کسی نظری نداره؟
کسی نظری نداره؟
سلام دوست عزیز pami_wega
مدل اون vgn-fz348e
هست .من تمام درایو هاشو از سایت خودش داتلود کردم .ولی برای نصب به ویندوز ویستا هست
امروز یه چیزی فهمیدم .وقتی رفتم تو قسمت show hidden و اون رو ON کردم دیدم توی MY COMPUTER
جای Memory Stick و SD اونجا هست و جالب اینکه کار می کنه . ولی رنگ ایکن اونها مثل اینکه ما وقتی بخواهیم یه
ایکن رو مخفی کنیم .یه کم رنگش می پره .درست اونجوری هست . وقتی هم می خواهی از SHOW hidden رو OF
کنی از my computer می رن. به نظرتون الان من چی کار کنم ؟؟؟؟
حالا من چی کنم که نمایندگی واقعی نداره؟
این نور صفحه اش رفته
یعنی تا صورتت رو نچسبونی به صفحه نمیتونی چیزی ببینی
این مشکلش چیه؟
جالب ! وقتی کار میکنه فکر نکنم مشکلی باشه
منظورت رو فهمیدم ، از درایور ویستا استفاده کن ببین مشکلش حل میشه یا نه ؟
این سری FZ هم درایور هاش با بدبختی پیدا میشه ! دوست خودم هم همین مشکل رو با 7 داشت ولی memory stick درست کار میکرد
من هم قبلا نصب کردم .ولی باز هم همینجوریه .توی مراحل نصب هم خطا نمی ده .دیگه موندم چی کار کنم .
سلام دوستان.من یک لبتاپ sony vaio fw490-jab دارم .تو سایت سونی که رفتم دیدم درایور ها و نرم افزارهای مربوط به ویندوز 7 را گذاشته .منم دانلود کردم همش را .اما الان که میخوام روی 7 ultimate نصب کنم error میده که یا باید کلید ignor را بزنم یا Retry
برا دوستم هم که fw-463 داره درایور 7 را گرفتم از تو سایت سونی همین مشکل بود.خواهشن اگر راهی داره برا نصب درایورهایی که خود سایت سونی گذاشته ممنون میشم کمک کنید.
مثلا کدوم درایور رو Error میده ؟
بیشتر قطعات با درایورهای خود 7 شناسایی کامل میشن و نیازی به نصب ندارن
یه مشکل
من 1225 دارم
وقتی می زنم یه سی دی یا دی وی دی رو باز کنه اول بلوری شروع به خوندن دیسک می کنه اما یه دفعه درایو باز میشه و مینویسه :
Drag items...
و نوشته بلوری روی درایو بلوری هم به سی دی درایو تغییر می کنه
سلام دوستان bad sector چیه و چه جورمیشه فهمید که این مشکل هست یا نه؟؟؟
سلام يه سوال فني داشتم خواهش ميكنم جواب بديد من داشتم سي دي رايت ميكردم با CLONE يه دفه ديگه رايت نكرد و حالا هم ديگه همه سي دي ها رو به صورت سوخته نشون ميده اما eject مي كنه .با سيستم زياد كار مي كنم از اين مشكلا نداشتم تاحالا . مشكلاي نرم افزاري اگه باشه حل ميكنم اما سخت افزار زياد نمي دونم. داخل لينوكس كه اصلا mount هم نمي كنه و خلاصه ريخته به هم پرسيدم گفتند اوپتيكش سوخته . چيكار بايد كرد؟؟؟؟؟؟
ساناز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)