تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 309 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

به اين ميگن ساپورت / حالا كيه كه ميگه موتورولا ساپورتش خوب نيست !!
    البته هادی جان ساپورت موتورولا از دیفای اصلا خوب نبوده این ساپورت بروبچ XDA Developers که واقعا طرفدار دیفای هستند و تا آخر ساپورتش میکنند ( آندروید 5 رو هم صد در صد روش پورت میکنن). به خصوص 2 نفر به اسم Quarx و Epsylon که واقعا استاد دیفای هستند و چه کارا که با این گوشی نکردن!
    اگه کسی این رام رو امتحانش کرد و راضی بود لطف کنه بگه تا ما هم بریم کافی نت دانلود کنیم. مرسی .
    لینک مستقیم :

2. 2 کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

البته هادی جان ساپورت موتورولا از دیفای اصلا خوب نبوده این ساپورت بروبچ XDA Developers که واقعا طرفدار دیفای هستند و تا آخر ساپورتش میکنند ( آندروید 5 رو هم صد در صد روش پورت میکنن). به خصوص 2 نفر به اسم Quarx و Epsylon که واقعا استاد دیفای هستند و چه کارا که با این گوشی نکردن!
    اگه کسی این رام رو امتحانش کرد و راضی بود لطف کنه بگه تا ما هم بریم کافی نت دانلود کنیم. مرسی .
    لینک مستقیم :
    احسان جان . بالاخره همین هم مهمه. و شاید بهتر از ساپورت شرکت باشه . بعضی گوشیها که 2 تا کاستوم رام هم براشون گیر نمیاد .

4. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

سلام به همه سال نو مبارک
    اول منم با تمام تعصب که رو موتو دارم کاملا با نظر احسان جان گل درباره عدم ساپورت خوب موتورولا کاملا موافقم متاسفانه .
    از همون زمان v3x تا الان...
    حالا
    دوستان یادتون هست که گوشی من چه مشکلی پیدا کرده بود که ؟! (نشناختن باتری و بالا نیومدن)
    الان بعد چندماه که گوشی داده بودم دست کسی ببره نمایندگی موتورولا تو تهران ببینه میتونن درستش کنن یا نه ؟ گوشی اومده دستم بدون اینکه کوچکترین دستی بهش زده بشه چون طرف اصلا وقت نکرده بود ببرش نمایندگی (خودم تا حالا صدبار رفته بودم تهرانو و برمیگشتم )
    الان بعد مدتها رفتم تو یه فروم دیگه مشکلم مطرح کردم شاید فرجی بشه که خوشبختانه یکی از دوستان لینک رام 2.3.6 دیفای پلاس بهم داد گفت اینو بریز تا یه مرحله ای درست میشه
    خوشبختانه بعد از ریختن رام گوشیم بالاخره بالا اومد اما فقط همون دفعه اول روشن میمونه و هیچ مشکلی نداره یعنی وقتی rsd پیام میده please powerup manually و گوشی روشن میشه همونجا گوشیم روشن میشه و بدون مشکل کار میکنه فقط دوربینش کارنمیکنه این از خبرخوش اما خبر بد اینه که همچنان گوشی باتری رو نمیشناسه و بعد از یکبار خاموش روشن کردن و یا قطع کردن کابل دیتای متصل به کیس گوشی میره تو کما! بنظر شما حالا که به اینجا رسید امیدی هست ؟؟؟؟چه راه حلی فک میکنید جواب بده؟؟؟؟؟
    Last edited by beckham7; 27-03-2012 at 18:48.

6. این کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jamshidi20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه سال نو مبارک
    اول منم با تمام تعصب که رو موتو دارم کاملا با نظر احسان جان گل درباره عدم ساپورت خوب موتورولا کاملا موافقم متاسفانه .
    از همون زمان v3x تا الان...
    حالا
    دوستان یادتون هست که گوشی من چه مشکلی پیدا کرده بود که ؟! (نشناختن باتری و بالا نیومدن)
    الان بعد چندماه که گوشی داده بودم دست کسی ببره نمایندگی موتورولا تو تهران ببینه میتونن درستش کنن یا نه ؟ گوشی اومده دستم بدون اینکه کوچکترین دستی بهش زده بشه چون طرف اصلا وقت نکرده بود ببرش نمایندگی (خودم تا حالا صدبار رفته بودم تهرانو و برمیگشتم )
    الان بعد مدتها رفتم تو یه فروم دیگه مشکلم مطرح کردم شاید فرجی بشه که خوشبختانه یکی از دوستان لینک رام 2.3.6 دیفای پلاس بهم داد گفت اینو بریز تا یه مرحله ای درست میشه
    خوشبختانه بعد از ریختن رام گوشیم بالاخره بالا اومد اما فقط همون دفعه اول روشن میمونه و هیچ مشکلی نداره یعنی وقتی rsd پیام میده please powerup manually و گوشی روشن میشه همونجا گوشیم روشن میشه و بدون مشکل کار میکنه فقط دوربینش کارنمیکنه این از خبرخوش اما خبر بد اینه که همچنان گوشی باتری رو نمیشناسه و بعد از یکبار خاموش روشن کردن و یا قطع کردن کابل دیتای متصل به کیس گوشی میره تو کما! بنظر شما حالا که به اینجا رسید امیدی هست ؟؟؟؟چه راه حلی فک میکنید جواب بده؟؟؟؟؟
    سلام
    موتورولا کلا تو ايران هيچ نماينگي براي تعميير نداره . تا اونجايي که من ديدم.
    حالا که گوشيت بالا اومده خيلي خوبه.
    فقط بايد گوشيتو روت کني و يه کاستوم رام بريزي. يا با rsd به 2.2.2 برگردي.

8. این کاربر از jamshidi20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

بنظر شما حالا که به اینجا رسید امیدی هست ؟؟؟؟چه راه حلی فک میکنید جواب بده؟؟؟؟؟
    شما اگه میتونی بازم با یه باتری دیگه امتحان کنین،و wipe رو هم مجددا امتحان کنین. یه روش دیگه هم هست اما ریسکه . اینکه موقع فلش کردن وقتی cg رو فلش کرد کابل رو بکشین تا اینجوری بره تو حالت بوت لودر و بعد مجددا2.3.6 رو فلش بزنین

10. 2 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

[/COLOR]
    شما اگه میتونی بازم با یه باتری دیگه امتحان کنین،و wipe رو هم مجددا امتحان کنین. یه روش دیگه هم هست اما ریسکه . اینکه موقع فلش کردن وقتی cg رو فلش کرد کابل رو بکشین تا اینجوری بره تو حالت بوت لودر و بعد مجددا2.3.6 رو فلش بزنین
    بجز باتری خودم باتری دیگه در دسترس ندارم شهرستانم اهواز رو گشتم گیرم نیومد
    کسی از دوستان داوطلب نمیشه پول باتری براش بفرستم یکی برام بخره و بفرسته و یا اینکه گوشی رو براش بفرستم لطف می کنید

12. این کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

[QUOTE=beckham7;6929679][/COLOR]

امکانش خیلی زیاده که با تعویض باتری درست بشه. چون اینا داخل باتری آِی س ی خاصی دارن. بذارین ببینم میتونم اکی کنم واستون

14. 2 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

[QUOTE=johnypersian1656;6929894]
    [/COLOR]

امکانش خیلی زیاده که با تعویض باتری درست بشه. چون اینا داخل باتری آِی س ی خاصی دارن. بذارین ببینم میتونم اکی کنم واستون
    خیلی اقایید منتظرم

16. این کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

خبری نشد مهندس جان؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

با نهایت شرمندگی باتری پیدا نکردم .فکر کنم همون پست کردن رو باید پیگیری کنی دوست گلم

19. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •