تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 294 از 870 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

اگه درست باشه واقعا خیلی مسخرس ....

پروفشنال آرسـام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شما کجاست؟

پيش فرض

.
    اين بازيكن عزيز يعني علي كريمي چند وقتي است از روي شكم سيري بازي مي كنند
    تایید میشه بد جور

اگه نباشه جاش خالی می مونه sourena_8888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگر ثابت بشه که آقای ساکت ( مدیر نمونه !!!‌) این کار رو انجام داده باید در دادگاه محاکمه بشه ... به چه حقی ایشون تلفن های دیگران رو رد گیری کرده ؟ در چه سازمان هایی نفوذ و فعالیت داره ؟
    ای بابا ..همه میدونن این کارها برای ساکت عین آب خوردنه...
    مطمئن باش در دادگاه هم نفوذ داره

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

سلام
    با احترام به علي كريمي(سابق) و همه بازيكنان تيم ملي فوتبال بايد عرض كنم . . . .
    اين بازيكن عزيز يعني علي كريمي چند وقتي است از روي شكم سيري بازي مي كنند يعني ما بعد از جام ملتهاي آسياي چهار سال پيش ديگر بازي درست و حسابي از ايشون نديديم ... .
    اوائل مي گفتند چون ايشون رفتند بايرن مونيخ اونجا بازي درست رو ياد گرفتند و ديگر كاملا" در اختيار تيم هستند و دريبل نمي كنند ولي . . . . من فكر مي كنم ايشون خودشون دلشون نمي خواد در تيم ملي بازي كنند . .. اصلا" براي چي بازي كنند
    پول نداره كه داره . . . . سابقه بازي ملي نداره كه داره . . . . شهرت نداره كه داره . . . بازيكن سال آسا نشده كه شده . . . . آقاي گل آسيا نشده كه شده . . . . در جام جهاني بازي نكرده كه كرده . . . لژيونر نيست كه هست. . . . محبوبيت نداره كه . . . والله چه عرض كنم ؟ با اين بازي كردن محبوبيتش هم از بين رفت
    اصلا" مگه مريضه بياد تيم ملي بازي كنه كه بزنن پاشو داغون كنن و ديگه نتونه تو كشورهاي خليج بازي كنه ؟ اون هم به خاطر من و تو و هفتا ميليون ايراني ديگه كه ما خوشحال بشيم !!!!!!!!!!
    در مورد علی کریمی درست صحبت کن عزیز خدایی خیلی بی انصاف هستین

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

همینه علی کریمی زیاد مصاحبه نمیکنه چون نمیتونه دروغ بگه اینبارم که مصاحبه کرد درست گفت واقعا فدراسیون بی برنامه ای داریم

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقای ساکت مرد باحالیه.

این که میگن شخصیت خودشو نشون داد همش چرت و پرته

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب راست ميگه ديگه! النصر مياد با تيم رئال مادريد بازي دوستانه برگزار ميكنه، اونم فقط واسه اينكه يه بازيكنش ميخواد خداحافظي كنه از زمين چمن، اونوقت تيم ملي ما براي رفتن به جام جهاني، ميره با زامبيا هست، كجا هست! ديدار تداركاتي تشكيل ميده!

درهمچين فدراسيوني رو بايد تخته كرد! اينام جنبه ندارن! فوري محروم ميكنن! اون رائول و آراگونز اين همه با هم جنگ و جدل كردن، يه بار فدراسيون اومد بگه بالا چشت ابرو؟!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

وقتي بدون اجازه، شركت مخابرات براي مشتركين خود sms هاي تبليغاتي ميفرسته، اين كارا هم عين آب خوردن هست!

اما بيچاره ها راست ميگن، هرچند بازي دست پرسپوليس بود، اما داوري خيلي افتضاح بود!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض كريمي: اميدوارم مشكل فوتبال ايران با تنبيه من حل شود

خبرگزاري فارس: بازيكن اخراجي تيم ملي فوتبال گفت: اميدوارم مشكل فوتبال ايران با تنبيه من حل شود؛ اما برخي قصد جنجال‌آفريني دارند.

علي كريمي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: فقط يك گفت‌وگوي تلويزيوني انجام دادم و بازتاب آن در رسانه‌هاي مكتوب منتشر شد. پس از آن مصاحبه ديگر با هيچ رسانه‌اي گفت‌وگو نكرده‌ام؛ اما برخي قصد ايجاد جنجال‌آفريني در تيم ملي دارند و مي‌خواهند سواستفاده كنند.
    وي افزود: هرگز نگفته‌ام عقده ركوردشكني دارم. هيچ مشكلي با علي دايي نداشتم. صبح زود اردبيل را ترك كردم و به دوبي آمدم و با هيچ بازيكني هم صحبت نكرده‌‌ام.
    كريمي عنوان كرد: حرف‌هايي كه در آن مصاحبه زدم، جهت بهبود شرايط تيم ملي و فوتبال ايران بود. به هيچ عنوان قصد تهمت زدن به كسي را نداشتم و نمي‌خواستم شخصي را تضعيف كنم. فدراسيون هر حكمي بدهد مي‌پذيرم؛ اما بايد قبول كرد مشكل فوتبال ايران با محروميت من حل نمي‌شود. فقط هشدار دادم؛ اما برخي نيز از زبان من حرف‌هايي را نوشتند كه هرگز آنها را نزده‌ام.
    كاپتيان تيم ملي اظهار داشت: حرف‌هايي را كه زدم، تكذيب نمي‌كنم؛ اما برخي قصد جنجال‌آفريني دارند و مي‌خواهند با دايي تسويه حساب كنند و اين حرف‌ها را از زبان من بيان مي‌كنند.
    وي افزود: تيم ملي اكنون به آرامش نياز دارد. اكنون به امارات آمده‌ام؛ البته اگر فدراسيون دوباره احضارم كند، به تيم ملي برمي‌گردم. حاضر نيستم حرف‌هايي را كه زده‌ام تكذيب كنم؛ اما برخي از زبان خودشان با من مصاحبه كردند.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض فدراسيون فوتبال ايران بي برنامه و ضعيف است

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم ملي فوتبال گفت: در 10 سال اخير هرگز فدراسيون فوتبال را تا اين حد ضعيف و بي برنامه نديده بودم.

به گزارش خبرگزاري فارس علي كريمي امروز از جمله بازيكنان تيم ملي ايران بود كه با حضور در هتل المپيك خود را به كادر فني معرفي كرد.
    وي در مورد شرايط تيم ملي اظهار داشت: متاسفانه در فدراسيون برنامه ريزي‌هاي خوبي انجام نمي‌شود و تكرار ضعف‌هاي مديريتي در فدراسيون فوتبال تكراري شده، زيرا ما برنامه ريزي درستي انجام نداده‌ايم.
    كريمي افزود: در 10 سال فعاليت ورزشي‌ام هرگز فدراسيون فوتبال را اين قدر ضعيف نديده‌ بودم. اميدوارم هر چه زودتر مشكلات حل شود و مسئولين كاري كنند كه شرايط به نفع فوتبال ملي كشور باشد.
    كاپيتان تيم ملي در مورد احتمال بازي دوستانه با تيم ملي بوسني و هرزگوين گفت: خبري از لغو يا انجام بازي با اين تيم ندارم؛ اما به نظرم بوسني نيز تيم قدرتمندي نيست كه بتواند نقاط ضعف تيم ملي را آشكار كند. معتقدم براي برگزاري چند ديدار تداركاتي خوب بايد مسئولان هر چه زودتر تصميمي گيري كنند.
    كريمي در پيش بيني‌اش از فرايند تيم ملي ابراز نگراني كرد و افزود: به نظرم در شرايط فعلي ما نه تنها رو به جلو حركت نمي‌كنيم، بلكه فوتبال ايران در حال پس رفت است و ما رو به عقب برگشتيم.
    وي به شرايط جسماني خود اشاره كرد و گفت: در آخرين مسابقه از جام حذفي قطر از ناحيه زانو دچار آسيب ديدگي شدم؛ اما پس از چند روز استراحت و با حضور نزد پزشك باشگاه پرسپوليس فيزتراپي كردم. به دستور زرينه بايد 10 جلسه ديگر فيزتراپي انجام دهم تا شرايطم بهتر شود. بازيكن ايراني القطر تصريح كرد: چنانچه كادر فني تيم ملي اجازه دهند، در تهران مي مانم تا به شرايط آرماني برسم. با فيزيوتراپي تا آخر هفته مي‌توانم مصدوميتم را برطرف كنم.
    بازيكن سابق باير مونيخ خاطر نشان كرد: يك سال ديگر با القطر قرارداد دارم؛ اما در آخرين مذاكره‌ام با مسئولان باشگاه به آنها اعلام كردم قصد جدايي از تيم قطري را دارم. هنوز پاسخي دريافت نكردم و تكليفم مشخص نيست.
    وي در مورد شايعه انتقالش به پرسپوليس عنوان كرد: خوشبختانه تيم فوتبال پرسپوليس روز گذشته عنوان قهرماني ليگ برتر را به دست آورد و من اين پيروزي را به همه بازيكنان و هواداران تبريك مي‌گويم. با توجه به شرايط فعلي، فكر نمي‌كنم اين تيم نيازي به بازيكن داشته باشد. آرزو مي‌كنم كه فصل آينده در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا نتايج خوبي را كسب كند.
    كاپيتان تيم ملي با اشاره به اهميت بازي‌هاي دوستانه اظهار داشت: در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 حريفان، تدارك خوبي را براي اين مسابقات انديشه‌اند. امكانات و مربيان خارجي خوبي دارندو برنامه ريزي‌هاي خوبي انجام داده اند؛ اما بازيكناني مستعد در اختيار ندارند، در حالي كه ايران بازيكنان توانايي را دارد؛ اما از عدم برنامه ريزي خوب رنج مي‌برد.
    وي در پايان تاكيد كرد: براي كسب موفقيت فقط در اختيار داشتن بازيكنان توانا كافي نيست، بايد برنامه ريزي و مديريت خوبي داشته باشيم تا بتوانيم مقابل حريفان به ويژه تيم‌هاي عربي به مشكلي برنخوريم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •