تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 639 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

اگر بخوام 85 دلار به حساب شخصی یه نفر تو دبی واریز کنم باید چکار کنم ؟

اقدام به وسیله ی بانک یا صرافی ؟

لطفا روش هر دو رو توضیح بدید
    درود
    شما فقط میتونید به حساب حقوقی پول انتقال بدید،انتقال به حساب شخص حقیقی انجام نمیشه با توجه به تحریم.
    ارادت

Sent from my HTC Rhyme S510b using Tapatalk 2

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

درود
    شما فقط میتونید به حساب حقوقی پول انتقال بدید،انتقال به حساب شخص حقیقی انجام نمیشه با توجه به تحریم.
    ارادت

Sent from my HTC Rhyme S510b using Tapatalk 2
    عزیزم اماراته آمریکا که نیست

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

اگر بخوام 85 دلار به حساب شخصی یه نفر تو دبی واریز کنم باید چکار کنم ؟

اقدام به وسیله ی بانک یا صرافی ؟

لطفا روش هر دو رو توضیح بدید
    دوستان منتظرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان
    یه سوال اگه جواب رو زودتر بدین بهتره
    ببینی من وقتی رفتم شعبه پایارگاد توی فرم اینترنت بانک وتلفنبانک و اس ام اس بانک و ایمیل بانک رو تیک زدم.مسئولش گفت این اس ام اس(*منظورش پیام هشداری بود اشتباهی گرفته بود) بانک که برای همه فعاله گفتم ایمیل بانک نمیخوام .اینترنت بانک و تلفنبانک رو برام فعالش کرد بعد از مدتی چون رمز اینترنت بانکم رو تغییر دادم ویادم نمیومد رفتم شعبه تلفنبانک رو غیرفعال کردم.بعد از بانک بهم زنگ زدن در مورد اس ام اس بانک
    من بهشون گفتم که فعالش نکنین حالا موندم که نکنه فعالش کرده باشن.
    دوستا برای فهمیدن از اینکه فعاله یا نه بدون رفتن به شعبه باید چیکار کرد؟اس ام اس بانک منظورمه
    میشه که مثلا من از شماره خودم اس ام اس بانک یه نفر دیگه رو فعالش کنم؟یا فقط همون شماره مشتری که تو بانک ثبت هست باید از اون طریق فعال بشه////

دوستان زودتر نظرتون رو بگین خیلی دارم اذیت میشم
    ممنون از همتون

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دوستا برای فهمیدن از اینکه فعاله یا نه بدون رفتن به شعبه باید چیکار کرد؟اس ام اس بانک منظورمه
    میشه که مثلا من از شماره خودم اس ام اس بانک یه نفر دیگه رو فعالش کنم؟یا فقط همون شماره مشتری که تو بانک ثبت هست باید از اون طریق فعال بشه////

دوستان زودتر نظرتون رو بگین خیلی دارم اذیت میشم
    ممنون از همتون
    سلام

1- چرا نگرانید اس-ام-اس بانک فعال باشه؟ مشکلی نداره که. خیلی هم خوبه. (هر واریز یا برداشتی از حسابتون انجام بشه براتون پیامک میاد)

2- معمولا فعالسازی اس-ام-اس بانک بر عهده مشتری است. یعنی یک متنی را حاوی شماره حساب و رمز تلفنبانک و کد فعالسازی و شماره موبایل را برای بانک پیامک میکنید. از همون طریق هم میتونید غیرفعال کنید
    بنابراین شما میتونید اس-ام-اس بانک فرد دیگری را فعال یا غیر فعال بکنید در صورتیکه شماره حساب و رمز تلفنبانک اون شخص را داشته باشید.

به نظر من از موبایل بانک و تلفنبانک زیاد استفاده نکن، ولی سرویس اس-ام-اس را فعال کن + اینترنت بانک هم که عالیه اگر موارد امنیتی را رعایت بکنید.

6. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام

1- چرا نگرانید اس-ام-اس بانک فعال باشه؟ مشکلی نداره که. خیلی هم خوبه. (هر واریز یا برداشتی از حسابتون انجام بشه براتون پیامک میاد)

2- معمولا فعالسازی اس-ام-اس بانک بر عهده مشتری است. یعنی یک متنی را حاوی شماره حساب و رمز تلفنبانک و کد فعالسازی و شماره موبایل را برای بانک پیامک میکنید. از همون طریق هم میتونید غیرفعال کنید
    بنابراین شما میتونید اس-ام-اس بانک فرد دیگری را فعال یا غیر فعال بکنید در صورتیکه شماره حساب و رمز تلفنبانک اون شخص را داشته باشید.

به نظر من از موبایل بانک و تلفنبانک زیاد استفاده نکن، ولی سرویس اس-ام-اس را فعال کن + اینترنت بانک هم که عالیه اگر موارد امنیتی را رعایت بکنید.
    منظورم از اس ام اس بانک کارهای صورتحساب و....دیگه رو انجام میده منظورم بود.
    این اس ام ای هشداری فعال هست مشکلی ندار.
    ممکنه از طریق اس ام اس بانک و تلفنبانک سوء استفاده کنن؟>یعنی حسابشو خالی کنن؟
    اینترنت بانک که رمزش رو ببینی سرت گیج میره البته با اینترنت بانک کار کرده دارم
    به نظر من از موبایل بانک و تلفنبانک زیاد استفاده نکن

منظورم منم همین بود که ازشون استفاده نکنم.راهی هست که بتونیم بفمیم فعال هست یا نه بدون مراجعه به شعبه////
    شیطونه میگه برم یه حساب دیگه باز کنم
    Last edited by hossein019940; 19-01-2014 at 21:03.

8. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

منظورم از اس ام اس بانک کارهای صورتحساب و....دیگه رو انجام میده منظورم بود.
    این اس ام ای هشداری فعال هست مشکلی ندار.
    ممکنه از طریق اس ام اس بانک و تلفنبانک سوء استفاده کنن؟>یعنی حسابشو خالی کنن؟
    اینترنت بانک که رمزش رو ببینی سرت گیج میره البته با اینترنت بانک کار کرده دارم
    به نظر من از موبایل بانک و تلفنبانک زیاد استفاده نکن

منظورم منم همین بود که ازشون استفاده نکنم.راهی هست که بتونیم بفمیم فعال هست یا نه بدون مراجعه به شعبه////
    شیطونه میگه برم یه حساب دیگه باز کنم
    سلام

چیزی که شما مد نظرتون هست موبایل بانک هست. که باید نرم افزار مربوطه را روی موبایل نصب کنی وغیره. پس دست خودتون هست.

در مورد تلفنبانک من گاهاً مشاهده کردم که برخی بانکها به منظور بالا بردن تعداد تلفنبانک فعال شده برای حسابهای اون بانک مورد نظر (برای اون بانک یک آیتم مثبت تلقی میشه) به صورت خودسر تلفنبانک را فعال میکنند( و به صورت پیشفرض یک رمز به اون اختصاص میدن!). بنابراین بهترین راه اینه که به شعبه مراجعه کنی و این موضوع را جویا بشی اگر فعال بود و شما علاقند به این سرویس نبودید، میتونید دستور بدید که غیر فعال کنند. (تا جایی که من در جریان هستم غیر حضوری نمیشه فعال یا غیرفعال کرد)

اما در مورد امنیت این دو سرویس به عنوان یک کارمند بانک باید عرض کنم که به شکل تئوری امنیت هر دو زیر سوال است. و نکته اینکه مخابرات هیچ اقدام اصولی در باره ایمن سازی بستر مورد نیاز، نه انجام داده و نه هیچ تعهدی به بانکها داده.
    Last edited by Jadda; 19-01-2014 at 22:13.

10. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام

چیزی که شما مد نظرتون هست موبایل بانک هست. که باید نرم افزار مربوطه را روی موبایل نصب کنی وغیره. پس دست خودتون هست.

در مورد تلفنبانک من گاهاً مشاهده کردم که برخی بانکها به منظور بالا بردن تعداد تلفنبانک فعال شده برای حسابهای اون بانک مورد نظر (برای اون بانک یک آیتم مثبت تلقی میشه) به صورت خودسر تلفنبانک را فعال میکنند( و به صورت پیشفرض یک رمز به اون اختصاص میدن!). بنابراین بهترین راه اینه که به شعبه مراجعه کنی و این موضوع را جویا بشی اگر فعال بود و شما علاقند به این سرویس نبودید، میتونید دستور بدید که غیر فعال کنند. (تا جایی که من در جریان هستم غیر حضوری نمیشه فعال یا غیرفعال کرد)

اما در مورد امنیت این دو سرویس به عنوان یک کارمند بانک باید عرض کنم که به شکل تئوری امنیت هر دو زیر سوال است. و نکته اینکه مخابرات هیچ اقدام اصولی در باره ایمن سازی بستر مورد نیاز، نه انجام داده و نه هیچ تعهدی به بانکها داده.
    داداش کارمند کدوم بانکی؟
    نه تلفنبانک رو که خودم غیرفعالش کردم.من فقط از اس ام اس بانک یه خورده شک دارم.نمیشه هیچ جوری فهمید که فعاله یا نه؟البته بدون مراجه به شعبه/////

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

آیا اگر در روز 3 میلیون کارت به کارت کنیم از طریق دستگاه خودپرداز

آیا میتوان از طریق اینترنت بانک هم 3 میلیون تومان انتقال وجه انجام داد ؟

ممنون

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

آیا اگر در روز 3 میلیون کارت به کارت کنیم

آیا میتوان از طریق اینترنت بانک هم 3 میلیون تومان انتقال وجه انجام داد ؟

ممنون
    روزانه تا سقف 15 میلیون تومان میتونید کارت به کارت کنید. (از طریق شعبه)

اما جواب سوال شما بله است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •