تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 308 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

آندره فونتاس به سلتاویگو پیوست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این بازیکن با مبلغ ۱ میلیون یورو به سلتا منتقل خواهد شد، بارسلونا بند بازخرید به همراه حق دریافت درصدی از فروش او در آینده را در قرارداد این بازیکن گنجانده است.

اف سی بارسلونا و سلتا ویگو برای انتقال آندره فونتاس به این تیم به توافق رسیدند. سلتا یک میلیون برای این بازیکن میپردازد، مبلغ کلی این بازیکن بستگی به عملکرد او در فصل آینده خواهد داشت، بارسلونا بند بازخرید به علاوه حق دریافت درصدی در فروش این بازیکن در آینده را در این قرارداد گنجانده است.
    سلتا، جایی که فونتاس برای سه فصل آینده در آنجا خواهد بود، توسط لوئیز انریکه مارتینز هدایت میشود، کسی که از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۰ در جوانان بارسا با او کار کرده است. در این زمان بود که لوئیز انریکه، فونتاس را از هافبک دفاعی به دفاع وسط منتقل کرد.

شش سال به عنوان یک آبی اناری
    در سال ۲۰۰۷ جذب شد، فونتاس سپس در سال ۲۰۱۱ بعد از کناره گیری مقطعی آبیدال به خاطر بیماری اش از تیم ب به تیم اصلی منتقل شد. آن سال، اگرچه، این مدافع طول فصل را به علت مصدومیت شدید در زانوی راستش از دست داد. در فصل ۲۰۱۲/۱۳، هنگامی که این بازیکن از مصدومیت برگشت، بارسا او را به صورت قرضی به مایورکا منتقل کرد.
    فونتاس، ۲۳ سال، این فصل نه بار برای مایورکا به میدان رفت.

منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: کیارش علوی FCbarca.ir
    ************************************************** **************************
    سال ۱۹۴۳، بارسلونا در نیمه نهایی مسابقات Copa Del Rey به مصاف رئال مادرید رفت. دیدار رفت دو تیم با نتیجه ۳–۰ به نفع بارسلونا پایان یافت.
    در بازی برگشت، طیِ دیدارِ نمایندۀ دولت فرانسیسکو فرانکو ، که در رختکنِ بارسلونا انجام شد ،به بازیکنانِ بارسلونا یادآور شد که تنها بخاطرِ سخاوتِ رژیم آن‌ها امکان بازی کردن را دارند. در نتیجۀ این تهدید، رئال مادرید با نتیجه ۱۱–۱ بارسلونا را شکست داد....

مسی:آنتونلا فکر می کند فوتبال بازی خسته کننده ای است و حتی اگر هتریک کنم برای آن تره ای خرد نمی کند.در هر صورت علاقه مند نیست.
    قضیه مالیات؟ما هر وقت که مشاوران و و کلای ما از ما خواسته اند پول پرداخ کرده ایم .من مطمئنم آنها قضیه را حل می کنند.

سونیا برمودز

خانم گل فصل 2011-12 تیم زنان بارسلونا با 38 گل
    این خانم عضو تیم ملی اسپانیا و جالب اینکه مادریدی هم هست

کاریکاتور روزنامه اسپورت 20 ژوئن 2013

این اسپانسر بارسا بر رو پیراهن اول تیم است (هواپیمایی قطر ) .... و این اسپانسری است که در صورت نیاز به عنوان دومی به کار می رود . (قطر لونیا )

3. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تا تونستن زدن بشون!!!

FT | Spain 10-0 Tahiti
    (5' - 33' - 57' - 78') Torres
    (31' - 89') Silva
    (39' - 49' - 64') Villa
    (66') Mata

تازه به بازیکنای اسپانیا هدیه هم دادن!!!

Last edited by runner; 21-06-2013 at 00:33.

5. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

به قول مسی همه چیز به زودی حل خواهد شد ... مثل آب خوردن
    واسه پولدارترین ، معروفترین،رکورددارترین،به ترین،همیشه نامبر وان ،آقای فوتبال دنیا،فرمانروای کل،سلطان مسی این تهمتها(چندرغاز جریمه) نمیچسبه
    با این خزعبلات نمیشه امپراطور و از تخت سلطنت به زیر کشید
    با مسی باید با فوتبال جوانمردانه رقابت کرد چیزی که همه توش موندن ...

7. 6 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

به قول مسی همه چیز به زودی حل خواهد شد ... مثل آب خوردن
    واسه پولدارترین ، معروفترین،رکورددارترین،به ترین،همیشه نامبر وان ،آقای فوتبال دنیا،فرمانروای کل،سلطان مسی این تهمتها(چندرغاز جریمه) نمیچسبه
    با این خزعبلات نمیشه امپراطور و از تخت سلطنت به زیر کشید
    با مسی باید با فوتبال جوانمردانه رقابت کرد چیزی که همه توش موندن ...
    این تخلف واسه الان نیست
    واسه سال 2006 تا 2009 هست
    Last edited by wooooow; 21-06-2013 at 09:49.

9. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

این تخلف واسه الان نیست
    دیدن مسی داره تو فوتبال دنیا آقایی میکنه رفتن به یه قضیه قرن بوقی گیر دادن میخوان ...
    تا الان کجا بودین ...
    اسم اینجور آدما رو چی میشه گذاشت ...
    به قول مسی همه چیز به زودی حل خواهد شد...
    Last edited by M A S 0 U D; 21-06-2013 at 10:02.

11. 4 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

منچستریونایتد در آستانه به خدمت گرفتن تیاگو آلکانتارا

2013/6/21 11:55:00

گفته می شود که دیوید مویس با این بازیکن صحبت کرده و بر سر قراردادی 5 ساله با دستمزدی 5 میلیون پوندی به توافق رسیده است.
    سایت گل- باشگاه منچستریونایتد با تیاگو آلکانتارا، ستاره جوان بارسلونا، برای بستن قراردادی 5 ساله به توفق رسید و انتظار می رود که این انتقال در چند روز آینده نهایی شود.
    این ستاره 22 ساله یکی از اهداف اصلی شیاطین سرخ در بازار نقل و انتقالات تابستانی است و اکنون رسانه های اسپانیایی اعلام کردند که او در آستانه رفتن به الدترافورد است.
    گفته می شود که دیوید مویس با این بازیکن صحبت کرده و بر سر قراردادی 5 ساله با دستمزدی 5 میلیون پوندی به توافق رسیده است.
    براساس بندی که در قرارداد تیاگو با بارسا وجود دارد، به دلیل اینکه او در 60 درصد از بازی های فصل گذشته، در ترکیب اصلی قرار نگرفت، اکنون می تواند با پرداخت 17 میلیون پوند این باشگاه را ترک کند؛ مبلغی که یونایتد هیچ مشکلی با پرداخت آن ندارند.
    مذاکرات دو باشگاه در چند روز آینده ادامه خواهد داشت و انتظار می رود که تیاگو آلکانتارا در نهایت به اولین خرید دیوید مویس در منچستریونایتد تبدیل شود.

13. 5 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

این تخلف واسه الان نیست
    این تخلف تخلفی نیست که توسط بازیکن رخ بده
    بازیکن با این همه مشغل برای بازی کردن تو چندین جام معتبر و تمرکز روی کار اصلیش این نوع کارارو به یه حقوق دان یا کار بلد می سپره همونطوری که گفته ما هر وقت گفتن باید مالیات بدین پرداخت کردیم!!!!!
    این هم اولین باری نیست که این تخلفات برای بازیکنان تو اسپانیا مطرح میشه
    حالا 2006 تا 2009 هم تخلف کردن و بعد از 4 سال یعنی تو سال 2013 صداش در اومده من نمیدونم اینا چجوری فقط اون بازه زمانیو تخلف کردن و این 4 سال دوباره پرداخت کردن!!!
    اگرم پرداخت نکرده باشه تو دادگاه بررسی میشه و باید پای لرزشم بشینه
    در هر صورت ما این ور دنیاییمو اونا اونجا و کلی خبر گذاری های مزخرف این وسط که هر خبریو پخش میکنن تا جواب قطعی نیاد نمیشه در موردش بحث کرد!

قضیه مالیات؟ما هر وقت که مشاوران و و کلای ما از ما خواسته اند پول پرداخ کرده ایم .من مطمئنم آنها قضیه را حل می کنند.
    Last edited by runner; 21-06-2013 at 13:08.

15. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سر مربی تیم زنان بارسلونا
    خاویر لورنس رودریگرز
    54 ساله
    از سال 2007 سرمربی تیم بوده و تا کنون 9 جام برای باشگاه به ارمغان آورده

اخبار کوتاه

-لیونل مسی در این فصل توانسته است هر ۵۳ دقیقه یک گل به ثمر برساند. آمار او ۶۹ گل در ۵۰۳۳ دقیقه است.
    -تیاگو: این روزها من در رختکن با بازیکن های عالیی هستم. من از همه بازیکنان بارسا چیزهایی آموخته ام.
    -هتریک تیاگو در برابر ایتالیا، یک هتریک کامل بود: گل اول با ضربه سر، گل دوم با پای چپ، گل سوم با پای راست.
    -پرونا (دکتر تیم): دوران ریکاوری پویول ۳ تا ۴ هفته به طول خواهد انجامید.
    -نیمار، بوسکس، ماسکرانو، بویان و آبیدال در ۲ جولای در بازی دوستانه 'مسی و دوستان vs منتخب جهان' در پرو حضور خواهند یافت.
    -بارترا در چهار بازی در رقابت های زیر ۲۱ سال تنها مرتکب یک خطا شد.
    -۶بازیکن اسپانیا، که شامل پیکه هم میشود، در زمانی که در حال بازی مقابل اروگوئه بودند مورد سرقت قرار گرفتند. پول های آنها را از اتاقشان در هتل دزدیدند.
    -دل بوسکه: من هفته گذشته با پویول در نیویورک ملاقات کردم و او به من گفت که زانویش را عمل خواهد کرد. امیدوارم به خوبی دوران نقاهتشو پشت سر بزاره تا بتونه به زودی به ما ملحق شه.
    -ایساک کوئنکا، کسی که دوباره زانویش را به تیغ جراحان سپرد، به احتمال زیاد دوران نقاهتش را در بارسلونا سپری خواهد کرد، و دوباره در ژانویه، احتمالا دوباره به آژاکس میرود.
    -نیمار آمار بیشترین دریبل موفق در بین بازیکنان حاضر در جام کنفدراسیون ها را در اختیار دارد.
    -مسی ۱۷ سپتامبر برای شهادت در مورد مسائل مربوط به مالیاتش به دادگاه دعوت شده است.
    -مسی: قهرمانی در جام جهانی یا بردن پنجمین توپ طلا؟ قطعا بردن جام جهانی
    -مسی: آنتونلا فکر میکنه که فوتبال کسل کننده است. اگر حتی هتریکم کنم بهش توجه ای نمیکنه. او علاقه به فوتبال نداره.
    -مسی:ما همیشه آن چیزی که مشاورانمان گفته اند پرداخت کرده ایم. من مطمئن هستم که آنها همه چیز را مشخص خواهند کرد.
    -چهار بازیکن بارسا در رقابت های جام جهانی زیر ۲۰ سال حضر دارند: کا در پرتغال - دلوفئو اسپانیا - ادگار ل پرتغال - سنابریا پاراگوئه

تیترهای روزنامه اسپرت ۲۱ژوئن

نتیجه پرگل
    اسپانیا ۱۰-۰ تاهیتی
    جشنواره ای‌ از گل‌ در برابر حریفی نچندان قوی
    تورس ۴گل‌ ویا ۳گل‌ بیشترین سهم را داشتند
    پدر لئو تهمت‌ها و شایعات اخیر علیه پسرش را محکوم کرد
    تیاگو
    قرارداد وی بزودی با یونایتد ثبت خواهد شد، بازیکن جوان با مربی یونایتد نیز صحبت هایی داشته

خورخه مسی (پدر لئو):

"جريان‌سازي برخي رسانه‌ها براي به راه‌انداختن موجي از تنفر نسبت به ما به شدت مرا عصباني کرده است. اين بسيار ظالمانه است اما مي‌دانيم که هنگام روشن شدن اين مسئله چه کار کنيم"
    "اختلاف ديدگاه ميان مشاور مالي ما و مقامات مالياتي در مورد افرادي که بايد ماليات فراواني بپردازند، کاملا طبيعي است اما مي‌توانم به شما تضمين بدهم که ما هر ساله ماليات خود را پرداخت مي‌کنيم. مطمئنيم که با آنها به توافق خواهيم رسيد"

داوید ویا : " بعدها من میتونم به نوه هایم بگویم در استادیوم ماراکانا بازی کردم و سه گل زدم "
    ویا در حال حاضر با 56 گل در 90 بازی بهترین گلزن اسپانیا است

17. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض فابرگاس: «بارسا باعث پیشرفت من شد»

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: علی هادی فر / FCBarcelona.ir

سسک فابرگاس، هافبک تیم بارسلونا از انتقال خودش از لندن (آرسنال) به بارسلونا می گوید و این که این انتقال باعث پیشرفت او شد. سسک در مورد این موضوع می گوید: «هنگامی که شما با بهترین ها بازی می کنید، طبیعی است که به صورت خودکار متناسب با استاندار های آن مجموعه پیشرفت می کنید».

هافبک بارسا از اینکه با انتقالش از لندن به بارسلونا، نقش مهمی در خط هافبک تیم ملی اسپانیا پیدا کرده است، خوشحال بود و گفت: «فکر می کنم انتقالم به بارسلونا به دلیل سیستم و همچنین بازی کردن با بهترین ها - که به این معنی است که باید ناخوداگاه پیشرفت کنی تا به استاندارد های آنان برسی - یک گام بسیار مهم برایم بود. در هر تمرین مورد جدیدی یاد می گیرم و باید بهترین عملکردم را ارائه دهم».

وی در مورد تیم ملی گفت:
    «سرمربی (دل بوسکه) باعث شده من احساس ویژه ای داشته باشم ... تقریباً در همه بازی های یورو در ترکیب اصلی بودم و از آن به بعد هم زیاد در ترکیب بودم. من از این اتفاق خیلی خوشحالم، مخصوصاً برای اینکه همه این ها به دلیل سخت کار کردن و صبور بودن است».

در مورد شانس اسپانیا در قهرمانی جام کنفدراسیون ها، سسک گفت: «فقط سعی می کنیم بازیمان را انجام دهیم. تا زمانی که کاری انجام میدهیم که میدانیم بهترین است - در اختیار داشتن توپ و کنترل سرعت بازی - می توانیم قهرمان شویم. همانطور که نشان دادیم، به سختی شکست می خوریم».

در مورد سلطه اسپانیا بر فوتبال، سسک معتقد هست که تا پایان این دوره زمان زیادی باقی مانده است. در جواب به سوالی که اسپانیا تا کی و کجا میتواند پیش برود گفت: «تا جایی که بخواهیم. این تیم عادت به خوب بازی کردن دارد و سبک خود را حفظ می کند. تا زمانی که ما استاندارد هایی را که ایجاد کردیم حفظ کنیم، دلیلی برای اینکه نتوانیم به نتایج خوبمان ادامه دهیم وجود ندارد».

19. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •