تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 468 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

سلام به دوستان
    بنده روی سیستم از kis 2014 استفاده میکنم (نسخه اورجینال). ویندوز هم 7 و 64 بیتی هست. از اول هم نرم افزار مستقیم اپدیت گرفته و از نرمافزار اپدیتر استفاده نکردم نسخه اولیه هم بوده که به مرور به نسخه b خودشو اپدیت کرده. مهمترین مشکلم این هست که بعد از حدود شاید 4 ماه از نصب کل درایو c رو پر کرده.
    C:\ProgramData\Kaspersky Lab
    ادرس فولدری که گذاشتم الان حجمش حدود 81 گیگ شده، ایا طبیعی هست؟ میتونم این فولدر رو خالی کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.
    سلام
    خیر طبیعی نیست ! ویندوز 81 گیگ جا نمی گیره!
    بهتر با ابزار kav remover پاک کنید دوباره نصب کنید (مشکل اینه باید دوباره اپدیت کنید)
    روش بهتر هم اینه برین تو قسمت setting>additonal>report and quarantin
    اینجا ببینید حجم فایل گزارش چقدر شده(خاکستری نوشته) و clear رو بزنید تا پاک بشه.اگه مشکل حل نشد از راه حل اول استفاده کنید(پاک کردن و دوباره نصب کردن)

2. این کاربر از mohammad_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    بهتر با ابزار kav remover پاک کنید دوباره نصب کنید (مشکل اینه باید دوباره اپدیت کنید)
    اینجا ببینید حجم فایل گزارش چقدر شده(خاکستری نوشته) و clear رو بزنید تا پاک بشه.اگه مشکل حل نشد از راه حل اول استفاده کنید(پاک کردن و دوباره نصب کردن)
    حجم اون قسمت حدود 5 مگابایت بود! کو تا 80 گیگ!!!
    میخوام دوباره نصب کنم، ادرس removal tool رو برام قرار میدید که این ورژن 2014 رو هم ساپورت کنه.

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من اینترنت سکوریتی 2014 رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم همون مشکل درست عمل نکردن فایروال پابرجاست
    جالب اینه حتی با غیر فعال کردن فایروال کاسپر و فعال کردن فایروال ویندوز هم برنامه ها رو بلاک نمیکنه
    ولی وقتی کلا کاسپر رو غیر فعال کردم فایروال ویندوز تمام برنامه ها رو درست بلاک میکنه

بابرنامه GetSystemInfo یه گزارش گرفتن اساتید میتونن راهنمایی کنن مشکل از کجاست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام به دوستان
    بنده روی سیستم از kis 2014 استفاده میکنم (نسخه اورجینال). ویندوز هم 7 و 64 بیتی هست. از اول هم نرم افزار مستقیم اپدیت گرفته و از نرمافزار اپدیتر استفاده نکردم نسخه اولیه هم بوده که به مرور به نسخه b خودشو اپدیت کرده. مهمترین مشکلم این هست که بعد از حدود شاید 4 ماه از نصب کل درایو c رو پر کرده.
    ادرس فولدری که گذاشتم الان حجمش حدود 81 گیگ شده، ایا طبیعی هست؟ میتونم این فولدر رو خالی کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.
    بروید به آدرس زیر طبق عکس عمل کنید و گزینه ی Traces رو غیرفعال کنید

بعد سیستم را ریستارت کرده و فایلهایی با پسوند .enc1 زیر را در مسیر زیر Shift + Delete کنید
    فایل هایی با پسوند مورد نظر رو جستوجو کرده و همشون رو پاک کنید

6. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    تذکر:
    کاربر گرامی لطفا اطلاعات اشتباه به کاربرای دیگه ندید!
    اگه اطلاعات کافی ندارید، اجازه بدین کاربران دیگه ای که اطلاع دارند راهنمایی کنند.

8. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تذکر:
    کاربر گرامی لطفا اطلاعات اشتباه به کاربرای دیگه ندید!
    اگه اطلاعات کافی ندارید، اجازه بدین کاربران دیگه ای که اطلاع دارند راهنمایی کنند.
    یه کمی دیر گفتین دوست گرامی، بنده uninstall کردم برنامه رو و دوباره نصب کردم! الان اون بخشی که گفتین خاموش هست.
    جالب این که با پشتیبانی شرکت پاد تماس گرفتم، با team viewer ریموت شد روی سیستم و اون هم گفت دوباره نصب کن انتی ویروس رو، احتمالا با یکی از نرمافزارهات مشکل داره و داره گزارش الکی میسازه و اصلا اشاره ای به اون منو که شما گفتین نکرد !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها یه سوال ایا کسپراسکای هم مثل نود به فایل های سیستمی ویندوز گیر میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من
    هر زمان ویندوز و برنامه هارو نصب می کنم بعد اخر سیستم اسکن می کنم نود به همه چی گیر میده
    از جمله فایل های سیستمی بعد میبرتشون تو قرنطینه یا پاکشون میکنه بعد سیستم دیگه بالا نمیاد مجبور میشم دوباره ازنو ویندوز نصب کنن!!!!!!

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام بچه ها یه سوال ایا کسپراسکای هم مثل نود به فایل های سیستمی ویندوز گیر میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من
    هر زمان ویندوز و برنامه هارو نصب می کنم بعد اخر سیستم اسکن می کنم نود به همه چی گیر میده
    از جمله فایل های سیستمی بعد میبرتشون تو قرنطینه یا پاکشون میکنه بعد سیستم دیگه بالا نمیاد مجبور میشم دوباره ازنو ویندوز نصب کنن!!!!!!
    سلام
    من همین پست شما رو توی تاپیک نود 32 هم خوندم
    شما میخواید یبار سیستمتون رو با CD یا DVD های بوتیبل و آپدیت شده کسپر بزنید اسکن ، بعد از اسکن و پاکسازی ، دوباره اقدام به نصب ویندوز کنید ( اگه نیاز بود )

12. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

1

بروید به آدرس زیر طبق عکس عمل کنید و گزینه ی Traces رو غیرفعال کنید

بعد سیستم را ریستارت کرده و فایلهایی با پسوند .enc1 زیر را در مسیر زیر Shift + Delete کنید
    فایل هایی با پسوند مورد نظر رو جستوجو کرده و همشون رو پاک کنید
    اینها چی هستند؟!
    --------------------------------------------------------
    آپدیت:
    خودم متوجه شدم داستان این فایلها چی هست.
    Last edited by IntelCentrino; 03-11-2013 at 18:57.

14. این کاربر از IntelCentrino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من اینترنت سکوریتی 2014 رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم همون مشکل درست عمل نکردن فایروال پابرجاست
    جالب اینه حتی با غیر فعال کردن فایروال کاسپر و فعال کردن فایروال ویندوز هم برنامه ها رو بلاک نمیکنه
    ولی وقتی کلا کاسپر رو غیر فعال کردم فایروال ویندوز تمام برنامه ها رو درست بلاک میکنه

بابرنامه GetSystemInfo یه گزارش گرفتن اساتید میتونن راهنمایی کنن مشکل از کجاست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نسخه 2014 روی بعضی سیستمها (معمولا بدنبال ارتقا به ویندوز 8.1 از ویندوز 8) این باگ را دارد وعلت آن هم معمولا ایجاد یک Rule در فایروال توسط کاربر برای یکی از برنامه ها (برای اجازه دسترسی کامل به اینترنت) است ولی فایروال این Rule را برای همه برنامه ها اجرا می‌کند.
    Last edited by vtn54; 04-11-2013 at 05:16.

16. 6 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •