دوستان فصل دو فیزیک سوم الکتریسیته ساکن اون بخش هایی که شکل داره رو چه جوری بخونم ؟ خیلی مسخرس . بهتر نیست برم خازن رو بخونم ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
دوستان فصل دو فیزیک سوم الکتریسیته ساکن اون بخش هایی که شکل داره رو چه جوری بخونم ؟ خیلی مسخرس . بهتر نیست برم خازن رو بخونم ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
منظورت اون بارهای نقطه ای و نیروهای واردبر اونها و میدان هست ؟ خیلی راحت هستن که . از شکل های ساده شروع کن به تمرین کردن و سپس به تست های کنکور برس .
شکل های خیلی پیچیده اصلا جایی در کنکور ندارن و برای المپیاد هستن فقط
برو سایت گاج قسمت دانلود
آره اینایی که میگی راحته ولی بعضی شکل ها هستن که از نقشه ساختمان آموزش پرورش هم پیچیده تره !
اون شکل ها از اونی که فکر کنی راحت تر هستن . اکثر بردارهای اون شکل ها همدیگه رو خنثی میکنن وبا حدف کردن میتونی حل کنی تست رو . میبینی که در نهایت 2-3 تا بردار میمونه که باید برآیند بگیری .
اگه شکل طوری باشه که بردار ها حذف نشن به هیچ وجه توی کنکور نمیاد
دوست عزیز اگه میخوای چند تا مباحث رو کنار بذارید از سایت قلمچی بودجه بندی سوالای کنکور رو بگیرید و بر مبنای اون میتونید مبحثی که تست بیشتری میاد وقت بذارید . مثلا تو ریاضیات از تابع 5 و از کاربرد مشتق 9 تا تست تو سال 90 اومده !
اره درست می گی
من چند سالی فوتبال نکردم! از دوستام پرسیدند گفتند حیفه تو دوران طلایی نوروز pes بازی کنیم! فیفا بهترe:31
واسه ازاد من چیزی ندیدم فکر نمیکنم همچین چیزی واسه ازاد باشه
الان اومدم اولويت بندی کردم
براي شيمی: پيش و سه رو ميخونم 68 درصد
اگه وقت شد يونی و کووالانس 11 درصد
بعد آ لی 5 درصد
فيزيک: فيزيک پيش بجز مکانيک و ديناميک و فيزيک يک و دو و مغناطيس 42-48 درصد
بعد قسمت هايی از مکانيک و ديناميک که برام راحت تر هست ميخونم
بعد الکتريسيته ساکن و جاری 17 درصد
رياضی:
همه اش بجز دنباله و سری و مثلثات و بردار و خط و صفحه و تشابه و مساحت و فيثاغورث که ميشه 83-4 درصد
شايد مقاطع و استدلال در هندسه و فضايی رو هم حذف کنم که ميشه 73-4 درصد
زبان فقط لغات کتاب و گرامر پيش ميخونم
ادبيات هم به جز تاريخ ادبيات و اکثر مباحث زبان فارسی(بجز ويرايش و چند جزئی که خوندم) ميخونم
بينش هم کلش رو ميخونم
عربی منصوبات و ترجمه و تعريب و مفهوم و درک مطلب با نواسخ و اعراب فکر کنم دور و بر 70 بشه
دوستان نظرتون چيه؟!
اگر روی مطالب (که ارجحيت اول اند) مسلط باشم و خوب کار کنم حول و هوش چه رتبه ای ميشم؟
بيش تر از 4000 که ديگه نميشم؟ منطقه دو
Last edited by D_felfelak; 26-03-2012 at 10:22.
آقا یه سوال بزرگ واسه رفع مشکل بزرگتر
یکی از دوستای من که امسال میخواد کنکور بده حسابی خر میزد الان دوماهه که دیگه از تک و تا افتاده...
موقع انتخاب رشته آزاد هم حسابی مغرور شده بود هر کاریش کردم نرفت کنکور آزاد رو ثبت نام کنه...
حتی تو نوبت دوم ثبت نام...
خلاصه ش اینکه الان حسابی ر..ده تو شلوارش که من نمیتونم کنکور بدمو قبول شمو از این حرفها با اینکه الان وضعیت درسیش خوبه ولی امیدشو به سراسری از دست داده...
دیشب پیشم بود گفت از بچه های گل اینجا بپرسم که آیا[ کنکور آزاد تو بهار وقت ثبت نام دوباره داره یا نه؟؟
خواهشا زود جواب بدین کچلم کرد از بس زنگ زد!!
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)