تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 500 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کاشکی ما هم یکی رو داشتیم از اون ور واسمون بیاره
    بیش از 7 ماهه می خوام بخرم و اول که نمی شد
    بعد که شد همه گفتن صبر کن تا جدیدش بیاد
    حالا که جدیدش زود تر از حد انتظار اومد قیمتش نجومیه
    ---------
    یه سئوال
    می گم جدا از قدرت و سرعت خوب سخت افزارش، چی باعث شد شما هم بخواین اپل بخرین؟
    منکه دیوونه ی این یونی بادی آلومینیومیش شدم
    خیلی خوشگله
    فکر کنم حدود 200 هزار تومان فقط واسه همینش گرون تر شده
    خوب متاسفانه در ایران محصولات اپل گران هست! دلیل هم ندارد و خوب یکی از دلایل اش نبود گارانتی معتبر / گران بودن خوده محصولات اپل در بازار جهانی و کمتر ترغیب شدن یوزر به خرید این نوع محصولات که به همین دلیل سود ی که از مشتری میگرند رو بیشتر میکنند تا از طرف کم بودن مشتری اصلاح بشه
    در مورد یونی بادی هم سری قبلی ها هم یونی بادی هستند حتی سری مک بوک های قبلی هم یونی بادی هستند اما در مورد سیاست قیمتی محصولات جدید مک بوک پرو با سری قبلی به واقع نگاه کنید اختلاف قیمت با سری قبلی بسیار پایین هست در ایران انقدر نمایان میکنه خودش رو!
    درمورد مک دیوایس چیزی که علاوه بر قدرت سخت افزاری(سری جدید مک بوک پرو یکم کانفیگ اش خوب هست والا شما نگاه کنید سری قبلی رو؟ اصلا کانفیگ بالایی نداره با توجه به اینکه در سال 2010 عرضه شده) تطبیق او اس با سخت افزار هست. ببینید اپل میاد با توجه به سیستم عامل که داره سخت افزار رو براش اپتیمایز میکنه چیزی میزاره که در مورد حداقل هاش کم نیاره و راحت بتونه سیستم عامل رو به طور احسنت اجرا کنه و سقف و ماکسیمم رو هم در مورد ساپورت بعد میزاره یعنی مثلا سیتسم عامل اپدیت شد هم بازم مشکلی نباشه گویی الان مثلا کسی که 2 الی 3 سال پیش مک بوک معمولی هم خریده الان رو سرعت لب تاپ اش مشکلی نداره و راحت داره با مک اسنو لئوپارد کار میکنه. اما خوب این فرق دیوایس های اپل مثلا با دیگر دیوایس ها هست مثلا ویندوز واقعا ماکروسافت نمیتونه بشینه تک تک لب تاپ هایی که در سال عرض میشوند رو چک کنه و خودش رو سازگار با اونها کنه گویی اگر باگی هم باشه باید شرکت سازنده رفع کنه و خوب این وسط یک خلایی وجود دارد گویی در مورد اپل این وسط خلایی نیست خوده اپل لب تاپی بیرون داده که خود اش میان افزار اش رو نوشته خود اش هم کانفیگ کاملا سازگار با ان را ارئه داد پس این وسط کمترین مشکل اجیاد میشه اگر مشکلی هم باشه باید خودش ساپورت کنه نه کمپانی دیگری.

الان یه کم تو فروم های خود سایت اپل گشتم
    بعضی ها گفتن نه اصلا این طور نیست بعضی ها هم گفتن چون خود مایکروسافت پشتیبانی از اکس پی رو قطع کرده اپل هم درایور واسه اکس پی رو دیگه ارائه نمی ده
    این حالت رو مک بوک ایر جدید هم بوده
    اما این طور نیست که اصلا نشه اکس پی نصب کرد
    بیشتر مشکل رو درایورهاشه که شاید در آینده ی نزدیک با ازدیاد درخواست ها شرکت اپل بیاد درایورهای اکس پی رو دوباره ساپورت کنه
    اما 7 نصب می شه و فوقش مود 7 رو به اکس پی تغییر می دیم دیگه
    فکر کنم با این وضعیت از صبر کردن واسه مدل جدید پشیمون بشیم و بهتر بود همون مدل 2010 رو بخریم!!
    در اونیکی تاپیک یکم در این مورد توضیح دادم دوست من مطالعه کنید امیدوارم ابهامات اتون بر طرف بشه

2. 2 کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه patriot1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بچه ها
    در کل
    به نظرتون خرید انوی 15 به صرفه تره یا مک بوک 15 اینچی (372)2010 ؟
    لطفا بدون تعصب نظر بدین

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام بچه ها
    در کل
    به نظرتون خرید انوی 15 به صرفه تره یا مک بوک 15 اینچی (372)2010 ؟
    لطفا بدون تعصب نظر بدین
    منظورتون 15 اینچی جدید با مدل پرو 372 هست؟ اگر این هست حال که شما میخواهید مک بوک پرو بخرید بله به صرفه هست اما الان نه با این قیمت!! اگر کسی دارید بگید براتون بفرسته یا صبر کنید چند ماه دیگه بخرید چون کلا الان مک بوک پرو خریدن اشتباه هست! چه سری قبلی ایش و چه سری جدید ایش چون هم سری قبلی ها ر دارند بسیار گران میدند و هم سری جدید رو به واسطه کم بودند بسیار گران تر!! شما خودتون حساب کنید مک بوک سری قبلی 373 رو با گارانتی 3.5 میدند حالا مک بوک پرو جدید 2.2 پانزده اینچی رو هم 3.5 میدند! میبینید که اصلا قیمت ها به هم ربطی نداره!

داره خودمونی میشه patriot1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه منظور من envy 15 hp بود
    وبا مدل 372 makbook pro 2010

---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------

منظورتون 15 اینچی جدید با مدل پرو 372 هست؟ اگر این هست حال که شما میخواهید مک بوک پرو بخرید بله به صرفه هست اما الان نه با این قیمت!! اگر کسی دارید بگید براتون بفرسته یا صبر کنید چند ماه دیگه بخرید چون کلا الان مک بوک پرو خریدن اشتباه هست! چه سری قبلی ایش و چه سری جدید ایش چون هم سری قبلی ها ر دارند بسیار گران میدند و هم سری جدید رو به واسطه کم بودند بسیار گران تر!! شما خودتون حساب کنید مک بوک سری قبلی 373 رو با گارانتی 3.5 میدند حالا مک بوک پرو جدید 2.2 پانزده اینچی رو هم 3.5 میدند! میبینید که اصلا قیمت ها به هم ربطی نداره!

372 نسبت به 1 ماه پیش فقط 30 هزار تومان افزایش داشته

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

اینم تیزر تولید یونی بادی آلومینیومی ( design ) مک بوک های جدید که با لینک Direct براتون گذاشتم با کیفیت بالا :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 2 کاربر از fade2amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم تیزر تولید یونی بادی آلومینیومی ( design ) مک بوک های جدید که با لینک Direct براتون گذاشتم با کیفیت بالا :

کد:
    دمت جیز حال کردم دیدمش
    در واقع کف کردم
    واقعا حیف نیس بگیم .... بر امریکا؟
    این همه فناوری به حق مرحبا داره

9. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا بهترین جا برای فروش ۳۷۳ کجا س دست دوم؟
    مغازه دار ها که می خان به قیمت یه کیس p4 بخرن.
    سری جدیدو خریدم داره می یاد این رو دستم مونده با بدهکاری ممنون می شم از دوستان جایی با انصاف سراغ داره اطلاع بده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سرعت رندرنیگ 3d max اصولا با رم و cpu بهتر ،بالا میره،اونقدر کارت گرافیگ تو رندرنیگ مکس،موثر نیست.
    اگه من باشم یکم صبر می کنم تا سری جدید بیاد،چون این 2 تا مورد توشون خیلی بهتر شده.
    راستی می دونی که 3dmax نسخه مکینتاش نداره و مجبوری که حتماً ویندوز نصب کنی؟
    چه مدل ram va cpu کلا بهتره واسه این کاره برای اینکه مقایسه کنم با بقیه لپ تاپا؟
    حدودا کی میاد سری جدیداش؟
    اره میدونم اینو اما فکر کنم سرعتش بیاد پایین باز بخاطره نصب ویندوز روی لپ تاپ اپل آره؟
    ممنون.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چه مدل ram va cpu کلا بهتره واسه این کاره برای اینکه مقایسه کنم با بقیه لپ تاپا؟
    حدودا کی میاد سری جدیداش؟
    اره میدونم اینو اما فکر کنم سرعتش بیاد پایین باز بخاطره نصب ویندوز روی لپ تاپ اپل آره؟
    ممنون.
    سئوالت یه کم نا مفهومه
    اما فکر می کنم از این نظر که پرسیدی لپ تاپ های مک بوک پرو اپل می شه گفت از همه قوی ترن
    اینم در نظر داشته باش که ویندوز فقط 7 می شه رو مدل جدید نصب کرد

در آغاز فعالیت kladioos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من احتمالا میگم یکی از آشناهامون از اونور برام بگیره بیاره چون واقعا خرید اپل فقط اینجوری به صرفه است . از 2 جهت :

1) قیمت ارزانتر نسبت به ایران ... مدل 15 اینچ جدید 2199$ قیمت داره :
    کد:
    دو ماه دیگه ممکن بیاد ایران (نقل به مضمون از فروشندگان پایتخت) تازه اونم با چه قیمتی ؟ حداقل اولش 3 میلیونه ... بعد باید 4 ماه صبر کنی قیمتش بیاد مثلا حدود 2800 یعنی همینجوریش با 6 ماه تاخیر از روز دنیا کلی پول بیشتر هم میدی

2)دلیل مهمتر customize کردن محصول انتخابیه . مثلا توی همون لینک قبلی اگرselect را انتخاب کنید می بینید قیمت پیشهنادی بر اساس کانفیگ تیپیکال و اولیه محصول می باشد و می توان cpu ،ram ،Hard Drive ، display .... هستش که با اون که قیمتش اضافه می شه ولی واقعا دستت توو انتخاب کانفیگ خیلی بازه و این محشره ...اینم لینکش :
    کد:
    حالا فرض بخوای بری پایتخت همون مدل ثابتی رو که داره با اون قیمت فضایی بخری....پس بهترین کار سفارش اون برای خرید در خارج و انتقال اون به ایرانه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •