تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 364 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض مشکل سرعت تصویر در LM96000 ال جی

سلام من چند روز پیش یکدستگاه تلویزیون 47 اینچ ال سه بعدی مدل LM96000 خریدم ولی با یه مشکل برخوردم نمیتونم علتشو بفهمم لطفا از دوستانی که اطلاعات دارند راهنمایی کنند :
    مشکل: وقتی یک PC از طریق کابل HDMI به تلویزیون وصل میکنم و فیلمهای HD میبینم متوجه عدم سرعت یکنواخت فریم تصویر میشوم به گونه ایکه مرتیب بطور کم سرعت فریم فیلم بیشتر از حدمعمول میشود مثل حرکت با سرعت بشتر فیلم ولی این موضوع مرتب و درزمان کوتاه اتفاق می افتد و باعث ناخوشایندی در تماشای فیلم میگردد اگر بخواهم مثالی بزنم مثل حرکات اکشن فیلم های ایرانی که برای مخفی ماندن کندی سرعت اکشن ها کمی سرعت فریم اصلی افزایش یافته با این تفاوت که در اینجا در مدت زمان کوتاه این موضوع اتفاق می افتد و مجدد بحالت اصلی برمیگردد و دوباره این موضوع تکرار میشود و ......
    توضیحات: اگر فیلم را از طریق پورت USB ببینی این اتفاق نمی افتد
    کارهای انجام شده: 1-نصب مجدد ویندوزهای مختلف از سون تا ایت 2-تعویض چندین کابل HDMI
    3-نصب کدکهای معتبر و مختلف
    4- استفاده از پلیرهای مختلف و معتبر
    5- بروزآوری درایور و نرم افزار کارت گرافیک
    سخت افزار سیستم :1-رم 4 کیگ 2- کارت ATI 6750
    3-CPU AMD
    4- مادربرد ASUS
    5- هارد سه عدد به حجم کلی 3 ترابایت
    البته خودم با کارهای مختلفی که کردم به این نتیجه رسیدم که احتمال دارد از کابل HDMI باشد چون کابل من ورژن 1.4 نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    یه سوال یه سری فیلمهای 3 بعدی به صورت 2 تصویر کنار هم هستش یعنی یکی سمت چپ یکی سمت راست ولی فیلمهای lg به صورت سایه داره دوستان لینک دانلود فیلمهایی که قرار دادن از کدومش هست بدرد lg میخوره یا نه اگر یه دونه فیلم سه بعدی که با تلوزیون lg خماهنگ باشه قرار بدید ممنون میشم مخصوصا همون کلیپی که تو نمایندگیهای lg به آدم نشون میدن اون کلیپ خیلی باحاله

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

پلاسمای ال جی سه بعدی چه جوری است و کیفیت تصویرش وامکاناتش چه جوری است 50 اینچ سه بعدی چه جوری است معرفی کنید

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

سلام
    یه سوال یه سری فیلمهای 3 بعدی به صورت 2 تصویر کنار هم هستش یعنی یکی سمت چپ یکی سمت راست ولی فیلمهای lg به صورت سایه داره دوستان لینک دانلود فیلمهایی که قرار دادن از کدومش هست بدرد lg میخوره یا نه اگر یه دونه فیلم سه بعدی که با تلوزیون lg خماهنگ باشه قرار بدید ممنون میشم مخصوصا همون کلیپی که تو نمایندگیهای lg به آدم نشون میدن اون کلیپ خیلی باحاله

دوست عزیز 3d هیچ تفاوتی با هم ندارن همشون دو تصویر چپ و راست یا بالا و پایین هستن
    که از روی کنترل حالت 3d رو انتخاب و نگاه میکنی همه 3d ها همینجوری هستن و غیر از این نیست ....

تو این سایتا هم سرچ کنی کلیپ مورد نطرت هست اسمش اینه.... LG 3D Sports 2012 clip

3dfa.ir

3dbaz.ir

5. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

پلاسمای ال جی سه بعدی چه جوری است و کیفیت تصویرش وامکاناتش چه جوری است 50 اینچ سه بعدی چه جوری است معرفی کنید
    ارزش خرید دارد

داره خودمونی میشه citrus88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    اونایبی که میبینی کیفیت بلوری هستش
    توی نت پره
    من یه 15 گیگ دانلود کردم
    چند تاشون فقط خوب بود
    بقیه چشم رو درد میاورد

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

اونایبی که میبینی کیفیت بلوری هستش
    توی نت پره
    من یه 15 گیگ دانلود کردم
    چند تاشون فقط خوب بود
    بقیه چشم رو درد میاورد

چرا ادم بلوری دان کنه من فقط یکی یا دو تا دارم بقیه همه در حد 2 یا 4 گیگ هستن
    و کیفیت خیلی خوبی هم دارن

در آغاز فعالیت sokot22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آقای ارش اگه بخوابین تلویزیونتون اون عمق رو داشته باشه باید حتما دستگاه 3بعدی و فیلم 3 بعدی در اختیارتون باشه در غیر این صورت به سه بعدی فروشندگان نمی رسه

کسی اطلاعاتی داره از دستگاه بلوری یا سه بعدی که به چه صورت هست و قیمتش؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی جواب سوال من رو نمی دونه چه دستگاهی بخرم واسه تلویزیون سه بعدیم که بتونم راحت فیلمهای سه بعدی ببینم

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

کسی جواب سوال من رو نمی دونه چه دستگاهی بخرم واسه تلویزیون سه بعدیم که بتونم راحت فیلمهای سه بعدی ببینم

اینجا مطرح کن......

11. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه citrus88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بری تلویزیون فروشی متناسب با سیستمت معرفی میکنه بهت
    من امروز یه دونه فیلم legend ... گرفتم سه بعدیش فوق العلاده بود
    توصیه میکنم حتما بگیرین
    ولی خب کیفیت بلوری چیز دیگه ای هستش

13. این کاربر از citrus88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •