من دیگه چیزی نمیگم حق با شما هست اینو دیگه نمیدونستم خدایا یعنی میشه تو مازندران هم از این طرحها بدن
راستی کجاهای مازندران مخابراتش طرح نا محدود میده و سرعت دانلودش چقدره ؟؟؟؟![]()
من دیگه چیزی نمیگم حق با شما هست اینو دیگه نمیدونستم خدایا یعنی میشه تو مازندران هم از این طرحها بدن
راستی کجاهای مازندران مخابراتش طرح نا محدود میده و سرعت دانلودش چقدره ؟؟؟؟![]()
دوستان ، چرا چراغ Status مودم یکسره چشمک میزنه . حتی وقتی که سند و رسیو نداریم و یا کامپیوتر کلا خاموشه . ؟؟؟؟ !!!
برای شما هم همینطوره ؟؟؟
دادش من هم همین سوال برام پیش امده آخه چرا؟ من که از همه بیشتر دارم ضرر می کنم چون سرویسم 2MB حجم 63 گیگ هستش اونوقت بالاترین سرعتم 300KB دانلود هستش. من که امروز فقط میخوام این موضوع رو پیگیری کنم اگه سرعت رو نمیبرن بالا حداقل بهم سرویس نامحدود بدن.
دوستان عزیز اگه کسی مشکلش با کمبود سرعت حل شد راهکارشو بگه تا همه بدونن حالا این راه کار هر چی که بخواد بشه فقط -- نباشه
![]()
راه کارشو من میگم.همتون زنگ بزنین2020بگیم خطتون رو تست کنن که نویزش چقدره.من همین کار رو کردم گفتن که برو مرکز مخابرتت چون دستگاه جدید وصل کردن اشکال پیدا کرده.منم رفتم مخابرات اطلاع دادم امروز قراره که خوبش کنن.
من زنگ زدم 2020 طرف میگفت ما چنین قابلیتی نداریم تا بتونیم نویز خطتون رو اندازه بگیریم!!!!!!![]()
من زنگ زدم طرف نمیدونم چیکار کرد صدای خش اومد حدودا20ثانیه بعد گفتن که نویز غیر قابل طبیعی هست و برو مخابرا بگو مرکزت رو عوض کنن یا سوئیچت رو عوض کنن.فرداش که دوباره زنگ زدم گفتن که این صدای ترانس چیه که میاد گفتم تلفن گفت نویزت بالاست.دوباره برای اینکه مطمئن بشم زنگ زدم 4015 اونا هم گفتن که شمارتون رو بگید منم که گفتم اونها هم گفتن نویزت بالاس برو پیش مسئولت...بگو برات خوبش کنه .منم همین کار رو کردم![]()
سلام دوستان.
من از دیروز که درباره نویز تلفن به مخابرات گفتم تا امروز سرعتم از 9 صبح تا 8 شب
سرعتم از 28 تا 480 شده به نظر شما درستش کردن یا خود به خود اینجوری شده؟![]()
سلام من 256 طرح قدیم دارم ، اگه به 512 یا 1024 ارتقا بدم سرعت صفحه باز کردن و دانلود توی مخابرات بهتر می شه ؟
فعلا سرعت دالود و سرعت لود صفحه همه طرح های ADSL مخابرات مازندران یکسان هست !
و فقط میزان ترافیک ها فرق میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)