تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 320 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

این قضیه رفتن هیگواین این روزا خیلی داره اعصاب به همر میریزه !
    هیچ مدیر یا مربی عاقلی فرئختن این بازیکن با این ویژگی های عالیرو حتی به زبون نمیاره و اصلا با این رفتن ها موافقت نمیکنه...کاکا شاید ولی هیگواین هرگز..! مگر اینکه مسائل شخصی تو این مسئله دخیل باشه ...!
    آنخل دی ماریا این روز خوب بازی نمیکنه..! چرا دوباره به حالت زوج هیگواین و بنزما بر نمیگردیم که حداقل هیگواین هم بازیکنه...فکر نمیکنم از بنزما بدتر باشه..شاید قدرت تموم کنندگی بالاتری هم داشته باشه...!
    اگه بره واقعا تیم خلاء یک مهاجم رو احساس میکنه مخصوصا در روز هایی که بنزما مصدوم بشه و یا افت کنه...!

2. 9 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هیچ مدیر یا مربی عاقلی فرئختن این بازیکن با این ویژگی های عالیرو حتی به زبون نمیاره و اصلا با این رفتن ها موافقت نمیکنه...کاکا شاید ولی هیگواین هرگز..! مگر اینکه مسائل شخصی تو این مسئله دخیل باشه ...!
    آنخل دی ماریا این روز خوب بازی نمیکنه..! چرا دوباره به حالت زوج هیگواین و بنزما بر نمیگردیم که حداقل هیگواین هم بازیکنه...فکر نمیکنم از بنزما بدتر باشه..شاید قدرت تموم کنندگی بالاتری هم داشته باشه...!
    اگه بره واقعا تیم خلاء یک مهاجم رو احساس میکنه مخصوصا در روز هایی که بنزما مصدوم بشه و یا افت کنه...!
    این که بار اول نیست! قبلا هم این شایعات بوده. کلا هرسری به زمان نقل و انتقالات میرسیم، این شایعات قوی تر میشه. هیگواین نه تنها بازیکن خوبیه، بلکه تو رئال به اوج رسیده و پیراهن تیم براش ارزش داره. تا زمانی که مربی نخواد، پرز نه کسی رو به تیم میاره نه میذاره کسی از تیم بره!

باید از "مورینیو" تشکر کرد که اومد جلو همه گفت تو باشگاه میمونه مگر اینکه باشگاه اونو نخواد، وگرنه این روزنامه های "کاتالان" کچل میکردنمون!

4. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

این که بار اول نیست! قبلا هم این شایعات بوده. کلا هرسری به زمان نقل و انتقالات میرسیم، این شایعات قوی تر میشه. هیگواین نه تنها بازیکن خوبیه، بلکه تو رئال به اوج رسیده و پیراهن تیم براش ارزش داره. تا زمانی که مربی نخواد، پرز نه کسی رو به تیم میاره نه میذاره کسی از تیم بره!

باید از "مورینیو" تشکر کرد که اومد جلو همه گفت تو باشگاه میمونه مگر اینکه باشگاه اونو نخواد، وگرنه این روزنامه های "کاتالان" کچل میکردنمون!
    من اصلا این اخبار ( شایعات) رو باور نمیکنم
    کاکا وضعیتش تا حدودی متفاوته ولی هیگواین نیازی به رفتن نداره
    شما مثلا این متن رو بخونید:

کریستیانو رونالدو ، مهاجم رئال مادرید در مورد فوتبال ایتالیا با مدیاست صحبت کرد . بازیکن پرتغالی گفت که در برنابئو راحت است اما درهای پیوستنش به کالچیو را نبست :" هرگز نمی توان گفت هرگز . "
    کریستیانو رونالدو گفت :" به بازی در رئال مادرید افتخار می کنم . این جا راحتم . وقتی در یک تیم راحت نباشی وقت رفتنت می رسد اما در این جا راحت هستم . "
    در ادامه گفت :" آینده در سری آ ؟ نمی شود گفت هرگز . در آن جا تیمهای مهمی نظیر اینتر ، میلان و یووه حضور دارند . " در مورد مورینیو هم گفت :" مربی بزرگی است . برای این که بهترین باشد ، در کشورهای مختلفی کار کرده و خودش را اثبات کرده است . "
    رونالدو یه مصاحبه ای کرده حالا فردا الموندو و کادنا سر و حتی مارکا تیتر میزنن آینده ی مبهم کریس در رئال مادرید
    خب همینه دیگه یکی دنباله ی یه حرفی رو میگیره و یه چی در میارن و مشکلات مورینیو با هیگواین رو به حساب یه چیزای دیگه میزارن

6. 10 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

هر وقت اسم رئال میاد حالم گرفته میشه. دیدی دستی دستی بایرمونیخ رئالو زد! خدا بگم چیکارش نکنه. بدبختی اینجا بود که تو بازی رئال با بیار من خیلی زیاد طرف رئال بودم (همیشه بودم) ولی راستش یکم از بایر هم خوشم میومد. مخصوص اون Robben نامرد که از رئال رفت. بازی که تموم شد نمی دونستم باید ناراحت باشم یا به روی خودم نیارم... . متاسفانه فشردگی بازی های امسال نذاشت که رئال رو توی فینال ببینیم.....

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پيغام مورينيو به زلاتان ايبراهيمويچ

به نقل از پايگاه اختصاصي اخبار ميلان ايتاليا در ايران، مطبوعات اسپانيايي بر اين باور هستند که سرمربي رئال مادريد مصمم است تا زلاتان ايبراهيمويچ را متقاعد کند تا از ميلان جدا شده و به جمع مادريدي ها بپيوندد

طبق اخبار منتشره در مطبوعات اسپانيايي و به نقل از ميلان نيوز ايتاليا, سرمربي رئال مادريد در پيامي واضح به زلاتان ايبراهيمويچ گفته: " من مي خواهم تو به جمع ما بپيوندي. اگر به اين کار تمايل داري، من تمام تلاشم را براي به آوردن تو به اينجا انجام خواهم داد."

به نظر مي رسد در صورت خروج ايبرا از ميلان، چند بازيکن مادريدي به ميلان بپيوندند. به گزارش ال کانفيدنسيال، فلورنتينو پرس، رئيس باشگاه رئال مادريد قصد دارد تا براي متقاعد کردن سران ميلان کاکا و ايگواين را به ميلان پيشنهاد بدهد.

ايبرا خاطره ي خوشي از حضور در اسپانيا ندارد و به نظر مي رسد که نگراني او از شرايط مشابه خود در خط حمله ي رئال مادريد باشد در حالي که او در خط حمله ي ميلان مي تواند به عنوان يک رهبر به کار گرفته شود.
    منبع خبر:varzesh3.com
    Last edited by clau; 02-05-2012 at 15:36.

9. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سرمربی کاتالان‌ها روز جمعه اعلام کرد که بعد از 4 سال، در پایان فصل نوکمپ را ترک خواهد کرد و باشگاه بارسا تیتو ویلانووا را به عنوان جانشین او معرفی کرد.

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، برای پپ گواردیولا در ادامه دوران حرفه اش آرزوی موفقیت کرد.

سرمربی کاتالان ها روز جمعه اعلام کرد که بعد از 4 سال، در پایان فصل نوکمپ را ترک خواهد کرد و باشگاه بارسا تیتو ویلانووا را به عنوان جانشین او معرفی کرد.

مورینیو که اعلام کرده بود تا پایان فصل در کنفرانس های مطبوعاتی لالیگا حضور پیدا نخواهد کرد، امروز به جای کارانکا مقابل خبرنگاران قرار گرفت و به سوالات آنها پیش از دیدار حساس مقابل بیلبائو پاسخ داد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در مورد تصمیم گواردیولا برای ترک بارسا، مهمترین مسئله این است که او خوشحال باشد. امیدوارم او از دوران مرخصی اش لذت ببرد و از همین جا او را در آغوش می گیرم."

مورینیو همچنین اعلام کرد قهرمانی در سه لیگ انگلیس، ایتالیا و اسپانیا برایش یک اتفاق ویژه است. رئال برای قهرمانی در لالیگا، در سه دیدار باقی مانده تنها به یک پیروزی نیاز دارد.

" تا زمانی که قهرمانی قطعی نشود، همه چیز در حد تئوری است. طبیعی است که آرم هستم. این آخرین لیگ من نخواهد بود؛ فرصت دوباره ای برای جشن گرفتن وجود دارد؛ من آدم جشن های بزرگ نیستم. اما باید بگویم که یکی از اهداف من قهرمانی در سه لیگ معتبر اروپایی بود و فکر می کنم وقتی به این هدف برسم، باید از آن بسیار لذت ببرم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Marca

پیشخوانِ برجسته:

شبِ شیرها

دیگر پیشخوانها:

اتلتیک بیلبائو-رئال مادرید 22:00 به وقت اسپانیا (00:30 به وقت ایران)
    اول سن مامسی ها...
    ...اگر پیروز شدند بعد ثیبلسیها

مادرید امروز میتواند قهرمان لالیگا شود

سپیدها با تمام قوا به دنبال کسب سه امتیاز باقی مانده ی خود میروند

پلگرینی با کسب پیروزی در کمپنو میتواند جشن مادرید را پیش بیاندازد

در این صورت اتلتیک برای مادرید تونل باز میکند

مورینیو:"کارانکا،هرجا من بروم خواهد رفت"

AS

پیشخوانِ برجسته:

دومین حمله به سمتِ قهرمانی

دیگر پیشخوانها:

اتلتیک بیلبائو-رئال مادرید 22:00 به وقت اسپانیا (00:30 به وقت ایران)

برای مادرید انجام دادن همان کاری که بارسا برای قهرمان شدن انجام داد کا***ت

بیلسا:"تونل باز کردن برای قهرمان یک مساله ی آموزشی است"

13. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

گزارشات نشون میده امشب خوزه میخواد از زوج بنزما / هیگواین استفاده کنه..خبری از کاکا و کایخون نیست !
    اگر یکی از مهاجم ها بد کار کنه به احتمال زیاد کایخون جایگزیتش میشه..!

15. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

آره انگار 12:30 دقیقه قراره پخش شه.
    امیدوارم اینا خل نشن هیگواین رو رد کنن بره. هیچکدوم از کسایی که حرفشونه که میخوان بیان رئال در این حد نیستن. فقط زلاتان گلزن فوقالعاده ایه ولی نمیدونم بتونه با سرعت تیم هماهنگ بشه.

17. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اخه مگه اینا مرض دارن که میخوان هیگواین رو بفروشن ؟
    هیچ تضمینی نیست که اگه حتی بهترین مهاجم ها هم جاش بیاد بتونه مثل هیگواین گل زنی کنه .

در مورد بازی امشب انگار اگه قهرمانی قطعی بشه هم مراسم قهرمانی امروز انجام نمیشه . حالا نمیدونم چرا همچین تصمیمی گرفتن!

19. 2 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •