سلام
من الان از ورژن 5.3.176757.1236 که حدود 8-9 ماه پیش دانلود کردم استفاده می کنم و آپدیت هم هست
آیا نیازی هست ورژن بالاتر رو دانلود کنم یا همینکه آپدیته کافیه ؟
سلام
من الان از ورژن 5.3.176757.1236 که حدود 8-9 ماه پیش دانلود کردم استفاده می کنم و آپدیت هم هست
آیا نیازی هست ورژن بالاتر رو دانلود کنم یا همینکه آپدیته کافیه ؟
سلام
من تازه ویندوز ریختم بعد کمودو رو نصب کردم . ولی خیلی اذیت کرد منم بعدش آنیستالش کردم . ولی مشکلات حل نشد سیستم ریستور کردم الان آیکونهای کمودو هستند ولی نصب نیست . نه میشه آنیستالش کرد و نه میشه دوباره نصب کرد . تمام ویندوز رو هم تحت تاثیر قرار داده . لطفا کمک کنید . چطور از دستش خلاص بشم .
از تنظیمات خود backup بگیرین(همینطور دیتابیس) و کومودو رو پاک و آخرین نسخه رو نصب کنید.(تغییرات خوبی در آخرین نسخه اعمال شده)
نحوه Backup گرفتن از تنظیمات:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
بالاخره مشخص نشد کومودو الان نصب هست یا خیر؟
در هر حال، دوباره کومودو رو کامل نصب کنید بعد با نرم افزار Your Uninstaller 2008 کامل پاک کنید.
کومودو اذیت نمی کنه فقط سوال می پرسه همین.
وارد سیف مود شوید و از CIS Clean-up Tool استفاده کنید و سیستم خود را ریستارت کنید
اگه نیاز نبود که کومودو نمیومد ورژن جدید بده میگفت همون خوبه
برای اپدیت هم از قسمت more>check for update استفاده کنین
سلام من Comodo AntiVirus 4.1.150349 نصب کردم سریال می خوااممم ممممممنووونننن اگه به من بدین منتظرم
سلام
نسخه پرمیوم رایگان هست آخرین نسخه اون رو نصب کنید. تفاوت چندانی با پرو نداره.(به جز پشتیبانی آنلاین)
ممنون دوستان دوباره ويندوز نصب كردم ! خيلي درد سر داره اين كومودو . ie رو هم از كار انداخته بود .
دوستان ممنون ميشم لينك دانلود جديد ترين نسخه اين فایروال رو بهم بديد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)