تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 339 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد مظلومیو دلایل تعویضاشو......حرف خیلی دارم که بعدا میزنم
    اما این.....
    در اعتراض به بی پولی و مشکلات مالی
    جباری تمرین استقلال را تعطیل کرد/ مظلومی: این تمرین برای ما مهم بود

واقعا نمیدونم چی بگم اقای شماره 8 مثلا کاپیتانی؟
    بندازیدش بیرون اینو بابا کل پول این فصلو فصل پیششو گرفته فقط یه مقدار از پول چند سال پیشش مونده ......
    اقای جباری از استقلال به یه خونه مثل قصر تو مبارک اباد رسیدی به 2 تا موبایل فروشی رسیدی شورلت کوروت خریدی یه مقدار کاش قدرشناس بودی
    در استانه همچین بازیه مهمی اینکارو کردی؟اره دیگه راهشو یاد گرفته این کاراشو قبل بازیهای مرگو زندگی انجام بده
    کرارو فراری داد جاسم اچار فرانسه خط میانی بود وقتی اماده بود توپو ازش نمیتونستن بگیرن مثل بازی با پرسپولیسو ذوب اهن....کرار مثل این اقا 6 ماه 6 ماه هم مصدوم نمیشد قرارداد 2 ساله داشت......
    بندازیدش بیرون اینو دیگه فکر کرده کیه اخه؟ادم مغرورو از خود راضیو همیشه مصدوم

به قران قسم شبکه یک بود فکر کنم داشت سفر استقلال به اماراتو نشون میداد رفته بودن توی اتاق خسرو و مجتبی خسرو بالشو پرت کرد رو پای مجتبی خداوکیلی من ترسیدم گفتم باز مصدوم شد

واقعا ناصرخان حرف قشنگی زده بود.این مصاحبشو اون زمان که گفته بود مظلومی هیچی بارش نیست گذاشته بودم بازم میذارم

حجازی: جباری باید برای همیشه از استقلال اخراج شود

او اخراج جباری از استقلال را این گونه تایید می کند:«باور کنید مظلومی بهترین تصمیم را در قبال جباری گرفت. با این جور بازیکنان نباید مماشات کرد. من هم اگر جای مظلومی بودم، جباری را اخراج می‌کردم. آخر چه معنی دارد یک بازیکن سالی 500-400 میلیون تومان بگیرد، آن وقت با باشگاه این‌طوری رفتار کند.زمان من جباری جرأت نطق کشیدن نداشت. آن موقع جباری جرأت نمی‌کرد از این رفتارها انجام بدهد. نمی‌دانم الان چه اتفاقی افتاده. مظلومی نباید انضباط را فدای نتیجه کند. جباری باید خیلی چیزها را یاد بگیرد.به اعتقاد من جباری برای همیشه باید از استقلال اخراج شود و به خانه اش برود و استراحت کند.»
    حجازی معتقد است استقلال با اخراج این جور بازیکنان لطمه‌ای نخواهد دید:«باشگاه استقلال آن‌قدر بزرگ است که به امثال جباری متکی نباشد. حتی اگر با کمبود بازیکن هم روبرو شویم باید این مشکلات از فوتبال ریشه‌کن شود.

مصاحبه کامل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 10 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

امیدوارم پرویز خان بره

4. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مجبور بوديم رفتار جباري را تحمل کنيم

مديرعامل باشگاه استقلال تهران با اشاره به شکايت از جباري به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: درگذشته مجبور بوديم با خفت و خواري رفتارهاي جباري را تحمل کنيم اما حالا ديگر شرايط فرق مي‌کند و از کميته انضباطي خواسته‌ايم او را دو سال محروم کند.

تمرين امروز تيم فوتبال استقلال تهران در حالي قرار بود عصر امروز در ورزشگاه دستگردي تهران برگزار شود که با هماهنگي مجتبي جباري بازيکنان آبي‌پوش از حضور در تمرينات گروهي امتناع ورزيدند.

دليل اصلي تمرين نکردن بازيکنان استقلال پرداخت نشدن مطالبات آنها بود که اين مسئله پيش از ديدار با نسف قارشي ازبکستان مي‌تواند تبعات منفي براي اين تيم تهراني در بر داشته باشد.

علي فتح الله‌زاده در مورد تعطيلي تمرين تيم فوتبال استقلال تهران، ضمن بيان مطلب فوق گفت: در اين فصل همه تيم‌ها مشکلات مالي داشتند اما با وجود اين مشکلات بخش عمده‌اي از مطالبات مالي اين فصل بازيکنان خود از جمله مجتبي جباري را پرداخت کرديم.

وي افزود: درست است يک مقدار دوستان ما در پرداخت مبلغي که قرار بود به باشگاه پرداخت شود، کوتاهي کردند اما اين موضوع باعث نمي‌شود بازيکني مانند مجتبي جباري ساير بازيکنان را به تمرين نکردن تشويق کند. اين بازيکن مي‌توانست در دفتر بنده حضور يافته تا در اين خصوص با هم صحبت کنيم زيرا تقريبا کل مبلغ قرارداد اين فصل مجتبي پرداخت شده است و تنها 40 ميليون از سال گذشته و 170 ميليون از زمان واعظ آشتياني طلبکار است.

مديرعامل باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: نبايد جباري پيش از ديدار حساس‌مان برابر نسف قارشي ازبکستان چنين اقدامي را انجام مي‌داد تا تيم به حاشيه برود. من از رفتار جباري شگفت زده شدم.

وي در پاسخ به اين پرسش که "چرا جباري را به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال معرفي کرده‌اند نه کميته انضباطي باشگاه استقلال؟"، اظهار داشت: اين موضوع، مسئله‌اي ملي است زيرا امروز استقلال نماينده فوتبال ايران در آسياست و به خاطر جو منفي که عليه تيم ما ايجاد شده، انتظار داريم کميته انضباطي فدراسيون فوتبال يک تا دو سال اين بازيکن را محروم کند.

فتح الله‌زاده در مورد اينکه چرا قبلا با مجتبي جباري به خاطر چنين رفتارهايي برخورد نشده است، تصريح کرد: در گذشته به وجود اين بازيکن براي نتيجه گرفتن استقلال نياز داشتيم و نمي‌خواستيم هواداران با چشم گريان به خانه برگردند، مجبور بوديم با خفت و خواري رفتارهاي اين بازيکن را تحمل کنيم. امروز اما شرايط فرق کرده و بحث حضور استقلال در آسيا، بحث ملي است.

وي در مورد اينکه چرا ساير بازيکنان باتجربه تيم از جباري پيروي کرده‌اند، در پايان گفت: در تمرين عصر فرداي تيم استقلال حاضر مي‌شوم و با بازيکنان در اين اين خصوص صحبت خواهم کرد. دو بازيکن ديگر نيز هستند که قصد داريم رفتارهاي آنها را بررسي کنيم تا مشخص شود در برهم زدن نظم تيمي و برگزار نشدن تمرين تيم نقش داشته‌اند يا خير. در مجموع بررسي مي‌کنيم چه کساني فقط شنونده بودند و تمرين نکردند و چه کساني خوشان جزو عوامل تعطيلي تمرين تيم بودند.

مديرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به اين پرسش که "احتمال دارد مجتبي جباري نيز با ابراز ندامت و خريدن گل شيريني به تمرين بازگردد؟"، گفت: همه چيز بستگي به رفتار جباري دارد اما امروز از سوي باشگاه استقلال مجتبي جباري را به فدراسيون فوتبال معرفي کرديم اما اين بازيکن بايد تا تشکيل نشست کميته انضباطي در تمرينات تيم شرکت کرده وگرنه با جرايم سنگين‌تري روبه‌رو مي‌شود.

6. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده به فارس خبر داد
    معرفی جباری به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال/احتمال محرومیت چندساله شماره 8
    خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال از معرفی هافبک این تیم به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال خبر داد.

علی فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره اعتصاب بازیکنان استقلال در تمرین امروز و تعطیلی تمرینات گفت: کاسه صبر من لبریز شده است. مجتبی جباری که عامل تعطیلی تمرین امروز استقلال بود را به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال معرفی کردیم و با توجه به اغتشاشی که او انجام داده احتمال دارد چند سال محروم شود.
    وی افزود: واقعاً تعجب می‌کنم؛ جباری در حالی امروز تمرین را به هم ریخته که امسال همه پولش را دریافت کرده و طلب سال گذشته‌اش را هم گرفته و فقط 170میلیون تومان از زمان واعظ‌ آشتیانی باقی مانده است. از بس که لی‌لی به لالای جباری گذاشته‌ایم هر تصمیمی که دلش می‌خواهد می‌گیرد. باشگاه هم او را جریمه سنگینی خواهد کرد.
    فتح‌الله‌زاده در خصوص اینکه شاید بهتر بود باشگاه استقلال پیش از این برخوردهای محکم‌تری با این بازیکن انجام می‌داد خاطرنشان کرد: ما می‌گفتیم او جوان است و خواستیم از او حمایت کنیم. جباری برای باشگاه تعیین تکلیف می‌کند و می‌گوید مربیتان خوب نیست یا توپ‌ها به درد نمی‌خورد. انگار او نمی‌داند که این توپ‌ها را AFC به ما داده است.
    وی تصریح کرد: اصلاً انتظار نداشتم که او امروز چنین کاری کند ولی فردا تمرین استقلال از ساعت 17:30 در کمپ اختصاصی باشگاه برگزار می‌شود و خودم هم بعد از تمرین جلسه‌ای با بازیکنان خواهم داشت. اگر بدانم از بازیکنان کسی با جباری همکاری کرده و در این تعطیلی نقش داشته او را به کمیته انضباطی باشگاه می‌فرستم. مگر همه تیم‌ها به بازیکنان خود پول داده‌اند؟ مظلومی هم از این اتفاق ناراحت است ولی ما فردا تمرینات خود را ادامه می‌دهیم.

8. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

بهترین تصمیم رو با رفتارهای اقای از خود راضی امیر قلعه نوعی گرفت به خدا دیگه خسته شدیم از دستت .با پولایی که از باشگاه گرفتی بهترین زندگی رو ساختی نمک میخوری و نمکدون میشکنی این فصل کرار به خاطر همین اقا تیم و ترک کرد بعد خودش مثل همیشه مصدوم شد کلا شده یه فصل کامل رو واسه ما بازی کنی؟
    بندازینش بیرون بابا ما زیدان بی چشم و رو نمیخوایم به خدا لحظه شماری میکنم امیر قلعه نوعی برگرده تا این اقا سریع بند و بساطش رو جمع کنه بره ...

10. 7 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به خدا قسم من همیشه مخالف این جباری بودم. اول بخاطر مصدوم شدنش دوم بخاطر این رفتارهاش. آدم وقت نشناس! این چه موقع جنجال سازی بود آخه؟!!!!
    جباری تو دوران دبیرستان با پسر خاله من همکلاس بوده. بچه اطراف میدون راه آهنه که با پول هایی که از استقلال گرفته برای پدرش یه خونه تو مینی سیتی خریده و الان اونجا ساکنند
    حیف اون استعداد که خدا به جباری داده

تکرار برای دیده شدن بیشتر و تسکین غلیانات آبی:

12. 5 کاربر از اسطقس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

بابا این جباری هم مسخره شو دراورده دیگه .

هر روز یه بازی در میاره . حالا خوبه همیشه مصدومه همیشه هم طلبکاره .

یعنی تو این ملکت قحطی هافبک داریم که همیشه باید به سازش برقصیم و نازشو بکشیم .

بندازنش بیرون بابا .

واسه همین چیزاس که فوتبال مملکت پیشرفت نمیکنه . بازیکن سالاریه محض

14. 5 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

بابا این جباری هم مسخره شو دراورده دیگه .

هر روز یه بازی در میاره . حالا خوبه همیشه مصدومه همیشه هم طلبکاره .

یعنی تو این ملکت قحطی هافبک داریم که همیشه باید به سازش برقصیم و نازشو بکشیم .

بندازنش بیرون بابا .

واسه همین چیزاس که فوتبال مملکت پیشرفت نمیکنه . بازیکن سالاریه محض
    چی میگی شما؟
    به نظرت خودت جاش بودی پولتو نمیدادن بازیتو میکردی؟

تعصب رو میذاره کنار و به آینده زندگیش فکر میکنه ... مثل همون کاری که فرهاد کرد

16. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوشحالم که میبینم همه بچه ها طرفدار استقلالن نه جباری!
    خوشحالم که میبینم همه بچه ها بدون هیچ اختلاف نظری معتقد به برخورد با جباری هستن
    خوشحالم که هیچکس موافق بازیکن سالاری نیست
    خوشحالم که استقلالی ام

18. 5 کاربر از اسطقس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

این ...... رو بندازید بیرون تو رو خدا! اعصاب نذاشته!
    عین بچه های پیش دبستانی یکسره ایراد و بهونه میگیره، ادعای روشنفکریش هم میشه!
    کرار رو که فراری داد، یکی هم همیشه باید جلوی دهنش رو بگیره، تحملش هم باید بکنیم!
    نخواستیم!

20. 8 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •