من یه سوال دارم.
ما تا 15 روز دیکه خونمون رو عوض می کنیم.ولی از اکانتم حدود 6 گیگ و 2 ماه مونده.
می تونم به خونه جدید منتقل کنم دیگه؟؟
من یه سوال دارم.
ما تا 15 روز دیکه خونمون رو عوض می کنیم.ولی از اکانتم حدود 6 گیگ و 2 ماه مونده.
می تونم به خونه جدید منتقل کنم دیگه؟؟
این صبا سرعت دانلود و پینگ 128 و 256 چنده؟
این صبا سرعت دانلود و پینگ 128 و 256 چنده؟
چرا هيچ سايتي بدون هيلتر شكن باز نميشه؟ حتي همين سايت!
برای من مشکلی نداره
تست کنید ببینید مشکل از کجاست ، اگر از سیستمت نیست با پشتیبانی تماس بگیر
فکر می کنم بشه ، یکی از دوستان می خواد خونشون رو عوض کنه زنگ زده بود پشتیبانی گفته بودن مشکلی نداره انتقال میدن باید با پشتیبانی صحبت کنید
سلام
خسته نباشید
چند تا سوال داشتم
اولا اینکه من الان اینرتنت 512 شاتل دارم(سرعت دانلودم بطور ثابت همیشه 60-80 هست) چه شب و چه روز!!! ماهی هم 19900 دارم میدم و 3 گیگ در ماه ترافیک دارم و از ساعت 1 تا 8 صبح هم ترافیک رایگانه!!!
میخوام به صبا منتقل بشم و سرویس 1 مگ رو بخرم!!
تو سایتش هیچ اطلاعاتی در مورد قیمت سرویسهاش و میزان ترافیک نزده!!!
1- لطفا قیمت تمامی سرویسها+ ترافیک مصرفی رو بگین
2- با توجه به اینکه ساکن تهران(مرکز مخابراتی فرد اسدی) هستم میخوام بدونم کیفیت سرویسهای صبا به چه صورته؟ و کلا با توجه به توضیحاتی که در بالا دادم به نظرتون مقرون به صرفه هست که تغییر سرویس بدم یا خیر؟
راستی میگی ها!
اینم قیمت : برای شهر ها ثابته.
شبانش همه از 2 تا 7 هست برای مشهدی ها.دیگر شهر هارو نمیدونم شاید از 3 تا 7 باشه.من خودم در بهترین حالت شبی 1 گیگ دانلود میکنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
شما چه سرویسی داری سرعت دانلودت چقدره؟ کلا راضی هستی یا نه؟ به نظرت با توجه به شرایطی که گفتم عوض کنم سرویسم را یا نه؟
برای هر شهر و منطقه ای سرعت فرق میکنه.در کل در صورتی که از شاتل ناراضی هستید بهتون 128 صبانت رو پیشنهاد میکنم.ولی خوب باد با شبانه و قعطی های بی موقش کنار بیاین!
این لیست قیمت ها
سرویس 1ماهه نداره ، از 3ماه 9G شروع میشه به بالاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شبانه 3 تا 7 رایگان
Last edited by DrXoX; 12-06-2011 at 21:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)