قیمت امروز سامسونگ گالاکسی اس 2 ، 730.000 ت و قیمت سونی اریکسون ارک 505.000 ت ، 225.000 اختلاف قیمت
پس حتما باید دوربین و صفحه نمایش و دیگر امکانات گالاکسی اس2 خیلی بهتر از آرک باشه و اگه غیر از این باشه یعنی اینکه سامسونگ کلاه سره مشتریاش گذاشته
صفحه نمایش گالاکسی اس2 زاویه دیدش بیشتر هست و رنگهارو بصورت اشباع شده نشون میده نه بصورت واقعی ولی صفحه نمایش ارک رنگها رو بصورت واقعی و همون جوری که هستن نشون میده و زاویه دیدش نسبت به گالاکسی اس2 کم هست
من خودم بیشتر دوست دارم زاویه دید صفحه نمایش موبایلم کمتر باشه تا وقتی در یه جای شلوغ یا مهمونی، میخوام اس ام اس خصوصی بزنم و یا به عکسهای خصوصیم نگاه کنم کسی نتونه صفحه موبایلم رو دید بزنه
اندازه صفحه نمایش گالاکسی 4.3 اینچ و اندازه صفحه نمایش آرک 4.2 اینچ هست با وجود این که صفحه نمایش آرک یک اینچ از گالاکسی اس2 کوچکتر هست ولی تعداد پیکسلهای صفحه نمایش آرک بیشتر از گالاکسی هست و این امر باعث یکپارچه شدن و کیفیت بهتر تصاویر میشه (تراکم پیکسل گالاکسی اس2 با صفحه 4.3 اینچ 217 و تراکم پیکسل آرک با صفحه 4.2 اینچ 233 هست)
دوستانم توجه کنید که دوربین هیچ موبایلی نمیتونه جای دوربین عکاسی کامپکت رو بگیره چون هم پیکسلشون پایین هست و هم باطری موبایل اجازه عکاسی طولانی مدت رو نمیده
شما با این 225.000ت تفاوت قیمت بین آرک و گالاکسی اس2 میتونید یه دوربین کامپکت پیکسل بالا و مارک خوب مثل نیکون یا کنون تهیه کنید و یا می تونید یه مونیتور فول اچ دی 20 اینچ بخرید و ازش لذت ببرید
از نظر ظاهری هم گالاکسی اس 2 با اون قیمتش حرفی واسه گفتن نداره ، با عرض معزت انگار ایفون 3 با ایفون 4 ازدواج فامیلی کردن و یه بچه مونگول به اسم گالاکسی اس 2 دادن بیرون
در مورد 2هسته ای بودن گالاکسی اس 2 هم که سامسونگ بیشتر روی این موضوع تبلیغ میکنه به چه دردی میخوره؟ فعلا هر نرم افزاری رو که گالاکسی اس 2 ساپورت می کنه ارک هم ساپورت میکنه ، حالا شاید بعد از یک و نیم سال یه نرم افزار اومد که فقط دو هسته ای ها ساپورت بکنن ولی بازهم هیچ تضمینی نیست که گالاکسی اس 2 هم اون نرم افزار رو ساپورت کنه تا اون موقع معلوم نیست چه موبایلهایی با چه سیستمهای وارد بازار خواهند شد شاید تا اون موقع فاتحه گالاکسی اس 2 هم خونده بشه ولی فرقش اینجاست که کسانیکه آرک دارن کمتر ضرر می کنن چون کمتر هزینه کردند
در ضمن سرعت گالاکسی اس2 به اندازه ای نیست که باعث بشه از آرک خیلی فاصله بگیره ، ویدئو های مقایسه سرعت گالاکسی اس 2 و ارک در نت موجود هست می تونید خودتون ببینید و قضاوت کنید
به نظر من سامسونگ چند برابره امکاناتی که رو موبایلش هست از مشتریاش هزینه می گیره ، علتش هم خود ما هستیم ، چون به جای این که احتاجات خودمون رو از یه موبایل در نظر بگیریم بیشتر به فکر کلاس گذاشتن و موبایل گرون خریدن هستیم و بعضی کمپانی ها هم از این موضوع سو استفاده می کنن و به بهانه افزودن امکانات جدید مثل 2 هسته ای بودن، هرقدر می تونن مشتریاشونو سرکیسه می کنن ، گالاکسی اس 2 حدود 10 ماهه وارد بازار شده ولی تا حالا هیچ نرم افزاری منتشر نشده که فقط بر روی دو هسته ایها کار کنه ، پس فعلا بعد از 10 ماه دوهسته ای بودن این موبایل هیچ کارایی نداشته و فقط به معنای هزینه بیشتر پرداخت کردن هست