تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 602 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان من HD800 که 2 سال پیش خریده بودم رو فروختم یه یه دوست استودیو دار که پس از اولین تست شنیداری (خیلی با عجله) علاقمند شد به خریدش. به قیمت منصفانه خرید. خودمم که بدون هدفون نمیتونم سر کنم، رفتم دنبالش که بخرم دیدم ارزونترین قیمت 4750 هست تو بازار. یکی از دوستان واردکننده قول مساعد داده که حدود 4 میلیون تومن این هدفون رو برام تهیه کنن (یه سود جزئی هم بهشون بدم). گفتم اینجا مطرح کنم اگه از دوستان دیگه کسی نیاز داشت موقعیت خوبیه چون حداقل 500-600 تومن زیر قیمت میشه.

2. 2 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوستان من HD800 که 2 سال پیش خریده بودم رو فروختم یه یه دوست استودیو دار که پس از اولین تست شنیداری (خیلی با عجله) علاقمند شد به خریدش. به قیمت منصفانه خرید. خودمم که بدون هدفون نمیتونم سر کنم، رفتم دنبالش که بخرم دیدم ارزونترین قیمت 4750 هست تو بازار. یکی از دوستان واردکننده قول مساعد داده که حدود 4 میلیون تومن این هدفون رو برام تهیه کنن (یه سود جزئی هم بهشون بدم). گفتم اینجا مطرح کنم اگه از دوستان دیگه کسی نیاز داشت موقعیت خوبیه چون حداقل 500-600 تومن زیر قیمت میشه.
    این دوستتون میتونه M50 هم جور کنه؟ Audio Technica M50

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال مبتدی داشتم
    حداکثر توان وررودی ینی چی و به چه دردی میخوره؟ ( مثلا اگه بالا باشه خوبه یا پایین )
    یه هدفون با حداکثر توان ورودی 30 میلی وات با یه هدفون با حداکثر توان ورودی 2000 میلی وات چه تفاوت هایی دارند؟
    لطفا زیر دیپلم توضیح بدید

در آغاز فعالیت Rzhoni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام به اساتيد
    يه سوال داشتم
    راستش بين دو مدل نميتونم انتخاب كنم
    HD419 & HD201
    مدل ٢٠١ رو به خاطر قيمت مناسبش انتخاب كردم
    و ٤١٩ رو به خاطر قابليت هاش
    دنبال يه هدفون جنرال و همه كاره ميگردم كه توي تمام سبكهاي موسيقي حرفي براي گفتن داشته باشه،بيس بسسسسسيار قوي داشته باشه،تفكيك صداي عالي داشته باشه،تا جايي كه ممكنه صداي محيط رو خنثي كنه و اينكه روي گوش به بهترين نحو بشينه
    شايد بگيد اين دو تا ربطي به ديگه ندارن اما ميخوام بدونم اختلاف قيمتي كه بين اين دو مدل هست( حدود ١٦٠ تومن اختلاف) اونقدر ارزشش رو داره كه پرداخت كنم؟
    يعني ٤١٩ ارزش اين اختلاف قيمت رو داره(تفاوت كيفيت بين دو مدل اينقدر هست؟؟)
    همچنين اگه تو همين رنج قيمتي( تا ٣٠٠ تومن) مدل بهتري هست،حتما بهم معرفي كنيد
    سورسم ديوايسهاي اپل هستن( در حال حاضر آيپد و احتمالا تا چند وقت ديگه آيفون)
    سبك رو هم كه همونطور عرض كردم،تمام سبكها رو گوش ميدم( استاد شجريان و بنان تا رپ و راك)
    پ ن: داخل نمايندگي نامداران در بازار موبايل ميتونم كيفيت هر دو مدل رو تست كنم؟
    ممنونم بابت جوابتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    قصد خرید هدست خوب و با کیفیت رو دارم بیشتر استفاده هم فیلم و موسیقی هست.
    ترجیحا وایرلس باشه !
    قیمتش زیر 200 تومان باشه
    دوستان مدل هایی مثل akg و سنهایزر و فیلیپس و کریتیو رو پیشنهاد دادن !
    شما هم پیشنهادتون رو بدین همراه با قیمت و عکس و مقایسه
    ترجیحا چند تا گزینه باشه که دستم توی انتخاب باز باشه
    در کل چیزی باشه که اذیت نکنه مثلا احتیاج به تعویض باطری نداشته باشه و کارایی خوبی داشته باشه و مخصوصا گوش رو در داز مدت اذیت نکنه !

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

به به می‌گم بچه‌ها الان هدفن معمولی تا ۳۰-۴۰ تومن چی خوبه بگیرم؟ in ear باشه ترجیحا! با آیپاد‌تاچ و آیفون هم همخوانی داشته باشه خیلی خوبه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این دوستتون میتونه M50 هم جور کنه؟ Audio Technica M50

سوال کردم فقط سنهایزر میتونه تهیه کنه اونم فقط مدلهای بالاش رو میتونه کمتر بگیره چون مشتری کمتری دارند و فروشنده در واقع دنبال نقدینگی هست این قیمت میده. من تقریبا تهیه کردم فردا باید برم بگیرم. قیمت نهایی 4 میلیون تومن شد. تقیبا 750 الی 1100 زیر قیمت بازار!

9. این کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام چون فکر کنم دوستان چند روزی هست که مارو مورد عنایتشون قرار ندادن و یکم سرشون شلوغ شده. دوباره سوالمو میپرسم تا به لیست فراموشی نره

من رپ و پاپ و راک گوش میدم. صدای واضح و جزئی پرداز و شفاف میخوام. کمیت بیس زیاد مهم نیست بیشتر کیفیت مهمه تقریبا مثل M50 باشه خوبه یعنی من کلا از صدای M50 خوشم اومد. سورس هم کارت صوتی کامپیوتر و موبایل S2 هست. شاید هم بعدا اقدام به خرید امپ بکنم ولی فعلا قصدشو ندارم.
    .
    بعد دوستان یه سوال هدفون XB1000 سونی (فول سازی 70 میلیمتری) که قیمتی 285 دلاری تو امازون داره تو ایران قیمتش خوبه (حدود 650) تو خارج تقریبا لوکس حساب میشه ولی تو ایران با این قیمتا خیلی گرون نیست. به نظرتون میارزه xb1000 بخرم؟ من به شخصه دوست دارم پولی که به کالا میدم هزینه ساختش باشه نه پول واسطه (وارد کننده ها) و ... بشه. همچنین این تو store.sony.co.uk مینویسه موجود نیست ولی تو ایران هست (ایران رهجو) اینا همون ساخت اصلی شرکت سونی هستن یا توسط سونی چین یا شرکتای وابسطه تولید میشن؟ (یعنی کیفیت ساخت شاید بیاد پایین)
    مرسی
    ویرایش: xb1000 روی سر خوب جا میگیره؟ شل هست یا سفت؟ راحت هست؟ از روی سَر، سُر نمیخوره؟ (اینا رو میپرسم چون امکان تست ندارم)
    از همه مهمتر کیفیت صداش در چه حدیه؟ بیسش میگن عمیقه یعنی محکم نیست که فکر کنم این خوب باشه و کیفیت موسیقی رو پایین نیاره.
    سلام دوست عزیز
    خوب xb1000 هدفون متفاوت و خاصیه
    این هدفون احتمالا یکی از قویترین بیس ها رو در بین همه ی هدفونهای جهان تولید می کنه
    این هدفون به درد کسی میخوره که واقعا عاشق بیس باشه(bass head)
    از لهاذ اصل بودن مشکلی نداره ایران رهجو اینارو از قبل موجود کرده
    این هدفون روی سر واقعا راحته ولی از بس بزرگه احساس می کنید دو تا بالش دو ظرف سرتونه
    واقعا هم راحته و احتیاجی هم به امپ نداره
    خوب همونطور که میگم سبک صدای این هدفون با m50 متفاوته و برای من مشکله که بگم چون این رو دوست دارین اون رو هم دوست خواهید داشت.
    بهترین راه به نظر من تست کردن خواهد بود. اگر بتونید یه سفر یک روزه برین تهران ارزشش رو داره خیلی بهتره تا اینکه روی 800 هزار تومن ریسک کنید..
    منخودم وقتی بخوام در این حد خرید کنم حتما میرم و حظوری می خرم. ضمن اینکه یه امار هم از بازار می گیرم برای تست هم هست.
    موفق باشید.
    سلام دوستان یه سوال مبتدی داشتم
    حداکثر توان وررودی ینی چی و به چه دردی میخوره؟ ( مثلا اگه بالا باشه خوبه یا پایین )
    یه هدفون با حداکثر توان ورودی 30 میلی وات با یه هدفون با حداکثر توان ورودی 2000 میلی وات چه تفاوت هایی دارند؟
    لطفا زیر دیپلم توضیح بدید
    اتفاقا اصلا مبتدیانه نیست
    حداکثر توان ورودی صرفا قدرت تحمل دستگاه شما رو نشون میده.
    این بستگی داره که سیم پیچ هدفون بتونه تا چه ولتاژ یا جریانی رو تحمل کنه
    بالا یا پایین بودنش اصلا دلیلی بر کیفیت هدفون نیست
    ولی چون در استدیو ها اکثرا امپ های قوی دارند بیشتر هدفونهای استدیویی حداکثر توان ورودی بالایی دارند تا اگر بر حسب اتفاق توان بالایی به هدفون داده شد. هدفون اسیب نبینه.
    در این موارد صحبت زیاده اگر علاقه مند بودید یه لینک توی امضای بنده هست.

سلام به اساتيد
    يه سوال داشتم
    راستش بين دو مدل نميتونم انتخاب كنم
    HD419 & HD201
    مدل ٢٠١ رو به خاطر قيمت مناسبش انتخاب كردم
    و ٤١٩ رو به خاطر قابليت هاش
    دنبال يه هدفون جنرال و همه كاره ميگردم كه توي تمام سبكهاي موسيقي حرفي براي گفتن داشته باشه،بيس بسسسسسيار قوي داشته باشه،تفكيك صداي عالي داشته باشه،تا جايي كه ممكنه صداي محيط رو خنثي كنه و اينكه روي گوش به بهترين نحو بشينه
    شايد بگيد اين دو تا ربطي به ديگه ندارن اما ميخوام بدونم اختلاف قيمتي كه بين اين دو مدل هست( حدود ١٦٠ تومن اختلاف) اونقدر ارزشش رو داره كه پرداخت كنم؟
    يعني ٤١٩ ارزش اين اختلاف قيمت رو داره(تفاوت كيفيت بين دو مدل اينقدر هست؟؟)
    همچنين اگه تو همين رنج قيمتي( تا ٣٠٠ تومن) مدل بهتري هست،حتما بهم معرفي كنيد
    سورسم ديوايسهاي اپل هستن( در حال حاضر آيپد و احتمالا تا چند وقت ديگه آيفون)
    سبك رو هم كه همونطور عرض كردم،تمام سبكها رو گوش ميدم( استاد شجريان و بنان تا رپ و راك)
    پ ن: داخل نمايندگي نامداران در بازار موبايل ميتونم كيفيت هر دو مدل رو تست كنم؟
    ممنونم بابت جوابتون
    هیچ کدوم این دو هدفون بیس قوی ندارند.
    یه سر برین دنیای سونی توی جمهوری بعد از شیخ هادی
    و هدفون xb500 رو با دستگاه خودتون تست کنید.
    ببینید می پسندید یا خیر
    اگر پسندیدید تهیه کنید.
    (راستی یه نمایندگی توی پاساژ پایتخت هم بود که با قیمت پایینترری می داد اگر تصمیم به خرید گرفتید یه قیمت هم از اونجا بگیرین.
    به به می‌گم بچه‌ها الان هدفن معمولی تا ۳۰-۴۰ تومن چی خوبه بگیرم؟ in ear باشه ترجیحا! با آیپاد‌تاچ و آیفون هم همخوانی داشته باشه خیلی خوبه!
    هدفون creative ep630 با گارانتی شاب تهیه کنید.
    سوال کردم فقط سنهایزر میتونه تهیه کنه اونم فقط مدلهای بالاش رو میتونه کمتر بگیره چون مشتری کمتری دارند و فروشنده در واقع دنبال نقدینگی هست این قیمت میده. من تقریبا تهیه کردم فردا باید برم بگیرم. قیمت نهایی 4 میلیون تومن شد. تقیبا 750 الی 1100 زیر قیمت بازار!
    مبارک باشه
    مخصوصا شما که سابقه ی کار با سیستم های های فای و های اند رو دارید یک ریویوی مقایسه ای خیلی میتونه مفید باشه.
    موفق باشید.

11. 8 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ببخشید چند مدل ایرفون sennheiser از سری mx رو میخواستم نمایندگی حافظ و پایتخت نداشتن...از کجا میتونم بخرم؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام من بین این دو مدل موندم
    apple earpods اصل
    beats tour که البته غیر اصله ولی خود یارو میگه کیفیت صداش مثل اصلیه و از این چرندیات ولی لینکشو میزارم یه نگاهی بندازین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میخام بیس قوی داشته باشه ولی اذیت نکنه، بیشتر موسیفی که گوش میدم پاپ، پاپ راک، کلاسیک و سافت هستن - متال و آهنگایی که زیاد داد میکشن اصلا گوش نمیدم!
    بعضی اوقات باهاش فیلم هم میبینم یعنی ممکنه طولانی مدت توی گوشم باشه
    سورس هم کامپیوتر هست و گوشی HTC دارای Beats Audio
    نهایت بودجه هم 150 هست اگه مدل مناسب دیگه ای سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید
    کسی نیست اینا رو تست کرده باشه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •