تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 311 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

دوتا تیم سگ جون که من نمیتونم ببرمشون : Palermo و Lyon !

من با HullCity این تیما رو بردم : Barcelona . ManUtd .ManCiity .Chelsea. liverpool

ولی اون دوتا سگ جون فقط شانس دارن !

پ.ن : تاپیک باید بیاد بالا بالاها
    يعني نميتوني گل بزني يا اينكه گل ميخوري؟

سيستم جفت اين تيم ها يه جوره ... هافبك زياد دارن و يه مهاجم خيلي سرعتي دارن ... تو پالرمو كه فابريتزو ميكولي هست با اون سرعت زيادش و مورد ديگه اينكه از هر 2 تا پاهاش هم خيلي خوب استفاده ميكنه و 2 پا هم هست...

+

تو اولمپيك .لبو .ن هم كه ليساندرو لوپز نوك بازي ميكنه كه خيلي سرعتي و قدرتي هست + باستوس و سايرين

مهاجم هاي اين 2 تا تيم قد بلندي ندارن ... نهايت 170 باشن ... من ميگم چون سرعتي هستند ... 4 تا دفاعات رو از بازيكن هاي سرعتي استفاده كن ... 4 تا دفاع كنار بذار كه سرعتشون هم خوب باشه ... 2 تا وسط باشن و 2 تا كنار

اينجوري ميتوني ضد حمله هاشون رو خنثي كني.

2. 5 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

يعني نميتوني گل بزني يا اينكه گل ميخوري؟

سيستم جفت اين تيم ها يه جوره ... هافبك زياد دارن و يه مهاجم خيلي سرعتي دارن ... تو پالرمو كه فابريتزو ميكولي هست با اون سرعت زيادش و مورد ديگه اينكه از هر 2 تا پاهاش هم خيلي خوب استفاده ميكنه و 2 پا هم هست...

+

تو اولمپيك .لبو .ن هم كه ليساندرو لوپز نوك بازي ميكنه كه خيلي سرعتي و قدرتي هست + باستوس و سايرين

مهاجم هاي اين 2 تا تيم قد بلندي ندارن ... نهايت 170 باشن ... من ميگم چون سرعتي هستند ... 4 تا دفاعات رو از بازيكن هاي سرعتي استفاده كن ... 4 تا دفاع كنار بذار كه سرعتشون هم خوب باشه ... 2 تا وسط باشن و 2 تا كنار

اينجوري ميتوني ضد حمله هاشون رو خنثي كني.
    هر کار میکنم نه میتونم گل بزنم و نه میتونم گل نخورم ! کلا شاید سیستم بازی من یه جوری هست که

نمیتونم اینجور تیما رو شکست بدم . لوپز بی همه چیز چه فینیشی داره لامذهب زاویه بسته و تک ضرب بهم چیپ

گل زد ! یه باستوس هم داره که دهن سمت راست رو سرویس میکنه !

یه سوال . من اصلا حوصله ندارم ترکیب چینی کنم و همیشه با Default خود تیم ها بازی میکنم . شما چطور ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

یه سوال . من اصلا حوصله ندارم ترکیب چینی کنم و همیشه با Default خود تیم ها بازی میکنم . شما چطور ؟
    خب كار درستي نميكني ديگه ...

هر تيمي سيستم خاص خودش رو داره و اول بايد سيستم تيم حريفت رو بشناسي و بدوني نقاط ضعف و قوتش چيه ... بعد از اين با توجه به اينا تو بايد تركيب تيمت رو ارنج كني ... مثلا ميگم اگه يه تيمي 5 تا هافبك داره ... شما با 3 تا قطعا نميتوني در برابرش مقاومت كني ... يا بايد سيستمت رو تغيير بدي و يا بازيكن هايي رو وسط زمين استفاده كني كه قدرت جنگندگي زيادي دارن ... براي مثال مثل:

M.Sissoko & M.sissoko ! ... اولي محمد سيسوكو بازيگن يوونتوس هست و ديگري موسي سيسوكو بازيكن تولوز فرانسه ...

با وجود 3 بازيكن اين جوري با قد حدود 188 و سرعت نسبتا خوب و توپ گيري عالي ميتوني در برابر 5 هافبك مقاومت كني...

يا مثلا وقتي يه تيمي يه بازيكني مثل A.Caroll رو داره كه 193 سانت قدش هست و خيلي قدرت بدني زيادي داره ... شما بايد هر 2 تا دافع وسط رو بلند قد و سر زن انتخاب كني ... هرچند اگه سرعت بالايي نداشته باشن چون مهم نيست و اندرو كرول مهاجم سرعتي اي نيست خيلي...

و نمونه هاي خيلي مشابه

من خودم اگه هر بازي نرم تو تركيب و تغيير ندم ... هميشه يه حسي خيلي بدي دارم ...

يه نكته ي ديگه حالا غير از شناختن بازيكن هاي حريف ... شما بايد بازيكن هاي خودت و توانايي هاشون رو هم بشناسي ... براي مثال يه بازيكني رو ميبيني داره تو پست هافبك نفوذي بازي ميكنه يعني CAM بعد ميبيني كه دريبل زني و كنترل توپ و سرعتش خيلي بالا هست ... و ميبيني كه اورالش مثلا در پست هافبك نفوذي 77 هست ... بعد اينجاست كه ارنج چيني به دردت ميخوره ... شما كه ميبيني اين بازيكن خصوصيات بازيكن كنار رو بيشتر داره تا بازيكن وسط ... خب پستش رو به كنار تغيير ميدي ... يا RM / LM و يا LW / RW ميذاري و ميبيني كه كاراييش خيلي بيشتر هم ميشه... و شايد همون اورال 77 به 79 هم در كنار زمين برسه

يه مثال ديگه بگم برات ... مثلا همين موسي سيسوكو M.Sissoko بازيكن تولوز فرانسه پست اصليش CM هست ... با اورال 75 ... اما من ميبينم كه تكل هاي خوبي ميزنه ... يارگيري خوبي داره ... ميارم ميذارمش دفاع وسط ... اورالش در اون قسمت و كاراييش در اون پست به 79 و 80 هم ميرسه ...

اينا گوشه اي از خواص تركيب چيني هست

+

مثلا شما بايد ضربه كاشته زن و كرنر زن تيمت رو هم انتخاب كني ... كسي كه كات توپش يعني Curve بالا و ضربه كاشته FK Ace خوبي داره ميتونه كرنر رو بهتر بزنه و تو بعضي تيم ها اين تنظيمات روي كسي هست كه شايد خيلي كاشته زن و ضربه زن نباشه...

موفق باشي
    Last edited by Hamid Hamid; 22-05-2011 at 12:04.

5. 6 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

سلام
    ميشه بچه هاچند سيستم هجومي معرفي کنيد؟باچند بازيکن وسط وبازيساز
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

آقا اخبار و اطلاعاتو عکسهایی از بازی فیفا 12 منتشر شده ، چرا کسی تاپیک واسه فیفا 12 نمیزنه؟؟!!! یه ویدئو هم که دادن بیرون!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

آقا اخبار و اطلاعاتو عکسهایی از بازی فیفا 12 منتشر شده ، چرا کسی تاپیک واسه فیفا 12 نمیزنه؟؟!!! یه ویدئو هم که دادن بیرون!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    ميشه بچه هاچند سيستم هجومي معرفي کنيد؟باچند بازيکن وسط وبازيساز

سلام دوست عزيز ...

يه سيستم بهت معرفي ميكنم كه شما انتخاب ميكنيد و بعد ميتونيد اين سيسم ها رو ويرايش يا Edit كنيد و پست بازيكن ها رو كمي عقب و جلو كنيد.

اولي كه 3_3_4 هست ... خب 4 تا دفاع كه مشخصه ... براي خط هافبك شما يه هافبك دفاعي قرار ميدي با پست CDM ... يعد كمي جلوتر .... بازيكني با پست CM يا هافبك وسط قرار ميدي ... و كمي جلو تر از هافبك وسط يه هافبك نفوذي قرار ميدي يا CAM

جلوي اين 3 تا هافبك هم 3 تا مهاجم هستند كه 2 تا گوش و يكي تارگت يا وسط يا هدف هست ...

براي بازيكن بازيساز كه پرسيديد هم اين 2 نفر رو من پيشنهاد ميدم

Montolivo هافبك وسط تيم فيورنتينا

و ديگري Rakitic بازيكن تيم شالكه كه در نيم فصل رفت سويا ي اسپانيا

براي خريدشون كافيه تو قسمت ترنسفر اسم هاشون رو سرچ كني ... به راحتي پيداشون ميكني ...

راستي راكيتيچ خيلي قيمت خوبي هم داره ... دريبل زن / شوت زن / پاسور عالي

موفق باشيد

11. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

چند روز پیش یکی از دوستان لپ تاپ آورده بود دانشگاه PES 2010 زدیــم.. من اصلا و ابدا PES باز نیستم و به این مساله افتخار میکنم منتها گفتم بازی کردن ضرری نداره تجربه است.
    لیگ انداختیم و من فقط یه بار بردم 2 بازی رو باختم جالبه تا به حال اصلا این بازی رو از نزدیک هم ندیدم اما اصلا غیر حرفه ای بازی نکردم.... بگذریم.
    یک بار دیگه چیپ و بی ارزش بودن این بازی برای من مشخص شد..

قوی ترین تیم : بارسا ( همه بارسا یا اینتر رو بر میدارن، فقط من بودم که میلان رو برداشتم .. این مساله باعث تعجب همگان شد! )
    استراتژی هایی برای گل زدن در این بازی: سانتر > هد، شوت از هر فاصله ای به سمت دروازه، پاس به زلاتان در بارسا یا میلیتو در اینتر و دریبل زدن تمام بازیکن های زمین و رسیدن به گـل و ...
    واقعا خنده داره این بازی برای من..
    خیلی زور داره فیفا باز حرفه ای باشی و دوستان PES باز آماتور خطابت کنن!
    قبلا هم گفتم بازم میگم .... فیــفا بهترین و بهترین بازی فوتبالی هست.

13. 6 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

منظورتو فهمیدما
    ولی به نظر من pes باز آماتور بودن افتخاره........(چون این بازی ارزش وقت گذاشتن برای حرفه ای شدن رو نداره)

15. 2 کاربر از matrix_3s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

چند روز پیش یکی از دوستان لپ تاپ آورده بود دانشگاه PES 2010 زدیــم.. من اصلا و ابدا PES باز نیستم و به این مساله افتخار میکنم منتها گفتم بازی کردن ضرری نداره تجربه است.
    لیگ انداختیم و من فقط یه بار بردم 2 بازی رو باختم جالبه تا به حال اصلا این بازی رو از نزدیک هم ندیدم اما اصلا غیر حرفه ای بازی نکردم.... بگذریم.
    یک بار دیگه چیپ و بی ارزش بودن این بازی برای من مشخص شد..

قوی ترین تیم : بارسا ( همه بارسا یا اینتر رو بر میدارن، فقط من بودم که میلان رو برداشتم .. این مساله باعث تعجب همگان شد! )
    استراتژی هایی برای گل زدن در این بازی: سانتر > هد، شوت از هر فاصله ای به سمت دروازه، پاس به زلاتان در بارسا یا میلیتو در اینتر و دریبل زدن تمام بازیکن های زمین و رسیدن به گـل و ...
    واقعا خنده داره این بازی برای من..
    قبلا هم گفتم بازم میگم .... فیــفا بهترین و بهترین بازی فوتبالی هست.
    من هم به خودم افتخار میکنم که از بچگی فقط فیفا رو به طور حرفه ای بازی کردم . اگر هم PES بازی کردم

تفننی و به اصرار دوستان بود وگرنه FIFA کجا PES کجا !

17. 3 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •