تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 396 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با اين كوين ها ميشه چي كار كرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض مشكل در التيميت تيم فيفا ١٣

سلام به همه دوستانه عزیز . من فیفا 13 رو انلاین بازی میکنم تو قسمت التیمیت تیم . چندتا سوال دارم خدمت دوستانه گلم :
    ایا ترفند یا کاره خاصی باید بکنی که خیلی پولدار بشی تو این قسمت ؟ چوب با بازی کردن معمولی نمیشه زیاد پولدار شد . من بعضی اوقات تیم هایی میبینم که توش مسی و اینیستا و خیلی بازیکنایی هست که واقعا نمیشه خریدشون . مثلا مسی که تقریبن قیمتش 3 میلیون هست با بازیه معمولی هیچکس نمیتونه بخره چون همونجور که میدونید تقریبا هر بازی 500 تا پول میده . یعنی برای خریدن مسی حتی اگه contract بازیکنارو حساب نکی باید 6000 تا بازی کنی که مسی بخری . پس حتما یه کلک و یه ترفندی وجود داره . کسی هست که اطلاعاته کامل داشته باشه که راهنمایی کنه ؟
    راستی یه سوال دیگه : چجوری بعضی بازیکنا مشکی میشن ؟ منظورم رو میفهمید دیگه ؟ یه سری بازیکن قدرتشون میره بالاتر و رنگشون از طلایی به مشکی تبدیل میشه و قیمتشون هم بالاتر میره . باید ]کاره خاصی کرد که به این شکل در بیاد ؟
    خیلی ممنون میشم کسی کمکم کنه .
    ( راستی به این سایتای خارجی هم که میگن یوزر و پسوردتو بده تا پول اضافه کنیم به تیمت باور نکنید من این کارو کردم کل بازیکنام رو دزدیn و برد یه ابم روش )

3. این کاربر از mopiras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

افا من وقتي ميخام season برم انلاين چرا تو اكثر بازي ها نميتونم تعويض كنم؟
    سلام .... بعضی موقع ها قاطی میکنه و فکر کنم این مشکل واسه بقیه هم پیش میاد پس جای نگرانی نیست !!!

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستانی که میگفتن در قسمت کریر مود بعد از گذروندن چند فصل ، بازی قاطی میکنه و وارد نمیشه ، من الان فصل پنجم رو دارم میگذرونم بدون هیچ مشکلی.

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان دو تا سوال
    1-اولا من نسخه ی بلک باکس رو دارم فقط وقتی به اینترنت وصلم میتونم برم تو بازی...اگه اینترنت رو قطع کنم ارور میده....
    2-وقتی میخوام بخش سیزن رو بازی کنم میگه باید به سرور وصل شه اما وصل نمیشه و نمیتونم بازی کنم
    مشکل از کرکه؟ چیکار کنم؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام به همه دوستانه عزیز . من فیفا 13 رو انلاین بازی میکنم تو قسمت التیمیت تیم . چندتا سوال دارم خدمت دوستانه گلم :
    ایا ترفند یا کاره خاصی باید بکنی که خیلی پولدار بشی تو این قسمت ؟ چوب با بازی کردن معمولی نمیشه زیاد پولدار شد . من بعضی اوقات تیم هایی میبینم که توش مسی و اینیستا و خیلی بازیکنایی هست که واقعا نمیشه خریدشون . مثلا مسی که تقریبن قیمتش 3 میلیون هست با بازیه معمولی هیچکس نمیتونه بخره چون همونجور که میدونید تقریبا هر بازی 500 تا پول میده . یعنی برای خریدن مسی حتی اگه contract بازیکنارو حساب نکی باید 6000 تا بازی کنی که مسی بخری . پس حتما یه کلک و یه ترفندی وجود داره . کسی هست که اطلاعاته کامل داشته باشه که راهنمایی کنه ؟
    راستی یه سوال دیگه : چجوری بعضی بازیکنا مشکی میشن ؟ منظورم رو میفهمید دیگه ؟ یه سری بازیکن قدرتشون میره بالاتر و رنگشون از طلایی به مشکی تبدیل میشه و قیمتشون هم بالاتر میره . باید ]کاره خاصی کرد که به این شکل در بیاد ؟
    خیلی ممنون میشم کسی کمکم کنه .
    ( راستی به این سایتای خارجی هم که میگن یوزر و پسوردتو بده تا پول اضافه کنیم به تیمت باور نکنید من این کارو کردم کل بازیکنام رو دزدیn و برد یه ابم روش )
    من خودم یه جا یه پست نسبتا کاملی دادم ولی پیداش نمیکنم الان . اگه خواستی یه سرچ توی همین تاپیک بزن پیداش کنی کلی چیز میز گفتم توش .
    خلاصه اش این که باید کلا توی التیمیت صبر داشته باشی و بازی رو نسبتا ببری . راه دیگه اینکه کمی از وقتت رو بزار توی بازار و بگرد دنبال بازیکنهای خوب و ارزون که مثلا یه نفر به هر دلیلی اون بازیکنش رو به قیمت پایین میفروشه و رو هوا باید بزنیش . بعد اگه خریدیش و لازمش نداشتی دوباره بفروشش منتهی با قیمت بالاتر و اصلیش .
    نمیخواد از الان به فکر خرید بازیکنهایی مثل مسی یا رونالدو باشی . اونایی که اینا رو دارن یا خیلی زیاد بازی کردن تا الان یا پول واقعی پای التیمیت دادن . راستی از این پک ها هم اصلا نخر . همیشه توی بازار دنبال ارزون ترین باش . عجله ای هم نباید بازی کنی . مثلا چند تا بازی در روز باید بری ولی با فاصله که بینشون وقت بزاری واسه خرید و فروش . کلا باید واسه این مود وقت بزاری . اگه وقت نداری طرفش نرو .
    اون بازیکن های مشکی هم من فکر میکنم که بازیکنهایی هستن که بعد از اپدیت قدرتشون کمتر شده و اون کارتهایی که قبلا بوده سیاه میمونه .

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اولتیمت واقعا کسل کننده است...قبول دارین؟چالشی نیست اصلا...

داره خودمونی میشه omid07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض

آقا بگین از چه کرکی استفاده می کیند منم دانلود کنم هرکاری می کنم تو کریر مود از تاریخ15 سامبر 2015 تو بازی می پره بیرون خسته شدم بابا.منم بازی می خوام.بدم اینکه الان به عنوان بازیکن هستم یکی در میون توپ تو بازی بشکل نامریی هست.کمک کنید .امسال fifa ر....ده به اعصابم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام بر آقایون با مرام ،می خواستم بگم که نرم افزاری نیست که همه قفل های فیفا را باز کنه؟ ،خواهشا جواب بدید

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان دو تا سوال
    1-اولا من نسخه ی بلک باکس رو دارم فقط وقتی به اینترنت وصلم میتونم برم تو بازی...اگه اینترنت رو قطع کنم ارور میده....
    2-وقتی میخوام بخش سیزن رو بازی کنم میگه باید به سرور وصل شه اما وصل نمیشه و نمیتونم بازی کنم
    مشکل از کرکه؟ چیکار کنم؟
    کسی جواب این رو بلد نبود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •