من منظورم کدومه مگه؟![]()
من منظورم کدومه مگه؟![]()
یکی هست دو تا فایل داره ولی موقع اجرا ارور send or dont send میده .
یکی هم هست غیر از اون دو تا فایل دو تا دیگه هم داره یکی رو باید بذاری تو پوشه نصب یکی رو بذاری تو پوشه mod که میگم پایین صفحه نوشته 1.03 و mp3 هم پخش نمی کنه حالا پیدا کنید پرتقال فروش را !
یکی این مسئله رو واسه من حل کنه . (لطفا)
شما هم اگه کرکی غیر این دوتا داری قربون دستت بذار .
همین الان دو تا کرک هارو باهم قاطی پاتی کردم ریختم فعلا که درسته و mp3 هم پخش می کنه تا ببینیم بعد چی میشه .
Last edited by hamed30; 06-03-2012 at 18:10.
فعلا که از اتریش به آلمان رفتم و دو سه تا بار اینور انور بردم مشکلی پیش نیومده یه مد نقشه که قبلا کار نمی کرد ریختم کار کرد tفقط اسم شهر ها رو نقشه نیست نمی دونم باید چیکار کنم ؟
یه مد کامیون هم هست بنام mercedes class A B C که بازم کار نکرد که احتمالا باید دستکاری بشه .
Last edited by hamed30; 07-03-2012 at 13:24.
رو XP نسخه 1.32 رو نصب کردم و اون mod و... رو هم نصب کردم ولی تو بازی نه زبان عوض میشه نه اجرا میشه تا آخرای لودینگ میره بعد میبنده بازی رو...
دوستان فایل اجرایی ورژن 1.04 رو میشه یه جادیگه آپ کنید.مدیاپیل شده
دوستان من از ورژن 1.32 استفاده میکنم تنها مشکلم اینه که اول MP3 پخش نمیکنه دوم اینکه تو شهرهای جدیدی که برام باز کرده امکان بار زدن یا بار بردن به اونجارو نمیده یعنی اصلا بار برا اون شهرها نیست یا تو اون شهرها گاراژهاش بار ندارند که بزنم
چیکار کنم؟
سلام به دوستان لول چند بشی که کل نقشه باز بشه بعد ماشیناش هونا بیشتر میشه
شهر های جدید بهشون بار نمی خوره ولی من خودم به شهر های اتریش رفتم و بار انتخاب کردم برای المان
باید خودت بری اونجا بار بزنی![]()
سلام خدمت دوستان اینو امروز ادیت کردم
روی عکس کلیک کنید سایز بزرگش میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقد خوشجله!
حالا چرا این زمینش سفید هسش؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)