تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 416 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

شما به همدیگه هم رحم نمی کنید. منچستر-آرسنال اخیر چسبید نه؟
    بازی منطقی رو شما با بازی دفاعی مقایسه می کنید !؟ اگه یونایتد دفاعی بازی میکرد اون همه موقعیت گل ایجاد میشد ؟!
    نکنه شما انتظار داشتی با اون ترکیب و تو اون شرایط احساسی بازی کنه یونایتد ؟ ( بعد از دو باخت توی لیگ + به اضافه ی پیشرو داشتن یک بازی تو CL )

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مورینیو: "من از بهترین امکانات تیم استفاده میکنم تا دربی را ببریم."

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

"دیدن بازی بنزما در شرایطی که الان دارد بسیار لذت بخش است"

مورینیو بعد از تمرین امروز با خبرنگاران مصاحبه ایی انجام داد و بر روی اهمیت دربی تاکید کرد و همچنین راجب مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان و بازی مقابل تاتنهام صحبت کرد.

"احترامی که به هواداران میزاریم به ما اجازه نمیدهد در دربی فردا جدی نباشیم. ما تمام کالدرون را در اختیار خود میگیریم. سعی می کنیم کیفت خودمان را نشان دهیم. ما بسیار با انگیزه هستیم زیرا این بازیِ بسیاری مهمی است. بازی قبلی لیگ قهرمانان بسیار سخت بود زیرا ممکن است شما تمرکزتان را از دست بدهید. بازی کردن بعد از بازی های لیگ قهرمانان همیشه متفاوت هستند ، چون شما آمادگی فیزیکی خودتون رو از دست میدهید و خسته میشوید. دربی بسیار سخت است چون ما با یک تیم بزرگ روبرو میشویم ، اما این میتواند آسان هم باشد چون همه ما میخواهیم آن را ببریم."

"بنزما بسیار عالی کار میکند. او دگرگون شده است. او شایسته این است. هم تیمی هایش و هواداران او را دوست دارند. موفقیتش خیلی کم به من و زیدان مربوط میشود. من خیلی خوشحالم. من همیشه گفته ام او پسری فوق العاده ایی است و دیدن بازی او در راهی که هم اکنون قرار دارد بسیار لذت بخش است."

"زیدان روابطش با بازیکنان در حال رشد است. او تمام وقت کار نمیکند ، اما ما فکر میکنیم که این امکان وحود دارد که او بتواند این کار را انجام دهد. هیچ چیز مخفی بین ما وجود ندارد. ما با هم بسیار راحتیم و همکاری خوبی داریم. او به کریم کمک کرد چون شباهت های زیادی بین آنها وجود دارد ، آنها با هم سازگار و موفق هستند."

"په په خشن است ، اما وفادار است. فکر نمیکنم عادلانه باشد که هرکس اینطور او را زیر نظر بگیرد. اگر بازی در روز یکشنبه بود کریستیانو وضعیت بهتری داشت. این طبیعی است که او در بهترین فرمش نباشد. بعد از مصدومیتش فقط چند جلسه تمرین داشت و 70 دقیقه در برابر لیون بازی کرد. بازی کردن او یک ریسک است."

"من خوشحالم که ما به تاتنهام برخورد کردیم زیرا این به من فرصت آن را میدهد که به لندن برگردم و دوباره در استادیوم انگلیسی حضور پیدا کنم. من میدانم تیم های انگلیسی چگونه فکر میکنند و شخصیت آنها را میدانم. میدانم که چطور در هر دقیقه و هر بازی خون ، عرق و اشک میریزند. آنها اینتر میلان را شکست دادن و آث میلان را حذف کردند. آن ها نمایش خوبی در لیگ برتر داشته اند و یک مربی بزرگ نیز دارند."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

شما به همدیگه هم رحم نمی کنید. منچستر-آرسنال اخیر چسبید نه؟
    شما با 1روش بازی میکنید و به گل میرسید.....اصلا تیم ما هم به همین روش بازی میکنه....دیدیم که ارسنال موقعیت 100% گل هم نداشت....اقا خودش مدیر انجمن 1 بحثی رو که مربوط به این تاپیک نیست شروع میکنه...الانم میاد پست هارو حذف میکنه....
    بیخیال...امیدوارم تو CL شما رو زیارت کنیم

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لوییس انریکه، مربی بارسلونای B به ختافه می‌رود؟

ختافه شاید این مربی را استخدام کند.

سایت گل – لوییس انریکه، مربی بارسلونا B یکی از نامزدهای جانشینی میشل، مربی ختافه در پایان فصل است.

آنخل تورس، رییس باشگاه ختافه می‌خواهد میشل را نگه دارد اما این مربی آینده‌دار شاید نخواهد در ختافه بماند و با این تیم قرارداد جدیدی امضا کند.

ختافه زمانی که به 40 امتیاز برسد مذاکره با میشل را آغاز خواهد کرد؛ یعنی دو برد دیگر کافی است تا میشل ببیند باشگاه چه پیشنهادی به او می‌دهد.

تورس البته می‌خواهد گزینه‌های دیگری هم داشته باشد تا در صورت رفتن میشل به مشکل برنخورد.

تورس گفته: «لوییس انریکه بی‌تردید مربی خوبی است و در مسیر مناسبی قرار دارد.»

انریکه اخیرا گفته که پس از این فصل در بارسلونا B نخواهد ماند و به نظر می‌رسد به رفتن به ختافه علاقه داشته باشد.

گزینه‌های دیگر ختافه برند شوستر و لوییس گارسیا از ختافه هستند.

کد:
    2011/3/19

بویان کرکیچ به آمار 100 بازی در لالیگا می‌رسد

این بازیکن 20 ساله سومین بازیکن جوان لالیگا است که به این رکورد دست می‌یابد.

سایت گل – بویان کرکیچ، مهاجم بارسلونا سومین بازیکن جوانی می‌شود که به رکورد 100 بازی در لالیگا رسیده است.

او جوان‌ترین بازیکن بارسلونا است که در لالیگا گل زده. این گل در 16 سپتامبر 2007، تنها یک ماه پس از اولین بازی او با پیراهن بارسا به ثمر رسید.

بویان سپس 99 بازی در لالیگا انجام داد و 24 گل زد. او در هفته گذشته مقابل سویا هم گل زد و به نظر می‌رسد این هفته مقابل ختافه هم بازی کند، هرچند به عنوان بازیکن ذخیره.

اگر بویان بازی کند بار دیگر تاریخ‌ساز می‌شود. او پس از رائول و یوزبا اچه‌بریا، سومین بازیکن جوانی می‌شود که به رکورد 100 بازی در لالیگا رسیده است.

با این حال او دوران دشواری را سپری می‌کند و شروع امیدبخشی که با بارسلونا داشت فعلا تبدیل به نیمکت‌نشینی شده.

علاقه او به بازی در ترکیب ثابت به همراه پتانسیل بالایی که دارد، باعث شده تیم‌های بسیاری خواهان او باشند.

کد:
    2011/3/19

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: El Mundo Deportivo
    19.03.2011

DONETSK

MADRID

WEMBLEY!

Barça qualifiying for the semifinals is feasible so they could play against Madrid in “semis”.

The second leg against Real would be in Camp Nou and there would be 4 Clásicos in 18 days.

Abidal: Barça hopes to have him back in August

Doping: Guardiola: “Ask COPE and Florentino“

کد:
    March 19, 2011

The Front: Sport
    19.03.2011

OVERDOSE OF BARÇA-MADRID

April 5th: Madrid – Tottenham

April 6th: Barça – Shakhtar

April 12nd: Shakhtar – Barça

April 13rd: Tottenham – Madrid

April 16th: Madrid – Barça (Liga)

April 20th: Barça -Madrid (Final Copa del Rey)

April 26th or 27th: Madrid – Barça (Semifinal Champions)

May 3rd or 4th: Barça – Madrid (Semifinal Champions)

Plus…Barça will play against Espanyol after the European semifinal and Madrid will play against Valencia before the first leg and Sevilla after the second leg.

With 11 Abidals. Barça wants to dedicate the victory to their team mate while Madrid risks the Liga in El Calderón.

کد:
    March 19, 2011

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پويول كه قرار بود خيلي زودتر برگرده
    نميدونم چرا اينقدر طول كشيد
    زودتر از موعد برگشت و درد پاش رو دوباره احساس کرد

اریک رو نوشتن امید به August

شما با 1روش بازی میکنید و به گل میرسید.....اصلا تیم ما هم به همین روش بازی میکنه....دیدیم که ارسنال موقعیت 100% گل هم نداشت....اقا خودش مدیر انجمن 1 بحثی رو که مربوط به این تاپیک نیست شروع میکنه...الانم میاد پست هارو حذف میکنه....
    بیخیال...امیدوارم تو CL شما رو زیارت کنیم
    آرزوی حذف رئال؟!

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

April 16th: Madrid – Barça (Liga)

April 20th: Barça -Madrid (Final Copa del Rey)

April 26th or 27th: Madrid – Barça (Semifinal Champions)

May 3rd or 4th: Barça – Madrid (Semifinal Champions)
    بنابراین یکی از این دو تیم به فنا میره !

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پیکه: بازگشت فابرگاس به بارسلونا آسان است، من تجربه‌اش را دارم

او درباره هم‌کلاسی‌اش در لاماسیا صحبت کرده است.

سایت گل – جرارد پیکه، مدافع بارسلونا مطمئن است که سسک فابرگاس روزی به باشگاه کودکی‌اش برمی‌گردد و این انتقال برای کاپیتان آرسنال دشوار نخواهد بود.

باشگاه آرسنال احتمالا در تابستان اجازه رفتن را به سسک فابرگاس می‌دهد، البته اگر بارسلونا قیمت او را بپردازد.

پیکه که خودش چند سال در منچستریونایتد بود و سپس به بارسا برگشت می‌گوید: «برای من دو، سه ماه طول کشید تا کاملا جا بیفتم.

بازیکنان بسیاری را از پیش می‌شناختم و این به من کمک کرد. رختکن ما بسیار سالم است و می‌خواهید عضوی از آن باشید.»

او در دوران حضور در لاماسیا دوست صمیمی لیونل مسی بود و اعتقاد دارد که بازگشت سسک هم اجتناب‌ناپذیر است: «هنگامی که زمانش برسد این اتفاق می‌افتد.

لحظه‌ای می‌رسد که سسک با خودش فکر می‌کند حضورش در آرسنال به نقطه پایان رسیده و نیاز به محیطی جدید دار دیا می‌خواهد به بارسلونا برگردد. این تصمیمی است که باید بگیرد. به نظرم او روزی برخواهد گشت.»

کد:
    2011/3/19

داوید ویا: سبک من به بارسلونا می‌خورد، نه به رئال مادرید

او می‌گوید در بارسا بهتر می‌توانست بازی کند.

سایت گل – داوید ویا می‌گوید در بارسلونا عملکرد بهتری نسبت به رئال مادرید دارد.

او می‌گوید پپ گواردیولا بی‌نهایت به او کمک کرده تا او نفر جلوی خطرناک‌ترین خط حمله دنیا باشد.

این گل‌زن برتر یورو 2008 در مصاحبه با بارسا تی‌وی گفت: «به سه دلیل به بارسلونا آمدم. یکی این که دوستان بسیار زیادی این‌جا دارم، دو این که گواردیولا بسیار می‌خواست به این‌جا بیایم، و سه این که همیشه فکر می‌کردم سبک بازی و تفکر من بیشتر به بارسلونا می‌خورد تا به رئال مادرید.»

او پس از شروعی نه چندان خوب، حالا دارد گل‌های پیاپی می‌زند و طرفداران را جذب می‌کند. «ال‌گواخه» از هم‌تیمی‌هایش تشکر کرده که باعث شدند او به سرعت در تیم جا بیفتد.

او می‌گوید: «گواردیولا یکی از افراد اصلی بود. او بود که به والنسیا آمد و من را خریداری کرد. او درباره من بسیار صبور بوده است.

همه این‌جا بسیار به من کمک کرده‌اند. چیزی که بیش از همه شگفت‌زده‌ام می‌کند همبستگی تیم است. هر روز، هر کاری را با هم انجام می‌دهیم: تمرین، خوردن، هر چیزی. اما مهم‌ترین نکته این است که هیچ چیزی مانند این نیست که شب را در منزل، کنار همسر و دخترانم باشم.»

ویا در 36 بازی در این فصل 21 گل زده و 9 پاس گل داده و امیدوار است که تیمش را به سه‌گانه برساند.

کد:
    2011/3/19

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Barcelona - Getafe

کد:
    کد:
    Turksat
    NTV Spor

کد:
    ‎March ‎19, ‎2011

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ای ول بازی رو که نشون نمیده ایران اما بارسلونا تا الان دقیقه 83 2 تا زده!
    Last edited by anti_girl; 20-03-2011 at 00:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •