تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 1049 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام.سینمای خانگی من پایونیر مدل 787 است.امروز وقتی روشن میکنم روی پانلش به صورت چشمک زن میزنه SUB COM.در عین این که مشکلی در پخش نداره و همه کاراش رو انجام میده.هر کاری میکنم درست نمیشه.به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه.

بهترین کار تماس یا نمایندگیه.

امروز دیگه کلا عملا از کار افتاد و فقط همون چشمکه رو میزنه.زنگ زدم به نمایندگی میگه باید بفرستید شرکت تا درست کنیم.با توجه به این که من شهرستان هستم و باید با پست بفرستم تهران کلی برام خرج ور میداره.به احتمال زیا مشکل نرمافزاری هست.کسی از دوستان میدونه ایا میشه برگردوند حالت تنظیم کارخانه و یا میشه اپدیت کرد و فایسل اپدیتی اگه داره از کجا باید بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

یه نکته هم عرض کنم من با راهنمایی اساتید و پیشنهادشون که کلا این سینمای خانگی پایونیر رو بهتر میدوستند این رو تهیه کردم.ولی متاسفانه کلا جینی هست و از نظر تفکیک صدا هم چنگی به دل نمیزنه بعد 1 ماهم که خراب شد.بنابریاین به دوستان پیشنهاد میکنم اصلا طرف پایونیر نرین که اشغاله

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون هم از شما و هم از رایان
    این دو تا هر دو پایونیر هستند؟ قیمت حدودا چند؟ پیشنهاد شما بیخیال شدن بلو ری است؟ و اینکه سایر امکانات سونی؟
    سلام .
    دنون و انکیو دو مارک متفاوت از پایونیر هستند اما جزو مارکهای خوب به حساب میان.
    قیمتش رو نمیدونم اما حدود 500 باید باشه فکر کنم . دوستان اگه قیمت رو هم میدونند لطف کنند قیمت هر کدوم رو برای این دوستمون بنویسند.
    شما باید ببینی هدفت چیه . اگه دیسک بلوری داری و میخوای دیسک بلوری ببینی خوب باید بلوری پلیر بخری.
    اما اگه قصدت دیدن فایلهای ریپ شده از بلوری هستش مثل MKV خوب اصلا نمیصرفه 300 400 تومن پول بدی بلوری پلیر بخری که باهاش فقط MKV ببینی. برای دیدن فایلهای صوتی و تصویری روی هارد دیسک بهترین و به صرفه ترین گزینه به نظر من خریدن یدونه HD پلیر هستش .
    اصولا من خیلی موافق دستگاه های چند کاره نیستم . ترجیح میدم برای هر کاری دستگاه خودشو داشته باشم .
    مثلا من PS3 دارم که باهاش dvd هم میشه دید میشه بهش هارد وصل کرد و فایلهای صوتی و تصویری روی هارد رو اجرا کرد و دیسک بلوری دید، اما به نظر من با اینکه PS3 تمام اینکارهارو انجام میده اما دستگاهیه که وظیفه اصلیش GAME هستش . به همین دلیل در کنارش یک dvd player و یک hd player هم گرفتم و از یک dvd player هم فقط انتظار دیدن فیلم dvd رو دارم و مثلا اگه بخوام dvd player بخرم نمیرم دنبال اینکه ببینم چه فرمتهای رو ساپورت میکنه . میرم دنبال دستگاهی که dvd رو با بهترین کیفیت نشون بده .
    حالا شما هم باید ببینی بیشترین کاربردت چیه و دستگاه متناسب با اون رو بخری. اگه دیسک بلوری داری خوب بهتره بلوری پلیر بخری . اگه فایلهای بلوری روی هاردت داری بهتره یدونه hd player بخری . همونطور که رایان هم گفتند سینماهای بلوری که mkv رو هم ساپورت کنند قیکت بسیار بالایی دارند.
    در کل من همیشه میگم که بحث سیستمهای صوتی و تصویری به شدت سلیقه ای هستش و شما تصمیم آخر رو خودت باید بگیری.

3. 2 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض سینمای خانگی JVC

کسی در مورد سینماهای خانگی JVC اطلاعی داره به ویژه این مدل TH-G61 . تو سایت نمایندگی نوشته قطعات ژاپن منتاژ مالزی. ممنون

Specifications
    Power supply 120 V ~ 60 Hz
    Power consumption 130 W
    Net Weight 3.6 kg
    External dimensions (W x H x D) 430 x 76 x 317 mm
    Operating conditions Temperature: 5°C to 35°C, Operation status: Horizontal
    Operating humidity 5% to 85%
    Laser Semiconductor laser, wavelength 650 nm
    Video system NTSC
    Frequency response (audio) 140 Hz to 20 kHz 
    Signal-to-noise ratio (audio) More than 75 dB (1 kHz, 20 kHz LPF/A-Filter) 
    Dynamic range (audio) More than 75 dB 
    Harmonic distortion (audio) 0.5 % (1 kHz, at 1W position) (20 kHz LPF) 
    Video output 1.0 V (p-p), 75 Ω, negative sync., RCA jack x 1
    COMPONENT VIDEO OUT (Y) 1.0 V (p-p), 75 ohms, negative sync, RCA jack x 1
    (PB)/(PR) 0.7 V (p-p), 75 ohms, RCA jack x 1
    HDMI OUT 480i/480p/720p/1080i/1080p
    Tuning Range 87.5 - 108.0 MHz
    Intermediate Frequency 10.7 MHz
    Signal-to Noise Ratio 60 dB (Mono) 
    Frequency Response 140 - 10,000 Hz 
    Stereo mode 155 W + 155 W (4Ω at 1 kHz, THD 10 %)

Surround mode
    (* Depending on the sound mode
    settings and the source, there
    may be no sound output.)

Front: 155 W + 155 W (THD 10 %)
    center*: 155 W
    Surround*: 155 W + 155 W (4Ω at 1 kHz, THD 10 %) Subwoofer*: 225 W (3Ω at 70 Hz, THD 10 %)

Inputs AUDIO IN, OPTICAL IN, AUX IN, iPod

Outputs MONITOR OUT, HDMI OUT,

COMPONENT VIDEO OUT

Front Speaker Center speaker

Type 2 Way 3 Speaker 1 Way 1 Speaker

Impedance 4 Ω 4 Ω

Frequency Response 80 - 18000 Hz 120 -18000 Hz

Sound Pressure Level 83 dB/W (1m) 83 dB/W (1m)

Rated Input Power 155 W 155 W

Max. Input Power 310 W 310 W

Net Dimensions (W x H x D) 280 x 1201 x 280 mm 301 x 118 x 83 mm

Net Weight 4.4 kg 0.9 kg

Rear Speaker Passive Subwoofer

Type 1 Way 1 Speaker 1 Way 1 Speaker

Impedance 4 Ω 3 Ω

Frequency Response 120 - 18000 Hz 40 - 1500 Hz

Sound Pressure Level 83 dB/W (1m) 82 dB/W (1m)

Rated Input Power 155 W 225 W

Max. Input Power 310 W 450 W

Net Dimensions (W x H x D) 113 x 209 x 83 mm 236 x 435 x 391 mm

Net Weight 0.78 kg 5.7 kg

داره خودمونی میشه feransiska's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شهر آتش

پيش فرض

مشکل خاصی نیست شما سینماتون قابلیت پخش قایل های HD رو نداره که امریست طبیعی.اگر هم پیغام میده که فایل divx پخش نمی کنه یا کلا این قابلیت رو نداره و یا بیت ریت فایلی که برای پخش می گذارید بالاست.
    خروجی HDMI صرفا جهت upscaling و انتقال صدا و تصویر به صورت همزمان استفاده میشه.
    مگه میشه اچ دی ساپورت نکنه؟ روی دستگاه زده هم 1080 هم HDMI !!! اصلا فرمت فایل اچ دی چیه؟ مدل dav-dz777
    Last edited by feransiska; 05-01-2011 at 17:20.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون از دارا
    خوب کسی قیمت rs30 , rs33 را داره؟ (بدون پلیر)
    سایتی و رویویی ازش هست؟

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مگه میشه اچ دی ساپورت نکنه؟ روی دستگاه زده هم 1080 هم HDMI !!! اصلا فرمت فایل اچ دی چیه؟ مدل dav-dz777
    بله این هیچ ربطی به توانایی پخش کردن فایلهای HD نداره اون 1080 و پورت HDMI هم به خاطر اینه که تصاویر دی وی دی رو از این طریق به کیفیت 1080 ارتقا بده با استفاده از بالا بردن نرم افزاری رزلوشن و اعمال بعضی فیلتر های خاص تا کیفیت دی وی دی روی پنل های با کیفیت و بزرگ خوب به نظر بیاد.
    فایل HD فرمت خاصی نداره می تونه AVI یا MKV یا WMV یا MP4 یا ... باشه

8. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز دیگه کلا عملا از کار افتاد و فقط همون چشمکه رو میزنه.زنگ زدم به نمایندگی میگه باید بفرستید شرکت تا درست کنیم.با توجه به این که من شهرستان هستم و باید با پست بفرستم تهران کلی برام خرج ور میداره.به احتمال زیا مشکل نرمافزاری هست.کسی از دوستان میدونه ایا میشه برگردوند حالت تنظیم کارخانه و یا میشه اپدیت کرد و فایسل اپدیتی اگه داره از کجا باید بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

یه نکته هم عرض کنم من با راهنمایی اساتید و پیشنهادشون که کلا این سینمای خانگی پایونیر رو بهتر میدوستند این رو تهیه کردم.ولی متاسفانه کلا جینی هست و از نظر تفکیک صدا هم چنگی به دل نمیزنه بعد 1 ماهم که خراب شد.بنابریاین به دوستان پیشنهاد میکنم اصلا طرف پایونیر نرین که اشغاله
    [/COLOR]
    این جوری نمی شه گفت که پایونیر آشغاله ولی من هم به شما حق میدم در مورد پایونیر 787 متاسفانه من هیچ وقت نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم کیفیت ساخت پایین به همراه بدنه نئوپانی درجه 3 ساب ضعیف و کوچک و همچنین صدای بدون عمق و Forward شده حداقل هیچ وقت برای من جذابیتی نداشته و تو این فروم هم معمولاً با دوستان در این مورد اختلاف نظر داشتم.
    به نظرم پایونیر تو این مدل برای ارزون تمام شدن دست به هر کاری زده که نتیجش چندان جالب نیست.
    شما هم اگه کسی رو توی شهرتون می شناسید که تعمیرکار ماهر لوازم الکترونیکی باشه شاید بتونید ازش کمک بگیرید

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی در مورد سینماهای خانگی JVC اطلاعی داره به ویژه این مدل TH-G61 . تو سایت نمایندگی نوشته قطعات ژاپن منتاژ مالزی. ممنون

به نظرم یه کم بیشتر هزینه کنید مدل TH-D7 صدای خیلی بهتری داره در ضمن از نظر پورت های ورودی و خروجی کامل تره

11. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

[/COLOR]
    من نگاه کردم و آپدیتی براش وجود نداره.

---------- Post added at 03:29 AM ---------- Previous post was at 03:25 AM ----------

سلام دوستان
    از بین سینماهای خانگی LG بدون در نظر گرفتن قیمت کدامیک کیفیت صدای بهتری دارد؟
    ممنون
    سوال سختیه با توجه به اینکه کیفیت صدای سیتناهای LG چنگی به دل نمی زنه.
    به نظرم مدل LH-780 می تونه گزینه خوبی باشه.

13. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

koh

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون از دارا
    خوب کسی قیمت rs30 , rs33 را داره؟ (بدون پلیر)
    سایتی و رویویی ازش هست؟
    قیمت rs30 بدون پلیر حدود 550 الی 600 و rs33 بین 600 الی 650.
    برای ریویو که سرچ کنید پیدا میشه ولی زیاد نیست.
    مشخصات هم که تو سایت پایونیر هست.لینکش رو صفحه قبل واست گذاشته بودم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •