سلام دوستان
من یه برنامه مشکوک پیدا کردم گذاشتم تو بخش خودش اما انگار اونجا بازدید نداره
لطفا این رو بررسی کنید و همونجا پاسخ بدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
سلام دوستان
من یه برنامه مشکوک پیدا کردم گذاشتم تو بخش خودش اما انگار اونجا بازدید نداره
لطفا این رو بررسی کنید و همونجا پاسخ بدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام .
متاسفانه بیشتر کاربران اول به فکر درمان می افتند تا پیشگیری ! یعنی سیستم که ویروسی می شه می رن سراغ نصب آنتی ویروس !!!
برای پاکسازی مخرب ها بهترین حالت نیز زمان Safe mode هست . یعنی در حالتی که به جز فایل های حیاتی ویندور ، سایر برنامه ها غیر فعال هستند .
اما این مشکل وجود داره که در حالت Safe mode امکان نصب برنامه ها ( از جمله آنتی ویروس ! ) وجود نداره . بعضی ضد بد افزار ها هم در حالت Safe mode امکان فعالیت مناسب رو ندارند . لذا انتخاب می ره سمت نصب نرم افزار های پاکسازی از مخرب ها ( virus removal tool ها ) .
متاسفانه این نرم افزار ها هم امکان استفاده محدودی دارند ، به عنوان مثال ممکنه فقط 1 یا 2 بار کلا استفاده بشند که با توجه به حجم این نرم افزار ها ، معمولا کاربران کمتر دنبالشون می رن . پس از پاکسازی هم که باید بریم سراغ نصب ضد بد افزار !
Panda Cloud Antivirus یک ضد بد افزار مبتنی بر Cloud هست که قابلیت نصب و فعالیت در حالت Safe mode را نیز داراست . لذا کاربران می تونند فقط با نصب نرم افزار و اجرای آن در حالت Safe mode with networking بدون نیاز به دانلود هیچ گونه فایل اضافی ، مخرب ها را شناسایی و حذف خواهد کرد . به این ترتیب ، در صورت آلودگی سیستم ، بدون نیاز به نصب و اجرای نرم افزار های متعدد پاکسازی و ضد بدافزار و با کمترین حجم مصرفی اینترنت و بدون هیچ گونه هزینه اضافی ، سیستم خود را از مخرب ها پاکسازی می کنید
لینک صفحه دانلود Panda cloud Antivirus :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بهترین آنتی ویروس :
kaspersky internet security
از سال 2006 از کاسپر استفاده میکنم و هرگز مشکلی نداشتم
اینجا تو کویت نسخه ی اصلیش برای دو کامپیوتر 90 ت
بهترین نرم افزار ضد جاسوسی
webroot spy sweeper
به نظرم تنها نرم افزار بود که ویروس شعله flame رو شناسائی کرد و بهش مشکوک بود .
دوستان برای سیستم قوی یا اینترنت بالا و...کدوم اینترنت سکوریتی خوبه
طرف فقط براش امنیت مهمه اصلا مصرف ترافیک وسرعت و...مهم نیست براش و رایگانم نباشه پولی میخواد
سلام
کسپر اینترنت سکیوریتی و بیت دفندر اینترنت سکیوریتی عالیه
هیچ کدوم رایگان نیستن و میتونید براش لایسنس بخرید
امسال کسپر اول شد و بیت دوم ( کلا این دو تا خیلی قوین )
سلام
این هم یک سایت معتبر برای تست قابلیت های نرم افزار امنیتی شما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
تشکر از اطلاع رسانیتون
بنده با توجه تجربه ای که دارم و چیزهائی که دیدم و شنیدم , توصیه ای دارم به شما و دیگر دوستان
هرگز به اینجور سایتها اطمینان نکنین .
هرگز کامپیوتر رو به اینجور سایتها نسپارید
شما اصلاً نیازی ندارین این ریسکها رو بکنین .
فقط یک برنامه ی امنیتیِ خوب مثل کاسپر اینترنت سیکیوریتی نسخه ی اصلی نصب کنین و هرگز هم ایمیلهای مشکوک و ناشناس رو باز نکنین و همیشه هر سی دی یا فلاش مموری یا کارت حافظه ای که وصل میکنید به کامپیوتر اول اسکنش کنید با کاسپر به روز شده و هرگز یک فایل دانلود شده رو قبل از اسکن کردنش اجرا نکنین و دور سایتهای مشکوک رو خط بکشین , گارانتی مادامُ العمر که هرگز دچار مشکل نشه کامپیوتر شما .
بسیاری از این سایتهای به اصطلاح اسکن, سایتِ سرقتِ اطلاعاتِ شما یا کلاهبرداری هست .
بارها تو نت دیدم که مردم قربانی اونها شدند .
کامپیوتر رو اسکن میکنند بعدش میگن کامپیوتر در خطره باید سریعاً آنتی ویروس نصب کنین
بعدش معلوم میشه یا هدفشون فقط فروختن آنتی ویروس بودن یا بدتر از اون بوده یعنی پول رو میگیرند امت آنتی ویروسی در کار نیست .
در امریکا و اروپا میلیونها دلار سر مردم کلاه گذاشتند همینطوری
ارادتمند
ممنون از اطلاع رسانیتون .
تا حدودی با حرف هاتون موافقم . بسیاری از سایت ها قصد آلود کردن سیستم شما رو دارند و یا به زور محصول خاصی را به کاربر بفروشند .
اما :
1 - AMSTO یه ارگان ثبت شدست که از سال 2008 تا اکنون داره فعالیت می کنه
2 - نمونه های داخل AMSTO فقط برای حصول اطمینان از فعال بودن تمامی قسمت های ضد مخرب شما و با همکاری شرکت های دیگر هست . به عنوان مثال یه لینک پیج حاوی مخرب به شما می ده ، در صورتی که ضد مخرب درست کار کنه صفحه باید بلاک بشه . و یا یه فایل تست می ده ، در صورتی که آنتی ویروس شما فعال باشه ، باید فایل رو شناسایی کنه .
به این صورت نیست که مثلا 1000 نمونه ناشناخته بده تست کنین .
خلاصه ، همون طور که گفتم فقط برای حصول اطمینان از فعال بودن تمامی قسمت های ضد مخرب شماست
سلام دوستان
راستش پس از ناکامی های متعد برای اکتیو کردن اینترنت سکوریتی 2014 کسپرسکی مجبور شدم پک امنیتی محبوبم رو کنار بذارم...
و الان دنبال یه پک امنیتی درست و حسابی در حد کسپرسکی برای ویندوز 7 64بیتی میگردم
پیشنهاد شما چیه؟
فایروال قوی
دیتابیس قوی
سرعت سیستم و اینترنت رو پایین نیاره
و زیاد هم سوال و جواب نپرسه
و تشخیص اشتباه حداقلی داشته باشه!
و براش لایسنس و اینا بشه گیر آورد.
نورتون اوضاع دیتابیسش چطوره؟براش لایسنس گیر میاد؟
بیتدیفندر چطور؟؟؟
کومودو به نظرم هم کار باهاش سخته!هم آنتی ویروس غیر قابل اطمینانی داره(نظر شخصی)
ترکیب پاندا آنتی ویروس کلود با فایروال کومودو چطور میتونه باشه؟
سلام
در حد کسپر ، بیت هست که دیتابیس توپی داره.واقعا عالیه مثل همون کسپر ، فقط تنها اشکالی که داره ، به نظرم ، مصرف بیش از اندازه از ترافیک نت هست که تقریبا میشه جلوش رو گرفت ولی خب مشکلش همینه + آپدیت های سنگین که خب کسپر هم همین مشکل رو داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)