تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 827 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالمو گرفت توی نت زده بود 7200
    رفتم نگاه کردم دیدم زده intelpower
    همه وسترن ها همینن؟
    نه عزيزم اكثر اطلاعاتي كه توي نت هست درست نيست .
    فقط وسترن گرين اينطوريه و از اونجايي كه تمامي هاردهاي اكسترنال وسترن از گرين ساخته شده پس intelpower هست .
    عزيزم intelpower مشكلي نداره intelpower بعني دور متغير بين 5400 الي 7200

چنتا سوال دیگه
    من با این توی pc la;ل دارم وصل میکنم نمیشناسه باید چنبار کابلو در بیارمو وصل کنم تا بیاد بعد که میرم توش هنگ میکنه انگاری اما توی ps3 نه ممکنه توی وین xp اینجوریه؟چون گرین هستش
    میشه اینو از باکس در بیارم بزارم توی pc یا اینکه تو بازی 5400 مشکلی نداره؟
    والا رفيق متوجه كلمه pc la;ل نشدم . ولي اگر از باكس دربياري ديگه مثل اولش نميشه .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Armin1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام ، خسته نباشید

راستش من خیلی وقته دارم این تاپیک رو دنبال می کنم تا به نتیجه خاصی برسم ، من یه هارد 1T می خوام که بدون آداپتور هم باشه و USB3 داشته باشه و خیلی خیلی برام مهمه که اطلاعات روش نپره چون برام حکم آرشیو شخصیم رو داره .
    راجب برند هم من خودم شخصا بیشتر از 5 ساله هر چی فلش مموری یا قطعات مختلف بوده از برند ترنسند خریدم و حتی برای خیای از اطرافینام هم این کارو کردم و اصلا حتی یک مورد رو هم به مشکل یا خرابی نخوردم ، برا همین خیلی دید خوبی بهش دارم . از طرفی هم دیدم که شما وسترن رو خیلی روش تاکید دارین . می خواستم وقتتون رو بگیرم و ببینم چه دلایلی دارین برای اینکه بین ترنسند و وسترن من وسترن رو انتخاب کنم یا اصلا پیشنهاد شما با این مشخصاتی که گفتم چیه ...
    در ضمن اون مدل ای دیتا که ضد ضربه هست و رنگ زرد داره رو هم خیلی تعریفش رو شنیدم از دوستام...
    این ضد ضربه بودن هارد هم برام مهمه ...

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون ..

داره خودمونی میشه star Walker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام , ظاهرا هارد western digital element se هم 7200 rpm هست , به نظر شما essential se رو بگیرم یا element se ?

ممنون میشم سریع جواب بدبد

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام , ظاهرا هارد western digital element se هم 7200 rpm هست , به نظر شما essential se رو بگیرم یا element se ?

ممنون میشم سریع جواب بدبد
    اگر منظورتون پرتابله بايد بگم كه نچ
    مطمئنم كه هردو 5400 دور هستن
    essential se رو بخر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ، خسته نباشید

راستش من خیلی وقته دارم این تاپیک رو دنبال می کنم تا به نتیجه خاصی برسم ، من یه هارد 1T می خوام که بدون آداپتور هم باشه و USB3 داشته باشه و خیلی خیلی برام مهمه که اطلاعات روش نپره چون برام حکم آرشیو شخصیم رو داره .
    راجب برند هم من خودم شخصا بیشتر از 5 ساله هر چی فلش مموری یا قطعات مختلف بوده از برند ترنسند خریدم و حتی برای خیای از اطرافینام هم این کارو کردم و اصلا حتی یک مورد رو هم به مشکل یا خرابی نخوردم ، برا همین خیلی دید خوبی بهش دارم . از طرفی هم دیدم که شما وسترن رو خیلی روش تاکید دارین . می خواستم وقتتون رو بگیرم و ببینم چه دلایلی دارین برای اینکه بین ترنسند و وسترن من وسترن رو انتخاب کنم یا اصلا پیشنهاد شما با این مشخصاتی که گفتم چیه ...
    در ضمن اون مدل ای دیتا که ضد ضربه هست و رنگ زرد داره رو هم خیلی تعریفش رو شنیدم از دوستام...
    این ضد ضربه بودن هارد هم برام مهمه ...

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون ..
    سلام
    مهمترين دليلي كه وسترن يا سيگيت رو پيشنهاد ميدم پيشرو بودن در صنعت ذخيره سازي دنيا هست . فقط كافي هست كه به سايت وسترن و سيگيت مراجعه كنيد تا از تنوع بيشمار محصولات شگفتزده شويد .
    هاردهاي NAS يا ذخيره گرهاي شبكه يا هاردهاي وايرلس دار يا هاردهاي داراي raid و انواع مختلف اينترفيس نشاندهنده برتري مطلق در بازار هست .
    ضمن اينكه از لحاظ نرم افزاري ساپورت كاملي دارن و هر چندوقت يك بار براي بهبود عملكرد نرم افزارها ، آپديت ميشوند .
    جالب هست كه بدونيد سيگيت به خاطر هاردهاي مدل goflex و momentus دو جايزه ces رو برنده شده و ضمن اينكه اولين شركتي كه هارد 4 ترابايت رو توليد كرده سيگيت هست .
    به جرات ميتونم بگم كه اگر تحت تحريم نبوديم و وسترن و سيگيت در ايران نمايندگي مستقيم داشتن حتي ميتونستيم از گارانتي ريكاوري اطلاعات هم بهره مند بشيم .

اما هاردهايي مثل adata يا ترنسند يا سيليكون پاور صرفا سازنده باكس هستن و خودشون هارد رو نميسازن و براي اينكه بتونن در اين بازار زنده بمانن مجبورن باكس با طراحي هاي ويژه بسازند مثلا ضد آب يا ضد ضربه . البته ممكنه هارد اينترنالي كه براي ساخت اينجور هاردها بكار ميره از برندهاي معتبري باشند مثلا تا اونجايي كه ميدونم براي نرنسند از هارد اينترنال توشيبا استفاده شده يا براي هارد adata اي كه بدنه لاستيكي زرد رنگي داره از هارد اينترنال فوجيستو استفاده شده .

خلاصه دوست من فقط پيشنهاد ميدم انتخاب با دوستان هست.

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Armin1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    مهمترين دليلي كه وسترن يا سيگيت رو پيشنهاد ميدم پيشرو بودن در صنعت ذخيره سازي دنيا هست . فقط كافي هست كه به سايت وسترن و سيگيت مراجعه كنيد تا از تنوع بيشمار محصولات شگفتزده شويد .
    هاردهاي NAS يا ذخيره گرهاي شبكه يا هاردهاي وايرلس دار يا هاردهاي داراي raid و انواع مختلف اينترفيس نشاندهنده برتري مطلق در بازار هست .
    ضمن اينكه از لحاظ نرم افزاري ساپورت كاملي دارن و هر چندوقت يك بار براي بهبود عملكرد نرم افزارها ، آپديت ميشوند .
    جالب هست كه بدونيد سيگيت به خاطر هاردهاي مدل goflex و momentus دو جايزه ces رو برنده شده و ضمن اينكه اولين شركتي كه هارد 4 ترابايت رو توليد كرده سيگيت هست .
    به جرات ميتونم بگم كه اگر تحت تحريم نبوديم و وسترن و سيگيت در ايران نمايندگي مستقيم داشتن حتي ميتونستيم از گارانتي ريكاوري اطلاعات هم بهره مند بشيم .

اما هاردهايي مثل adata يا ترنسند يا سيليكون پاور صرفا سازنده باكس هستن و خودشون هارد رو نميسازن و براي اينكه بتونن در اين بازار زنده بمانن مجبورن باكس با طراحي هاي ويژه بسازند مثلا ضد آب يا ضد ضربه . البته ممكنه هارد اينترنالي كه براي ساخت اينجور هاردها بكار ميره از برندهاي معتبري باشند مثلا تا اونجايي كه ميدونم براي نرنسند از هارد اينترنال توشيبا استفاده شده يا براي هارد adata اي كه بدنه لاستيكي زرد رنگي داره از هارد اينترنال فوجيستو استفاده شده .

خلاصه دوست من فقط پيشنهاد ميدم انتخاب با دوستان هست.
    حالا با توجه به تحریم ها و این که شما خودتون توشیبا رو هم ردیف وسترن قرار دادین تو این تاپیک و بازم با توجه به نوع باکس که شما می گین کدوم یکی از برندها رو بیشتر توصیه می کنید ؟
    باکس وسترن قابل قیاس هست به نظرتون با این دو تا برندی که گفتین ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا با توجه به تحریم ها و این که شما خودتون توشیبا رو هم ردیف وسترن قرار دادین تو این تاپیک و بازم با توجه به نوع باکس که شما می گین کدوم یکی از برندها رو بیشتر توصیه می کنید ؟
    باکس وسترن قابل قیاس هست به نظرتون با این دو تا برندی که گفتین ؟
    والا رفيق درسته كه بعضي از مدلهاي وسترن باكس درست و حسابي هم ندارن و به اطلاح ترد و شكننده هست ولي با نگهداري درست ميتوان از اين موضوع چشم پوشي كرد .

انتخاب اول من هميشه وسترن هست و سپس سيگيت انتخاب دوم من هست .

10. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه عزيزم اكثر اطلاعاتي كه توي نت هست درست نيست .
    فقط وسترن گرين اينطوريه و از اونجايي كه تمامي هاردهاي اكسترنال وسترن از گرين ساخته شده پس intelpower هست .
    عزيزم intelpower مشكلي نداره intelpower بعني دور متغير بين 5400 الي 7200

والا رفيق متوجه كلمه pc la;ل نشدم . ولي اگر از باكس دربياري ديگه مثل اولش نميشه .
    ممنون مرسی از باکسش در اوردم هیچی نشد خدارو شکر من میخواستم یه گرین 2 ترا برای pc بگیرم اینو میندازم مشکلی که نداره ؟ هاردش اینه wd20ears
    راستی اون تبدیله ساتا به usb میشه برای هر هارده3.5اینچ استفاده کرد؟
    قیمت این کمتر در میادا من گرفتم 115 تومن یعنی 5 تومن پول باکس و تبدیل usb هستش؟
    بیخیال این گرین برای بازی شدم 5400 کم میاره توی گیم ؟یا وقتی اینتذفیس usb2 هست فرق نداره؟یه هارد 1 ترا ائاپتوری باحال چی پیشنهاد میدی؟
    Last edited by Mehrdad092000; 28-09-2011 at 16:49.

12. 2 کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Deadhead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اگر تهران هستید میتونید از پاساژ مرکز کامپیوتر ایران یا بازار رضا که در خیابان ولیعصر هست خریداری کنید .
    .
    ببخشید خیلی دارم سوال می پرسم
    منضور شما از پاساژ مرکزی کامپیوتر ، پایتخت هست داخل میرداماد هست یا جایی دیگه؟ دقیقآ آدرسش کجا می شه؟ بازار رضا کجای ولیعصر هست؟ شما فروشنده خاصی رو توصیه می کنید؟
    بازم به خاطر سوالات زیاد عذر می خوام.

داره خودمونی میشه star Walker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز هارد essential se رو گرفتم , فقط یه مشکلی هست وقتی دارم فایلامو انتقال میدم سرعت انتقال توی چند ثانیه ی اول روی 90 mb/s بعد هی میاد پایین تر تا میرسه به 15-20 mb/s مشکل از کجاست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •