.
    شايد در نيمه نهايي و فينال به كمكمون بياد و جبران كنه.
    قهرمان بشيم رسما پرافتخارترين تيم اسياييم

2. 3 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض آشنایی با گزینه برزیلی استقلال/ جاجا اومده...!

جکسون کوئِلیو (متولد 28 فوریه سال 1986 ، ایپاتینگا) که معمولاً او را با نام جاجا کوئلیو یا به طور مختصر «جاجا» می شناسند یک هافبک/ مهاجم برزیلی است که در حال حاضر برای باشگاه متالیست خارکیف اوکراین توپ می‌زند.

جام ورزشی، جاجا کوئلیو، محصول جوانان باشگاه آمریکا ام جی برزیل در نوامبر سال 2007 به اروپا رفت تا قراردادی را با تیم فاینورد هلند به امضا برساند، اما به محض این که به شهر روتردام رسید با باشگاه وسترلو هلند قرارداد قرضی امضا کرد. پس از آن جاجا به تیم ختافه پیوست، بعد از انجام 2 بازی برای ختافه در نیم فصل دوم مسابقات به تیم فلامینگو قرض داده شد و پس از آن در نیم فصل دوم فصل 2006/2007 به ریسینگ گنک بلژیک قرض داده شد. سرانجام در نیم فصل اول 2007/2008 به وسترلو بازگشت.
    متالیست خارکیف
    در فوریه سال 2008، جاجا قرارداد سه سال و نیمه ای را با متالیست خارکیف اوکراین به امضا رساند. در 2 اکتبر سال 2008 و در خلال رقابت های جام یوفا جاجا کوئلیو گلی را از فاصله 40 متری در مقابل بشیکتاش ترکیه به ثمر رساند که هیچگاه از خاطر هواداران متالیست پاک نخواهد شد. در سال 2008 پس از والیانسین بالکاویچ کاپیتان سابق دیناموکیف، جاجا به دومین بازیکن خارجی بدل شد که جایزه MVP را از روزنامه ورزشی کوماندا دریافت کرد.
    ترابوزان اسپور
    در 7 آگوست سال 2010، با قراردادی 4 ساله به ارزش 4.2 میلیون یورو جاجا کوئلیو به ترابوزان اسپور پیوست. او اولین حضور کامل خود را در ترکیب ترابوزان در مقابل آنتالیا اسپور تجربه کرد که به تساوی 0-0 انجامید. بعد از سه بازی در لیگ، جاجا موفق شد تا در بازی مقابل کاسیمپاسا که به برد 7 بر 0 ترابوزان انجامید 2 گل را به ثمر برساند. او برای اولین بار نامزد بازیکن ماه ترابوزان در نوامبر سال 2010 شد. در فصل 2010/2011 او در 29 بازی انجام داده برای ترابوزان 12 گل را برای این تیم به ثمر رساند.
    الاهلی امارات
    در 24 جولای سال 2011 اعلام شد که کوئلیو با عقد قراردادی سه ساله به الاهلی دوبی می پیوندد. در ماه سپتامبر سال 2011 این قرارداد با ارزش 4.5 میلیون یورو منعقد شد.
    بازگشت به متالیست خارکیف
    در 14 ژانویه سال 2013 جاجا بار دیگر به باشگاه متالیست خارکیف پیوست.
    اطلاعات شخصی
    نام کامل: جسکون آولینو کوئلیو
    تاریخ تولد: 28 فوریه سال 1986
    محل تولد: ایپاتینگا، برزیل
    قد: 191 سانتی متر
    اطلاعات باشگاهی
    باشگاه کنونی: متالیست خارکیف
    شماره: 50
    بزرگسالان
    2004-2005- فاینورد هلند ... بلافاصله بعد از عقد قرارداد قرض داده شد
    2005- وسترلو (قرضی) ... 30 بازی و 11 گل
    2006-2007- ختافه ... 2 بازی
    2006- فلامینگو (قرضی) ... 5 بازی
    2006- ریسینگ گنک (قرضی) ... 9 بازی و 1 گل
    2007- وسترلو ... 9 بازی و 4 گل
    2008-2010- متالیست خارکیف ... 61 بازی و 30 گل
    2010-2011- ترابوزان اسپور ... 29 بازی و 12 گل
    2011-2012- الاهلی امارات ... 5 بازی و 1 گل
    2012- اینترناسیونال ... 30 بازی و 4 گل
    2013- متالیست خارکیف ... 3 بازی و 1 گل

4. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

12 گزارش تمرين استقلال

تمرين تيم فوتبال استقلال با حضور بيش از 800 تماشاگر و در غياب فرهاد مجيدي برگزار شد.

افکار نیوز : تيم فوتبال استقلال از ساعت 18 و 30 دقيقه امروز برنامه‌هاي تمريني خود را در کمپ زنده ياد حجازي پيگيري کرد. نکته‌اي که در تمرين امروز به چشم مي‌خورد هجوم طرفداران استقلال به محل زمين تمرين اين تيم بود و آنها منتظر بازيکنان جديد اين تيم بودند. تعدادي از طرفداران استقلال نيز منتظر حضور نيک‌بخت واحدي، جواد نکونام، مهدي رحمتي و فرهاد مجيدي بودند که البته هيچکدام از اينها در تمرين شرکت نکردند. ضمن آنکه تعدادي از بانوان نيز نظاره‌گر تمرين امروز آبي‌پوشان بودند.

*فرهاد مجيدي و حميد بابازاده از غايبان تمرين امروز بودند ضمن آنکه سياوش اکبرپور تنها براي دقايقي ماساژ گرفت و محل تمرين را ترک کرد.

*هاشم بيک‌زاده که از صبح امروز به تمرينات آبي‌پوشان اضافه شده امروز تنها به دويدن دور زمين پرداخت. اين بازيکن سوژه اصلي تماشاگران استقلال بود و آنها به نوعي قصد داشتند به بيک‌زاده نشان دهند که از تمديد قرارداد اين بازيکن با استقلال خوشحال هستند. تعدادي از طرفداران استقلال با شعار (هاشم‌هاشم) اين بازيکن را تشويق مي‌کردند که او به ابراز احساسات آنها پاسخ داد.

*فردين عابديني که حدود يک هفته از تمرينات استقلال دور بود از امروز مجدداً در کارهاي گروهي اين تيم شرکت کرد.

*محمدمهدي نظري مهاجم جديد استقلال که پايش دچار تاول‌زدگي شده است تنها 20 دقيقه تمرين و ورزشگاه را ترک کرد.

*طرفداران تيم استقلال که امروز تعداداشان بيشتر از سايرين بود با کنايه به آرش افشين شعار "آرش فقط برهاني" سر دادند.

*آکاله بازيکن ساحل عاجي مثل روزهاي گذشته در تمرين امروز آبي‌پوشان حضور داشت.

*کريم بوستاني در غياب حميد بابازاده 5دروازه‌بان حاضر در تمرين را آماده مي‌کرد.

*امير قلعه‌نويي در ابتداي تمرين امروز بازيکنان اصلي و تستي را جدا کرد و از آنها خواست جدا از يکديگر تمرين کنند.

*منصور پورحيدري، دين‌محمدي، ماجدي، بياني و فنوني‌زاده حاضران تمرين امروز بودند.

*نکته جالب‌توجه تمرين امروز پلمپ شدن فروشگاه و بوفه کمپ استقلال بود که تماشاگران را براي تهيه آب و مواد غذايي دچار مشکل کرد.

*در ابتداي تمرين بازيکنان زير نظر دکتر حاج‌قاسم به گرم کردن بدنهايشان پرداختند، سپس در گروه‌هاي مختلف حرکات تاکتيکي انجام داده و در پايان در قالب دو گروه فوتبال بازي کردند. هنگامي که محمد قاضي در اين بازي درون‌تيمي موفق به گل‌زني شد هواداران استقلال از او مي‌خواستند تا دروازه پرسپوليس را هم در فصل جديد باز کند.

*تعدادي از طرفداران استقلال که منتظر بازيکنان جديد اين تيم بودند بعد از اينکه متوجه شدند آنها به محل تمرين نمي‌آيند ورزشگاه را ترک کردند.

*بخش پاياني تمرين امروز آبي پوشان به تمرين چارچوب شناسي براي مهاجمان و هافبک ها اختصاص داشت که بازيکنان زير نظر مجيد صالح اين آيتم را پشت سر گذاشتند.

*تمرينات تيم استقلال فردا مجدداً در دو نوبت صبح و عصر پيگيري خواهد شد.

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نیکبخت واحدی: از پیراهن آبی متنفرم

قانون آنلاین- بازگشت علیرضا نیکبخت واحدی به استقلال را می توان غافلگیرکننده ترین اتفاق فصل نقل و انتقالات لیگ برتر دانست.
    او که در سه سال اخیر کاملا از سطح اول فوتبال ایران فاصله گرفته بود و با حواشی ریز و درشتی دست و پنجه نرم می کرد، در حالی دوباره به استقلال بازگشته که فصل گذشته هم نتوانست در داماش خودی نشان دهد و در تعداد زیادی از بازی هایی که در عضویت این تیم بود حتی در فهرست هجده نفره هم قرار نگرفت و حالا هم مثل همیشه مصاحبه کرده که با پیراهن تیم جدیدش یا زیر نظر مربی جدیدش به تیم ملی برمی‌گردد که از همان اظهارنظرهای آشنا و همیشگی اوست انگار صدای یک نوار ضبط شده باشد!
    نیکبخت واحدی پس از پایان پنجمین دوره لیگ حرفه ای که با قهرمانی استقلال همراه بود با امیر قلعه نویی به مشکل برخورد و طی یک انتقال جنجالی به پرسپولیس پیوست. او سه سال برای پرسپولیس بازی کرد و در طول این مدت مجادله کلامی تند و تیزی با هواداران استقلال که در ورزشگاه ها از خجالتش درمی آمدند داشت.
    اکنون اما نیکبخت واحدی برای بازگشت دوباره یه روزهای شهرت و محبوبیت حاضر شده همه چیز را فراموش کند و به تیمی که گفته بود از پیراهن آن متنفر است بازگردد. در هشتمین دوره لیگ حرفه ای و پس از تساوی یک بر یک استقلال و پرسپولیس نیکبخت مقابل دوربین های تلویزیونی از اینکه هفت سال پیراهن تیمی مثل استقلال را به تن کرده ابراز تاسف کرد و گفت:« استقلالی ها از دقیقه یک تا 90 به من و خانواده‌ام فحاشی کردند. واقعا برای هواداران استقلال متاسفم و باید بگویم دیگر استقلال را دوست ندارم. متاسفم که هفت سال برای این تیم و این هواداران بازی کردم. شرمنده خودم هستم که هفت سال از عمرم را برای استقلال بازی کردم. حالا دیگر از پیراهن آبی متنفرم. این را از صمیم قلب می گویم تا آنهایی که به من بی احترامی کردند، بشنوند.»
    او حالا پس از بازگشت به استقلال می گوید از اینکه به خانه اش بازگشته خوشحال است. از این اظهارات ضد و نقیض در فوتبال ایران فراوان می توان پیدا کرد و این بی تردید آخرین آنها نخواهد بود.

7. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

گل بود سبز نیز اراسته شد

9. این کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

چ اخلاق بدی داریم ماها !!! زمانی که راضی به ورود کسی نباشیم ، از هر دری وارد میشیم که بکوبیمش ...
    نکات مثبت و خوبی هارو نادیده میگیریم و میچرخیم دنبال بدی هاش تا بیشتر از این خرابش کنیم !!

11. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نکات مثبت و خوبی هارو نادیده میگیریم
    برگشت نیکبخت چه نکته مثبتی داره؟
    نکته مثبتش اینه بقیه بازیکنا هم راه رفتن و برگشتن بین این دو تیمو یاد میگیرن!!!!
    نیکبخت درس عبرت خوبی برای بازیکنای با سابقه این دو تیم شده بود که به راحتی به هواداراشون پشت نکنند همونطور هم که دیدیم نیکبخت اخرین انتقال جنجالی بین این دو تیم بود...ولی الان همه میبینن میشه به راحتی خیلی چیزا فراموش بشه

نیکبخت بعد از 7 سال هنوز تا سال گذشته توی استادیوم فحش میخورد اخه با چه رویی برگشته؟
    از نزدیکان قلعه نویی هم خبر رسیده امیرخان به خاطر مردونگی دست نیکبختو گرفته و چون یه جورایی خودشو در جدایی نیکبخت مقصر میدونسته دلش واسه نیکبخت سوخته....

یکی از دوستامون حرف خیلی خوبی زد که من شخصا بهش فکر نکرده بودم شما تصور کن یه بازی نیکبخت فیکس باشه و مجیدی نیمکت نشین و تیم عقب بیفته اون وقت دوباره حاشیه شروع میشه و سکوها ملتهب....این یعنی دوباره شروع حواشی دوباره دو دستگی و خودزنی......

13. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

برگشت نیکبخت چه نکته مثبتی داره؟
    نکته مثبتش اینه بقیه بازیکنا هم راه رفتن و برگشتن بین این دو تیمو یاد میگیرن!!!!
    نیکبخت درس عبرت خوبی برای بازیکنای با سابقه این دو تیم شده بود که به راحتی به هواداراشون پشت نکنند همونطور هم که دیدیم نیکبخت اخرین انتقال جنجالی بین این دو تیم بود...ولی الان همه میبینن میشه به راحتی خیلی چیزا فراموش بشه

نیکبخت بعد از 7 سال هنوز تا سال گذشته توی استادیوم فحش میخورد اخه با چه رویی برگشته؟
    از نزدیکان قلعه نویی هم خبر رسیده امیرخان به خاطر مردونگی دست نیکبختو گرفته و چون یه جورایی خودشو در جدایی نیکبخت مقصر میدونسته دلش واسه نیکبخت سوخته....

یکی از دوستامون حرف خیلی خوبی زد که من شخصا بهش فکر نکرده بودم شما تصور کن یه بازی نیکبخت فیکس باشه و مجیدی نیمکت نشین و تیم عقب بیفته اون وقت دوباره حاشیه شروع میشه و سکوها ملتهب....این یعنی دوباره شروع حواشی دوباره دو دستگی و خودزنی......
    اگه امثال من و شما همچین فکرایی نکنیم ، همچین اتفاقایی نمیفته انشالله ... اینقدر نیایم بگیم فلان و بهمان .. اینقدر بدی ها رو بولد نکنیم ... و ..

+

واكنش نيكبخت به اعتراض يك استقلالي

یک هوادار استقلال به بازگشت نیکبخت به این تیم اعتراض کرد.

جام ورزشي؛ علیرضا نیکبخت واحدی پس از عقد قرارداد یکساله با استقلال در دفتر علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال با اعتراض یک هوادار مواجه شد.

این هوادار به شدت به بازیکن جدید آبی پوشان اعتراض می‌کرد و می گفت چرا از استقلال به پرسپولیس رفتی؟! بعد از این کار تو من یک ماه نمی‌توانستم غذا بخورم و حالا هم چرا به استقلال برگشتی!؟ برو همان جایی که بودی!

نیکبخت هم تلاش می‌کرد این هوادار را توجیه کند و به او گفت: «قربانت بروم، داداش من، تو شرایط آن زمان مرا نداشتی.»

هوادار به او گفت به سپاهان می‌رفتی یا یک تیم دیگر که نیکبخت گفت: «آن موقع سپاهان قدرتمند نبود و مجبور بودم به پرسپولیس بروم. من هیچوقت نگفتم پرسپولیسی هستم.»

پس از اعتراض این هوادار نیکبخت در جمع خبرنگاران گفت: «این هوادار حق دارد که اعتراض کند و من باید با بازی‌های خوبم جبران کنم. انگیزه زیادی برای حضور در استقلال دارم و خدا را شکر می‌کنم که به این تیم آمدم. با اینکه مدتی است بازی نکرده‌ام اما آماده‌ام.»

15. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نیکبخت چند سالشه؟ یادم میاد اون موقع که رفته بود پرسپولیس هر چی پوستر ازش داشتم از دیوار کندم ریختم سطل آشغال یه مدتم فوتبالو گذاشتم کنار. حالا که اومده باید جبران کنه، باید!

17. 2 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

بچه ها خواهشا کینه و دشمنی رو از دلتون بیرون کنید خودم هیچ وقت روزی رو یادم نمیره که نیکبخت با پرسپولیس قرارداد بست میخواستم چشامو ببندم و باز کنم فکر کنم همش خواب بوده ولی نیکبخت تاوانه کارشو داد الان همه ما باید بهش کمک کنیم ... شاید ما خودمون تو زندگیمون خیلی اشتباهات داشتیم پس دوست نداریم هرکی از راه برسه بزنه تو سرمون ...
    در کل بهتر بزاریم کارشو بکنه اینجوری از همین الان واسه تیم حاشیه درست میشه
    امیر قلعه نوعی میدونه داره چیکار میکنه من بهش ایمان دارم
    Last edited by ESTEGHLAL 67; 01-07-2013 at 23:01.

19. 2 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •