تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 430 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 4293

نام تاپيک: Xperia™ Arc & Arc S | گوشي هاي اندرويدي سوني اريكسون با پردازنده هاي 1 و 1.4 گيگاهرتزي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

قیمت امروز سامسونگ گالاکسی اس 2 ، 730.000 ت و قیمت سونی اریکسون ارک 505.000 ت ، 225.000 اختلاف قیمت
    پس حتما باید دوربین و صفحه نمایش و دیگر امکانات گالاکسی اس2 خیلی بهتر از آرک باشه و اگه غیر از این باشه یعنی اینکه سامسونگ کلاه سره مشتریاش گذاشته

صفحه نمایش گالاکسی اس2 زاویه دیدش بیشتر هست و رنگهارو بصورت اشباع شده نشون میده نه بصورت واقعی ولی صفحه نمایش ارک رنگها رو بصورت واقعی و همون جوری که هستن نشون میده و زاویه دیدش نسبت به گالاکسی اس2 کم هست
    من خودم بیشتر دوست دارم زاویه دید صفحه نمایش موبایلم کمتر باشه تا وقتی در یه جای شلوغ یا مهمونی، میخوام اس ام اس خصوصی بزنم و یا به عکسهای خصوصیم نگاه کنم کسی نتونه صفحه موبایلم رو دید بزنه

اندازه صفحه نمایش گالاکسی 4.3 اینچ و اندازه صفحه نمایش آرک 4.2 اینچ هست با وجود این که صفحه نمایش آرک یک اینچ از گالاکسی اس2 کوچکتر هست ولی تعداد پیکسلهای صفحه نمایش آرک بیشتر از گالاکسی هست و این امر باعث یکپارچه شدن و کیفیت بهتر تصاویر میشه (تراکم پیکسل گالاکسی اس2 با صفحه 4.3 اینچ 217 و تراکم پیکسل آرک با صفحه 4.2 اینچ 233 هست)

دوستانم توجه کنید که دوربین هیچ موبایلی نمیتونه جای دوربین عکاسی کامپکت رو بگیره چون هم پیکسلشون پایین هست و هم باطری موبایل اجازه عکاسی طولانی مدت رو نمیده

شما با این 225.000ت تفاوت قیمت بین آرک و گالاکسی اس2 میتونید یه دوربین کامپکت پیکسل بالا و مارک خوب مثل نیکون یا کنون تهیه کنید و یا می تونید یه مونیتور فول اچ دی 20 اینچ بخرید و ازش لذت ببرید

از نظر ظاهری هم گالاکسی اس 2 با اون قیمتش حرفی واسه گفتن نداره ، با عرض معزت انگار ایفون 3 با ایفون 4 ازدواج فامیلی کردن و یه بچه مونگول به اسم گالاکسی اس 2 دادن بیرون

در مورد 2هسته ای بودن گالاکسی اس 2 هم که سامسونگ بیشتر روی این موضوع تبلیغ میکنه به چه دردی میخوره؟ فعلا هر نرم افزاری رو که گالاکسی اس 2 ساپورت می کنه ارک هم ساپورت میکنه ، حالا شاید بعد از یک و نیم سال یه نرم افزار اومد که فقط دو هسته ای ها ساپورت بکنن ولی بازهم هیچ تضمینی نیست که گالاکسی اس 2 هم اون نرم افزار رو ساپورت کنه تا اون موقع معلوم نیست چه موبایلهایی با چه سیستمهای وارد بازار خواهند شد شاید تا اون موقع فاتحه گالاکسی اس 2 هم خونده بشه ولی فرقش اینجاست که کسانیکه آرک دارن کمتر ضرر می کنن چون کمتر هزینه کردند

در ضمن سرعت گالاکسی اس2 به اندازه ای نیست که باعث بشه از آرک خیلی فاصله بگیره ، ویدئو های مقایسه سرعت گالاکسی اس 2 و ارک در نت موجود هست می تونید خودتون ببینید و قضاوت کنید

به نظر من سامسونگ چند برابره امکاناتی که رو موبایلش هست از مشتریاش هزینه می گیره ، علتش هم خود ما هستیم ، چون به جای این که احتاجات خودمون رو از یه موبایل در نظر بگیریم بیشتر به فکر کلاس گذاشتن و موبایل گرون خریدن هستیم و بعضی کمپانی ها هم از این موضوع سو استفاده می کنن و به بهانه افزودن امکانات جدید مثل 2 هسته ای بودن، هرقدر می تونن مشتریاشونو سرکیسه می کنن ، گالاکسی اس 2 حدود 10 ماهه وارد بازار شده ولی تا حالا هیچ نرم افزاری منتشر نشده که فقط بر روی دو هسته ایها کار کنه ، پس فعلا بعد از 10 ماه دوهسته ای بودن این موبایل هیچ کارایی نداشته و فقط به معنای هزینه بیشتر پرداخت کردن هست
    Last edited by ramintab; 24-11-2011 at 16:30.

2. 6 کاربر از ramintab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ATA FARZADI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض

سلام خدمت دوستان دیروز بطور اتفاقی گوشیم در حالی که به کامپیوتر واینترنت وصل بودم این پیغام رو داد (از طریق PC-Companion)

New Phone software version available
    4.0.2.0.42
    و گزینه UPdate
    میخواستم بدونم این همون ورژن جدید آندرویده؟ یا چی هست؟ اصلا آپدیت کنم؟ تا حالا آپدیت نکردم
    متن پیغام رو بصورت عکس ضمیمه کردم

این آپدیت

LT15i 4.0.2.A.0.42 Generic Android 2.3.4

هستش

اگه تا حالا آپدیت نکردید وایستید تا 2.3.5 بیاد

4. این کاربر از ATA FARZADI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان 2.3.5 تقریبا هیچ چیز اضافه ای نسبت به 2.3.4 نداره ، به عبارتی اصلا به کار ما نمیاد... مگه اینکه باگ فیکس بشه... و فکر نکنم سونی هم دیگه تا آپدیت ICS ، آپدیت دیگه ای بده...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

اذیت میکنی دیگه عزیزم باااو الان کل نت میدونن که سیاه آرک به احتمال 95% بعد یه مدت بالاش یه ترک خیلی کوچیک (به نظر من اصلا اهمیت نداره) میخوره دیگه ، حالا باز انکار کن
    عزیز من من کی انکار کردم ؟
    من گفتم ندیدم و احتمالا مشکل برطرف شده (احتمالا)
    یادمه یه زمانی x1 داشتم
    مشکل ترک داشت
    هر روز یکی میومد میگفت گوشیش ترک خورده
    و تقریبا نصف کاربرانش گوشیهاش ترک خوردند
    در حالی ه در تاپیک ارک کسی ندیدم بگه گوشیش ترک داره ....
    سلام خدمت دوستان دیروز بطور اتفاقی گوشیم در حالی که به کامپیوتر واینترنت وصل بودم این پیغام رو داد (از طریق PC-Companion)

New Phone software version available
    4.0.2.0.42
    و گزینه UPdate
    میخواستم بدونم این همون ورژن جدید آندرویده؟ یا چی هست؟ اصلا آپدیت کنم؟ تا حالا آپدیت نکردم
    متن پیغام رو بصورت عکس ضمیمه کردم
    گوشی من دقیقا این ورژن هست
    اگه مال شما 2.3.3 باشه اپدیتش کن
    اگه 2.3.4 باشه فکر نکنم سودی داشته باشه این اپدیت
    دوستان 2.3.5 تقریبا هیچ چیز اضافه ای نسبت به 2.3.4 نداره ، به عبارتی اصلا به کار ما نمیاد... مگه اینکه باگ فیکس بشه... و فکر نکنم سونی هم دیگه تا آپدیت ICS ، آپدیت دیگه ای بده...
    حالا بذار اپدیت بشه بعد ببینیم چی میشه

7. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fingulii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

گوشی من دقیقا این ورژن هست
    اگه مال شما 2.3.3 باشه اپدیتش کن
    اگه 2.3.4 باشه فکر نکنم سودی داشته باشه این اپدیت
    بله 2.3.4 هست پس فعلا آپدیت نمیکنم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

پروفايل طرف هم يه جايي هست كه بشه توش اين بحثا كرد! ببين چقدر قشنگ شد
    حسن جان آي كيو من در حدي هست كه بشه باش زندگي كرد
    ولی خب اینجوری اینهمه کاربر که میان و پست این دوستمونو میخونن و بعدشم میبینن کسی جواب نداده پیش خودشون فک میکنن که شاید درست بگه و به اشتباه بیفتن
    اصلاً این دوستمون خودش میدونه داره اشتباه میکنه و منم هدفم قانع کردنش نیست بلکه هدفم رسوندن حقیقت به کاربرای دیگه هست
    دیدی هنوزم آیکیوت پایینه ؟

10. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من قبلا هم گفتم من samsung wave داشتم تو کیفیت صفحه نمایش از arc s سرتر بود تو نمایندگیه پارس نیکاتل تست شد با arc s یکی از بچه های اون نمایندگی...................ولی کیفیت arc از sensation بهتره..............

---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------

از نظر cpu & gpu گوشی arc به پای گلکسی اس هم نمیرسه............نمیدونم چرا انقدر امتیازاش کمه................هر دو تا cpu 1 دارن ولی تو بنچمارک با اکثر برنامه ها arc عقب میوفته
    Last edited by hamed_korn; 25-11-2011 at 00:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمین شیاطین

پيش فرض

ولی خب اینجوری اینهمه کاربر که میان و پست این دوستمونو میخونن و بعدشم میبینن کسی جواب نداده پیش خودشون فک میکنن که شاید درست بگه و به اشتباه بیفتن
    اصلاً این دوستمون خودش میدونه داره اشتباه میکنه و منم هدفم قانع کردنش نیست بلکه هدفم رسوندن حقیقت به کاربرای دیگه هست
    دیدی هنوزم آیکیوت پایینه ؟
    دوست عزیز شما هدفت قانع کردن من بود !!! یادمه بحثمون راجع به sc lcd با super amoled بود
    که با اون تصاویر که من گذاشتم تو صفحات قبل شما بحث super amoled plus رو کشیدی وسط

این یعنی چی اونوقت ؟؟؟ منم اول فکر میکردم super amoled خوبه ولی وقتی این تصاویر رو دیدم فهمیدم که کاملا در اشتباه بودم

من وقت زیادی رو صرف پیدا کردن اینها کردم امیدوارم قانع بشید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    super amoled راست

super amoled راست به رنگ پوستها و به رنگ سبز چمنها نگاه کنید

super amoled راست به رنگ آبی پس زمینه نگاه کنید !!!

جفتشون هم محصول سامسونگ هستند

من دوستم ویو 2 داره که همونطور که مطلع هستید sc lcd هست
    و اون یکی دوستم گالاکسی اس داره که این هم super amoled
    من وقت کنم حتما با گوشی خودم چند تا عکس میگیرم از صفحه این دوگوشی در هنگام پخش یک ویدئو اون هم همزمان اون وقت خودتون قضاوت کنید

دیگه حرفی دارید بزنید ؟؟؟

نمایشگر tft سمت چپ که در محصولات سونی اریکسون با تکنولوژی led back light عرضه شده و در محصولات سامسونگ و htc و شرکتهای دیگر با تکنولوژی مشترک سونی و سامسونگ با عنوان sc lcd تولید شده
    کد:

در تصویر بالا در قسمت راست تکنولوژی super amoled رو میبینید و همونطور که قابل مشاهده هست تعداد ساب پیکسل ها و اندازه اونها نا متقارن هست و این باعث سردی و کاهش تعداد رنگهای قابل عرضه در این نمایشگر میشه

بعدها با عرضه galaxy s2 این مشکل رو خواستند با super amoled plus حل کنند اما عملا با یک هزینه بالا فقط تونستند کیفیت رنگها رو بهتر کنند و دیگه تو هیچ محصول دیگری استفاده نشد و اونها قول نمایشگر های super amoled 3 رو زدند

شصت تای دیگه super amoled پسوند دار تولید کنند به کیفیت رتینا نمیرسند
    Last edited by saver; 25-11-2011 at 00:55.

13. 3 کاربر از saver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

این عکسا که گذاشتی می خوای بگی کیفیت super amoled بده.....................؟
    خیلی جالبه ..........................به حق چیزای نشنیده................................

اگه نباشه جاش خالی می مونه saver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمین شیاطین

پيش فرض

کد تست سخت افزار گوشیهای Arc, Neo, Play روی x10 هم کارکرد البته من رام 2.3.4 آرک رو ریختم روش Service Menu on 2.3

روی رامهای 2.3.3 و 2.3.4 کار میکنه شاید روی 2.1 هم کار کنه

کد:
    *#*#7378423#*#*

یکی لطف کنه بگه البته اونایی که آرک ندارن نظر ندن لطفا
    آرک یا آرک اس سنسور نور محیط داره یا نه ؟؟؟
    اگر نمیدونید با یه فندک توی یه اتاق تاریک امتحان کنید فندک رو روشن کنید و نزدیک ارافون گوشی کنید ببینید نور صفحه تغییر میکنه یا نه

خودم یافتم
    کد:
    Last edited by saver; 25-11-2011 at 10:40.

16. 3 کاربر از saver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •