در مورد مظلومیو دلایل تعویضاشو......حرف خیلی دارم که بعدا میزنم
اما این.....
در اعتراض به بی پولی و مشکلات مالی
جباری تمرین استقلال را تعطیل کرد/ مظلومی: این تمرین برای ما مهم بود
واقعا نمیدونم چی بگم اقای شماره 8 مثلا کاپیتانی؟
بندازیدش بیرون اینو بابا کل پول این فصلو فصل پیششو گرفته فقط یه مقدار از پول چند سال پیشش مونده ......
اقای جباری از استقلال به یه خونه مثل قصر تو مبارک اباد رسیدی به 2 تا موبایل فروشی رسیدی شورلت کوروت خریدی یه مقدار کاش قدرشناس بودی
در استانه همچین بازیه مهمی اینکارو کردی؟اره دیگه راهشو یاد گرفته این کاراشو قبل بازیهای مرگو زندگی انجام بده
کرارو فراری داد جاسم اچار فرانسه خط میانی بود وقتی اماده بود توپو ازش نمیتونستن بگیرن مثل بازی با پرسپولیسو ذوب اهن....کرار مثل این اقا 6 ماه 6 ماه هم مصدوم نمیشد قرارداد 2 ساله داشت......
بندازیدش بیرون اینو دیگه فکر کرده کیه اخه؟ادم مغرورو از خود راضیو همیشه مصدوم
به قران قسم شبکه یک بود فکر کنم داشت سفر استقلال به اماراتو نشون میداد رفته بودن توی اتاق خسرو و مجتبی خسرو بالشو پرت کرد رو پای مجتبی خداوکیلی من ترسیدم گفتم باز مصدوم شد
واقعا ناصرخان حرف قشنگی زده بود.این مصاحبشو اون زمان که گفته بود مظلومی هیچی بارش نیست گذاشته بودم بازم میذارم
حجازی: جباری باید برای همیشه از استقلال اخراج شود
او اخراج جباری از استقلال را این گونه تایید می کند:«باور کنید مظلومی بهترین تصمیم را در قبال جباری گرفت. با این جور بازیکنان نباید مماشات کرد. من هم اگر جای مظلومی بودم، جباری را اخراج میکردم. آخر چه معنی دارد یک بازیکن سالی 500-400 میلیون تومان بگیرد، آن وقت با باشگاه اینطوری رفتار کند.زمان من جباری جرأت نطق کشیدن نداشت. آن موقع جباری جرأت نمیکرد از این رفتارها انجام بدهد. نمیدانم الان چه اتفاقی افتاده. مظلومی نباید انضباط را فدای نتیجه کند. جباری باید خیلی چیزها را یاد بگیرد.به اعتقاد من جباری برای همیشه باید از استقلال اخراج شود و به خانه اش برود و استراحت کند.»
حجازی معتقد است استقلال با اخراج این جور بازیکنان لطمهای نخواهد دید:«باشگاه استقلال آنقدر بزرگ است که به امثال جباری متکی نباشد. حتی اگر با کمبود بازیکن هم روبرو شویم باید این مشکلات از فوتبال ریشهکن شود.
مصاحبه کامل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]