فقط اپله که دست دومش افت قیمتش کمه
مثلاً شنیدم الان iphone 5 32 تا 2 تومان میفروشن
سامسونگ خیلی میزنن تو قیمتش حتی s4
اما htc one افتش کمتره
فقط اپله که دست دومش افت قیمتش کمه
مثلاً شنیدم الان iphone 5 32 تا 2 تومان میفروشن
سامسونگ خیلی میزنن تو قیمتش حتی s4
اما htc one افتش کمتره
HTC افت قیمتش از سامسونگ بیشتره. نمونه اش هم وان ایکس پلاس که پارسال حدود 2 تومن بود الآن شده 1.300 !! در حالی که گلکسی اس3 پارسال 1.600 بود و حالا شده 1.300 میبینید که HTC حدود 700 تومن افت قیمت داشته در حالی که سامسونگ فوق فوقش 300 تومن بوده. از لحاظ افت قیمت اپل . سامسونگ (البته سامسونگ سری گلکسیاس) کمترین افت قیمت رو دارند.
سلام مرسی از جوابت ، اما شما تو فروش سامسنوگ مشکل پیدا نکردی ؟ آخه nor-1 نظرتو نداره ....
مرسی از جوابت اما پولم به iphone 5 نمی رسه
دوستان نظرتون در مورد نکسوس 4 ، الجی ( ترجیحا g optimus) و سونی (ترجیحا z یا zr ) چی هست ؟ به نظرتون این ها برا فروش مناسب هستن ؟
از گوشی های سامسونگ کدوم مدل فروش بهتری داره ؟
مرسی
فکر نکنم اینطور باشه شما یه سر برو بازار وان ایکس پلاس 64 با گارانتی حدود 1700
سلام دوستان
یه اسمارت فون تا 800 ت میخوام
از این سه مدل خیلی خوشم اومده
LG l9
Sony Xperia L
HTC Amaze 4G
بنچمارکهای این سه مدل رو مقایسه کردم Xperia L خیلی سرتر از بقیه هست ولی یه چیز بدجوری ناامیدم کرده
بررسی تخصصی سایت GSM.ir رو که خوندم بدجوری از صفحه نمایش Xperia L بد گفته بود و همینطور گفته از موتور براویا استفاده نکرده!! درسته؟.....عین چند تا جملش رو میزارم......واقعا کیفیت صفحش اینقدر بده؟!!
نکته منفی در این صفحه نمایش این است که در اینجا از موتور براویای سونی برای خلق تصاویر بهتر استفاده نشده است
این صفحه نمایش در مقایسه با بسیاری از گوشیها کیفیت خوبی ندارد
ما به هیچ وجه از کیفیت و کارآیی این صفحه نمایش رضایت نداشتیم، شاید بتوانیم در مورد کیفیت آن کمی سخت گیر نباشیم اما در مورد کارآیی باید بگوییم که این صفحه نمایش بسیار ضعیف عمل میکند. موارد بسیاری برای ما پیش آمد که پاسخ دهی صفحه نمایش به فرامین ما به خوبی انجام نشد و برای اجرای یک فرمان مجبور به چند بار ضربه زدن بر روی صفحه بودیم و گاهی اوقات نیز به اشتباه فرمان دیگری اجرا میشد. به طور خلاصه کارآیی صفحه نمایش برای یک صفحه نمایش لمسی خازنی بسیار ضعیف است و بیشتر ما را به یاد صفحه نمایشهای لمسی مقاومتی میانداخت
اینم گفته ی دیجیکالا :
محتوای مخفی: صفحه نمایش
همونطور که می بینید، دیجیکالا هم زیاد از صفحه نمایش L تعریف نکرده .
تنها راهی که برای مطمئن شدن داری، اینه که بری بازار موبایل، گوشی رو بگیری دستت. البته بیشتره مغازه ها، Z رو برای نمایش گذاشتن. اما بگردی
این مدل ها رو هم حتماً پیدا میکنی. اینجوری خیالت راحت تره و موقع خرید، هم خیالت راحت تره، هم پشیمون نمیشی .
+
HTC Amaze 4G که کیفیت صفحه نمایشش خوب نیست .
LG L9 کیفیت صفحه نمایش خوبی نسبت به این دو داره .
ولی درکل من Xperia L رو پیشنهاد میکنم .
xperia p بهتره
سلام.
افت قیمت گوشیهای اچ تی سی بیستر از سامسونگه.(بنده چون از هر دو برند گوشی دارم اینو خدمتتون عرض میکنم.شما توی قیمتهای 2 سه ماه گذشته هم بخوای یه نگاه بندازی متوجه این موضوع میشید.![]()
من بدون گارانتی رو میگم شما برید نموردار تغییر قیمتها رو ببینید وان ایکس پلاس 64 گیگ بدون گارانتی پارسال 2 میلیون و پنجاه هزار بود! حالا شده حدود 1.300 - 1.400 !! یا نمونه دیگهاش وان اس که پارسال حدود 1.400 بود حالا شده 900 تومن! کلاً HTC بدجور قیمتش افت میکنه! گلکسی اس2 سامسونگ مال حدود 2 سال و 3 ماه پیشه ولی هنوز حدود 800 - 900 تومن هست! (البته اگه پیدا بشه). سری Galaxy S به خاطر محبوبیتی که کسب کرده اینطوری افت قیمتش زیاد نیست نسبت به HTC و سونی و الجی مثل آیفونهای اپل.
دوست عزیز این پستهای بالاتر من رو که در جواب دوستمون NOR-1 دادم بخونید متوجه میشید افت قیمت کدوم بیشتر هست.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)