این پست رو بخون بعد پست بده[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامل از صاحب اصلیش اجازه داریم که داریم اینو میزنیم دیگه![]()
این پست رو بخون بعد پست بده[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامل از صاحب اصلیش اجازه داریم که داریم اینو میزنیم دیگه![]()
آقایوون آقایوووون اینجا کسی با کسی جنگ نداره. به خدا چرا این قدر دوست دارین بزنین تو سر هم دیگه ؟ :| حالا اصلا اجازه هم نگرفته باشن مشکل خودشونه نه شما!
یعنییی چیییی پلاتتت ؟؟؟ یعنی میری یه ورد دیگه که هر روز ریست میشه منابع می کنی ، میبری یه ورد فلت که مربع مربع داره و نمیشه به دیگران تونل زد خونه ای میسازی که خالی از رود و کوه و ... طبیعیه ؟؟؟؟
نه ورلد survival هر روز ریست نمیشه اما اون ورلد فلت زمین های مربعی هست که رود و کوه و تپه طبیعی نداره
باشه :( یعنی خونمون و باید تو یه مربع بسازیم که همش از dirt و منبع هم زیبرش حتی نداره :( تو ویه مربع اسیریم :( عین 1 زندانینه ورلد survival هر روز ریست نمیشه اما اون ورلد فلت زمین های مربعی هست که رود و کوه و تپه طبیعی نداره![]()
خوب مزایا و معایب خودشو داره دیگه
اینجوری grief نمیشه و این که خونه ها همه کنار همن که یه حس رقابتی شکل میگیره
باشه خبخوب مزایا و معایب خودشو داره دیگه
اینجوری grief نمیشه و این که خونه ها همه کنار همن که یه حس رقابتی شکل میگیرههمه عشق ماینکرفت به این آزادیش بود که الان نداریم ... البته این نظر منه ها !
ولی به نظر من باید یک منطقه داخل همون ورد survival درست میکردید بعنوان منطقه مسکونی!! اینطوری مثلا من بخوام یه حوض بسازم باید 40/50 بار تلپرت کنم بین ورلد ها که هی اب بیارم![]()
منم موافقم ... مثل bazicraft![]()
Last edited by cpt.sepehr; 01-08-2013 at 17:39.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)