سلام دوست عزیز 01110362 میتونی لینک دانلود این رام رو برام بزاری یا یه سایتی بهم معرفی کنی که فایل دانلودش رو داشته باشه
ممنون
سلام دوست عزیز 01110362 میتونی لینک دانلود این رام رو برام بزاری یا یه سایتی بهم معرفی کنی که فایل دانلودش رو داشته باشه
ممنون
دوستان اگه رام xperia 9 براي x8 خوبه مصرف باطري كمه لطفا لينك دانلود قرار بدين
سلام دوست عزیز لینک نسخه 10 برات میزارم به گفته ناشر ظاهرا مصرف باطری کمی بهتر شده خودم هنوز وقت نکردم تستش کنم ولی بچه هایی که نصب کردند راضی بودن.
بفرمایید این هم لینکش :
نصب از طریق ریکاوریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودم که هنوز دارم استفاده میکنم بعد از 10 تا رام رو این رام فیکس شدم ولی 10 رو هم سر فرصت تست مینم.
مصرف باطریش حدودا با کارکرد متوسط یک روز در میون شارژ نیاز داره .
موفق باشید
من رفتم به ورژن 11 ... تنها خوبیش فضای بیشتر حافضه بود !! وگرنه به کلی مشکل بر خوردم از جمله شناخته نشدن مموری گوشی !! و کار نکردن هیچ کدوم از ورژن های gallery و همچنین تمام صدا ها از رینگتون ها گرفته تا انواع صداهای هشدار ی وجود نداشت !! و کلا گوشی بی صدا شده بود![]()
.
که نمیدونم شاید فقط برا من اونوطر بوده !! اما چند باری فرمت و نصب مجدد کردم اما همچنان وضعیت غیر قابل تحمل بود !!
.
.برا همون برگشتم به ورژن 10 که با اینکه مصرف باتریش زیاد جالب نیست !! اما عالیه و اون مشکلات رو هم نداره !! باید منتظر ورژن 12 بود![]()
شما یک بار دیگه رام رو دانلود کن. نباید این مشکل رو داشته باشه.
gingerXperiav11 فقط 1 مشکل داره. اونم اینه که ویجت ساعت دیجیتال نداره.
اگر کسی ویجت ساعت دیجیتال gingerxperia9 رو داره بزاره خیلی ممنون میشم.
عجله نکنید بزودی رام GngerXperia 12 با قابلیتهای زیادی مثل MegaBase منتشر میشه
سلام دوستان این megabase چیه من تو یه سایت دیدم ندونستم چیه برای نسخه ی اصلی ایکس 8 هست؟
سلام دوستان به نظر شما بین رام ginger xperia 9 و ginger xperia 10 کدومشو رو گوشیم نصب کنم بهتره؟
لطفا خصوصیات هر دوشون رو بگید
هر دو تاشون مولتی تاچ دارن؟
من از هردو استفاده کردم ۱۰ بیشتر پسندیدم!
دوستان رامه GingerCyBorg رو نصب کردم خیلی باحاله 2 روز تو گوشیمه مشکلی باهاش نداشتم پیشنهاد میکنم نصبش کنین انمیشن فوق العاده ای برا بازو بسته کردن برنامه ها داره که من تو هیچ رامی ندیدم باطری سرعت فضای خال رام همه چی عالیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)