پس بالاخره سرعت شما هم خوب شد ؟ داداش سرعتت همیشه 120 ؟ یا لحظه ای میره تا 120 و برمیگرده روی 60-65 ؟ اگه میشه پینگ با tehran.ir و 4.2.2.4 بگیر بذار اینجا ممنون![]()
پس بالاخره سرعت شما هم خوب شد ؟ داداش سرعتت همیشه 120 ؟ یا لحظه ای میره تا 120 و برمیگرده روی 60-65 ؟ اگه میشه پینگ با tehran.ir و 4.2.2.4 بگیر بذار اینجا ممنون![]()
نگاه کنید بستگی به ساعت و سروری که ازش دانلود میشه داره.این سرور داخلی هست.با سرور rodfile 90-100 هست.با hipfile 60-70 هست.پینگ خوب هست.الان IP من 46 هست که پینگ خوبی نداره
دوستان Ip شما با 46 شروع میشه یا چیز دیگه ای؟
Last edited by gamekhor2007; 22-03-2013 at 15:50.
سلام ببخشید من یه مشکل عجیب دارم با اینترنت مخابرات دارم
سرعت 2 مگ دارم محدود تا 4 گیگ.اما وقتی فایلی رو با دانلود منجر دانلود میکنم سرعتم بیشتر 40 k نمیره.اما وقتی چند تا فایل رو دانلود میکنم سرعت تک تک شون میره تا 40 k یجورایی انگار سرعت واقعی من 250 هستش.اما نه واسه یک فایل فقط موقعی که چند تا با هم دانلود میکنم.
از هر سایتی اونم با چند تا دانلود منجر امتحان کردم.ممنون میشم راهنماییم کنید
rodfile سرعت رو محدود میکنه , با آپلودباز تست بگیر
تست الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شایان انصافا سرویست خیلی پایدار و خوبه . هر موقع تست میذاری سرعت دانلود یا 274 یا 275شایان توی این چند روز توی سال 92 افت سرعت و ... نداشتی ؟ اگه نداشتی این ماه بیام مخابرات . پینگ پارس آنلاین خیلی اذیت میکنه ! تازه حجمش هم برام کافی نیست
![]()
آره , خودم هم بعضی اوقات از ثباتش کف میکنم به غیر از اوقاتی که مخابرات کلا بی ثبات میشه
از 29 اسفند خداروشکر تا حالا افت سرعت نداشتم , راستی آخر پینگ پارس انلاین درست شد ؟ الان با تهران چند میده ؟
الان رفتم شهرستان خونه یکی از فامیلا adsl هم دارن اگر تونستم چندتا تست میزارم![]()
پینگ پارس آره درست شد . ولی بازم گاهی اوقات خراب میشه ! الان معمولا پینگم با تهران 55-60 ! ولی همین الان که دارم این پست مینویسم پینگ 130 !!!برای همین میگم بیام مخابرات . 512 نامحدود میگیرم تازه سرعت تا 120-130 هم میره اونطور که مال بچه هارو دیدم
فقط میترسم رانژه خط زیاد طولش بدن . منم مثل تو مرکز رجایی هستم چند روز طول میکشه ؟ نهایتا 2 روز خط رانژه کنن خیلی خوبه
![]()
سلام
دوستان من فردا اکانتم تموم میشه میخام ببینم دقیقا تا چه ساعتی شارژ دارم که 1 ساعت قبلش برم شارژ کنم اینترنتی ...
چطور میشه متوجه شد ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)