مطمئن باشید با هر کس هر رفتاری داشته باشید، بعدا با خودتون همونجور رفتار میشه.![]()
مطمئن باشید با هر کس هر رفتاری داشته باشید، بعدا با خودتون همونجور رفتار میشه.![]()
سپاسگذارم از راهنماییتون![]()
مخالفم اصلا این طوری نیست
این حرف مال فیلم ها هست
برای مثال من تو زندگیم سعی کردم که هیچ وقت کسی رو مسخره نکنم اما خوب دیگران این کار رو کردن و خچب بازم جوابی ندادم بهشون و گذشتم ولی هیچکس در مقابل من گذشت نکرد سعی کردم همیشه عدالت رو رعایت کنم و حق کسی رو نخورم ولی بقیه این کار رو نکردن سعی کردم که همیشه حسابام دقیق باشه و به کسی بدهکار نباشم و وقتی گفتم مثلا هفته دیگه پولتو پس میدم هفته دیگه بردم براش دقیق و بدون کم کسری ولی دیگران این کار رو نکردن مثلا همین امروز یکی بود من ۱۴ بهش بده کار بودم امروز ۱۵ دادم بهش و اونم اصلا به روش نیوورد و گذاشت تو جیبش و رفت من لنگ ۱۰۰۰ تومان نیستم ولی خوب تو حتی به روی خودت هم نیووردی که این ۱۰۰۰ بیشتره و داری بیشتر میگیری یا مثلا این جا اومدم هر جا تونستم و در حدی که تونستم به هر کسی کمک کردم و راهنمایی کردم و مشاوره دادم رایگان اونم بدون این که از طرف مقابل کوچکترین انتظاری داشته باشم حتی دنبال مشکلش رو میگیرم ببینم حل شد یا نه چطور شد حل شد یا نه حالا رفتم برای مشاوره تحصیلی پول هم دادم و طرف همه پولشم دقیق و بدون کسری داره میگیره حاضر نیست که کارش رو درست انجام بده و بهش میگم اقای محترم من کی باید بیام امروز بهم تایم دادید میگه من حالشو ندارم امروز برای فردا بیا خوب من اگر میتونستم و میدونستم که کی چی بخونم کجا چی بخونم که نمیومدم پومو بدم به تو من سر برنامه دارم میام حالا اومدی زیدی زیرش و میگی من امروز وقت ندارم برو فردا بیا
حالا بازم این حرف درسته؟
اقا من یه سوتی دادم که خیلی بد بود به نظرم خیلی ناجور بود و خودم خیلی جا خوردم به نظرتون چیکار کنم
امروز صبح که رفتم مدرسه یکی از بچه ها مریض بود چند روزی نیومد و صبح مدیر گفت که باید گواهی پزشک بیاری که خوب شدی اقا منم کنارش بودم دوستم بود طرف بعد من بهش گفتم الان کلاس شروع میشه زنگ بزن به بابات برات گواهی بیاره(فکر میکردم که باباش کارش ازاده و مغازه داره صبح زود هم که مغازه باز نیست) اقا گفت نه نمیشه گفتم چرا نمیشه یه زنگ بزن برات میارن دیگه ۲ دقیقه که بیشتر نیست بعد یهو طرف برگشت گفت من پدرم فوت شده من خشک شدم اصلا هنگ کردم که وسط حرفش درومدم گفتم تو پدرت فوت شده؟ اصلا باورم نمیشد حتی یک درصد که این پدر نداره من خیلی خجالت کشیدم ولی هیچی نگفتم به نظرتون من کار اشتباهی انجام دادم اخه اصلا نمیدونستم این موضوع رو پسره این طور که من فهمیدم اصلا از دیتم ناراحت نبود ولی خودم خیلی ناراحت شدم که اون حرف رو زدم و .... به نظرتون کاری لازمه بکنم برای این که از دلش در بیارم عذر خواهی و .... خیلی احساس بدهکاری بهش میکنم
درود
این اتفاق سال آخر دبیرستان برای من هم پیش اومده بود!
کاری که من کردم این بود که زنگ ورزش کشیدمش کنار و ازش عذرخواهی کردم و حقیقت رو گفتم.
گفتم ببین من نمیدونستم پدرت فوت کرده و دیروز اون حرف رو از روی نا آگاهی زدم.
به هر حال شرمنده، اگه ناراحت شدی خواستم بدونی که قصدی در کار نبود.
اون رفیقمم بعد از اینکه فهمیده بود من واقعا اطلاع نداشتم بهم گفت که اشکال نداره و اصلا ناراحت نشده بود.
و داستان به خوبی و خوشی تموم شد!
+
+
+
در مورد شما هم نمیدونم طرف کیه و لحن گفتن تون چطوری بوده و اصلا طرف چقدر باهاتون صمیمی بوده و ...
اما چیزی که واضحه اینه که شما از این قضیه خبردار نبودین.
بهترین کار اینه که تو تنهایی بشینی خیلی جدی بهش صادقانه بگی که اطلاع نداشتی از این قضیه و عذرخواهی کنی ازش.
![]()
سلام
دوستان آیا دوست پسر ها به دوست دخترها عیدی چیزی میدن؟ اگر آره چی؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایید.
بنظر من بله (البته اگر سال اول نیست که دوست هستید عملکرد سال های قبل هم میتونه الگوی خوبی باشه فرضا اگر قبلا هدیه میدادید اینبار هم بله و اگر هدیه ای رد و بدل نمیشه تنها به تبریک عید اکتفا کنید)
اما اگر سال اوله بنظرم کار پسندیده ایه هستش
من فکر میکنم عیدی نباید خیلی گرون باش
البته بودجه تعیین بشه بهتر میشه راهنمایی کرد![]()
چطور سر صحبت با را با خانمی که ازش خوشمان آمده (به قصد آشنایی و اگر کیس مناسبی بود خواستگاری) باز کنیم؟
بستگی داره
اخه نمیشه صحبت رو یهو باز کرد مثلا اگر همکلاسی هستید یه چند باری کنار دستش بشینید هر جا رو متوجه نشدید از اون بپرسید و یواش یواش باهاش دوست بشید و نزدیک بشید و مثلا یه روز به اتوبوس نمیرسه دعوتش کنید سوار بشه و برسونیدش و از این حرفا و نزدیک بشید
باتوجه به رابطه ای که وجود داره باید ببینید مثلا اگر فامیل هستید یه بارم برید سراغ اون با اون حرف بزنید تو یه جمع که هستید یا همه هم سن ها رو جمع کنید بگید بریم مثلا فلان جا با هم فلان برنامه و .... یواش یواش نزدیک بشید و شکاره بگیرید و حرف بزنید و ... در هر موردی
مثلا توی محل کار جایی که شک دارید نظرش رو در مورد مطلبی که اون هم میتونه کمک کنه بپرسید و از ایم حرف ها
اگر هم نمیشناسید مثلا تو خیابون و ....(خودم ایم روش رو نمیپسندم و اصلا انجامش نمیدم اخه سبک میاد به نظرم و کار ادم حسابی نیست) متلک و شکاره دادن تو خیابون و ... هست مثلا یه روش اینه که وقتی دارید راه میرید یه چشمک بزنید اگر طرف جواب داد شماره بهش بدید اگر جواب نداد هیچی رد بشید چون اون شخص بهتون جواب منفی میده حالا مثبت یا منفیش هم اگر طرف چشمک زد جواب مثبت هست اگر نه خوب منفی هست اگر جواب نداد و همین طور نگاه میکنه یا نگاهش خشم گینه یا نه معمولی یه حالت گیجی و سرگردونی و .... داشت شکا شماره رو بدید حالا طرف قبول میکنه یا نه اگر خشم گین بود سریع گم و گور شید اگر نگاهش رو برگردوند خوب قاطعانه میگه نه شما با خیال راحت میتونید از کنارش رد بشید
تو مغازه مثلا رفتید عطر بخرید بگید ببخشید خانوم میشه نظرتون رو در مورد این عطر بدونم من گیج شدم و از بخواهید کمکتون کنه بعد دیگه بستگی به خودتون داره که طرف جوابش چطوریه اگر دید طرف خیلی کوتاه و تارحد ممکن تک کلمه ای و ... کلا به طوری که متوجه میشد طرف میخواهد سریع دور بشه و بحث رو تموم کنه هیچ کاری نکنید خوب ازش تشکر کنید و تموم کنید بحث رو اگر دید طرف خیلی معمولی جواب میده و نه کوتاه جواب میده نه بلند این جا بستگی به خودتون داره که چیکار کنید که طرف یخش اب بشه و بعد بهش بگید میتونم شمارتون رو داشته باشم و یا هر روش دیگه ای که بلدید یا هم میبینید که طرف جواب میده و حتی مثلا پیشنهاد میده و خیلی خودمونی هست و ... و شاید همکاری بکنه باهاتون تو خریدتون و ... اون به احتمال زیاد جواب میده و شماره رو میده
اشتباه نکنید یه موقع طرف داره پا میده یه دفه هست فقط داره راهنمایی میکنه البته که تشخیصش به نظر من خیلی سخته و یه خورده ریزه کاری رو دقت کنید یه موقع مثلا داره کمک میکنه و همراهی هم میکنه ولی فاصله رو کاملا حفظ میکنه و خیلی جدی هست اون موقع اگر پیشنهاد بدید خوب حتما زد میشید
در کل باید خودتون با توجه به موقعیت بسنجید و انتخاب کنید که چه راهی خوبه و چطوری ارتباط برقرار کنیم و نزدیک بشیم به طرف
پ ن: الان خودم بایکی همین فیلم ها رو در اوردم باهاش قرار هم گذاشتم حالا نمیدونم باید چیکار کنم مثلا قراره بریم یه جا یه چیزی بخوریم کجا باید رفت اصلا نمیدونم رستوران ها و ..... رو نمیشناسم معمولا لباس خوب میپوشم سوال ندارم ولی کجا باید رفت و ... رو نمیدونم(زنم نمیخواهم همین طوری دور دوری و الکی خوش گذرونی و تاب تاب و وقت گذرونی)
پن: عامو حوصله داریا برو حالتو بکن کار میکنی پول درمیاری برو دور دنیارو بگرد چه کاریه زن میخواهی همین جوری هم خوش میگذره زن مسئولیت داره و درد سر هر وقت حوصله ات سر رفت (از تنهایی)(خودم پول در نمیارم دور دنیار و هم نگشتم) برو بایکی دوست شو تاب تاب و نمیدونم ... فقط اون رابطهه که اولش ج داره بعدش ن و بعدش هم س و ی رو برقرار نکن چون اون موقع جدی میشه رابطه بعد باید ازدواج کنی اون وقت دیگه اگر ازدواج نکنی به دختره صدمه زدی و حرمتش رو شکستی بهش بی احترامی کردی ارزشش رو شکستی و نابودش کردی (اینم برای این که مورد اتهام بیخود قرار نگیریم و به سو استفاده متهم نشیم البته بهش پایبندم و عمل میکنم چون باورش دارم) (البته قصد فوضولی ندارم هر طور خودتون میدونید)
Last edited by 1376MAXIMUM; 14-03-2015 at 16:09.
به کسایی که میپرسن ازدواج کردی نکردی خواستگار اومده نیومده و این سوال ها چه باید گفت که پیام به تو چه منتقل بشه؟
سلام؛
نشنیدم بگن ازدواج کردی یا نکردی مگه اینکه دوست یا آشنایی رو پس از سال ها بمینی و این سوال رو بپرسه. خب این رو نمیشه پیچوند. چون سوالش آره یا نه هست و باید صریحا پاسخ داده بشه. به نظر با پاسخ کوتاه و ساده میشه سریع ردش کرد و از سر گذروندش. ( از شاخ و برگ دادن زیاد موقع پاسخ خودداری بشه )
ولی اگه من باب خواستگار سوالی شد این جواب جالب هست:
« خوب راستش خواستگار که زیاده ولی میدونی که تو این دوره زمونه مرد واقعی پیدا نمیشه و نمیشه به هرکسی اعتمادکرد و اون رو به حریم خونت راه داد »
با این جواب هم طرف رو میپیچونی هم بحث از خواستگار میره سر مرد واقعی برای ازدواج و اینجور حرف ها.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)