تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 645 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم که نمی دونم کجا مطرح کنم واسه همین اینجا میپرسمش, من یه lenovo y550 دارم همونطور که میدونید فقط یک خروجی hdmi و یک خروجی مانیتور داره, چه جوری میتونم این لب تاپ را به یک تلویزیون معمولی وصل کنم, تبدیل مانیتور به کامپوننت را میگن کار نمیکنه اگه راهی هست لطفا من را راهنمایی کنید که بسیار لازم دارم.
    ممنون
    کسی نظری نداره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز pami_wega

مدل اون vgn-fz348e

هست .من تمام درایو هاشو از سایت خودش داتلود کردم .ولی برای نصب به ویندوز ویستا هست

امروز یه چیزی فهمیدم .وقتی رفتم تو قسمت show hidden و اون رو ON کردم دیدم توی MY COMPUTER

جای Memory Stick و SD اونجا هست و جالب اینکه کار می کنه . ولی رنگ ایکن اونها مثل اینکه ما وقتی بخواهیم یه

ایکن رو مخفی کنیم .یه کم رنگش می پره .درست اونجوری هست . وقتی هم می خواهی از SHOW hidden رو OF

کنی از my computer می رن. به نظرتون الان من چی کار کنم ؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

حالا من چی کنم که نمایندگی واقعی نداره؟
    این نور صفحه اش رفته
    یعنی تا صورتت رو نچسبونی به صفحه نمیتونی چیزی ببینی
    این مشکلش چیه؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز pami_wega

مدل اون vgn-fz348e

هست .من تمام درایو هاشو از سایت خودش داتلود کردم .ولی برای نصب به ویندوز ویستا هست

امروز یه چیزی فهمیدم .وقتی رفتم تو قسمت show hidden و اون رو ON کردم دیدم توی MY COMPUTER

جای Memory Stick و SD اونجا هست و جالب اینکه کار می کنه . ولی رنگ ایکن اونها مثل اینکه ما وقتی بخواهیم یه

ایکن رو مخفی کنیم .یه کم رنگش می پره .درست اونجوری هست . وقتی هم می خواهی از SHOW hidden رو OF

کنی از my computer می رن. به نظرتون الان من چی کار کنم ؟؟؟؟
    جالب ! وقتی کار میکنه فکر نکنم مشکلی باشه
    منظورت رو فهمیدم ، از درایور ویستا استفاده کن ببین مشکلش حل میشه یا نه ؟
    این سری FZ هم درایور هاش با بدبختی پیدا میشه ! دوست خودم هم همین مشکل رو با 7 داشت ولی memory stick درست کار میکرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من هم قبلا نصب کردم .ولی باز هم همینجوریه .توی مراحل نصب هم خطا نمی ده .دیگه موندم چی کار کنم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان.من یک لبتاپ sony vaio fw490-jab دارم .تو سایت سونی که رفتم دیدم درایور ها و نرم افزارهای مربوط به ویندوز 7 را گذاشته .منم دانلود کردم همش را .اما الان که میخوام روی 7 ultimate نصب کنم error میده که یا باید کلید ignor را بزنم یا Retry
    برا دوستم هم که fw-463 داره درایور 7 را گرفتم از تو سایت سونی همین مشکل بود.خواهشن اگر راهی داره برا نصب درایورهایی که خود سایت سونی گذاشته ممنون میشم کمک کنید.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان.من یک لبتاپ sony vaio fw490-jab دارم .تو سایت سونی که رفتم دیدم درایور ها و نرم افزارهای مربوط به ویندوز 7 را گذاشته .منم دانلود کردم همش را .اما الان که میخوام روی 7 ultimate نصب کنم error میده که یا باید کلید ignor را بزنم یا Retry
    برا دوستم هم که fw-463 داره درایور 7 را گرفتم از تو سایت سونی همین مشکل بود.خواهشن اگر راهی داره برا نصب درایورهایی که خود سایت سونی گذاشته ممنون میشم کمک کنید.
    مثلا کدوم درایور رو Error میده ؟
    بیشتر قطعات با درایورهای خود 7 شناسایی کامل میشن و نیازی به نصب ندارن

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یه مشکل
    من 1225 دارم
    وقتی می زنم یه سی دی یا دی وی دی رو باز کنه اول بلوری شروع به خوندن دیسک می کنه اما یه دفعه درایو باز میشه و مینویسه :
    Drag items...
    و نوشته بلوری روی درایو بلوری هم به سی دی درایو تغییر می کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان bad sector چیه و چه جورمیشه فهمید که این مشکل هست یا نه؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام يه سوال فني داشتم خواهش ميكنم جواب بديد من داشتم سي دي رايت ميكردم با CLONE يه دفه ديگه رايت نكرد و حالا هم ديگه همه سي دي ها رو به صورت سوخته نشون ميده اما eject مي كنه .با سيستم زياد كار مي كنم از اين مشكلا نداشتم تاحالا . مشكلاي نرم افزاري اگه باشه حل ميكنم اما سخت افزار زياد نمي دونم. داخل لينوكس كه اصلا mount هم نمي كنه و خلاصه ريخته به هم پرسيدم گفتند اوپتيكش سوخته . چيكار بايد كرد؟؟؟؟؟؟
    ساناز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •