با اين كوين ها ميشه چي كار كرد؟
سلام به همه دوستانه عزیز . من فیفا 13 رو انلاین بازی میکنم تو قسمت التیمیت تیم . چندتا سوال دارم خدمت دوستانه گلم :
ایا ترفند یا کاره خاصی باید بکنی که خیلی پولدار بشی تو این قسمت ؟ چوب با بازی کردن معمولی نمیشه زیاد پولدار شد . من بعضی اوقات تیم هایی میبینم که توش مسی و اینیستا و خیلی بازیکنایی هست که واقعا نمیشه خریدشون . مثلا مسی که تقریبن قیمتش 3 میلیون هست با بازیه معمولی هیچکس نمیتونه بخره چون همونجور که میدونید تقریبا هر بازی 500 تا پول میده . یعنی برای خریدن مسی حتی اگه contract بازیکنارو حساب نکی باید 6000 تا بازی کنی که مسی بخری . پس حتما یه کلک و یه ترفندی وجود داره . کسی هست که اطلاعاته کامل داشته باشه که راهنمایی کنه ؟
راستی یه سوال دیگه : چجوری بعضی بازیکنا مشکی میشن ؟ منظورم رو میفهمید دیگه ؟ یه سری بازیکن قدرتشون میره بالاتر و رنگشون از طلایی به مشکی تبدیل میشه و قیمتشون هم بالاتر میره . باید ]کاره خاصی کرد که به این شکل در بیاد ؟
خیلی ممنون میشم کسی کمکم کنه .
( راستی به این سایتای خارجی هم که میگن یوزر و پسوردتو بده تا پول اضافه کنیم به تیمت باور نکنید من این کارو کردم کل بازیکنام رو دزدیn و برد یه ابم روش )
سلام .... بعضی موقع ها قاطی میکنه و فکر کنم این مشکل واسه بقیه هم پیش میاد پس جای نگرانی نیست !!!
دوستانی که میگفتن در قسمت کریر مود بعد از گذروندن چند فصل ، بازی قاطی میکنه و وارد نمیشه ، من الان فصل پنجم رو دارم میگذرونم بدون هیچ مشکلی.
دوستان دو تا سوال
1-اولا من نسخه ی بلک باکس رو دارم فقط وقتی به اینترنت وصلم میتونم برم تو بازی...اگه اینترنت رو قطع کنم ارور میده....
2-وقتی میخوام بخش سیزن رو بازی کنم میگه باید به سرور وصل شه اما وصل نمیشه و نمیتونم بازی کنم
مشکل از کرکه؟ چیکار کنم؟
من خودم یه جا یه پست نسبتا کاملی دادم ولی پیداش نمیکنم الان . اگه خواستی یه سرچ توی همین تاپیک بزن پیداش کنی کلی چیز میز گفتم توش .
خلاصه اش این که باید کلا توی التیمیت صبر داشته باشی و بازی رو نسبتا ببری . راه دیگه اینکه کمی از وقتت رو بزار توی بازار و بگرد دنبال بازیکنهای خوب و ارزون که مثلا یه نفر به هر دلیلی اون بازیکنش رو به قیمت پایین میفروشه و رو هوا باید بزنیش . بعد اگه خریدیش و لازمش نداشتی دوباره بفروشش منتهی با قیمت بالاتر و اصلیش .
نمیخواد از الان به فکر خرید بازیکنهایی مثل مسی یا رونالدو باشی . اونایی که اینا رو دارن یا خیلی زیاد بازی کردن تا الان یا پول واقعی پای التیمیت دادن . راستی از این پک ها هم اصلا نخر . همیشه توی بازار دنبال ارزون ترین باش . عجله ای هم نباید بازی کنی . مثلا چند تا بازی در روز باید بری ولی با فاصله که بینشون وقت بزاری واسه خرید و فروش . کلا باید واسه این مود وقت بزاری . اگه وقت نداری طرفش نرو .
اون بازیکن های مشکی هم من فکر میکنم که بازیکنهایی هستن که بعد از اپدیت قدرتشون کمتر شده و اون کارتهایی که قبلا بوده سیاه میمونه .
اولتیمت واقعا کسل کننده است...قبول دارین؟چالشی نیست اصلا...
آقا بگین از چه کرکی استفاده می کیند منم دانلود کنم هرکاری می کنم تو کریر مود از تاریخ15 سامبر 2015 تو بازی می پره بیرون خسته شدم بابا.منم بازی می خوام.بدم اینکه الان به عنوان بازیکن هستم یکی در میون توپ تو بازی بشکل نامریی هست.کمک کنید .امسال fifa ر....ده به اعصابم
سلام بر آقایون با مرام ،می خواستم بگم که نرم افزاری نیست که همه قفل های فیفا را باز کنه؟ ،خواهشا جواب بدید![]()
کسی جواب این رو بلد نبود؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)