تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 451 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام عزیزان
    یه سوال فنیه دیگه من 95% مواقع تو خونه از لپ تابم استفاده میکنم میخواستم بدونم اگه شارژ باتری رو خالی کنم و باتری رو وردارم مستقیم از کابل استفاده کنم بهتر نیست؟؟؟
    بعدش اگه کسی قیمت باتریه این لپ تابم میدونه لطفا بگه ممنون میشم...
    داداش میگن که لیتیوم عمر کمی داره یا بهتر بگم بعد از مدتی دیگه شارج قبول نمیکنه . تازه وقتی هم که شارجو خلای کنی یه مقدار از ظرفیت خودشو از دست میده ! پس : من میگم شما بزار باطری پر بشه . بعد با برق کار کن هر 10 روزم از باطری استفاده کن تا برسه به 25 درصد دوباره شارجش کن رفت تا 10 روز بعد ....... اینجوری باطریت عمرش همینجوری حدود 2 سالی هست حدودا شاید کمتر شاید بیشتر ...... قیمت ایت باطری های 6 سلولی حدود 150 تومن بود الان شاید تا 200 تومن هم رفته باشه بالا . من یک لپتاپ داره از 10 سال پیش ! هنوز باطریش 2 دقیقه شارجو نگه میداره ! لیتیوم هم هست .

2. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

برای من از اول بدون آپدیت همینطوری بود!
    من هم همین رو گفتم. نگفتم آپدیت کنیم این جوری میشه. فقط گفتم اگه نصب بشه این جوری میشه. البته دنبال لیست تغییرات ورژن جدید نسبت به فبلی هم گشتم ولی چیزی ندیدم. چون کم حجم بود گفتم دانلود کنم ببینم چی میشه وگرنه ارزش دانلود هم نداشت.

داره خودمونی میشه mohammad-rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    لطقا راهنمایی کنید بین n61jv و hp 2170 ؟؟

5. این کاربر از mohammad-rsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام
    لطقا راهنمایی کنید بین n61jv و hp 2170 ؟؟
    من که اچ پی رو به دلیل خرابی زیاد و داغ بودنش بی خیال شدم. باز اگه دوست داری خودت تست کنی و ببینی اینا درسته یا الکی تبلیغات کردن که برند خودشون رو بفروشن باید بگم از نظر مشخصات فنی اچ پی سی پی یوی قوی تری داره و تقریبا دو برابر قدرت محاسباتی داره اما در کاربردهای معمولی این سی پی یوی چهار هسته ای کمتر استفاده میشه و معمولا یک یا دو هسته ی اون استفاده میشه که در آینده ممکنه با بهتر شدن نرم افزارها این وضعیت تغییر کنه.

ضمنا این سی پی یوی چهار هسته ای مدل داغیه و من که حاضر نیستم از اچ پی بخرم که مشکل دار بشه. اگه دو هسته ای میخواستی آره خب به نظرم ارزش تحقیقات زیادی رو داشت ....

در مورد گرافیک اچ پی 230 داره و n61jv 325 داره که حدود 5 تا 10 درصد قویتره. هر دوش خنک کار میکنه ... البته نمیدونم چرا میگن اچ پی بعد از یکی دو سال مشکل گرافیکی پیدا میکنه .... آخه نباید دما اونقدر بالابره که مشکل دار بشه. باز تحقیق باید کرد.

من به شما لنوو با سی پی یوی Core i7 720 qm پیشنهاد میدم که اولا از نظر گرافیک 30 درصد از اچ پی بهتره و بعدشم از نظر سی پی یو بهتره و تازه خنک تر هم هست چون خیلی خوب طراحی شده. خودم هم اگه الان بخوام بخرم همون لنوو Y560 رو برمیدارم.

این هم تاپیکش:

forum.p30world.ir/showthread.php?t=442994&page=8

7. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من چون کار گرافیکی انجام میدم (راینو و رندر) رفتم و N61jq گرفتم تا باهاش بتونم کارای رندرینگ هم انجام بدم اما الان که میزارم لبتاب رندر بگیره خیلی کندتر از اونچه که تصور داشتم کار رندرو انجام میده و دیگه اینکه میترسم وقتی سی پی یو داره با توان صددرصد کار میکنه و اونم زمان طولانی (مثلا از 11شب تا 8 صبح) بلایی سر دستگاه بیاد.
    به نظر شما توان این لبتاب واقعا در این حد هست یا تنظیماتی داره که باعث قویتر شدنش بشه؟
    ایا اینطور که من از دستگاهم دارم کار میکشم بلایی سرش میاد؟ چون گاهی که دستم رو جولوی فنش قرار میدم بادش اونقدر داغ هست که بعد چند ثانیه دستمو کنار بکشم
    ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنید

9. این کاربر از amingol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام دوستان
    من چون کار گرافیکی انجام میدم (راینو و رندر) رفتم و N61jq گرفتم تا باهاش بتونم کارای رندرینگ هم انجام بدم اما الان که میزارم لبتاب رندر بگیره خیلی کندتر از اونچه که تصور داشتم کار رندرو انجام میده و دیگه اینکه میترسم وقتی سی پی یو داره با توان صددرصد کار میکنه و اونم زمان طولانی (مثلا از 11شب تا 8 صبح) بلایی سر دستگاه بیاد.
    به نظر شما توان این لبتاب واقعا در این حد هست یا تنظیماتی داره که باعث قویتر شدنش بشه؟
    ایا اینطور که من از دستگاهم دارم کار میکشم بلایی سرش میاد؟ چون گاهی که دستم رو جولوی فنش قرار میدم بادش اونقدر داغ هست که بعد چند ثانیه دستمو کنار بکشم
    عزیز شما تو حالت Full load یه تست دما با اورست بگیر بزار،ببینیم اوضاش چجوریه،اینجوری بچه ها بهتر میتونن راهنماییت کنن

11. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام دوستان
    سلام. رندر با چی میگیری دقیقا ؟ اون برنامه که گفتی Rhinoworks که مال طراحی شناور زیر آبی و سطحی باید باشه. منم میخوام باهاش کار کنم ....

ولی رندر میکنه مگه ؟؟؟؟

رندرینگ کلا چیز وحشتناکیه. رو این لپ تاپ برای کارای سنگین این جوری تا حدی میشه حساب کرد ولی حتما کم میاره و عمرش کاهش پیدا میکنه. 4 تا هسته ی داغ با دما 90 یا 95 درجه .... خیلی سخته. کاش یه تومن هزینه میکردی یه سیستم 6 هسته ای ای ام دی میگرفتی که خیلی راحت تر این کارو انجام بده و به این راحتی ها هم کم نیاره.

توانش در همین حده .... اگه رو صد در صد بوده دیگه کل قدرتش رو استفاده کردی. البته استفاده از گرافیک برای رندر فیلم وجود داره ولی من نمیدونم دقیقا شما چه رندی کردی که بتونم برنامه ی مناسب تری معرفی کنم تا از قدرت گرافیک هم استفاده کنی. راستی ویندوز 64 بیتی یه 10 15 درصد سریعتره تو این جاها.

13. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad-rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من که اچ پی رو به دلیل خرابی زیاد و داغ بودنش بی خیال شدم. باز اگه دوست داری خودت تست کنی و ببینی اینا درسته یا الکی تبلیغات کردن که برند خودشون رو بفروشن باید بگم از نظر مشخصات فنی اچ پی سی پی یوی قوی تری داره و تقریبا دو برابر قدرت محاسباتی داره اما در کاربردهای معمولی این سی پی یوی چهار هسته ای کمتر استفاده میشه و معمولا یک یا دو هسته ی اون استفاده میشه که در آینده ممکنه با بهتر شدن نرم افزارها این وضعیت تغییر کنه.

ضمنا این سی پی یوی چهار هسته ای مدل داغیه و من که حاضر نیستم از اچ پی بخرم که مشکل دار بشه. اگه دو هسته ای میخواستی آره خب به نظرم ارزش تحقیقات زیادی رو داشت ....

در مورد گرافیک اچ پی 230 داره و n61jv 325 داره که حدود 5 تا 10 درصد قویتره. هر دوش خنک کار میکنه ... البته نمیدونم چرا میگن اچ پی بعد از یکی دو سال مشکل گرافیکی پیدا میکنه .... آخه نباید دما اونقدر بالابره که مشکل دار بشه. باز تحقیق باید کرد.

من به شما لنوو با سی پی یوی Core i7 720 qm پیشنهاد میدم که اولا از نظر گرافیک 30 درصد از اچ پی بهتره و بعدشم از نظر سی پی یو بهتره و تازه خنک تر هم هست چون خیلی خوب طراحی شده. خودم هم اگه الان بخوام بخرم همون لنوو Y560 رو برمیدارم.

این هم تاپیکش:

forum.p30world.ir/showthread.php?t=442994&page=8

ممنون
    من می خوام 1.300 هزینه کنم فکر کنم این لنوو 1.400 به بالا باشه!1
    قیمت دقیقشو داری؟

15. این کاربر از mohammad-rsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون
    من می خوام 1.300 هزینه کنم فکر کنم این لنوو 1.400 به بالا باشه!1
    قیمت دقیقشو داری؟
    داداش با این پول نمیتونی i7 پیدا کنی یه 70 تومن بزار روش میتونی لنوو رو با این قیمت گیر بیاری .

17. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام. رندر با چی میگیری دقیقا ؟ اون برنامه که گفتی Rhinoworks که مال طراحی شناور زیر آبی و سطحی باید باشه. منم میخوام باهاش کار کنم ....

ولی رندر میکنه مگه ؟؟؟؟

رندرینگ کلا چیز وحشتناکیه. رو این لپ تاپ برای کارای سنگین این جوری تا حدی میشه حساب کرد ولی حتما کم میاره و عمرش کاهش پیدا میکنه. 4 تا هسته ی داغ با دما 90 یا 95 درجه .... خیلی سخته. کاش یه تومن هزینه میکردی یه سیستم 6 هسته ای ای ام دی میگرفتی که خیلی راحت تر این کارو انجام بده و به این راحتی ها هم کم نیاره.

توانش در همین حده .... اگه رو صد در صد بوده دیگه کل قدرتش رو استفاده کردی. البته استفاده از گرافیک برای رندر فیلم وجود داره ولی من نمیدونم دقیقا شما چه رندی کردی که بتونم برنامه ی مناسب تری معرفی کنم تا از قدرت گرافیک هم استفاده کنی. راستی ویندوز 64 بیتی یه 10 15 درصد سریعتره تو این جاها.
    salm
    sharmande ke fingilish minevisam
    narm afzari
    rhinoceros- V ray
    karam ham tarahi dakheli hstesh

19. این کاربر از amingol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •