تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 507 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

اگه نباشه جاش خالی می مونه neda_traveler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یکی از اداب مهم اجتماعی احترام به حقوق دیگرانه
    نمونش مثلا وقتی در مترو و اتوبوس یا تاکسی هستیم حواسمون باشه با گوشی بلند صحبت نکنیم  یا با دوستمون شروع به صحبت نکنیم
    چون داریم به حقوق دیگران تجاوز می کنیم و خیلی ها از این صحبت ما دارن اذیت میشن اما چیزی نمی گن

2. 16 کاربر از neda_traveler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

اینم یک تجربه در دانشگاه :

هر کی کی توی دانشگاه موقع درس خوندن و یا کوئیز داشتن و یا امتحان از این حرف ها میگه :

ولش کن بابا - بعدا میخونیم - بابا بی خیال - اصلا براری کوئیز نخوندم - موقع امتحان برسونی ها و از این حرف هایی که نشون میده اصلا نخونده شما باور نکنید اتفاقا این افراد از همه بیشتر خوندند و میخوان که روی شما تاثیر منفی بزارن که شما هم از درس خوندن غافل بشین و خودشون نمرشون بالاتر بره .

این تجربه رو همه دانشجو ها میدونند چی میگم .

موفق باشید .
    الان تو مدارس راهنمايي و متوسطه هم همين جريان پيش اومده ! من يه رفيق داشتم اون موقع ها كه راهنمايي بودم نامرد مي گفت رياضي، خوندن نداره كه من اصلا نميخونم و هميشه هم نمره خوب مي گرفت منم رياضي خيلي خوب بود مثل خودش بودم اما بعد از مدتي گفتم اون كه نمي خونه پس منم نمي خونم حتما نمره ميارم من چون تو رياضي خيلي قوي بودم يه مدت كه درس نخوندم ديدم همچنين تغييري نكردم و رياضيم خوب مونده اين جريان به درساي ديگه من هم رفت و درس هاي ديگه رو هم نخوندم كه بعد از مدتي وقتم با كامپيوتر و اينترنت پر كردم و نابود شدن معدلم از ٢٠ تبديل شد به ١٧ البته خوش بختانه ١ سال بود و بعدا دوباره خوب شدم مثله يه بيماري ميمونه اين جريان يا مثلا اعتياد كه چند مدت اول خوبه اما بعد از مدتي ميبيني كه نابود شدي

نمي خوام ادعا كنم اما با اون درسي كه من داشتم ميتونستم تيزهوشان قبول شم اما سره همين جريان بد تست زدم و به نمونه دولتي راضي شدم اون نامرد هم رفت تيزهوشان
    الان هم به هر كسي كه مي گم علاوه بر خوده دانش آموز خيلي چيزاي ديگه مثله خانواده و دوستان هم تأثير مستقيم دارن رو درس خوندن كسي قبول نمي كنه

اينها رو گفتم كه درس و عبري بشه براي ديگران

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دوستان دانشجو یادشون باشه برای بعضی از مارا روی هم دانشگاهیاتون حساب باز نکنید

مثلا خیلی هارو دیدم که میگن فلانی من کلاس نمیام اما برای امتحان میان ترم بهم زنگ بزن و تاریخشو بگووووو...شاید طرف یادش بره به شما زنگ بزنه واونوقت....

یا اینکه خیلی از دوستان موقع پروژه میگن که من همه کارارو انجام میدن اما وقتی زمانش میرسه میبینید خبری نیست و این شما هستید که ضرر کردید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

رابطه‌ی یه طرفه مثه خیابون یه طرفه است، اگه واردش شدی هرچی زودتر دنده عقب بگیری بیای بیرون ضررش کمتره. هرچند به همون اندازه که رفتی باید جریمه‌اش رو بدی!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تا وقتی که مجبور نشدین تو زندگیتون محل زندگیتون رو از یک شهر به شهر دیگه تغییر ندین ، هجرت سخته

7. 10 کاربر از M O B I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Queen-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آدم ها به 2 دسته تقسیم میشن . اونهایی که حرف می زنن و اونهایی که انجام میدن .
    اونهایی که در عمل ضعف دارن سعی می کنن با حرف های زیبا ضعفشونو بپوشونن.مثلا اکه کسی کفت که تو زندگی پول براش مهم نیست بدون دقیقا خیلی براش مهمه...
    مخصوصا موقع ازدواج خیلی باید به هماهنگی بین حرف و عمل طرف مقابل توجه کرد.

9. 9 کاربر از Queen-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اگه برای اولین بار میخواین جایی برین سعی کنید یه خورده سر زبون دار نشون بدید
    نه که بی ادب باشین یا طوری رفتار کنید که بقیه ناراحت بشن ولی
    مثلا اولین روز رفتن به دانشگاه کلاس مدرسه مهمونی یا هرجا حتی اگه ادم کم رو و کم صحبتی هستین بازم سعی کنید که یه جوری رفتار کنید که سوء تفاهم نشه
    چون خیلی پیش میاد مثلا بعضیا فکر میکنن ادم کم رو هست و ممکنه سوء استفاده کنن یا همینطور پشت سر ادم حرف بزنن که طرف فلانه و فلان و خیلی حرفای دیگه که بهتر میدونید
    Last edited by Hatek; 22-05-2013 at 18:55.

11. 9 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

همیشه قبل از خرید چیزی و یا انجام کاری قیمت تمام شده با طرف مقابل طی کنید . حتی اگه مبلغ پول بالای 100 تومن هست حتما رسید بگیرین .

بار ها شده که به خاطرش ضربه دیدم .

13. 5 کاربر از + f.a.r.i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

تا میتونید به هیچ کی اعتماد نکنید به هیچ کی

تهش بیشتر آدما نامرد میشن

و اینکه بعضی وقتا هم دوستاتونو امتحان کنید ببینید واقغا دوست واقعی هستن یا مگس گرد شیرینین

15. 7 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

بعضی آدما از یه سنی که بگذرند دیگه اصلاً تغییری پیدا نمیکنند پس سعی نکنیم اونها رو تغییر بدیم بهتره اگر تواناییش رو داریم خودمون رو در مواجه با اونا تغییر بدیم.

17. 10 کاربر از amirmahmood moradi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •