بعد از اینکه Alduin رو کشتم چی کار باید بکنم ؟!
بعد از اینکه Alduin رو کشتم چی کار باید بکنم ؟!
دوستان من الان این پک high quality texture رو دانلود و و تو فولدر data کپی کردم
باید کار خاصی کنم حالا یا فقط بازی رو اجرا کنم از جدیدا لود میکنه؟
خوب main quest تموم میشه با یه shout جدید برمیگردی اسکایریمبعد از اینکه Alduin رو کشتم چی کار باید بکنم ؟!
میتونی اگه ساب کوئستی چیزی مونده انجام بدی یا منتظره اد آن های بعدی بمونی![]()
فقط بازی رو اجرا کن کاری دیگه نداره.دوستان من الان این پک high quality texture رو دانلود و و تو فولدر data کپی کردم
باید کار خاصی کنم حالا یا فقط بازی رو اجرا کنم از جدیدا لود میکنه؟
سلام دوستان
من يك مشكلي پيداكردم در بعضي موارد پيغام ميده كه من يك ومپاير شدم و از جونم كم ميكنه و مردم و گاردها به من حمله ميكنند چيكار كنم تا از شر اين ومپاير بودن رها شم
درمان ومپایر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیشه بیشتر از یه همراه به صورت همزمان داشت؟
وقتی یه همراه جدید جایگزین قبلی میشه اونوقت همه وسایلی که گذاشتی پیش همراه قبلی با طرف ناپدید میشه؟
بعدش اینکه سریعترین راه برای پول دراوردن چیه؟
من میخوام تو وایت ران خونه بخرم که 5هزارتا سکه نیاز دارم ولی 3هزارتا بیشتر ندارم
هر ماموریت هم بیشتر از 100 تا بهم نمیده و طول میکشه تا به 5هزار برسه
به خاطر محدودیت حمل 600تایی مجموع خودم و همراهم هم نمیتونم زیاد وسایل بفروشم.
Last edited by بردیا; 15-02-2012 at 15:13.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بعدش اینکه سریعترین راه برای پول دراوردن چیه؟
من میخوام تو وایت ران خونه بخرم که 5هزارتا سکه نیاز دارم ولی 3هزارتا بیشتر ندارم
هر ماموریت هم بیشتر از 100 تا بهم نمیده و طول میکشه تا به 5هزار برسه
به خاطر محدودیت حمل 600تایی مجموع خودم و همراهم هم نمیتونم زیاد وسایل بفروشم.
من خودم حوصله ی کار های فرعی رو برای پول در اوردن نداشتم
ولی همه چیز هایی که ممکن بود پول توش باشه رو میگشتم. سعی کنید ایتم هایی که وزنشون سبک هست ولی قیمت باالیی دارن رو بردارید.
مثلا gem ها , هر gem یی که دیدید بردارید چون با توجه به وزن خیلی سبکشون پول خوبی دارن( اکثرا 0.3 وزن دارن ولی بالای 40-50 گلد فورش میرن.
بعدم یه راه خوبی هم هست روزانه 100 گلد میده , اونم زن گرفتنه!
و البته هر وقت یه اژدها میکشید استخون هاشو حتما بردارید , چون با این که اندازه ی یه اسلحه وزن دارن ولی چند برابر قیمت دارن.
سعی کنید ماموریت هایی که میتونن چند تا حالت داشته باشن رو چک کنید تو نت بعد انجامشون بدید.
مثلا یه کوئست بود که یه پریست رو باید میبردم پیش یه عده که گوشت ادم میخوردن.
پریسته رو گفت بکش ولی من به جای کشتن اون زدم همون ادمارو کشتم , پریسته به هوش اومد بهم 1000 گلد داد! در حالی که اگر میکشتمش فقط یه حلقه ی مسخره گیرم میومد که باهاش ادم میخورد!!
توي اولين كوئست بعداز عضو شد بردس كالج اونجايي كه بايد كتاب شاه اولاف رو پيدا كني بعدش كه يارو در جادويي رو باز مي كنه. رمز در چيه؟ علامت هاش هم اژدها و خرگوش و عقابه.كمك كنيد لطفا.
والا من ماموریت های اصلی رو فعلا کنار گزاشتم , هنوز فکر کنم اینجارو رد نکردم.
ولی اگر از اون چنگک ها میخواد برای فعال کردن در من تو اخرین باری که دیدم از اون ها رو خود چنگکه علامت داشت.
خودم تست نکردم ولی ممکنه اگربه همون ترتیب وارد کنید بشه.
البته اصولا سخت نیست , کلا فکر کنم12 حالت بیشتر نمیشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)