شماره 17 چه رنگیش میشه ؟
این کاپیتان بلکه خیلی بوش باحاله اولش گرمه و بو شکلات میده بعدش یکم شیرین میشه بوش بعدش اون تهش بوی وانیل میده
شماره 17 چه رنگیش میشه ؟
این کاپیتان بلکه خیلی بوش باحاله اولش گرمه و بو شکلات میده بعدش یکم شیرین میشه بوش بعدش اون تهش بوی وانیل میده
اگه بسته بندی و پلمپ عطر باز نشده باشه، تا 1 هفته بعد از خرید میشه پس داد یا تعویض کرد.
فقط زود بجنبین تا 1 هفته تموم نشده![]()
من رو هم دریابین!این تری دیمنشن هیچ جا پیدا نمیشه!
خب لینکی چیزی نداری ازش که ببینم میشه پیدا کرد یا نه؟
كي گفته پيدا نميشه...برو بوستان پونك ورودي شرقي يه ادكلن فروشي كه فقط تو كار ادكلناي ارونه در پيته داره...قيمتشم 20 تومنه...تعجب ميكنم كه ميگي ريو پيدا نميشه..تا اونجا كه ميدنوم ريو فت و فراوون همه جا ريخته...برو بوستان پونك صد در صد اونجا پيدا ميكني...منتها بايد تو طبقاتش بگردي
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
اصولا نميدونم اين ريو ها از كجا مياد كه فقط تو ايران پيدا ميشن و تو اينترنت و حتي باقي كشور هاي خاور ميانه مثل پاكستان و هند هم پيدا نميشن.كاراي ريو كوچكترين عكس و فروش الكترونيكي در اينترنت ندارن...فقط يه سايت اماراتي پيدا كردم كه شماره مجوزش ثبت فعاليتش تو امارت و اسم رييسشو كه انگار يه ايرانيه نوشته بود.
دوستان عزیز این عطرهای بیک که میگید ( شماره های 17 و 2 ) چه رنگی هستند ؟
سلام دوستان
بعد از اینکه یه ماه پیش یه 10میل از تغ هرمس (بهتره بگم هق مس) خریدم این مدت همش ازش استفاده کردم و بالاخره دیروز یه 100میل ازش خریدم
برای این فصل خیلی عالی هست و احساس میکنم هرچقدر هوا رو به سردی میره بوش عوض میشه و دلنشین تر
فقط یه نکته طرح شیشه این با جیزایی که دیده بودم (مثل تستر و 10میلش) فرق میکنه روی جعبش نوشته bottle limited edition فروشنده میگفت بارجدید که آوردم این شکلی هست . روی شیشه پرف از حرف H هست
در کل خیلی ازش راضیم![]()
البته بعضی وقتا رنگاشون کمرنگ پر رنگ میشه.مهم شمارشه
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
مبارک باشه آقا مجید گل.
فرقی نداره.بعضی وقتا شرکتا از این کارها میکنن.مثلا هوگو دیدم یه بار همچین چیزی زده بود.
حالا که بحث عطر بیک مطرحه این مصاحبه جالب رو با پدر خودکارو عطر بیک ایران از دست ندید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه!هرچی گشتم نه خودش پیدا شد نه لینک سازندش و....
انقدر ضایعست این ادکلن؟!بوی خیلی خوب و ماندگاری داره نمی دونم سلیقه ه کی یه جوره!
متاسفانه خودم تهران نیستم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)