خولیو سزار هم خوبه.
خولیو سزار هم خوبه.
وای شیفته سزارم من اگر بیاد منچستر چی میشه؟؟؟
ولی فکر نمیکنم بیاد چوا اصلان توی فکر خریدش نیستن
برد خوبی بود تبریک، باز هم ونگر نتونست حریف فرگوسن بشه.
کلا چه تو برد چه تو باخت اسم این تیم بارسا باید بیاد چه گیری کردیم ماها![]()
ونگر: اعتماد به نفسمان مقابل یونایتد کم بود
![]()
سایت گل – آرسن ونگر مربی باشگاه آرسنال در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش پس از شکست 0-2 مقابل منچستریونایتد در دیدار مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی انگلیس از نظر روحی دچار مشکل شده است
گلهای فابیو دا سیلوا و وین رونی باعث شکست آرسنال شد و این تیم که سه شنبه گذشته نیز از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا حذف شده بود، 9 روز قبل از آن نیز در فینال لیگ کاپ مغلوب بیرمنگام شده بود.
تنها شانس قهرمانی آرسنال در رقابتهای لیگ برتر خواهد بود و ونگر در صحبتهایی اعلام کرد که این تست بزرگی برای قدرت روانی آنها خواهد بود.
درپایان این دیدار ونگر به خبرنگاران گفت:« باید از این دوره عبور کنیم. فکر می کنم که ناامیدی پس از دیدار سه شنبه قبل مقابل بارسلونا در دیدار شنبه شب تاثیرگذار بود. ما باید قدرت ذهنی و روانی خودمان را بازیابیم. باید در طول دو یا سه هفته آتی به این سوالات پاسخ دهیم.»
ونگر ادامه داد:« پیش از این باید این سوالات از ما پرسیده می شد و الان باید نشان دهیم که می توانم با این اوضاع کنار بیائیم. فکر می کم می توانیم و این آزمایش خوبی برای ماست تا باردیگر تیمی منسجم شده و روحیه ذهنی مان را نشان دهیم. باید خیلی سریع واکنش نشان دهیم.»
مربی آرسنال ادامه داد:« نمی توانم تلاشهای تیم را نادیده بگیرم ولی اوضاع آن طور که می خواهیم پیش نمی رود. این همان مسیری است که باید به آن ادامه دهیم، بازیکنان به حمایت همدیگر نیاز داریم تا با قدرت بیشتری برگردیم.»
ونگر معتقد است که تیمش بدشانس بود که بادرخشش فان در سار از گردونه این رقابتها حذف شد:«بازی عجیبی بود. در حال حاضر هر دروازه بانی مقابل ما برترین بازیکن میدان می شود و این اتفاقی است که هر هفته رخ می دهد.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میدونی چرا دوست عزیز؟؟
چون بازی دیشب ارسنال کاملا بیننده رو یاد بارسلونا مینداخت...دقیقا عین بارسا فقط پاس پاس پاس...اما فرگوسن شیوه قشنگی ارائه داد...اول بازی که منچستر خیلی بد بود با اون ترکیب که جز رونی اورا و ویدیچ بقیه از ذخیره ها بودند پیش خودم گفتم این تیکی تاکا اصلا نمیشه باهاش مقابله کرد...ولی دیدم فرگوسن چقدر زیبا تیم رو چیده بود و به چه سرعتی از دفاع به حمله و از حمله به دفاع میرفتند و 2تا گل زدند و چندتا رو هم نزدند...ارسنال شوت زده بود اما مثل یونایتد موقعیت 100% گل نداشت...منچستر 5/6 تا موقعیت 100% داشت....1دونه هم ارسنال از رو خط دروازه دراوردند...
اگه فردیناند و نانی و اندرسون برسند منچستر متفاوتی تو CL و لیگ انگلیس میبینیم....بازی دیشب من رو خیلی خوشحال کرد![]()
I have a Dream :
رویارویی منچستر - بارسا در مرحله ی بعدی CL ؛ تا ببینیم سرالکس یادش هست که " دقیقا کجای کار اشتباه بود " ؟![]()
امیدوارم امروز سیتی مقابل ردینگ نتیجه نگیره... هر چند خیلی سخته! چون بازی تو خونه سیتی بید! نتیجه مساوی هم خیلی خوبه...
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
در کل خیلی عالی هستش که بازی های سمی فاینال هم تو ومبلیه...![]()
فکر میکنم سر الکس با وجود بازی دیشب تا حدودی دستش اومده که باید چه کار کنه....نمیخوام بحث رو به گذشته ببرم...اما با بازی که دیشب مقابل تیکی تاکا ارسنال نشون دادن خیلی چیزا فرق کرده...شاید کلید مقابله با روش بارسا دست فرگوسن باشه
دوستان آرسنالی هم نظرشون اینه دارن تیکی تاکای بارسلونا و اسپانیا رو بازی می کنن؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)