این مشکل کرک بازیه احتمالا، بهتره کرک های دیگه رو تست کنید.
این مشکل کرک بازیه احتمالا، بهتره کرک های دیگه رو تست کنید.
دوست عزیز باید حتماً به اینترنت وصل باشی فک کنم....
===========================================
دوستان اینم یه کرک کامل که 100% همه نتیجه گرفتن...
البته تورنت هستش!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمئنی من تو Manual یکی از این کرک ها خوندم اتفاقا اصلا نباید به اینترنت هیچ وقت در زمان بازی متصل باشی.
من دیروز تو p30world این بازی رو سفارش دادم
واسه این بازی دارم لحظه شماری می کنم!!
نع عزيزم ... چه ربطي داره ؟دوست عزیز باید حتماً به اینترنت وصل باشی فک کنم....
مگه ميخوام MultiPlayer بازي ميكنم.
فكر كنم تو readme نوشته بود كه اگه ميخواي single بازي كني نبايد sign in شي ... حالا من دارم يه كارايي ميكنم، شايد اجرا شه.
یک گزینه ok باید داشته باشه ... یا skip بعدش یک بخش میاد نوشته play ، بعد روی اون کلیک می کنی یک اروری میده ، اوکی می کنی و بازی اجرا میشه ، توی بازی هم برای وصل شدن می پرسه که اگر esc رو بزنید برطرف میشه ...من این بازی رو از اریاشهر پاساز یاران خریدم.بازی نصب شد و کرک هم کردم اما وقتی میخام اجرا کنم و روی play در social club کلیک میکنم می نویسه not connected to social club و اصلا بازیو اجرا نمیکنه.
کرک ها رو هم تک تک از درون پوشه ها نصب کن ...
عزیز مگه می خوای آپولو هوا کنی ، بازی شرکت هیچ مشکلی نداره ... ویندوز شما چیست ؟نع عزيزم ... چه ربطي داره ؟
مگه ميخوام MultiPlayer بازي ميكنم.
فكر كنم تو readme نوشته بود كه اگه ميخواي single بازي كني نبايد sign in شي ... حالا من دارم يه كارايي ميكنم، شايد اجرا شه.
باید کرک ها را تک تک کپی کنید ، تمامی برنامه های موجود در پوشه درایور رو بریزی ...
بنده با این مشخصات بازی رو دارم بازی می کنم :
vga:7100gs , 1 gig ram , cpu 3.2 , win vista 32 bit service pack 1
Last edited by SIMON137; 06-12-2008 at 17:41.
تو دي وي دي 4 ژنج تا كرك داره، ولي فروشنده گفت كه هيچ كدوم رو كژي نكنم.این مشکل کرک بازیه احتمالا، بهتره کرک های دیگه رو تست کنید.
آخرين اميدم فقط همينه، ببينم مياد يا نه ... وگرنه بايد زنگ بزنم از فروشنده بپرسم.
تو روي Vista امتحان كردي يا روي XP ؟من این بازی رو از اریاشهر پاساز یاران خریدم.بازی نصب شد و کرک هم کردم اما وقتی میخام اجرا کنم و روی play در social club کلیک میکنم می نویسه not connected to social club و اصلا بازیو اجرا نمیکنه
روی ویستا compability باید اون تیکش رو برداری
چون مال من اجرا نمیشد
اونو ورداشتم درست شد
روی LaunchGTAIV.exe با GTAIV.exe
نمی دونم! منم تو به Forum خارجی دیدم!
حالا شما اگه تونستی بازی رو اجرا کنی خبرمون کن
رو Xp نصب کردی یا ویستا؟
اگه رو Xp نصب کردی سرویس پک 3 رو داری؟
اون کرکی هم که گذاشتم امتحانش کن! مثل اینکه 100% کار می کنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)