جواب به صورت پیغام خصوصی ارسال شد.
جواب به صورت پیغام خصوصی ارسال شد.
سلام،
من یک آپارتمان 170 متری در طبقه پنجم شهر مشهد دارم.ساختمان کلا 5 طبقه است و دیوارها از جنس هبلکس و دارای پنجره دوجداره میباشد.
دو تا سوال داشتم.
1- اگر از پکیج های بوتان یا ایران رادیاتور قصد انتخاب داشته باشم کدام مدل هاشو باید خرید کنم؟
2- آیا در تمام پکیج ها وقتی شیر آبگرم به مدت طولانی باز باشه مثل زمانی که در حمام هستید ،رادیاتورها سرد می شوند؟
با تشکر از راهنماییهای خوبتان.
سلام
ما یک پکیج مرکوری DC 28 COMBO داریم که نمیدونم چرا چند روزه وقتی آب گرم ۱۰-۲۰ ثانیه باز میشه دوتا بوق میزنه و روی صفحه اش مینویسه dh و دیگه شعله اش خاموش میشه و آب رو گرم نمیکنه!!
فشار آب خوبه و نرمال هستش و حدود ۱.۵ بار وایمیسه. فقط نمیدونم چرا سریع شعله خاموش میشه و آب رو گرم نمیکنیه!
البته وقتی شوفاژ رو فعال کنم درست میشه و مشکل نداره ولی وقتی شوفاژ و میزنم که خاموش شه اینطوری میشه!
راستی الان که دیگه شوفاژهارو بستیم اون شیرهای زیر پکیج کدوم ها باید باز باشه و کدوم بسته؟ دو تا فلکه اصلی ورود و خروج داره و یه شیر شبیه رگلاتور هم داره که DCW یا همچین چیزی روش نوشته! کدومها باید باز یا بسته باشه؟
اصلا این مرکوری رو کجا میسازه؟ چرا هرچی سرچ میکنم هیچ سایت یا دفترچه راهنمایی نداره اصلا!
سلام
مرکوری ساخت شرکت کار آفرینان دماوند هست و شماره مرکز خدماتش هم 23590-021
جدیدا هم اصلا درست خدمات نمیدن
ضمنا شما اصلا نباید شیر رادیاتورها و یا شیرهای رفت و برگشت رادیاتور رو در فصل تابستان ببندید
سلام لطفا یه پکیج مناسب از لحاظ خدمات و کیفیت برای یک واحد 150 متری تو تهران معرفی کنید مرسی ترجیحا ایرانی
![]()
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
پس یعنی هر سه تا شیر زیر پکیج + شیر تک تک شوفاژ ها همه شون باید در تمام طول سال باز باشه؟
این مرکوری سایت خارجی نداره که دفترچه راهنماش روش باشه؟
سلام،
آیا سرد شدن رادیاتورها هنگام حمام و بازبودن طولانی آب گرم ،راه چاره ای داره؟
یا مشکل از ظرفیت و طراحی پکیچ میتونه باشه؟
ممنون از راهنماییهاتون.
برای شهر مشهد پکیج گرم ایران را توصیه میکنم که پکیج خیلی عالی و قدرتمنده. کارخانه گرم ایران هم در شهره مشهد قرار داره.برای 170 متر بهتره یک پکیج 28 هزار eco3 بگیرید. این پکیج در تولید آبگرم واقعا فوق العاده است.مدل 24 هزارش 15 برنر ( خط شعله) داره که خودش بزرگترین مزیته.و مبدل اصلی این پکیج هم از مبدل پکیج های دیگه 5 سانتی بلند تره برای همین آب تماس بیشتری با شعله داره و خیلی راحتر گرم میشه.پکیج های موجود در بازار 11 تا 12 تا برنر دارند و مبدل های اصلی اونها هم خیلی کوچکتره و اکثرا در تولید آبگرم مشکل دارند .قیمت مناسبی هم داره.
1- اگر از پکیج های بوتان یا ایران رادیاتور قصد انتخاب داشته باشم کدام مدل هاشو باید خرید کنم؟
مدل 28 هزار.
آیا در تمام پکیج ها وقتی شیر آبگرم به مدت طولانی باز باشه مثل زمانی که در حمام هستید ،رادیاتورها سرد می شوند؟
بله.
این موضوع در کلیه پکیج های دیواری وجود داره.
در مورد ارور تو دفترچه چی نوشته؟
مرکوری یک پکیج چینیه و ساخت شرکت اسمارت چیینه که در ایران و در شرکت کار آرینان دماوند جمع میشه.
خدماتش هم ...............................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)